Bio sam u kinu. That movie was rather creepy :)
Ako se ikad budem ženio, to neće biti u crkvi :notooth:
Tehno na svadbi! Luna http://www.forum.hr/images/smilies/Hail.gif
Printable View
Bio sam u kinu. That movie was rather creepy :)
Ako se ikad budem ženio, to neće biti u crkvi :notooth:
Tehno na svadbi! Luna http://www.forum.hr/images/smilies/Hail.gif
pa nego ;D bez adađa nema nis ;D
mislim, tko se udaje, ja ili moja rodbina?! zakaj bi citavo vrijeme trestale te neke pjesme koje nit volim nit znam? mislim, bit ce i toga, al bome ce bit i onoga sto dragi i ja slusamo. dakle metal i tehno ;D
a sad stvarno idem, 'noc
Laku noć! :)
Good morning. Luna je zakooooon frendicaaaaaa!!!
došo zvana f šusu, sgazili se, naskakali, zletili f grabu, ščupali auta van z grabe, svi u blatu cerekali se ko idioti - volim ovakve izlaske :D
Jutro :wave:
Vertigo- koje ti pustolovie doživljavaš ;D
Glavno je da ste ostali pozitivni :D
Visim po svakakvim forumima, tražeći neke dobre programe za mob :crazy:
Istovremeno, nadograđujem softver (na mobu je trenutni tvornički iz 2007 g.) :D
Današnja mladež...
OT: probudio se, nema nikog doma, osjećam se ko Pale sam na svijetu...
georgy: ček ček, kakve su to kombinacije s Lunom u vezi mojeg izbacivanja? Pa nismo u Big Braderu...
:D
Ma, zanemari to ;D
Očajnički potezi :)
mornin' guys
vert, a lol. grabe su zapravo okej stvar. ako brzina nije velika, obicno autacima nije nis, eventualno popucaju neke plastikice.
te ket, a buci bu ;D znam kak je to zavrsiti u dugom selu s vlakom ;D a i sve ostalo znam ;D
Hehe, vidim nije samo Vert imao zanimacije, nego i T-Maca (a time ocigledno i Luna) :D
Da, nije lako u bijelo svijetu, pa ni u Dugom selu. :D
OT: opet na poslu, odradjujem zaradjeno. :rolleyes:
Idem kod frenda u vikendicu. 10 metara od mora a 10km od civilizacije. Akomulator i telka na 12V je spemna. Jedino me strah da ne uvatim erteel odatle... S obzirom gdje je to,bit ce lakse uvatit neki ugarski tv program nego nas... ;D :hrv:
Haha :) Nije Luna bila sa mnom. Bio sam sa drugom ekipom...
A ovo ja njoj tepam :)
Prvo Soba, pa smo se smucali do Thalije :)
Laptop? Jel se to jede?? :dunno:
Ima,al nema neta... :cry:
Telka ima malu antenicu ko oni stari tranzistori. Neznam sad da li da ponesem sobnu antenu jer ima i ona na 12V,samo neznam koliko ce akomulator podnijet... A i malo mi je nezgodno to nosat jer pada kisa a ima 10 minuta hoda niz jednu strminu,pa da ne skrsim i sebe i aparaturu...
pa kolko skuzih, nejdes sam.
neka ti netko pomogne nosit aparaturu ;D ponesi ti tu antenu, ponesi i jos raznorazne sipke i tome slicno te powertape (ducktape) da to sve mos skeljit jedno za drugo poa za antenu.
;D
gud lak
(vidim da ce ti trebati)
Ima željezna ograda pred kućom,pa ce posluzit ko antena,a kabal i izolir traka su spremni... :) Telka ima ekran ko kutija ipo cigareta... :)
mmmkay..
smao se nadam da tamo neces otic gledat finale :jehon:
morning :coffee: i pljuga
Baci na projektor, Smuchac ;D
Evo ja gledam Njemačka - Srbija. Srbija vodi 12-8 :spin:
Daju li tu utakmicu na RTL-u? (ne vjerujem :p)
edit: 14-8!
>pokušavam< instalirati krš od XPa na laptop. Naravno, iz nekog 3-4 pokušaja i nakon 3 bačena cda nadam se da će proraditi iz 5-og :D
dal da gledam rukač u birtiji ili doma?
ajmoooooo!!
Na pobjedu :)
U lokaciji- jel to Staro Brestje u Sesvetama ili... (kt= kutina)?
EDIT: I pobijedili smo :hrv:
frish, isli smo po pobjedu i uzeli je ;D
moramo na kavu opet, i to kad ce bit tekma, mozda naucis nes i o rukometu kao sto si prosli put naucio o skijanju ;D
Sreća kaj se nisam kladil...
Pa ti Mario uvijek protiv Hrvatske...:nono: ;D
To pogotovo vrijedi za rukomet. :hrv:
Jel zna netko jer moram nešto što sam kupio u HG Spotu u Dubravi nositi na servis (ili zamjenu- imam garanciju) u Utrine ili mogu i u Dubravu?
Evo iznervirao sam se zablesio mi se fon,ne znam sto da učinim sad bi ga najrađe pod čekić ali je puno plaćen...........:banme::banme::cry::cry:
rav, to smo kasnije. prvo sam ja friša obrazovala o skijanju, a onda je te ket nas prosvjecivao o stambenoj stednji ;D
dobar veče svima...
došao doma...
bijah na tekmi...
predobra atmosfera...
samo, nemam više glasa... :-/
Završavam fuckin' tekst neki za Chip, dok mi urednik visi za vratom :p Užas!
Poslije toga pišem CV za par firmi na koje sam naletio i navečer cuganje/partijanje :D
Negotiations for phone...
Ako uspije, uspjelo je.
Nadam se...
OT: trenutno se igram s kompom, lovice... ;D
te ket, ides partijat i cugat u nedjelju navecer?
oh, joy..
i ja bih te studenstke, poststudentske i prijeradne nedjelje nazad.. kad je weekend citav week..
;D
i da, pazi da opet ne zavrsis u long viliđu. neno radi ujutro, tesko da ce htjet ustat iz kreveta i djirat te doma ;D
Hahahha, ma ne brini. Mislim da ću ostat u gradu prek' noći, a onda svoju zlovolju od neispavanosti istrest u redakciji sutra :D Hehehe
jooj..bok hahaha :)
Mala nam je nešto veselija nego inače ;) Što se dogodilo? :)
Mačore,a sta mislis da se je dogodilo? ;D
Ja sam stigo iz divljine...
Sinoc sam se izhebo s onim televizorom,al na kraju je popustio i prikazao nam tekmu... :hrv:
Antena je stajala vani pod naponom i malo je falilo da ne crkne jer je padala kisa... :)
Sve 5,idemo veceras dalje. Njih bi trebali puno lakse svladat,jer nista nisu bolji od Mađara,naprotiv,slabiji su,bez obzira na pobjedu protiv Mađara... Odo sad pod tuš,pa na kavu... :wave:
Došao iz gostiju...
Uglavnom- gubitak vremena ;D
Sad se moram spremit za školu.
jedem tunu xD
ne znam tko je birao suce za ovaj SP, al ocito nema bas neki ajkju..
oooo, tek s njima ce i bit! samo obrati pozornost sutra na karabatica koliko ce se mlatit i broji koliko puta ce mu se sudit prekrsaj, a kamoli ista vise.
... pjevajmo o ljubavi
sad stalno pjevusim tu pjesmu u sebi, izludit ce me. i di su samo nasli tu pjesmu kao himnu repke, uopce nije navijacka ni nema neki naboj,mislim pjesma je lijepa, ali...
cistim krmelje :zzz:
buhetino!!
gud lak prvi dan na đobu ;D
Pokušavam hackirat mob, i dođem na zadnji korak i neznam dalje... AAAAAAAAAAAAAAAAA
Uspio hakirat :D
Ico hvala!
Stigo iz škole...
Dundo nepročitan, najebo...
Al nema veze, sutra popravak :notooth:
Došao iz škole.
Izvukao se par predmeta ;D
Došao iz šk...
...pardon, zajeb.
Sta radim?
E pa ovako:
Sinoc trcao do auta da ne pokisnem. Nosio sam neku sport majicu s kapuljacom i s dzepovima sprijeda. U jednom dzepu V3 a u drugom V360. U trku ispala oba moba i mlatnuli u pod i rastavili se na poroste faktore. V3 sam sastavio bez problema,a na V360 sam izgubio bateriju,ko da je u zemlju propala . Sa dvije svjetiljke i s svijetlima sa auta po kisi 20 minuta i nisam je nasao.... Oba moba mokra... Doso doma,i uvalio drugu bateriju u V360,i pola tipki ne reagira... Rastavi,pospricaj sa WD i stavi na radiator...
Sutra ujutro (jos uvijek pada kisa) samo se bolje vidi... Pronasao bateriju 20 metara od sinocnje nezgode. I ona je dobila terapiju sa WD i na radiator. Kad sam doso s posla,malo pobrisao plocu i bateriju,sastavio,i sve radi... :) Al,sto me izbacilo iz takta sinoc... Takve psovke nikad nista culi,i ne zelite,siguran sam... Sad je sve dobro... Jel dobar izvjestaj? ;D
EDIT: Kasnije u gradu ispao V3 u lokvu vode,a ja s obe noge u jednu jos vecu i dublju... Pojeo bih tada i Filipovića da je naletio... :lol:
Smuch- pa daj si nabavi neku torbu za mobitele ili onu futrolu za remen ;D;D
Ajd, barem si sastavio.
Evo, ja ću se sad malo provozat do HG Spota (odnjet miš) i pogledat malo televizore po dućanima.
evo i mene nakon par dana napokon ulovio malo vremena . . .
radi se stalno, a ne spava se uopće . . . :D
5 dan bez sna je iza mene, punom parom se napada i šesti . . . ;)
btw, jel ima netko iskustva sa kaznama za parkiranje?
@ Ico
kad si u sreni, slobodno se javiš . . . ;)
da, mislim na arenu . . .
idući put navrati na cugu . . . ;)
On ti samo sokice pije... :beer:
u areni samo sokiće i imaju . . .
to je sportsko dogadanje, a tamo vrijedi zakon o spriječavanju nereda ili ti ga tzv. famozni "zakon o navijačima" . . . ;)
superduperultramegagigajotafantastiko...
;D
OT: radim svoju stranicu na Google sites... sasvim dovoljno za mene...
Pokušavam nešto u Borlandu, ali me on zaje***....
EDIT: Skužio sam- valjda... :D
x, u kakvoj firmi si se zaposlio? Izvini ako si to već nekad rekao :notooth:
Ja ne radim ništa, odmaram, učio danas. Sve ću položiti preko kolokvija, pa ću biti slobodan u februaru - kad svi ostali uče :p
Čitam Dundo Maroja... i nije tak nezanimljivo...
Ja sam to gledo u kazalištu.. sjećam se samo ime predstave, a ostalo ništa...
Mi smo Dunda na satu samo sadržaj- pa znam nešto.
xlr- ne zvuči loše :)
Znači vi ste oni koji prodajete SMS sapunice... :D
Dovraga...ne radi mi Facebook čitav dan...pokušav'o uploadat slike sa tuluma, ali ne ide :cry:
Da, zvuči dobro :)
A i prvi dan je bio obećavajući :p
I mi smo čitali Maroja u srednjoj, koliko me sjećanje služi - to je bilo dosadno kao proliv.
Haha, Maca ovisnik o fb :p Meni radi :p
Je fora je posao samo što moram prebaciti engleski na mjesto materinjeg jezika jerbo pola stuffa tamo ne priča po naški :notooth: Ako počnem pričati viceve na engleskom najebali su...
Neka, ja bih baš volio raditi u nekoj english speaking firmi (jednog dana) :notooth:
igram se sa xperiom... :D
i ne mislim skoro na spavanja... ;)
Ja idem nešt' pojest...neku jabuku da zaposlim želudac čitavu noć :D
Još sam na Dundu.... mislim, knjigi...
Noć...
trenutno sam na stolcu, sjedim i pišem ovaj post...;)
a nisam na ničemu, samo jedno jutro se pio red bull... :D
ni to me više ne razbudi, samo poveća malo koncetraciju... ;)
ma meni je bitno da ostanem budan period od cca 5 sati do 7, akd mi se najviše spava, poslije ne osjećam umor... ;)
idemo do kraja... ;)
još 6 dana...
ko živ ko mrtav do tada... ;) :banme: :crazy:
Awwwwwhhhh...zadovoljio sam svoj Facebook fiks...sad mogu normalno funkcionirat ;D :notooth:
"I can quit any time I want!" (trz trz, twich twich)
;D
OT: posao, rucak... standardno.
skidam neke albume na komp... :)
btw. pozdrav svima, koliko god vas ima... :)
Još me tri posta dijele od legendarnog 3aTmr-a
Danas bilo lose vrijeme,pa smo uzjahali malo na Vranca... Dvojica na 3L... I tako... Isto me malo vrti... :loco:
Stigo iz škole...
Ajme...
Živ sam...
Čopio me neki virus, pa ležim doma. Bemti, baš danas kad je kiša i kad obično bude zajebancija i cuganje na poslu :(