cccccccccc bas si dosadna... :p
Printable View
đejms, tišina :p
idem , počeo mi film, pa-pa
sad će vam bit dosadno kad mene nema :notooth:
došao s posla . . .
sutra repriza . . . ;) :notooth: :beer:
laku noć svima . . . ;)
a vukiju dobro jutro . . . ;)
pozz :wave:
@Luna, Zemlja mogućnosti - Greenland.
Država (Danska) ti napravi montažnu kućicu, da onu u raznim bojama, montažnu, plaćaš neku siću i sve 5. Ljeti loviš ribu, zimi se sanjkaš s džukelama, ludnica. Za vrijeme polarne noći se množiš i štancaš male Hrvate (male u dimenzionalnom smislu) i za 500 godina Hrvatska će polagati moralno pravo na Grenland, pa će i Vuki bit zadovoljan i ponositi se grenlandskom baščanskom pločom napisanom na glagoljici.
isss luna daj odi vise u kanadu ili dansku kako drug mile kaze...
sta se zalis stalno...dosadna si vise...
Ja sam na tečaju qbasica sad. Kak je zakon svi kompovi su umreženi i frendu sam upravo share-ao virus koji mu je malo smrdo windowse.
:satan::satan::satan:
Di to ima tečaj?
mili, ako ti se ne cita, ne citaj. preporucila bih tipku ignore, al brijem da me kao moda nemo's ignorirat ;D
imamo pravo misliti i braniti svoje stavove. ako ti ne pasu, ha sta cu ti ja. u rvackoj je demokracija :lol:
e, i da, hajt kad ti se vise neda slusat ta moja kuknjava, daj mi prare i sredi vizu za kanadu! idem odmah!! hoces? ;D
Ajd djeca, smirite se.... ta današnja mladež...
Bez svađe, fuj fuj svađa... ovaj kindergarten je zbilja huh....
;D
HAHAHA ;D
Da baš mi je lako, ja sam svoj stančić od jebenih 50m2 digao kredu i održavam od fucking 4000kuna i tako več 4,5 godine. Srečom preko urnebesne štele draga mi se uspjela jedva zaposliti kao trgovac u trgovini mješovite robe(1600kuna) prije manje od godinu dana.
Eto toliko mi je lakše da znam da neče mi banka leći na hipoteku i šutnuti nas troje van!
A živim hvala Bogu i raznim karticama ko mali bog jer djetetu ništa ne fali a i ja si svašta omogučim(još da počnem kukati kako je draga preboljela rak dojke-maligni te ostala bez maternice i jajnika da ostane živa).
Priznajem da je u velegradu jebeno za stanove ali bar posla ima(tko hoče raditi svašta), bar desetak poznanika je otišlo u ZG i okolicu jer ovdje u jebenoj Slavoniji moraš imati Boga za ujaka da ti netko da posao!
Nemoj mi pričati o problemima i mukama jer nisi još ni počela živjeti punim plučima!
Poštuj svoje al poštuj i tuđe jer nikada ne znaš kao je kome.
Ovo me baci u depru, sorry ali morao sam se izlajati jer ne mogu da ne izlaprdam.
UHHHHHH Ajmo ljudi on topic!
:crazy::crazy::crazy::crazy::tomato::respect:
EDIT:
Vratio se sa posla, ručao tjestenine u paradajz-sosu i lajem na sve strane po internetu! http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
zakaj bi meni dan počeo normalno?
zar se to ne može dogoditi?
ujutro me probudili, trebalo odgurati auto na servis, koji je ulicu dalje . . .
nije da ih je već bilo 3, ali ajmo mi i njega probuditi da nas bude 4 . . . :thumbdown
i sad zove stari, 1600 kuna servis . . .
nije ni tolko puno, s obzirom na sve kaj su promijenili . . .
ali opet . . .
nadam se da će navečer biti bolje . . . ;)
kaj prehranjujes 5clanu obitelj,klince,rezije placas i sve to pa nemas za vizu ili sjedis ispred telke,nis ne radis i imas 0 prihoda..
daj covjece vec se god dana konstantno zalis i kukas,daj poduzmi nes po tom pitanju..s kukanjem ne bus preletila preko bare...
ot: doso sa treninga,sad mali popodnevni odmor...
Sviđa mi se ovaj dio sa sanjkanjem s džukelama http://sd-1.net/style_emoticons/default/in_love.gif Makar ni Island nije loš, taman je ispod arktičkog kruga što je dovoljno da održiš vrt u onih mjesec dana u godini. A i ne treba mu plin za grijanje (nemaš frke s rusima) jer je to sve jedna velika parna kupelj :D
Lakše sa prozivanjem. Ja ne vidim da je igdje Luna se obratila ijednom od vas u vezi svojih planova i problema koji joj stoje na putu da ih realizira. To što ste se vi našli prozvanim i pozvanim kritizirati nju ravno je vaš problem.
Stanite na loptu ODMAH da ne bi bilo nismo znali.
citam ovaj topik
jos trcis?jesi odradio koji maraton kako si planirao?
O da, jesam, ali naravno penzionerski, oko 4 sata.
nema veze,svaka cast...
Mogao bih spustit na 3:30 ali jebešga, zajeb je slobodno vrijeme i naravno, lova. Sve ostaje u granicama rekreative.....
bože friš, pa mogu komentirat, neeee
Kaj pričaš islandski :)
Ne znam šta je trenutno, ali mislim da ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće a ako i nešto nađeš, naćeš na Islandskom ;D koji je za razliku od Grenlandskog nama ipak nerazumljiv jezik :notooth:
kakvi ste vi to ljudi..samo bi van išli, a vidite kako lijep dom imate..ccc
@t-cat: Skoro :D Al brzo učim..
http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Ic...nancial_crisis
http://img117.exs.cx/img117/5601/n1qshok.gif
Pokušavam si složit neki drugi avatar, al mi ne ide
Island je samo primjer kako će svijet propast uskoro, odnosno kapitalizam kao paradigma a "Monetarizam" kao način.
Keywords - If there were NO DEBT, there would be NO MONEY.
Al zato ja selim u Qaanaaq i bit ću susjed XLRu, (nekih 2000 km) :notooth:
Zajebana situacija, nema šta. A do nedavno su bili visoko pozicionirani po raznim ekonomskim indeksima i čemu sve ne..
Lol, screw that, nema sile da ti dolazim u goste po onom mraku :notooth:
Najluđe je od svegha što su zadnjih 20 i kusur godina svi "stručnjaci" i novinari trubili kako je Island dobar primjer, kako su pametno radili, i da za njih nema zime. Sad se govori kako je Island riknuo zbog prenapuhih indeksa i jer je financijski sektor nadrastao sam sebe. Nešto je trulo u državi.......
Onda se nađemo na po puta na onom crnom ili narančastom monolitu što su vanzemaljci ostavili u unutrašnjosti grenlanda. (može se vidit na google maps i/ili earth)= Citat =:
Lol, screw that, nema sile da ti dolazim u goste po onom mraku :notooth:
aaa, cek, cek, idem i ja u Qaanaaq! taj mi se jos najvise dopao.. gledajuci gugl maps ;D
meni ne smeta mrak, ja sam u proslom zivotu bila sova!
a da si mi otvorimo novu temu o migracijama i world krizi? da ne smetamo onima koji ne znaju na karti pokazat dalje od rvacke ;D
ne, al zaista, ako mala moze trkeljat o cajkama a mi svi to citat, ako mario moze pricat o govnima, ako ico moze bit dezurni nagdlenik koji utvrdjuje da nema nista novo, vaj d fak ja ne bih smjela pisat sve sto se ne kosi s pravilima?! po kojoj to logici?? kom se ne cita, preskoci post brate mili.
e, da, smogi, prouci malo zakone i procedure o vizama za kanadu. pa mi onda dijeli savjete, jer ocito nisi upoznat s istima. nije to samo das pare za kartu, spakujes kofere i eto te, velkam tu kanada for gud. life is not a movie.. nazalost
Ahhh.... ja vidim samo boldano... ;D
Lijepe uspomene...
Luna, ček, ti si zbilja za Kanadu? Mislim, kad bi dobila mogućnost, jel bi zbilja otišla u Kanadu?
Ček, sad i mene zanima to narnđasta thing...
EDIT:Sh*it!
Gledam, da! I opako me podsjeća na ovo :D Samo sam 100% siguran da na Greniju ne rastu majmuni :rolleyes:
Scary!
Dovraga znam šta je to! To je plantaža jagoda ;) Znaš kako se jagode sade na crnoj foliji da se grije zemlja ispod.. To je to garant.
ne, al cek, stan' malo, polako.
jel ima kakih linkova o tome? ovaj crni juzniji izgleda ko da je netko flomicem poteg'o crtu po ekranu. ali ovo gore sjevernije, narancasto, sa crnom crtom.. wtf??
ocu linkove!!
aaa, ja imam objasnjenje za ovaj gore narancasti! to je astronaut jeo pectopet sa crtom, i u trenu dok je kamera satelita okidala snimak grenlanda, narancasti bonkas mu je sletio pred objektiv!
;D
imaš na jubitou, frajer je napravio filmić o tome, čak je i izmjerio s rulerom ;D
Edit, evo ga
E da! To je samo anomalija na slikama, jedino logično objašnjenje, premda...
I ovog se treba paziti, NLO-i znaju kaj treba koristiti... ;D
Ne, nema zajebancije...
EDIT: evo radi!
mile, jel ti gledas s gugl mapsom ili earthom? i kolko cesto se njima te snimke obnavljaju? mislim, ako nije neki bug, glupo mi je da bi godinama to tako stajalo dostupno sirim masama koje su sklone sirenju panike i mjerenju rulerima. a opet, ako je bug, zar se ne bi trudili sto prije otkloniti ga?
Na oba.
Otkad je ovaj filmić snimljen i otkad je spomenuta verzija eartha izašla, prošlo je godinu dana, a monoliti i dalje prkose vremenu i prostoru ;D
Nemam pojma, ali meni se čini kao neki zajeb u slaganju fotografija. E sad, zašto toliko dugoi stoji, nemam pojma, a mislim da se slike ovakvih vukojebina obnavljaju rijeđe od jednom godišnje.
EDIT, fakat je zanimljivo da se ta greška potkrala baš usred ledenog plašta Grenlanda, idealnom mjestu za skrivanje od znatiželjne raje.......i da......pogledaj Antarktiku (na earthu), tamo je crna rupa ;D
nemam earth, makla ga zbog sporosti mog jadnog kompa ;D ali valjda bi trebalo biti isto i na mapsu..
mario, drugi link ne valja ;D
Evo, šupak svijeta ;D
http://img1.uploadhouse.com/fileuplo...ba367a2829.jpg
Ovo narančasto je misteriozno, al ona crna crta stvarno baca na plantažu jagoda :-/
Lol i think we've some interpolation errors on south pole :notooth:
buahahaha, drvljem i kamenjem na bugoviti gugl zemlja ;D
zadovoljan učinjenim na autu . . .
puno bolje ide . . . ;)
još pakne i to je to . . . ;)
sad na jedan špeksi u american pa lagano na posao . . . ;)
Eh da, pogledajte na mapsu i kamuflirani C-130 Hercules iznad Brijuna :D
ghost plane!!!
to onaj koji se skucao u pentagon leti paralelno s ovime iznad brijuna ;D
Meso s rostilja me ceka.... Staroj i starome 30 godina danas... :)
ovo sam krivo protumačil, al nema veze :D
Trebam hitan odgovor...naime imam trenutno napajanje od 400W (atx kučište) koje mi je pri kraju...frend mi sada dao napajanje za atx ali od 570W...da li se kaj može dogoditi ako stavim ovo jače??
Nitko još nije ništa odgovorio a ja već raskopao cijelo napajanje, izvadio ventilator, pročistio sve od prašine i već složio...:respect:
Ajde kaj se čeka...:p
Sto jace to bolje,tj nece se nista dogodit. Ovo jace napajanje mozes vise "umorit"...
Jedino ako je napajanje u banani mozes skurit komp... :flame:
Kabum? ...
jeeej...ponovo sam instaliro san andreas i multiplayer.......sad se moram odluciti ocu ponovo stavljati modove ili igrati multiplayer....ugl. danas jadni avg briso viruse i nasao 20 treaths-a...lol....sad idem igrat gta sa mp...
Da...neće se pokrenuti, morao sam ipak isprobati :D
Nego daj mi reci da li je moram obavezno spojiti napajanje na matičnu ploču pa tek onda recimo na disketnu jedinicu ili dvd rom? Ako baš napajanje ne radi pa da mi ne izgori kaj, a disketnu nije šteta ;)
Također ću razbiti ovaj firefox glupi...već mi se po neznam koji put resetiral i onda mi izbriše bookmarkse :angry:
ajde ti rađe pomogni i odgovori :p
Zuc tamo! :belj:
@ GZ:
Rekoh,ako hoces ispitat napajanje,najlakse ti je s tima zicama kaj sam ti govorio u prijasnjem postu,a ako hoces izazivat sudbinu (citaj ako nisi 100% siguran u napajanje),napajanje jos mozes pokrenut kad ga spojis na maticnu,i stisnes power gumb na kompu,a ako je neispravno,tad je vec kasno za vecinu komponenti na ploci skupa s njom...
a zast vi o tome raspravljate tu?
mislim, nije da mi smeta, ali smatram da bi tema kao takva u pdfu racunala mogla biti puno korisnija sirim masama, a ne samo gogiju ;D
@ teta luna: Slobodno obrisi postove :respect: i skužaj... :)
@ GZ: Dolaz' vamo...
Skužaj Luna nisam znao da će se odužiti :D
Evo me sada tamo...facebook me preuzeo :D
Evo mene... Joj šta me ubije ovaj W660 što ga moddam. Skup me s photoshopom polagano ubija.
Spremam jednu jako opasnu igračku - killerstick. Samo mi treba vremena, kojeg i nemam toliko...
ma ne ljutim se, nit cu brisat posteve jer nicime ne smetaju, samo sam dala hint da ovdje nece nikome osim gogiju koristit, a u racunalima hoce. smuc, da prebacim posteve nekud kod tebe?
Pozz :wave:
Nisam dugo bio tu...
U subotu bio malo u Zagrebu u shoppingu, sjedio kraj Fani Stipković ;D
Teta Luna obrisala moj neprimjeren post...;)
Idem gledat nešto na satelitu i spat...
Noć svima...
luna ovdje nije jedini moderator
Znamo da nisi...no odmah na tebe pomislimo :D
@Goran: znaš kaj, mogli bi proslavit našu drugu godišnjicu na ovom forumu...
:D
OT: spasio svijet danas, dabl ou sevn je niko i niš za mene... ;D
Ljudi, ste mi živi!?!! Vidim još ima aktivnih starijih korisnika! Evo i mene malo, dugo me nema ali se sjetim vas uvijek :)
snjegićććć :D
...ćććć...
Ne bi se tako veselila da si u pol jedan pjesice isla od Avenue malla do Vjesnika, bas kad je padalo.
Blah, Grinch... Snjeeeegićććć ;D
došao doma . . .
vani idila . . .
snijeg svuda . . . :D
dolazim doma, ulazim u dvorište, snijeg škripi pod nogama, ma, totalna božićna idila . . .
samo za krivi božić . . . :notooth:
a zagrebačke ceste su totalno zakazale . . .
ništa nije počišćeno, cijeli grad je pun snijega, baš me zanima kako će biti kad ljudi sutra ujutro krenu na posao . . .
idem polako na spavanje . . . ;)
noć :wave:
Idem radit:angry:
dobar jutar svima...
ovdje nikoga... :-/
vani zabjelio snijeg... ;D
*stating the obvious*
Here's a twist u cijeloj priči - mene je uhvatila strašna prehlada i sve moje aktivnosti za danas i probably sutra propadoše :)
hvala Bogu sto pada snijeg u RH...:D
slobodno mi zahvalite,to sam prek veze sredio...
Evo mene opet s qbasica... Sada ću reggat onog frenda od jučer na cafe i skida mi se firmware od K770.
Luna će ti biti jako zahvalna ;D :notooth:
tails, nemoj molim te ;D
Kod mene snijeg zapadao, neću izlaziti danima... Mercator mi pod nosom, i to je sve što mi treba :p
Ustao u 11 i opet mi se spava.
Eh odo ja na pizzu nisam stigo frenda reggat :D.
EĐIT: Vrath se...
sad se probudio . . .
a planirao se dići prje 4 sata, ali jednostavno ne ide . . . :notooth:
sad kavica u ugodnom društvu . . . ;)
poslije job,a sutra za split . . . :D
došao s kave/pive . . . ;)
najeo se ko prasac, sad polako na posao . . . ;)
sutra ujutro za split . . .
see ya :wave:
Ja ponovo legao i spavao do 17h, lol :notooth:
Ne znam kako ću večeras spavati :) Možda je to i dobro, jer je vrijeme da konačno počnem učiti.
Došo iz Vemila- bespovratno bacio 4 sata svog života :)
Na stranici sve raspoloživo, za svaki slučaj zovem ali se nitko ne javlja pola sata.
Ali, ajde, ima još marki ako prodaju ovu koju ja tražim...
Dođem tamo (2 sata mi treba) i nema ništa- sve su prodali. :(
Ja ga gledam pola minute- "Pa piše na internetu da imate 3 vrste"- "Ne, nemamo niti jednu".:freakout:
Po gradu još uđem u par dućana, nitko nema DDR RAM 1gb.
Kao da kupujem iguanu sa dva repa a ne obični RAM.:rifle:
I sad dođem doma, pogledam Vemil- još uvijek piše da ima RAM koji sam tražio.
Majku im....:angry: