To je bolje ;)
Mislim da se pokusni kunići bolje osjećaju u labosu nego mi prvaci u bolonji..
Printable View
Ma, ne znam ga ja ;D
Znam da ide s mojim frendom u rezred, zapamtio sam ime kad smo gledali s kim idemo. :)
Možda ti znaš tog frenda, Tomislav H. iz Zagreba
OT: Platio račune
Isuse...a da se dodate na Fejs pa tamo meljete tko koga zna...ionak je tome namjenjen :D
Ma iskreno...ja kao prva generacija na Bolonji sam imao izuzetno pozitivno iskustvo...sve je prošlo jako fino naposljetku i relativno je to dobro završilo :)
Relativno dobro? :)
Gle, zavrsilo je, imas papir, znaci da je dobro. I tocka. ;)
došao s posla, točnije, s aftera nakon posla . . . :notooth:
otišli malo do gjure da se opustimo . . . ;)
i ovak bi se dalo svaki dan . . . :notooth:
i saznao da u petak radim skoro cijeli dan, tako da mi je loše . . .
ali će valjda biti bolje . . . ;)
idem spavat . . .
noć :wave:
Jutarnja pozdravlja nočnu smjenu ;)
Niski start za kretanje na posao. :(
Samo da ne pada kiša.
Dobar dan...pije se kava,ovdje mrtvo :D
Same here. Prva godina mi je bila super, sve novo, tamo vamo. U drugoj sam primjetio neke propuste i neorganizaciju (pogotovo od strane faksa).. Lagano mi se počelo mračiti :) Na trećoj su nam metaforički rečeno prekinuli struju i ugasili svjetlo na kraju tunela, jedva sam čekao da položim te ispite i odem iz te "akademske" ustanove.
Sad samo da dobijem tu ludu svjedodžbu :D pa ćemo vidjeti.. Imam godinu dana pauze da diplomiram i razmislim kako skupiti 25 soma za platiti 4. godinu :notooth:
Ufff...
Kod tebe je to s...ano. Ma i ja sad imam 6 mjeseci da vidim gdje cu dalje i da li cu ici dalje...
I LjoL, kindergarten :)
te ket, a koji si to ono smijer na tvzu? jerbo je i moja sestricna prvi macic bolonjaca, smijer informatika. i znam da mi se ona bas jadala da jadna NE MOZE dalje, jer tvz uopce jos nema program za dalje, to ne postoji, a niti jedan srodni faks (tipa fer i to) je nece primiti (morala bi sve otpocetka, prijemni i to, ko da uopce nije 3 godine studirala!)
znam da je ona spominjala neko nastavljanje u ljubljani :-/
Gotova škola :bigjump: za ovu godinu.
dobro jutro . . . ;)
juto?? već će večer čovječe :nono:
Ima za informatiku. Specijalisticki studij informatike. Ja sam smjer racunarstva.
I da, FER ne prima nikoga. To je nazalost tocno.
odoh na job . . .
pozz :wave:
Alo ekipa! :wave:
Prekjucer mi se srusio komp do daske,pa sam bio odsutan skroz...
Jucer spavao cijeli dan jer sam se lose osjecao,pa sam danas ubacio nove winse,i sad sam opet onlajn...
C U! :)
Nece dugo, ipak je to truli win... :belj:
Nego, jel ide mozda netko uskoro put Nasica?
http://www.nasice.org/modules/news/a...p?storyid=3335
;D
uuu, idem si nazvat rodbinu u nasice i okolna sela neka vataju zrak u flase i posalju mi za zege ;D
@La_LuNa,
Pa da tu prodajes pod "cisti planinski", jel? ;D
@Smuchac,
Ooooo, znam. :rolleyes: ;)
A i bio sam, samo ne za vrijeme akcije... Eh. :)
Zato se sada i zicas za Nasice... :belj:
Idem pod tus i pod noz,pa na kavu s frendicom... :wave:
A cuj, znas sta kazu, APP... ;)
Pod tus, pod noz, na kavu? Tim redoslijedom? ;D
Ne prvo će se izmesarit nožem, pa će se istuširat kavom ;D
A Windowsi...to je trulo u jezgri. Svaki OS koji ne želi otkriti svoju jezgru, bit svog postojanja, taj je truo kao nešto u državi Danskoj :D
ja ipak dobio 4 iz zemljopisa...trenutno se ponosim novopecenim statusom mali od foruma...xDD
Neko mu obriso post haha..
Sad vidjeh da nam je T-maca diplomirao, pa čestitam :beer:
Evo gledam ne zaboravi stihove :notooth:
došao s posla . . .
hvala bogu, trajalo je kraće nego je trebalo . . . ;)
lagano na spavanje . . .
Ah...znači nisi na Fejsu pratio onu euforiju koja je pratila moje pisanje Završnog rada :D Hehehe ;D
Ma vidio sam euforiju, ali ne i epilog! :)
Igrao NFS MW volanom- dosta je teško.
Jutro!
Eto me na poslu, bolje da nisam, bolje da se oporavljam doma...
Tip of the day: nikad ne ici piti na prazan zeludac, cak ni kad je cuga besplatna. ;)
@georgy,
Je li? A bas sam razmisljao da si pribavim taj volan, reko mozda ce mi onda bolje ici... :)
Ma, kad se ispraksa, moralo bi ići bolje nego tipkovnicom.
Jer, tipkovnica do kraja stisne gas (kočnicu,skretanje), a volanom možeš kontrolirati male pomake.
A i doživljaj je bolji. :)
Najbolje isprobaj kod nekog.
Ni ja nemam volan, ovo mi je frend posudio.
Volan je dobar, makar treba izdvojiti malo više para za kvalitetniji. Ja sam uvijek naginjao kvalitetnijem joypadu s dvije analogne gljive, upotrebljiviji je u više igri, a dvostruki analog može poslužiti kao papučice i volan :)
Odo tipkariti diplomski..
Bio na poslu,pa pobjego na darivanje krvi. Sad sam rucao,pa cu jedan komp sriktat ako ne zaspem jer mi se strasno spava...
Gledam Inspektora Rexa i slušam album grupe koja je u mojoj ulici već 8 godina, ali nikad nisam poslušao ni pjesmu. ;D
A dobar je album i saznao sam da su oni i popularni (na nekoj top 40 ili nečemu- uglavnom, dobro im ide).
xlr- imam i joystick, istina neki jeftiniji, i s njim sam igrao nfs i isto mi je super išlo kad sam se isprakso.
Ali volan i papučice daju osjećaj i čine mi se preciznijima.
A i nije loš taj volan koji mi je posudio frend.
Thrustmaster Enzo Ferrari Force Feedback.
Oho, znaci Ferrarija vozis... ;)
dobro jutro . . . ;)
ubrzo na posao, ali me probudila divna vijest za petak . . . ;)
weeeee :bigjump:
Moj brat je luđak za F1 i bilo kakvim trkama, tako da vozi te igre na volanima već godinama, a i dosta ih je izmijenjao :notooth:
Ja se evo nakanjujem da odem u teretanu.
slusam cajke woouuauauau
jedem čips od čokolade.. i ponovo sam mali od foruma...xDD....i danas sam saznao da ce mi prosjek biti..4.0
Čips od čokolade??:crazy:;D
Gledam vijesti, ovi Korejci nisu normalni...
Dogovaram se preko MSN-a da oraganiziramo doček negdje....
došao s posla . . . ;)
mrtav umoran . . .
spavanje, sutra opet na job . . .
see ya . . .
Fuck, opet sam promašio predavanje :angry:
KAko možeš promašiti predavanje? :confused: Možeš ga jedino propustiti.
mozes ga promasiti,tako da zabunom odes na neko drugo,a ne na to doticno...
I onda je nakon što ga je odslušao do kraja, shvatio da je bio na krivom predavanju ;D
Sad još kad promaši i potpis ;D
Htjedoh reći, propustio. Pravopisci ;D
otišo mi skrol na MS-ovom mišu...
a račun nigjde ne mogu naći... :-/
za ubit se...
sad treba novi miš naći... :cry:
LOL...pa kaj ako si propustio jedno predavanje :D Bude ih još dosta :p
Ja si idem kupiti novi disk, da backupiram podatke sa rikavajućeg diska i da mogu odnijeti ovaj disk koji rikava na servis. I da, idem rezervirati stol. Nego ljudi koji idu, hoćemo i večerat i cugat ili samo cugat, da znam napomenut :)
Ma baš sam htio ići na Stojanovića. To mi obično bude zabavnih sat i pol :) Što se mene tiče, ak se jede, neću gladno gledat sa strane :)
Profulao si Stojka...
strašno...
meni je OK profesor... :)
tražim neki miš do nekih 200kn (može i manje), da je laserski, i da ima one tipke back/forward...
imate neku preporuku?
Onaj MX Laser ili Revolution :D
I mislim, koje svetogrđe...reću mu da si se smucao po Fejsbuku dok je bilo njegovo predavanje :D Hahaha
@T-maca: a jesi mogao predložiti neki skuplji miš??
rekao sam do 200kn, ne do 500 ;)
slazem se..mx revolution...fuckas razliku od 350kn...:D
Pozdrav ekipa...
Gotova mi je škola...
3 tjedna slobode...
Danas imamo koncert u Petkovom Bregu, kraj Samobora (čini mi se)
KAsnije jesti i piti kolko 'oćeš...
Živio HKUD Petar Zrinski, Petkov Breg... ;D
Tko je dodao kindergarten pod tags?
@Ico
thrust gm-4200
Ja došo od frenda, instalirao mu GTA4.
aa to si me sad pitao na emesenu..xDD... trenutno mi je dosadno pa se sa frendom natjecem ko ce prije izbrojati do 1000 na msn...xDDD
georgy, dozivi invite na fejsu :p
Luna, i ti dolazis danas naravno? :)
A poslije pakujes kofere, pa za Pulu? :belj:
yup, dolazim..
i bas sad preko peemova pokusavam ustanoviti tko ce uopce doci..
brojka je 4. inkluding me.
:(
Uhh kako mi je dosadno... A ovdje nitko ne želi pričat sa mnom :(
georgy: ma nebi trust...
mislim da ću piknuti MS MM-804WL
btw: pozdrav svima...
@Luna,
Including i x? U nekom trenutku se spominjalo da samo treba organizirati neko okupljanje i eto njega, ne znam jel to jos uvijek vrijedi... :)
@.:TailS:.,
Polako, doci ces na red. Tu ionako pricaju svi sa svima.
Tag je dodao netko nadobudan ocigledno, potaknut raspravom od prije nekog vremena...
nope, not including iks. nece gad. cupa se da nema para. a i vjerujem da nema, obzirom da samo meni duguje vec galone pive, ne znam kako stoji s ostalima.. nije se dobro zaduzivati, ne ne ;D
taj broj 4 ti je te ket, ti, balkanac i ja. nitko drugi se nije izjasnio da zaista dolazi, dvoje mi je potvrdilo da ne dolaze, a upisani su da ce doci na fejsu..
go figure..
nvm, vise te ketovih para nama za oblokavanje. lol ;D
idem. na domjenak u kindergarten.
e, da, sto se taga tice, ne znam tko ga je dodao, al meni pase. jos bi bolje bilo da je tag "lunin kindergarten"
lol
Koliko ja znam, doci ce Luna, Ravilov, Ico, me, Malena, Balkanac i mozda Rospaya te Vert. Ostali? Mislim, rezervirao sam 12 mjesta, nemojte me razocarat ekipa.
Ja još nisam siguran dal ću doći...
potrudit ću se, ali nemogu ništa obećati... :-/
u ove dve strane milijun nepoznatih riječi :notooth:
Pa Rav mi je rekao da bude dosao. I da, zaboravih lili. Jer trebamo fotografa.
dobar jutar...vani neki snow storm, imam osjecaj da nejdem nigdje iz kuce danas :(
A Rav stoji iza toga sto kaze. :)
fak ju
ođe samo kiša šugava
nema većeg gušta neg čistit snijeg i onda se okreneš a sve tolko zapadalo da moraš opet :D maikemi, obožavam to, samo što kod nas već duugo nije tako napadalo :(
biće,biće, u nadi je spas :D
majke mi ti nikad snijeg nisi cistila :D not fun at all
Dobijo AOC LCD 17" koji je neispravan. Ko sto bi Bosanci rekli,rastavio sam ga proste činioce,i nema zivota u njemu,sad ga moram natrpat u vrecu,i u smece... :)
Za Canon S200 skidam drivere,pa cu vidjet jel i on radi,a ako ne,ide i on u vrecu... :)
Ma mala je izgleda mazohist. ;)
Nema vece srece nego kad ti od ciscenja snijega toliko promrznu i utrnu prsti da ti cigla padne na ruku a ti ni ne skuzis. ;D
@Smuchac,
Znaci skupljas krupni otpad? Nije lose... :D
Ma nije... ;D
Treba mi jedna periferija za riktat kompove,jer je moj drugi komp u igraonici,pa nemam rezervnu periferiju za doma... :)
@Ico: LOL...ali ključna je riječ da trebamo fotografa...ne fotoaparat :D Mislim mogu i ja probati, ali ja sam tu da malo više uživam i meljem, a malo manje fotografiram :notooth:
Aha... T, oćeš reći da se već par dana ne trijezniš i da se neznaš ni mobitelom koristiti i da non stop melješ... :p ;D
Super, znaci MS vise ni hardver ne zna raditi. :creep:
Nekad im je bar to koliko-toliko islo...
Kupio od frenda neku radeonku 128,asus dvd pržu,i vent za proc za 100kn... :)
Jos je dobro i proso... ;D
A i nije mnogo promašio :D
Dabogda ti recesija žito pojela, šic mrš :p
@Ico: mx510, 3 godine ga gazim i ništa mu ne fali, vrlo jednostavan za čišćenje i rastavljanje, 5 godina garancije ;) Makar da se i mene pita, mx rev bi bio idealan za pod bor... bit će moj, jednog dana!
Ma, ne znam baš.
Moj odgovor na facebooku na sve (osim "zahtjeva za prijateljestvo" ;)) je ""Ignore" ili "No".
Ali ovo sam pročitao i ne znam baš da bi mogao doći.
Bude vam još bolje bez mene :D
Evo, otkrio sam svoj identitet u slikama forumaša.
I umirem kašljajući.
trunem za kompom i cekam frenda da dodje do mene pa idem negdje zarđat
Proradio mi cod2 multiplayer :bigjump: ;D
Stigao malo prije sa domijenka firme, sve u svemu bilo solidno i dogodini sam free što se tiče poslovnih obveze, možda još nešto sitno u pon.