To je loša Photoshop mačka. Klasika. :notooth:
Printable View
To je loša Photoshop mačka. Klasika. :notooth:
To je mačka vulgaris s jednom majkom i dva oca :D :gangbang:
:rotfl:
al dam glavu da sam nedavno negdje vidjela fotku iste ovakve macketine, s istom pol pol farbom face i ociju.
nisam jos gledala tvajlajt :( dete bubano bilo, a nisam jos dovoljno nemajka da je ostavim na cuvanje dok je cendrava i odem u kino :rotfl:
i da, idem s muzem. muz sam rekao da 'oce ici. brijem da mu je napetija ideja od odlaska u kino solo sa mnom prvi put otkad imamo deriste od toga sto ide gledati. uosatlom, jadan se morao u ove dvije godine moje intenzivne opsesije vec pomiriti sa sudbinom.
za tvajlajt sam ga slomila, s tvd-om ne ide tako lako, odbija znati ista o tome.
no, ako mogu skupit' ista pozitivnih poena, ja sam mu kriva za navlacenje na GoT i ST :D
e, da, ikselercino, skru ju, imas na fejsu sto za procitat :belj:
Fotku sam uzeo sa reddita.
OT: riknula mi Radeonka u kompu. Ne znam zasto ni sto tocno, samo vidim da gore 2 crvene lampice i da nema slike.
Steta, dugo je izdrzala. 2007.-2012. R.I.P.
Sad nabavi neku sa logom jabuke :P :D
OT: Ne znam kaj radim budan ovako kasno, bye
Good good, ipak nisi toliko lud :P
BTW na koju grafu ciljaš sad?
Sjedim
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
ebay :notooth: tam sve ima :D
složi si sam neku konfu, uvijek te jeftinije dođe :D mislim, ak znaš i ak ti se da. Znam da je moj stari zbavil (tada) bjesnu konfu za cca 3200 kn. Za te pare, spejs šatl :D
mogu ga pitat ak hoćeš de taj lik ima dućan i kak se zove pa, ono... :)
Newegg onda.
Al carina te može opičiti yebački :D
Ma ja to sve narucim preko Commela. oni to i sloze pa se ne zafrkAvam s tim.
OT: pogledao sam film The Divide i pozalio. Krajnje degutantan film sa prilicno bolesnom i glupom tematikom. Definitivno nije za gledat prije jela..
Čekam snjeg :D
Kolokviji se bliže a ja samo kupujem igre na Steamu :D
Čini mi se da će moja sljedeća igra biti "Upis godine - Reloaded" :D
Mario, stigla mi nova zvjerka (y580) ;D
Oho, ipak ima nade za tebe :D
Dobrodošao u Lenovo obitelj, evo upravo sad pišem sa svog Z575 :D
Vratio sam MacBook, jednostavno se nisam mogao naviknut na taj OSx.
A nisam mogao prozvakat cinjenicu da necu moc igrat neke igre.
Cudo je laptop, prava zvjerka. Al ovaj Win 8 je strava, ful je neorganiziran i ne svidja mi se taj Metro UI.
EDIT: Zafrkava me ovaj touchpad. Uz to jos i nabijeni Num pad i premali enter xD
Otvori temu u odgvorajućem podforumu i potrudit ću se pomoći ti :)
Metro možeš isključiti, Win8 ti može izgledati kao Win7 ali sa poboljšanjima koje Win8 donosi :)
Budem sutra ujutro, sad mi se bas neda :D