morning shiny happy people. goin to blow things up :satan: hahaha danas experimenti iz hemije, kaboooom
Printable View
morning shiny happy people. goin to blow things up :satan: hahaha danas experimenti iz hemije, kaboooom
da T-Maca-tamo ti se sva koža i sve dlake odmah poskidaju čim dođeš :D
jutro!
koje vrijeme, kiša pada ka luda , grozno...
joj, ne da mi se na posao.. na zamjeni sam u grupi u kojoj su klinci nenormalni. samo cekam kad ce se netko objesit na luster ili iskocit kroz prozor van.. divljaci mali!
@koksi, de ti to zivis da kisa lijeva?! ja cekam postenu kisu vec mjesec dana, kupila sam si napokon gumene cizme, nemrem docekat da ih prosecem po lokvicama ;D
EDIT: evo kise i u zegeu, jeeeeeej ;D
A ja kupio jaknu u Metrou za 109,00 kn i sad jedva čekam da zapuše bura :p
Oh bože...pa ne bu ti ta jakna dugo izdržala pod bur(ek)om :D
Skinuo novi Unbuntu :D Pa se budem malo s njime poigrao u VMwareu kad svršim s Nerom :notooth:
@luna, e vidiš mogla bi ti meni posudit te tvoje čizmice da ih ja prošetam po lokvicama, znaš da napravimo procjenu, kakve su kvalitete :D
ma vjerujem da nosimo isti broj :D
il eto kiše i u Zg-u :)
pazi na te bebače...
Igram Geo Challenge...pokušavam postati diplomat kao moj frend :D
BTW: Štivo malo za smijat se :D
http://www.guardian.co.uk/world/2008...eorge-bush-usa
Ja došo iz škole...
Skužio kako spojit pojačalo na laptop da se pošteno čuje i sad se igrao sa raznim pjesmama...
Kako fora :D
jamal ide na kuba dec. 7. woohooo
Sad doso s posla,opet belaj s kablovima... Bit ce slobodnih dana... :)
došo s posla, odval
xlr, disi..doši na poker, počela sam gubit novac pa da ti uzmem neš :)
Idem spavati, u jednom danu pročital Hamleta... kako mi je super knjiga...
Na Kubu kažeš Jamale? Pozdravi nam Fidela :D
Ma kako ne uspijemo...kvaka je u bonusima koje dobiješ nakon 10,15,20,25,30,35,40 i 45 pogođenih...
Pa baš je kod država lako...tu i uspijem postići 45-46 pogodaka, jer imaš samo dva smjera - gore i dolje, a kad ti se potrefi da imaš ispod miša 7-8 trenutnih pogodaka, uffff...
A budem pogledao i Traveller IQ :)
sugava kisa..kad ce se vise to u snijeg pretvoriti...
Zdravo drugovi i drugarice......... Vidim da se niste niš opametili....:crazy:
ja i samo ja....
sta radim?
skacem po sobi s pivom uz zvuke tekna..
weeee
gues who`s back . . . :notooth:
došao živ i zdrav, i u jednom komadu iz londona . . .
nahodao se ko nikad u životu . . .
ali vrijedilo je svake sekunde . . .
makar smo izgubili . . .
pola sata poslije završetka tekme - neprocjenjivo . . .
nema tih novaca koji to mogu platiti . . .
idemo dalje, bez obzira na sve . . .
igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu, sjever je uvijek tu . . .
Di si sad kad me krenulo :p
Igrao s nekim ludim likovima i mogu reć najbolji stol za kojim sam igrao dosad. Ženska ugrabila svojih 0,0015% šansi za straight flush... Makar nije meni pošlo za rukom, bilo je predivno to vidjeti :notooth:
http://www.comicguide.net/images/smilies/zzz.gif
dobar jutar svima... :D
vidim, ovdje nikog... :-/
Nakon 5-6 mjeseci se naspavao. Usto u 11,obavio kupovinu,popio kavu,i sad cekam rucak... :)
probudio se, tražio mjenjačnice koje rade, ali bezuspješno . . .
uskoro na posao . . .
see ya . . . :wave:
@ Ico
slike dobiješ ubrzo . . . ;)
bokšić..razmišljam kaj da obućem za van večeras haha :notooth:
odi gola...
Znate koliko je malo faljelo da zamjenim 6280 s 6120c? Šit, šit, šit.
odoh se napit ko majka graba...
Pripreme za tusiranje,u planu navratit na benzinsku po cigarete,i izlazak... Najednom onda ono *ovno od sluzbenog moba zazvoni... :wall:
Zakljucak: Nisam kupio cigarete jer benzinska do 22 radi,nisam se istusirao,nisam vecerao,pokisnuo sam ko najzadnji kreten,skoro me struja ohladila,i sad mažem po teletextu u nadi da mi nece bit dosadno doma veceras... :*ebalomajku:
smuc, iskreno se nadam da ti je posao fino placen i da si u drzavnoj firmi sa svim benificijama iste (bolovanja, godisnji, bozicnice, regresi, sindikati..)
ako nisi, bjezi glavom bez obzira!
do sad sam radila plakat iz prirode za 4. osnovne.. priklat cu uciteljicu ak mi mala necakinja ne dobije pet plus! (kaj sad kaj smo prodali sliku orla pod bjeloglavog supa, neku tamo juznoamericku rijeku pod Zrmanju i slicno ;D )
Danas sam spretno izbjegao 2 racije- malo je sjebano bit maloljetan, al nema beda. još 2 godine i sve će biti dobro.
sad sa koncerta,mokar. dubioza rasturila
Ajmo se svi ulogirati u isto vrijeme... Pa da nas bude preko tisuću odjednom
došao s posla . . .
jedem napolitanke i pijem fino hladno mlijeko te uploadam neke slike . . . ;)
waaah..zbog ovakvih provoda brijem da više nejdem u zg van :D
tu pri nas f zagorju imame gemišt party ;D liter i voda za 35 kuma. sve je bile pune litruf i vode i svi pijani - melem za oči
Ajd to sad napiši fino latinicom da te svi razumijemo :notooth:
pa napisane je latinicom! :p
Pardon, onda te samo vraga nisam razumio :)
onda tak reci :D
birc
hrpa ljudi
litra vina i litra vode - 35kn
PES turnir
krepavanje od smijeha
get it?
Evo jedan dobar:
Došli tata, mama i sin pred jezero i ulove zlatnu ribicu. Zlatna ribica kaže pustite me, ispunit ću vam tri želje. I kaže sin: Ja bih ježa. Tata kaže: J*** ti jež mater. A mama kaže: Vadi ga, vadi ga!!! :D
Ajd, evo još jedan.
Vozi se cigo u kočiji po cesti i zaustavi ga policajac:
- Šta je tebi, ne možeš se voziti ovdje po prometnoj cesti kočijom
- A, nisam znao...
- Moram ti sad naplatiti kaznu
- Ali ja nemam ništa novaca
- Pa...šta imaš?
- Imam kokosovo mlijeko...
- Ajde daj.
I krene cigo:
- Điha, Kokos, điha
Polomio kičmu od spavanja i izlezavanja... Usto u 10,oso na misu,kupio kruva i jaja,popio kavu,sad rucak,pa opet kava + kladionica afternun i tak... :) Piči sunce,dan je ko stvoren za uzivanje...
Joj, tako bi mi dobro došle toplice :)
čoeče kako dobar vikenddddddddd
Meni je jučer bilo super, danas tak-tak...
bio je dobar tjedan sve do danas . . . :(
R . I . P .
@bbbrljo moja sućut
auch, brljic... ona malena, sto si digao na dnevne vijesti?
moja sucut..
moja sućut :(
@bbbrljo, i moja sucut. :(
OT: ide se polako spavati...
koja maglustina..
Di, di? Ja nista ne vidim. :notooth:
ma ti se jos nisi nit razbudio, pospanac ;D
A da, zato mi je cijela soba maglovita. ;D
Takoder primi i moju sućut... http://www.salji.com/out.php/i2897_0034.gif
R.I.P
ontopic - idem kupiti omniu, za inat iphone fanaticima
@brljo: I moja sućut.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Brljo, moje saućešće...
Slinim nad preseksi Ferrarijem P 4/5 . :D
Ja slinu trošim na nekaj drugo ;D...
Inače, jutro... Uopće ne znam kaj treban napraviti danas...
Ide ko učiti umjesto mene?
ideš...10 satna rupa u temi :p
zimaaaaaaaaaaaaaaaaaa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...
prekinu sam s curom
moj tajo je napravio fino vino! meni fino, a ja opce ne volim vino, pogotovo ne homemade. bravo tajo!
hajd mjenjamo se.. posalji tog vina u kanadu, ja cu tebi poslat onaj kanadski viski ...
ajmo ne ;D
mijenjajmo se ovako, ti dodjes tu pit vino, ja odem u kanadu pit viski. tak cu se nalit da me nece moc deportirat jer me nece moc odlijepit od poda
;D
moja nastojanja da se maknem iz rvacke prelaze u drasticne mjere ;D
reka sam ti ja... kak si krenula za koji mjesec ces me zicat da se udas za mene da bi dobila stalni boravak u kanadi :D
um...
nemas li ti ono zarucnicu?!
mislim, nije da ja imam nesto protiv threesome, mene smao strah, sjecam se da je ona neka adezeofka.. pa.. cuj..
;D
eh ako ti je lakse, imam ja dvije zarucnice :D nemoj se plasit sve ce biti uredu nijedna nije u kanadi :p bit ce jedan na jedan s time neas problema... :D
a, onda oke ;D jednoj od zarucnica cemo utrpat mog Nenu i svi sretni i zadovoljni. i Luna u kanadi! weeeee ;D
eto od svega ovog uspjeli smo ozenit i malu :D ala ce bit sretna kad vidi da moze tvog nenu imat.. bit ce joj srce ko kanada :D
a jok! nedam njoj nenu! onoj drugoj on ide! pa hebote, satro bi je u roku dve sekunde ;D nije mi cilj ubit tvoje zarucnice, fakat nije ;D
e necu tako ! nedam ja onu drugu zarucnicu, mala ga mora dobit... pa nek radi sa njom sta god zeli..
znaci vako, (luna+jamal)+(mala+neno)=stalni boravak za lunu u kanadi :D
zapravo, moze ;D reci cemo neni da malu proslijedi babi svojoj (a baba je, uf, baaaabaaa) pa nek joj mala pomaze radit sir, musti kravice, cistit stale.. i tako, poslovi kao stvoreni za nju ;D i jos u citavoj prici usrecili smo jos jednu osobu - the babu!
koji smo mi dobrocinitelji, covjece ;D
a sve u svrhu akcije: dajmo Luni Kanadu!
;D