Dečko, usporedi svoj telefon i moj telefon. GB na 128mb rama :D
Printable View
bome, ako points, nas englez, nije skuzio, onda sam mirna :D
points, ines - in es -in ass, kuzis? :D
ako ti je ova slika cudna (a ta je jos najnormalnija) kak bi tek reagirao na videe :D imam ih par, al su preveliki da uploadam, a bome mi se ne da to convertat i smanjivat -.- spuki uglavnom
Ova Barcelona je prava komedija
Fakat su ko pi*kice popadali :notooth:
Laku noc :wave:
EDIT: E da, jos ovaj faul za crveni mi je fantastican
A svi govore da C. Ronaldo glumi :flame:
Taj drugi video je montaza, Real Madrid fanboyu ;). Ti se mozes iz one pozicije onako zarotirati bez da te netko gurne? Svaka cast!
http://www.youtube.com/watch?v=Iv1vf...e_gdata_player
Montaza?? :lol:
Ak nisi vidio, ovaj mu je cisto izbio loptu.
Barcelonin igrac je isao puknut loptu, no ovaj mu ju je preko noge izbio i zato se ovaj ko balerina zavrtio..
Kao neka svemirska ekipa prepuna glumaca..
Da ti olaksam, zaustavi na 0:18 netom prije nego sto ga je ovaj "pokosio".
Vidit ces da su oboje na lopti :)
link na sliku :)
http://www.pohrani.com/f/W/6T/11grIUpl/zc0tb.jpg
Yep, definitivno ide na loptu.
Otvorite si novu temu za prepirke ak se mislite svađat :)
Mario, pogledaj si gore video koji sam stavio.
Kontakta uopce nije bilo.
CIONN pogledaj original video s YT a ne taj FAKE pa ces vidit. I dosta s ovim...
Uvijek me zanimalo kako izgleda riba kada proguta mamac. Sad vidim :D
Za sve nevjerne Tome.
http://www8.pic-upload.de/28.04.11/imutjfl5zg4p.gif
Oboje idu na loptu, lopta se odbija, na to Pepe pokušava dotaknuti(ili možda odbijanje noge) alvesa no ne uspjeva i zatim maestralna gluma alvesa. Nakon nogometna karijere ide u kaskadere 100%.
Ti se se baš zapalio za to, yageru :D
Gore sam stavio klip gdje se vidi iz drugog kuta.
Uopce nije bilo kontakta, ovaj se samo odbio od lopte jer je Pepe dolazio u punom sprintu.
Lik je napravio piruetu ko balerina i odglumio ko curica...
Kaj ces, takva je Barca...
:wave:
Buahahahaha...
Kako ste smijesni sa tim nagadjanjima sto je bilo
Ako Pepe nije trebao dobiti crveni, trebao ga je onda dobiti Adebayor zbog uletavanja sa dvije sake u lice! Tako da je Real trebao ostati sa igracem manje. Kako god okrenuli.
Igrac Barce je iznudio "dvojben" crveni karton i sad svi dizu prasinu oko toga. A koliko je crvenih iznudio "padavicar" C.Ronaldo? (i za ManU i za Real)
Budite realni, dok se u nogometu ne uvede pregledavanje video snimaka (kao sto je slucaj u hokeju na ledu), sve odluke ovise o sucu, tj o njegovoj trenutnoj poziciji u odnosu na loptu
Slazem se. Da, nije ga taknuo zahvaljujuci Alvesovim izvanrednim gimnasticarskim sposobnostima :D, u to sam sad uvjeren. Ali! Vidi se namjera i da Alves nije maknuo nogu, Pepe bi mu je slomio, u najmanju ruku ostetio koljeno.
http://www.youtube.com/watch?v=bz5-_...e_gdata_player
Da ne bude offtopic... Lezim na krevetu xD.
C. Ronaldo je poznati glumac.
I on me najvise iritira u Realu.. Stvarno nekada zna prelose odglumit.
OT: Nasao neki tecaj preko ljeta :D
Papam muffine... Mmmmm... :belj:
Papaš s 15 godina? Sve čekam da jednog dana napišeš 'mama me podojila, mmm' :ninja:
Pod hitno nam treba iskustvo tete Lune da malo sredi ovaj vrtić
danas smo si hormoni i ja u ratnim odnosima. hormoni dobivaju bitku, tak da sam recite, koga treba banati? moze i permabanati, opce nije bed, dajte, dok sam tako velikodusna.
Ahh kada bacim pogled na kalendar i 4 testa koja pisem..
Divno :D
Samo 4 testa?Nisi fora -_-
Odoh spavat...
stanje. hmmmm.
muzu sam htjela odgrist glavu zato kaj nam se vodoktlic pokvario. tj zato kaj ga nemre popravit. i sad cemo morat kupovat novi. zato kaj ga on ne zna popravit. kak jedno musko ne zna popravit vodokolic?! kak?! to dodje u opisu poslova s onim "uzimam". ak meni kuhanje dolazi u opisu poslova, onda i njemu popravljanje vodokotlica dolazi u opisu poslova!!
da!
idem mu ipak odgrist glavu.
onda dodjem banat.
Nama muskima je u opisu posla radit dok ste vi na porodilinom skoeo 2 godine ili i duze ako se zaredaju djeca :)
evo ga na, jos jedan koji baca uroke. :D nebu se nis zaredalo i nisu blizanci!! :D i ovaj moj ne radi jos, jos je na bolovanju.
al mi je jutros donio drucak u krevet :laluna:
:cerek:
ne, ne, raditi je ipak teze :rofl:
ae, al fakat, sto to cudo unutra napravi organizmu, nevjerojatno nesto.. jedva se popnem na drugi kat stepenicama. puls odmah skoci na maltene 200 i hvatam zrak k'o riba na suhom. jasno je meni da je to normalno, da se volumen krvi skoro udvostrucio u trudnoci i tak to sve, al svejedno mi je sok O.o ono, triput se sagnem i onda moram pet minuta odmarati k'o da sam njivu preorala :rofl:
i tlak mi je konstatno nizak :( a nikad nije bio prije avanture zvane trudnoca.
blazeno stanje?
je qrac blazeno.
taj izraz je ziher neko musko smislilo :D
imam trudnicu doma i zaredalo se,znam da je to takozvano drugo stanje al i mi smo dobri jer unatoc vasim "ispadima" ne pobjegnemo glavom bez obzira :)
meni je najveci sf sto sam apsolutno svjesna da su to hormoni kad planem i popizdim u roku milisekunde. mozak mi svjesno govori da pretjerujem i da su to hormoni. kristalno mi je to jasno. al se jednostavno ne mogu obuzdat. ponekad kroz zube uspijem istisnut "gle, aj se samo makni i pusti me malo na miru". srecom pa poslusa i izgubi se iz vidokruga. inace mu je gust svadjat se samnom, al valjda mu hormonske svadje nisu tak napete :D
one su te koje se hvale da izaberu partnera i ako one nece nema nista od toga tako da ja kao pravi muskarac njih drzim odgovorne za sve
...
Sto reci nego, dobrodosao na zemlju. :whistle:
@Luna,
Da se mozes obuzdat, ne bi ni bilo toliko buke oko tolikog utjecaja hormona. :)
"...Da će te se voljeti i u dobru, i u zlu?" :whistle:
Nije dobro, mama bu mi išla na informacije :rolleyes2:
Dosao doma i citam o Bin Ladenu :notooth:
malo su se prebrojali u datumima.. prvi april je bio prije mjesec dana :rolleyes:
brate mili, a i tebi su ispricali bajku o zlocestom binladenu koji je nap'o jameriku?!= Citat =:
Probudili smo se u sigurnijem svijetu, izjavio je predsjednik Europskoga parlamenta Jerzy Buzek na vijest o pogibiji Osame bin Ladena
pitam se samo, kako su se sad odjednom nakon tolikog medijskog zatisja sjetili binladena :hmm: a, cek, idu na to da razmrdaju citav bliski istok. iduci move - napad na Iran. :babavanga:
Meni?
Ne zamaram se previse sa takvim temama.
Samo pratim komentare na forumima i na Indexu o tome :notooth:
ma ne tebi, onom Buzeku, sto sam kvotirala ispod tebe :D
koja farsa. ub'lo ga nakon 10 godina igre skrivaca, i onda bacilo tijelo u oušn bez ijednog dokaza bijelom svijetu da ga je ekšli ub'lo?
ti ameri fakat nisu normalni. dobro da nisu rekli da je tijelo evaporiralo kao i onaj boeing sta se u pentagon skuc'o :rofl:
A kao fol ga ubili.
Kolko znam Bush i bin laden su si bili prije dobri kompici.
A isto sad na americkim forumima hvalisanje bla bla bla...
Onda ono slavlje ispred Bijele Kuce :lol:
Glavno da su oni njemu glavu izbusili mecima i brze bolje ga hitili u more ^^
Nasao 110 eura, netko izgubio. Hihihi drama na uber kvadrat
Frend na benzinskoj (inače je tamo tada sezonski radio),pronašao od nekog parajlije torbicu a.k.a pederušu s masom novca u nekoliko valuta. Cifra je odokativnom metodom bila veća od 100k kn a vjerujem i više jer mi ju je i pokazao. Magare je došlo po torbu i nije ostavilo ni za kavu,a od "Hvala" ni "H". Dakle,nađete li neku veću paru,odmah s njom na policiju i prijavit. Kad prijavite,po zakonu vas pripada mislim 10%. Ovako si nekome dao 100 iljada kuna natrag a ni hvala ti ne kaže pa se kasnije jedeš što si peezda i što nisi prijavio. Ukrao ne bih,ali kad te netko tako ne cijeni,onda se sam sebi zgadiš.
OT: Došo s posla.
U ovome slucaju samo su novci u pitanju bili, da je bilo kakvih dokumenata naravno da bi prijavio policiiji. Inace vec sam nasao dva laptopa i jednu pisacu mashinu. To je netko ostavio na zeljeznici podzemnoj, tada u to vrijeme je kostalo 20 tisuca kuna garant jer definitivno su tada laptopi bili "vrh" tehnologije a call of duty super grafika! Ja se smatram postenim, no ako nema dokumenata nije problem. Ja sam nedavno izgubio 900 kuna, jbg ispalo iz djepa. A znas kako se kaze, ono sto nades ne kazi a sto izgubis ne trazi. Toga sw ja drzim, tak da novce nisam no trazio. No eto valjda to tako ide, malo izgubis malo nadjes.
Danas navecer jos jedan "El Clasico"
Hala Madrid! :D
Skoro sam stisnuo Edit i izbrisao zadnji redak :P
OT: Prčkam malo po mobu, nemam kaj raditi :S
Smuchac- mislim da ništa ne dobivaš. Još moraš ispuniti zapisnik ili tako nešto kao da bi dokazao da si stvarno našao a ne ukrao.
Uglavnom, ne isplati se baš to preko policije.
Lijepo nazoveš čovjeka (ako ima dokumenata u novčaniku), objasniš mu pa će ti (ako je normalan čovjek) valjda dati koju kunu nagrade...
Ili, kako je mom starom lik napravio...
Nazvao, rekao da je neki svećenik ili nešto tako, stari se poveselio kako ima sreće da je netko takav našao novčanik pa će mu sve vratiti...
Dođe čovjek kod stare u salon, kaže da je Jehovin svjedok i bez srama kaže: "Ja sam uzeo novce- otići će za viši cilj, ali sam vam odlučio vratiti dokumente."
Još je htio besplatno šišanje :lol:
OT: Došao od doktorice.
pa kaj ima ljudi... long time no see.... kad ce neki meeting :D ?!
trazim nekaj po forumu i gledam si stare teme.... kak sam ja nekad bila pametna i informaticki potkovana (kakti haha)
to je to.... za koju godinu vise nebum ni daljinski znala koristit... oce to s godinama ;D
nis evo pozdrafceki od mene! navratim opet :-)
hehe , u zagrebu bu to ili :D !?
moze ali javite mi na PM, bas bi dosla ko u stara prastara vremena :D
dim iz lemilice je jako dobar protiv alergija. :D
mislim da nam cijon ima infarkt :D
Zasto mislis tako, Luna??
Nerjeseno je, ali ce biti tuzan kad Real ispadne i opet ce suci biti krivi...:D
Blago receno..
Odustao sam od gledanja tekme nakon kaj su Realu ponistili cisti gol...
A sad pratim samo preko rezultati.com...
Katastrofa, gadi mi se igra Reala (previse namjernih faulova) i provociranje Barcelone..
Previse nabrijani su usli u tekmu..
@Ico: Nope, necu bit tuzan.
Samo cu znat da se Barcelonu uvijek pusta i da su suci uvijek na njihovoj strani.
Da, kao kad je Real popio petardu usred Barcelone... ;)
Realno gledano, Barca igra ljepsi i bolji nogomet. Ne idu na silu
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju :)
kak je nerjeseno kad je ukupno 3:1 za barcu :D
ne kukaj, cionne. imamo oci, gledamo tekmu. barca je PUNO bolja na terenu.
edit: sad vdim ovo sto pricas o faulima. isuse, kako je skrsio messija
Hm da... defanzivna igra... mislim da je to Real usavrsio. Defanziva + koja kontra
Wtf
Btw, 1:1 je, a vidi se tko vise napada, a tko se brani. Bez obzira na rezultat
Luna, bio je ostar start, ali je isao na loptu. Zuti je trebao dobiti i Adebayor kad ke spicom opalio igraca u nogu
pocela isplata povrata poreza u mom kraju :)
barca u finalu :laluna:
koja atmosfera na camp nou-u pri erikovom ulasku u igru :laluna:
luna sretna. i ide banat icu zbog iritantnog olfo siga :belj:
rus, e, vidis, sad si me sjetio.. i meni obicno sjedalo pocetkom svibnja. bas bi fino sjelo sad, ubilo nas muzevo bolovanje i moje komplikacije :(
Meni osobno Barcina igra ide na k****. Onih 35267 dodavanja po centru, sa kojom prizemnom loptom prema 16-ercu da bi ovi mogli doslovno uć u gol. Kad je zadnju put Barca uputila udarac od 20, 25, 30 metara? Pa jbt, ovo mi je dosadno za gledat. Tolko nadmoćna barca da su imali tri udarca na gol ali zato je bilo 18000 uspješnih dodavanja, fuk jeah.
I onda još ono svršavanje ovo komentatora na messija i barcu.
Al ajde, barca je sad hit, in. Još koju godinu i onda će neki drugi klub tak postat. Ciklus.
Osobno se nadam da će se vratiti 90te u tu ligu prvaka dok su njom harali i klubovi za koje današnji wanabe gledatelji nogometa nisu ni čuli. To je bio nogomet. Još sad kad uvedu i tehnologiju i ode sport i sportska igra u k.....
Da sad ne kažete da volim real, ne, ne volim ga. Jedini klub koji volim je Chelsea(i to još od prije Abramovićeve ere).
aeeeeeeee
tak nekak ja patim za onim pravim otockim nogometom. toga vise nema, jer je premiership prekrcan uvoznim igracima pa se i njihov nacin igre izgubio. sad i oni napucavaju lopte po terenu.
i fale mi talijani. lazio iz doba neste, salasa, crespa.. uffff. ae, i borussia, sto sam njih voljela, i dres su mi kupili :D al to je vec kraj 90-ih. liga prvaka je najzanimljivija bila u prvoj polovici 90-ih, dok sam jos i ja bila slinavo dete. al se itekako sjecam ajaxa. i kuiverta. mada je on kasnije i u barci dobar bio.
al sad kad odvrtim film unazad.. od svih tih klubova nekadasnje "petice" barca i real su konstantno negdje u vrhu. oke, i manchester, al ovi rulaju vec vise od desetljeca. sta jest jest. kak se danas svrsava na messija, tak se nekoc svrsavalo na ronalda.
vis, kak ti volis chelsea, tak ja volim liverpool. i kad su zadnji i kad poberu ligu prvaka. mnoge klubove sam u medjuvremenu prestala pratiti i bas mi je svejedno kak igraju (vec spomenuti lazio, borussia dortmund), ali liverpool je bio i ostao ljubav. velika. idem se zamotati u sal :D
Eh... nogomet 90ih... to je bilo vrijeme. nije uvijek dominirao samo jedan klub...
A po ligama sam uvijek navijao za: Ajax, Borussia Dortmund, PSG, Barca, Juventus. od engleskih klubova, ManU i Liverpool
A sada, od svih njih su ostali (mislim, još uvijek navijam za njih) samo Barca i Ajax.
i naravno, ako neki naš igra, onda navijam za njega (a ne za njegov klub :P )
Sto se tice ovih gluposti oko nogometa, jel ga dirao ili nije... Evo upravo objavljen novi dokaz.
:D a pjesmu su savrseno odabrali :D
moj najdrazi gol. imala sam ga snimljenog na VHS-u i premotavala sve dok se traka nije skroz izlizala. obozavala sam tog covjeka.
Istina= Citat =:
You know what the two greatest goals in World Cup history have in common? They wouldn't of been scored today because players today flop around like fish.
Look at 0:54 were Owen just shrugs him off. Today the player making that kind of run would of gone down like he had been shot.
Napokon došao iz škole i kupio memorijsku, nemogu se strpit do petka pa odmah danas idem pokušati rootat mob :D
Nadam se da neće bit problema :)
EDIT: Uspio sam :D
A ova memorijska od navedenih 32GB ima na raspolaganju 29.47GB. Previše "ukradene" memorije.
Šta ima? :D
Meni došao iphone 4,razlika nebo i zemlja prema 3gs-u!
Iphone... pih, to vam je privremeno dok ne nabavite SMARTPHONE :P
hahaha jesam se nasmijao sad
http://cafe.mobil.hr/threads/70201-C...355#post987355
:klanja::klanja:
Kad ne čitaš s razumijevanjem :p
Ni ja baš nekužim...
Mislim mogo je prije reć ako fkt nevalja a ne sad taman kad ja kupim :P
Ma trebala bi bit dobra, ja se nadam da mene neće razočarat...
Btw stavljam gingervillain :D
Ipak sam ja čitao bez razumijevanja :blush:
Nisam pročitao prijašnje postove, pa sam mislio na to da si mislio da domy misli na ovu class 10 (koju je GT-R mislio kupiti) kada kaže da je prespora i misli je zamijeniti za class 10. :D
U subotu idem za Koprivnicu po iPhone, i idem sa starim odnest njegovom prijatelju naš stari komp za klince, da se igraju. Sad ga slažem. Pa pobogu, cijeli dan niko ništa ne piše. Moram ja malo... :whistle:
evo i mene nakon duuugo vremena, u medjuvremnu se svasta izdogadjalo, otisao u njemacku bla bla
odmaram malo poslije posla uz neko svabsko pivo
Mi za 2 tjedna idemo sa skolom u Gardaland :D.
Cijana, nevjerojatnih 1,1k kn :D
Koliko to dana?
Bas mi se svidja Karlovacko radler ...
Bas je osvjezavajuce...
2 noćenja?
Mi smo s jednim noćenjem oko 500- 600 kuna platili.
Ali, bez ulaznica (za Gardaland i Movieland).
Jesi već bio u Gardalandu ili prvi put ideš?
Ide vas 27 pa je skupo. :facepalm:
Pa nije li takvoj firmi u interesu da vas ide što više i da opet vama bude u interesu da vam spuste cijenu?