Mislim da nije bila sreca,vise volja i zelja za radom. I ja mogu svaki mjesec staviti 7 tisuca krzinenih zivotinjica u djep i plakati da u ovoj drzavi ne valja nista. Vidis ja sam odgojen u radnickoj familiji i imam radne navike tako da mi nije problem raditi noci,subotom,nedjeljom i blagadanima tako da godisnje stavim u djep jako lijepu cifru krznenih zivotonjica.Isto tako puno sam ovih godina radio na sebi bez da sam ulozio jednu kunu u to. Naucio sam dva strana jezika,informaticki se opismenio,obisao tri kontineta, uz sve to razumijem se u dosta drugih stvari. Isto tako neznam gdje si vidjela da sam u mojem upisu savjetovao mladog kolegu da ne zavrsi srednju skolu?Nadalje sto se tice Hrvatske akademske diplome u EU ona ti nije nesto na cijeni i uvijek ce prednost u zaposljavanju u EU zemljama imati domicijalno stanovnistvo.Isto tako treba bi znati da ulaskom u EU ne ulazimo u sengensku zonu,te isto tako budi sigurna da ce nam lupiti zabranu rada nekoliko godina u zemljama EU-a.Koliko god to zvucalo ruzno,ali
zemlje poput Rumnjuske ili Bugarske uvijek ce biti pedalj ispred nas.Sto se tice turaka vidim da ih ne poznajes i da ih malo bolje upoznas vidjela bi da je to jedan jako vrijedan narod,a u zadnje vrijeme i jako skolovan.