U danasnje vrijeme barem to nije problem, a uz to jos je i besplatno http://www.freshcreator.com.hr/
Printable View
U danasnje vrijeme barem to nije problem, a uz to jos je i besplatno http://www.freshcreator.com.hr/
Nije to to- trebam nešto specifično :)
A i ljepše mi je da sam napravim (koliko toliko- pošto sigurno ima dobrih templateova :D).
Ali, ima još vremena...
mrzim kad mi hrenovka ispadne iz tijesta dok ju tacam u rajngli tartara
Note for myself:
Mario... silikonske maramice NISU, ponavljam NISU za monitor. Slijedeći put čitaj kaj piše na ambalaži i koje maramice kupuješ.
Silikonske maramice?! Kaj je pak to?
Jel to za brisat silikonske, ovaj... dodatke? :whistle:
Iskreno, nemam blage, ne vjerujem da je to za održavanje, ovaj, zračnih jastuka, ne? :D
Piše da su za upotrebu od -50°C do +150°C i da služe za podmazivanje i zaštitu... nečega. Ne znam. Uglavnom znam da mi je ekran pun silikona po sebi :D
i ne kužim zašto mu se nije povećala dijagonala
Gotov seminarski nakon 10 sati pisanja :D
To neki kratki seminarski?
Ja isto pišem neki seminar...
Dosadnije je nego što sam planirao :D
Sad treba napisati još 4-5 stranica do sutra u 12... :/
To su nama obični seminari i doslovno 2/3 ocjene :D Ali da, tehnički gledano izgledaju kao znanstveni radovi :p
xlr, sta ti studiraš uopće, ako se smije znat? ;)
Moj seminarski... well, prvo mi recite kaj to je :D
To ti je kad odes na seminar, pa prodjes inicijaciju, pa postanes dio bratstva...
Ah so :D
Next :D
Pa ti si iznadprosječan... :diploma:
OT: Došo doma,zvrcnuo zubara i javlja se medicinska sestra. Ja reko,čoek mi ne odgovara na fejs :evilgrin: pa reko da vidim jel radi danas (poznanici smo...) :D
Kaže ona da šta mi je a ja da me na ladnu pivu boli do ludila pa da se smiri za 20 sekundi a ona mene ladno za idući petak naručila. :notooth:
Ja reko čuj stara,ako bude kritično ja upadam bez najave i bi tako. Sad čekam da zaboli. :tongue:
Znaš da imaš sutra na velesajmu onaj "event" Cro Summer Job?
Ja imam posao, pa sam bez brige :p
Seminar uspješno predan 3 minute prije roka!
Ostavljanje svega za zadnji čas FTW :notooth: