Evo, aj sam došo iz škole.
Svi rade ili su u školi, vidim.
:wave: :p
Printable View
Evo, aj sam došo iz škole.
Svi rade ili su u školi, vidim.
:wave: :p
Ja samo promatram... :)
Vidim da se promijenila boja slova modovima.
Bok..........
da, modovi su sada crni. kao sto nam je i dusa crna. zla. pojest cemo vas. s biberom. da.
;D
U šit, luna, .... vejt... ha,ha ... ha(?) .... Vuhhhh... ajmmmm, .... šit
Vi ar dumd.... a nee... :vamp: ne ne :vamp: ?
A-a, ne ne modovi, ne biti zločesti... Vi biti kao ja.... dobar....
Koga boga sam ja to napisal? Ne, nisam pijan... jeb*emu led...
ma nije tak grdo...samo je luna crna iznutra :D
HAHAH!!
Moji uber mali i potpuno funkcionalni windowsi su spremni za trpanje na usb štap! :p
http://s82.photobucket.com/albums/j2...untitled-3.jpg
Većer svima....:wave:
Evo mene sa kupanja...opet bio u Tuheljskima :respect:
Više vremena provodim tamo nego doma...:notooth:
Pa tako treba...uživam dok neki rade :notooth: :njanja:
Noć...
@V3rt!g(o),
Ajme, sta si uopce uspio staviti u 325MB? :freakout:
Ja sam isto radio minimalisticke win za EeePC (za na SD card, da ne bude zabune ;) ), i kako god okrenem, sa minimalnim programima koje trebam ne ide ispod 2GB. :-/
Upravo se vratio s nocnog kupanja...
Fino fino...
dobar jutar svima... :D
lagano nikoga na forumu... :-/
gibam dalje...
jutro, škicnuo lagano na forum prije posla...
Jutro................
Gutten Morgen, Herr Flick! ;D
evo me u školi imamo informatiku pa se malo zajebavam po internetu.....
Upravo došo iz škole, tražim stalno xp crack za Age of Empires 2... nigdje naći...
zasad radim stalno . . .
ali sam slobodan nedjeljom, pon i utorkom . . . ;)
kako je lijepo biti žensko u ovoj državi . . .
još pogotovo ako si zgodna . . .
sve imaš na pladnju . . .
jučer smijehovi kad nas je murija zaustavila . . . :D
inače, malo odmaram, danas je još jedan radni dan . . . ;)
a kaj da kažem . . .
cura ima 18 godina, popila je malo, vozi jači auto, . . .
i sve prođe bez ikakve kazne . . . :notooth:
malo se praviš glup i trepećeš okicama i to je to . . .
svi drotovi padaju u trans . . .
garantirano . . . ;)
a ne znam kaj bi bilo da je još imala dekolte, tj. da nije imala trenirku . . . :notooth:
Malo čitam provale informatičkih trgovaca na pcekspertovom forumu.
vikend :jump:
odo lagano na tečej plesa... :D
vidim, ovdje ništa novo.. :-/
Evo i mene iz škole.
Koji profesore imam :D:lol::lol:
Dođe na sat, baci imenik na stol, "Ja sam Nadarević.......Zlatko Nadarević" :lol::lol::lol:
Znat će koji su išli ili idu u Ruđer.
Cijeli je sat pričao svoja pravila, bez zastajkivanja- 100% je vježbao taj govor, trajao je točno 45 minuta :D
Koji smjehovi.
Ode i turpijanje, sad smo profinjeni- samo lemimo i tiskamo pločice.
Joj, koji tjedan :D:D
@georgy: imao sam i ja tog profesora. gle, ako te programiranje zanima, kod njega ćeš ponešto i naučiti.
mali savjet: nemoj se kačiti sa njim. i nećeš imati problema... ;) :)
btw: neradim ništa. malo gledam što ima po forumu. došao iz grada...
došao s posla, idem spavati . . . ;)
laku noć . . .
To sam i ja shvatio iz njegovog "govora" :)
Najbolje tamo pola sata priča kako je rušio desetoricu iz razreda i pola ih je prošlo i onda kao: "Ne želim ispasti strog i strašan, trudim se ne ispasti takav":lol:
A, dobro.
Evo, ja sam se sad probudio i instalira mi se sp3, došo mi je prek update- a.
jutro, malo sam danas duže potego kako se ne radi. Bio vani (u stanu) dok plavci nisu napravili fajrund.
Gospodo... :deadthread:
veter mi je klapotec rastrgal!
gledam us open djokovic-federer
p*zdim!!
ic ofišl (dobro, ne skroz skroz ofišl, nemam dijamnt jos), udajem se (ne nisam trudna, fala na pitanju) 2010. i obzirom da imamo fiksan datum (mora biti bas taj i nijedan drugi) treba se polako trazit sala i pyzde m*terine.. i nije da imamo para pa da mozemo platit' sve odjednom, nego moramo malo po malo.. kaparit na sto strana..
yebemti nasu divnu drzavu.. pola nacije na socijalnoj pomoci i na fakin prosjackom stapu, al neeee, nemos ti u rvackoj napravit svatove za neki normalan broj ljudi a da se cijena ne krece u desecima iljada ojra! 'ebo mater! srezali smo popis na 70 ljudi, i to je stvarno ona najuza familija, prvo koljeno.. srce mi se cepa jer necu zvati frendove koje imam citav zivot.. al ako njih zovem, onda ce mater htjet zvat cukuntetkinu necakinju i ostalu "rodbinu" i zacas imamo cifru od preko 200 ljudi! :freakout: a uz sve inine dijonice koje posjedujemo, takve svatove nemozemo platit'..
trenutno ne razgovaram s materom, caca me fala bogu podrzava u pravljenju "male" (meni je i ovih 70 puno!) svadbe, dragog boli k*rac - planiranje je zenski posao, jel. sve se veselim razgovoru s njegovim roditeljima veceras..
ova prica zavrsit ce s necijim smrtnim slucajem kad ja izgubim zivce definitivno.
a to je tek pocetak.....
:suicide:
sretno luna . . . ;) :thumbup:
@pomračina mjeseca: čil, čil... samo polako... nađi neki kompromis...
vidim, uskoro nećeš biti tako često na forumu, zbog tog silnog planiranja... :p
btw: ne radim ništa. gledam neke spotove na youtube-u, gledam šta ima na forumu i tako..
samo opusteno.. nemoj se nervirati ni ubijati ljude :p
aj majketi, dodji da te upoznam s metrom mi, pa mi onda reci "nadji kompromis"
i sta necu bit na forumu? tek sad ste nayebali svi kolektivno kad krenem ispoljavat frustracije na vama!
btw, de se mogu dobro unovcit bubrezi? trebam pare za svatove. i ne, ravilov, nit ovo nije oglas!:belj:
e, i da. budite dobri prema meni pa cu vas zvat na djevojacku vecer (kao stripere, of kors)
Evo mene s igrališta.................:mrtav:
Čestitam Luna :)
I sretno! :)
Zato sam i rekao sretno :D
Luna, to će biti jedan dan u životu (barem se nadam), ;D
Preživjet ćeš...
OT: yebem po jednom programu....
Bzvz svrljam po netu...
@ Luna: Nije sve tako crno... :) Cestitam na zarukama... :)
Pa Luna to je divno. Chestitke i od mene. I da, ako trebas stripera...he he...
@Ico: ti me zabrinjavas...skola plesa? Wtf? ;D
To je common term, a ne samo vezan uz fejs.
luna je officially out :D
La Luna
Ako te tješi, ti bar imaš vremena za planiranje.
Ja sam svoje vjenčanje planirao u Oluji(1995) jer sam tada doznao da mi je cura (sadašnja žena) trudna a njeni starci nisu htjeli ni čut o tome.
Nemoj se previše živcirat oko toga nego zadrži prisebnost. Nabavi jednu bilježnicu u koju ćeš pisat sve ideje i stvari koje moraš razradit i realizirat. Sada će ti služiti kao podsjetnik a kasnije kao ljepa uspomena.
Neću ti reći sretno jer to znači oslanjati se na nešto imaginarno već ću ti poželjeti puno strpljenja i uspjeha. :wave:
ebem ti živac kod lijevog oka...
živcira me...
:angry:
Ponovo bio na nocnom kupanju, more je fenomenalno.
dobar jutar svima... :D
ebemt ti čaj. zaflekao sam majicu... :notooth:
vidim, ovdje sve po starom...
Ko što sam rekao, Luna će sad biti sve manje na forumu, a od 2010.g je neće biti... zato ni ne odgovara na ove postove... ;D :p
Ne bih volio biti u koži vrtičke djece kojima je Luna "teta", sad će ih zapostavljat i maltretirat. :D:p
ajme, ljudi, ludi ste ;)
prvo, fala svima. drugo, zaruke jos nisu sluzbene, jbg, ne priznajem ja nista dok nemam prsten na ruci. odredjen je definitivan datum (nije 10. 10., nego 11. 9. zbog jednog posebnog razloga koji nema, ponavljam, nema veze s nju jorkom ;D) i odredjeno je da se ne pravi velika svadba (ma koliko god mater protestirala) te napravljen popis ljudi da se zna koji kapacitet sale trazimo. 80 ljudi je cifra zasad, ja cu se svim silama borit da nejde preko toga, iako nekak na kraju mislim da ce bit oko stotke.. strava i uzas! mrzim puno ljudi! posla je puno.. tim vise sto osim u projekt: vjencanje ulazimo i u projekt: nadogradnja kuce.. zato i planiramo toliko unaprijed jer pare na hrpi nemamo da sve rijesimo u par mjeseci..
i tak.. malo sam neuroticna.. al bit ce sve oke.. i daj shvatite vise da me se necete rijesiti! tek sad cu bit onlajn 0-24/7 zbog guglofskog informiranja (bog blagoslovio internet, ja zaista ne znam kako su ljudi pravili svatove prije njega)..
ico, jebate, pa i meni bi trebao densing klas :freakout:
malena, ja sam na moru pocela nakuhavati pomalo, instant gluposti, a sad sam se primila i ozbiljnijih stvari poput samostalno napravljenih umaka za paste i tak.. daleko sam ja jos od umijeca kuhanja kompletnog nedjeljnog rucka. jestivog.
ikselercino, droljo moja najdraza, tebi posebno fala, ti ces, jadan, najvise slusat moje jadikovke u naredne dvije godine ;D
http://www.createphpbb.com/phpbb/ima...s/uhohhide.gif
Heba me patak ako ti za svadbeni poklon ne nabavim godišnju zalihu javorova sirupa.. Umak za paštu ćeš s njim raditi :notooth: :thumbup:
Napravi svatove u Slavoniji. Tamo sam jednom bio u svatovima,i od poklona samo lete kuverte s brojkicama... :)
aha, smuc.. da, da..
caca mi slavonac. vjeruj, nije mi familija tako bogata da mi baca para k'o da su vecepapir u listicima. onaj odvratni hrapavi.
i u slavnoji je puno lakse pravit svadbu. skupe se seoske babe, napece se mesine, nakuva se supe, par baba pravi kolace i trote.. sale su maltene duplo jeftinije nego u ovom kraju rvacke, troskovi su manji..
ovdje je katastrofa.. tesko da cu nac salu jeftiniju od 50 ojra po osobi :freakout: placam jebeno sve, od kolaca, torti, keteringa..
ako prodjemo ispod 10 iljada ojra, mogu rec da smo dobro prosli :-/
muzika nije ispod soma i po eura.
fotograf oko 2 soma eura.
prstenje ne manje od soma eura.
vjencania, iznamjljivanje se krece oko 3-4 hiljade kuna.
odijelo racunam do 2 soma kuna.
buket i cvijece oko soma kuna..
crkva 400 kuna..
nekih stotinjak kuna za papirologiju kod maticara..
bogati - pozivnice, zahvalnice, reveri :freakout:
idem se plakat sad malo..
iks, ti's bit striper na djevojackoj.
ili lazna mlada.
pa ti biraj ;D
al brate mili, u tih 2 soma eura ti upadaju i devedeji i sve te pizdarije. i to jest okvirna cijena, i tu budem ustedjela, jer od kolegice s posla muz snima vjencanja, pa cu vjerojatno dobit neki popustic..
srezat cu ja troskove koliko god mogu..
ovo su cijene koje su realne, da ulazim u to bez nekih vezica, poznanstava.. toliko bi me izaslo :-/
a, ne, ne
ekipa s foruma je na djevojackoj. kao striperi. predvodjena iksom.
;D
pf... nemože...
osim ako "masno" platiš...
:D :p
ja bi rađe na svadbu...
E da, što se plesa tiče, ja sam upisao neki tečaj koji traje 3 mj. ali je skroz OK. bar naučiš plesati valcere...
A ako ti se neda u plesnu školu, mogu ti ja osnovne korake pokazati. 100kn sat. (uključuje zgažene noge) :p :) ;D
loool, ico
sad si stisni bancugu zbog oglasa. na 30 dana
rofl
i necu imat valcer za prvi ples. nema sanse!
il ce ic moj ljubljni cole, il neka sprdacina tipa pulp fictiona.
i boga vam vasega1 ja jadna tu kosu cupam i zdvajam kako nemam para nit za familiju, a vi se smao pozivate. pih. jedino ak dobijem soma ojra u kuverti. pravih, ne onih isprintanih :belj:
@Luna: nije to oglas. samo ponuda. ;) ovako, kao forumaš forumašu... ;)
Nego, na zadnjoj svadi di sam bio, mladenci su "otvorili" sa jednim tangom. i baš je dobro izgledalo... :)
A za muziku je bila jedna grupa i DJ. ovo sa DJ-om mi je bilo super. :)
je, je sad tisuće € bi ti.
mi će mo biti dobri forumaši, pa lijepo platiti stolicu (kak bi se reko, jel) i na kraju večeri, lijepo stolica pod ruku i doma... kao uspomena... :notooth: :belj:
i ponuda je oglas ;D baaaaaaaaan
;D
je, da, tango.. ja nisam neki vrsni plesac kad su u pitanju stiskavci, dvokorci, trokorci i ine pizdarije. a dragi ima dvije lijeve plus metla u dupetu. mi da plesemo tango, ili salsu, ili bilo koji egzotican (meni sve to egzoticno) ples mozemo komotno nakon njega na traumatologiju. e, i da, jos sve to treba izvest u petama. ja mrzim pete. rijetko ih nosim i nikad previsoke. bogati. udat cu se u japankama ;D
uostalom, imam vremena. ajmo mi koljektivno meni naci jeftinu salu do max maximuma 100 ljudi u okolici sesveta, dugog sela i tak to ;D ak bas nudis pomoc, hajt ;D
Zlatni kokot- odma mi je pred ulicom, pa ti mogu doć na svadbu :p
je, jos da im pise cijena stolice po meniju bilo bi super..
i imaju salu za 500 ljudi :freakout:
mda. ja bih SAMO pet puta manje od toga..
Zato imaš broj telefona :)
A piše za svečane prigode, a ne piše za svadbe.:)
Pa, pozovi još nekog, pa da imate grupnu svadbu, ili im reci da ograde 1/5 sale :D
Onda da možda pogledaš Dioniz- 41 € po stolici.
Tamo mi je bratić imao krstitke i bilo je super.
Jest da su opljačkali kladionicu do Dioniza, a mi nisamo ništa vidjeli (govori kolko je bilo dobro).:lmao:Sad su zatvorili tu kladionicu.
Samo pazi na tekst malim slovima:
A i ko zna kolko će se promijeniti do 2010, možda da potpišeš ugovor sa njima da uvjeti ostanu isti :)= Citat =:
Cijena menija za 2008.g. i do Uskrsa 2009.g.: 45,00 EUR * Mogućnost dopune: sezonsko voće - 1,00 EUR
Svadba petkom – cijena manja za 2,00 EUR * Presvlake za stolice - cijena: 2,00 EUR po osobi- :D ovo mi je najbolje
Za svadbe preko 220 osoba - SVADBENA TORTA po želji - GRATIS
Svadbe manje od 150 osoba subotom - cijena se uvećava za 3,00 EUR po osobi
e, izludit cu!
ja si napikirala licitar u kraljevcu. oni recimo imaju presvlake za stolce uracunate u cijenu. al oni imaju salu za 130 ili 200 ljudi. meni sve to previse..
a to da petkom imaju manju cijenu je normalno, svi tako rade. samo sto ovi provikaniji tipa antunovic buncic, dioniz i ekipa zasebno uracunava gluposti koje ostali daju pod cijenu.. i to masno doplate.. jebote, navlaka 2 eura :rolleyes:
a gledamo blizinu sesveta i d.sela jer sam ja iz sesveta, on iz sela.. pa ono, licitar bi bio napola puta ;D al jebat ga kad je too big..
Uvijek sam htio biti u novinama :D ili bar na jutubu..
Prihvaćeno!! ..i već sutra odo u Uljanik konstrukcije nabavit kakvu inox šipku http://e.deviantart.com/emoticons/s/strip.gif
imam ti ja, povoljno :p
Kolki fi? :notooth:
koga, inoksa?
u, vert, daj, daj, treba i meni.
ne za striptiz, za ograde i stepenice ;D
i ujedno apeliram da nas se sve zbana obziorm na nase trgovanje po cetaoni. puj mi, zli modovi ;D
PRIJEDLOG:
Otvoriti u Cafeu novu temu o Luninoj svadbi i sve ovo prebaciti tamo.
Mislim da je zasluzila. ;)
Luna, pozovi i nas- i imaš 130 ljudi. :p
Nećemo puno jest :D
ravilov- slažem se:)
dobila buš štajnge na svadbe!
fi d 10 do 108 sise nisu uključene u fcijenu
odoh krepat u krvet
Luna: Probaj Restoran Kraljevec...blizu je mene, pa i ja budem navratil :njanja:
I da, zašto se svi vjenčavaju uvijek blizu mog rođkasa...pa mislim to je katastrofen ;D
A što se tiče šipke za ples, to ja odabirem, imam dosta iskustva s time :notooth:
rofl, da, ajmo otvorit temu i u njoj pisat o inoks stangama koje si zelim, kako za sebe tako i za kolegu iksa - glavnog aktera na djevojackoj. nadalje, pisat cemo i o tome kako ce forumasi prisustvovat tom nadasve predivnom i nimalo stresnom cinu luninih priprema kao i samoj svadbi te naravno, na istoj nece puno pojest. (sad ce se sljaka ubacit' s cevapima) georgy, mogli bismo to i na papir bacit', ovjerit' kod biljeznika, mislim na to da necete puno pojest ;D
nakon vecerasnjeg razgovora s roditeljem mi (mater sam trenutno iskljucila iz pregovora, za svacije dobro) dosli smo do teorije seljacke svadbe od 300+ ljudi..
suicidalna sam trenutno..
al mili moji, ako se ta strahota obistini (ned'o bog!) e onda cete bome bit pozvani. da se svi skupa oblokamo k'o prasad i ne sjecamo se niceg drugi dan. katastrofa.. ako ista prezirem, to su onda te sugave svadbe po mjesnim domovima s 200 i kusur ljudi..
tko je, kvragu, izmislio termin "sira obitelj" da ga prikoljem?
al ne dam se ja! a - a.
:suicide:
@te ket, taverna mi se ne dopada bas, taj koncept stupova u salama za svadbu mi nikako nije jasan :dunno:
trenutno stojim kod Licitara (da, i to ti je blizu), imaju salu za 70 ljudi, samo strahujem, negdje sam nedavno citala da subotom ne rade svadbe za manje od 200 ljudi :-/
Pa mora im se isplatiti :)
"Šira obitelj"...se to jede ;D
E Luna jesi grintava.
Kukaš kako nećeš velike svatove a vidiš da nemožeš nać malu salu.
Kod nas na Krku se reveri naplaćuju a ulog je relativno mali, jer ružmarina ima na volju.
Tako nešto i ti osmisli da izvučeš na kraju svega dobit.
Ako treba popunit stolicu u sali evo i mene ali je uvjet da Cola bude kvalitetna jer zdnji put kada sam pio Jeger-Colu ista mi je jaaako naškodila.
Na dar nosim ružmarin za revere.
denis, vidis, ja bih ruzmarin bas i htjela za kitice (bez crvenbijeliplavi trakice, ja bih piknula gore neku satensku) al roditelji komada 4 grintaju da ruzmarin danas vise nitko ne mece u poplavi tolikih umjetnih revera, a i kao, to je pocetak 9. mj, jos je ljeto, vruce, uvenut ce ruzmarin..
bla.
nije problem popunit salu, zacas mi naberemo 300+ ljudi.
al je fora u tome sto em mi ne bismo velike svatove, em se nema bas para.. i sad ti izadji na kraj s materom punom fiks ideja od kojih je najzesca potrosit sve na svatove, za gradnju kuce nek se snalazimo od zraka, s cacom koji bi najradije pravijo seljacija svadbu u domu jer se tako najjeftinije prodje, s njegovima koji su prerealni i ne bi uopce pravili svatove, smao veceru kumovi - roditelji a pare koje se ima satrane bacili na kucu..
kompromis? jel to nekaj za jest?
(sto se tice mog stajalista o domskim svadbama, molim, nek se nitko ne uvrijedi, ukusi su razliciti, a moj ukus takve svadbe ne probavlja)
je, puni ste ideja, sega ;D
dodje mi da odem u opatice ;D
de je Ico? :dunno: ja sam prva?
'jutro.
ne da mi se na ovu kisurinu.. nisam isla na posao javnim prijevozom tam od prije ljeta jos.. grrrr, a sad moram u prepun bus. i tramvaj.
:i hate mondays:
::especially rainy ones::
dobar jutar svima...
spavao sam... :p ;D
ni meni se neda sa javnim prijevozom do grada... odo sa autom...
Jutro svima....
Vidim da se La_Luna udaje...e pa sretno ti bilo u mraku...odnosno braku :beer:
dobro jutro forumasi i forumasice......spremam se za skolu......La_Luna sretno u braku....
Pozdrav svima...
došao sa faxa... nije ispit baš dobro prošao... ali, možda ipak ima nade... :p :D
odo pisati skriptu, tj odgovore na 99 pitanja... :D :p :notooth:
Sinoc doso u pol 3 doma u vidno alkoholiziranom stanju,ustao u pol 7,oso na poso,i jos uvijek nisam dosao k sebi... :(
Vi čestitate Luni, a ona se udaje tek 2010.
Ako i bude svadbe (jesam brakolomac):p- šala :D- valjda neću dobit ban.:p
Luna- ne bacaj novce na ružmarin, odi na neku svadbu koja skoro završava, pa poberi ružmarine koji ostanu ili nekom padnu ili reci djeci u vrtiću da svako nabere malo ružmarina po putu do vrtića. :D
Vidiš da ti svi pomažu (ovdje na forumu) svojim izuzetnim :) savjetima. :D
Evo, ja došo iz škole.
Opa Luna, svadba se sprema :) pa neka je sa srećom :notooth:
Ico po običaju piše skripte :)
Ja išao upisati ocjenu (7) i izašli su mi rezultati od nekidašnjeg ispita - položio prvi dio. Još samo drugi :beer:
Prčkam po nečemu...
Vjerojatno ne zelimo znati detalje. :p
OT: dosao doma, cekam poziv pa idem dalje...
došao s tekme, sad malo odmaranja . . . :notooth:
Helou...bye!
došao izvana . . .
nakon dugo vremena bio malo vani, bilo je veselo . . . ;)