Ja sa Dealextreme čekam već isto skoro mjesec dana OTG kabel. Nešto su se u posljednje vrijeme usporili. :angry:
Naprotiv, sve što sam naručio sa BuyInCoins, stiže redovno kroz 15-20 dana.
Printable View
Ja sa Dealextreme čekam već isto skoro mjesec dana OTG kabel. Nešto su se u posljednje vrijeme usporili. :angry:
Naprotiv, sve što sam naručio sa BuyInCoins, stiže redovno kroz 15-20 dana.
Nista cudno, DX je poznat po tome da mu treba JAKO dugo da stigne posiljka. Prije nego sam krenuo kupovati od njih, upozorili su me - to narucis i doslovce zaboravis, onda te odjednom iznenadi kad stigne. Koliko para toliko muzike (besplatni shipping i to).
Ma ja često platim preporuku, onda mogu (otprilike) znati gdje mi je pošiljka po web tracking broju.
No ovakve stvari od 2-3$ mi se ne isplati trackati.
Ne znam- par pošiljki mi je stiglo u oko tjedan dana pa se zato čudim...
Rav- meni je to najveća fora kod kupovine preko interneta.
Prvih par puta sam iščekivao svaki dan i živcirao se, a sada uživam u iznenađenju :notooth:
Sjećam se na početku "operiranja" po forumu da sam nakon svakog vertovog posta bio ono... :wtf:
Sad stvari imaju smisla ;D
trebaš samo čuti ljude koji su meni ono...:wtf: ;)
Pretpostavljam da bi onda trebao ovo ;D
Čekam mail od svoje ljubavi
i dal je stigao?
Možda joj ljubav sporo tipka, kao npr ja.
Oh... wait! :ninja:
Večeras party time :big smile2:
Ljudi, vi kaj kupujete na internetima, i iBeijma, jel vama dela paypal u zadnje vrijeme, onak, normalno? Ili samo meni već 2 tjedna ne prolazi apsolutno ništa šta probavam kupovati preko paypal-a? :wtf:
Ovdje dela, baš danas uzeo neke 4 pizdarije. Ali ebay mi je znao zapinjati na "buy now" (nevezano za paypal).
4 pizdarije :freakout:
pa samo sam jednu narucila!!
znaci, nasao si nekog jeftinijeg sellera, a ostatak love koj sam ti posala si spiskao na sex igracke?!
ljutm se :ljutise:
:D
:blush:
Možda si potrošio sve novce... :D
Meni normalno radi.
meni je palo na um, mozda ti je kartica istekla, ha?
Radi i kod mene.
Možda je PayPal shvatio da si premlad za to što naručuješ? ;D
Jao i predrasude ;D
Google Checkout radi normalno, i uvijek. iTunes sebi lijepo za igrice skida. Ali paypal, ma jok. Neda. Kartica nije istekla, pre rano je za to :notooth:
Points, zašto bi bio pre mlad za screen protectore i privjesak-gljive iz super maria? :blush:
a dal gljiva vibrira mozda....?
Apropo servisa koji ne rade, jel ikom radi Origin?
Meni ne sljaka BF 3..