Sretna vam Nova!:congrats:
Printable View
Sretna vam Nova!:congrats:
sretna Nova godina!
Hepi nju jir! :D
Bio u Berlinu, došao doma- super sam :D
Sad treba učiti... :(
Ko te je šta i pitao uopće... ;D
Naslov teme me je pitao :belj:
kopam po novoj mašini nakon kaj se stara raspala :p
Lagano pakiranje, sutra za Francusku :D
Mi može netko od vas klinaca :D pomoći dignuti COD4-MW ili COD-MW3 krekani dedicated server za ekipu s krekanim igrama? o:)
Naskidao sam se patcheva i još uvijek mi zeza za key... Plaćam uslugu toplim mlijekom ;)
AIWNet...
Promućkano- ne promiješano toplo mlijeko, molim :p
Pripremam se za pranje bicikla :D
džordže, kolka temperatura ti je minimum za vožnju bicom?
Meni su ukrali sic i nogaru sa bicikla, i povadili ventile :mad:
Đorđ, to vrijedi i za mp preko neta?
Postoje u codu botovi? :D
Ne znam...
Ne gledam temperaturu.
Uglavnom idem dok mi mama ne počne opako kvocati da je prehladno. Onda od rasprave i ja izgubim volju. :notooth:
Ali, do sad mi nije nikad bilo hladno- brzo se ugrijem, a i kod nas nisu temperature toliko niske.
Kakvi ljudi kradu nogar... :retard:
Ja se uvijek bojim da mi netko ne mazne sic (sve ostalo zaključam), ali mi ga se ne da nositi...
Planiram kupiti neku sajlicu (nešto tanko, savitljivo, obučeno u silikon da ne grebe) pa da ga tim zavežem, ali do sad nisam našao ništa što mi se svidjelo.
No, znam kako je voziti se bez sica- jednom mi se u Maksimiru strgao... Odapeo sam... :D
Isto kao moj buraz :D On se zavije u nekoliko slojeva i tvrdi da nije hladno (mada sad stvarno nije hladno, zima kao da neće ni doći).
Da, zaboravio sam napomenuti najinteresantniji detalj - skinuli su moj gel sic, a stavili neki svoj stari, probušeni! To su neki dobri lopovi :retard:= Citat =:
Kakvi ljudi kradu nogar... :retard:
Ja se uvijek bojim da mi netko ne mazne sic (sve ostalo zaključam), ali mi ga se ne da nositi...
Planiram kupiti neku sajlicu (nešto tanko, savitljivo, obučeno u silikon da ne grebe) pa da ga tim zavežem, ali do sad nisam našao ništa što mi se svidjelo.
No, znam kako je voziti se bez sica- jednom mi se u Maksimiru strgao... Odapeo sam... :D
A za nogaru je baš nevjerovatno da je neko spreman da je ukrade - imao sam onu najjeftiniju (provjerio sam u prodavnici - ona košta 2,90 KM što je cca 10 kuna). :thumbdown
Gonim mrtvo na krepalo ,nebi li se prepalo !!
vid iksa, kako frajer kelji oglas, ccccccccccccccc
:ban:
Bikoz aj ken! :snagator:
MW3 se još ne može igrati na netu, može se MW2 (AlterIWNet) i Black Ops (AlterOps).
CoD4 (iliti MW1) treba neki dedicated krekani server koji se vrlo lako nađe preko xfirea ;)
mkay, jel ovo sijecanj ili kraj ozujka?!
i sad kad hocu ici van iskoristiti ovo sunce, mala zaspi -.-
bitno da ce po noci zayebavat.. tatu joj njenog!!
Ovo nije Božić, ovo je proljeće :notooth:
Lol, koji mindfuck! :D
hangover od glave do pete....dal da si idem popraviti u otv ili da doma pogledam poštara 2748. put