kako lazes :D
mislim da sam veceras dobila nekoliko novih sijedih.. nekoliko stotina novih sijedih.
Printable View
Dosao doma.
Neda mi se vise hodat po tim muzejima.
Fora je bio tehnicki i prirodoslovni, poslije je bila samo zafrkancija sa ekipom :D
Ja upravo stigao s nastupa, u selendri zvanoj Vrbovec vlada veliki interes za kulturom... i besplatnom cugom :D
ucim povijest i doznam da mi je pesek ósvojil neku nagradu. Yay! :D
I'm on a quest for beer,again...:D
večer
Nemam pojma, pretpostavljam da da.
Ali, vidjet ću valjda u ponedjeljak.
braincells braincells...what to do with extra braincells..:hm:
:beer::beer:
:D
:drunk:
:Puke:
:beer::beer::beer::beer:
:retard:
Gledam film streetballers :)
Radio čitav dan, sad malo odmaram, i pripremam neke aplikacije za mali redizajn Desire-a :D
Cim sam vidio trailer, morao sam ga pogledat :D. A uz to, u vezi kosarke, pa je to jos jedan veliki + filmu ;D;D
I bijelac glavni lik :jehon:
U filmu o košarci... !?
Rijetka pojava ;D
Napokon dovrsio film Streetballers.
Nije los, samo su malo failali sa muzikom, spajaju rap sa nekom Irskom glazbom xD
Daj jel ima neko voljan pomoći preko MSN-a u vezi Android SDK i QtADB??
EDIT: Odusto, nakon 3 sata j***nja s tim s*anjima nisam ništa postignuo!!! Živčan sam najradije bih sve bacio kroz prozor, to je tako komplicirano da to nisu istine. Neznam više di mi je glava, milijun otvorenih tabova, sve jedan za drugim, sve instaliram ali taj šugavi SDK ne prepoznaje mob, neće i neće da ga j**eš. J*ebe mi se za te screnshootove i da mi aplikacije idu na SD, boli me briga, na moj Desire samo ORIGINAL SOFTWARE i TOČKA! Nikakva hakiranja i ta s*anja, ovakve sam probleme imao i s onim smećem Galaxy-em ali barem sam uspio. Tu nisam apsolutno ništa postigao.