Izvorno postao
gopacic
Autoinstal zna zaštekati s aplikacijama koje žele otići na net prilikom instalacije da jave developeru kako si instlairao njihov soft. Nije do FW, niti do Szakalitovog AI.exe, on čak pokaže da jedna aplikacija tijekom instalacije hoće na net (što prije nisi ni znao, radi kao firewall), ti samo odbij konekciju.
Piše u prvom postu što je uda, što rofs2, što rofs3. Rofs3 se kod svakog produkt koda drugačije zove, zato moj rofs3 moraš preimenovati u svoj ako želiš da se fleša bez da promjeniš produkt kod u moj.
Ako stavite Adobe ili Office na Autoinstal tražit će restart prije nego je ostale aplikacije instalirao. Tako da preporućujem da aplikacije koje znate da traže restart ne stavite zajedno s drugima za autoinstal.
Povezivanje na internet ti nakon fleša, nakon nekoliko min u mobu, traži i program Ažuriranje softwarea. Možeš u njegovim opcijama isključiti da ti ne traži, ili kad zatraži reci više nikad automatski. Nije do mene već je to Nokia uvela stim programom.
Patch Block GPRS\WLAN blokira internet konekciju, a ne upozorenje da neka aplikacija hoće na net.
INAČE, DRAGO MI JE DEČKI DA SVE FUNKCIONIRA. Ja još nisam našao bug nijedan.