Nema nigdi mms, a vibra je ukljucena i radi za pozive al ne za sms. Proba san sa upaljenim i ugasenim zvukovima
---
- Sent from my iShit 4 using Tapatalk
Nema nigdi mms, a vibra je ukljucena i radi za pozive al ne za sms. Proba san sa upaljenim i ugasenim zvukovima
---
evo san slika (valjda ce radit link)
i jos nisam uspija da mi proradi bluetooth sta se vidi na trecoj slici sta i nekuzim sta tocno sve znaci.
http://imageshack.us/g/695/resizeofdsc04736.jpg/
1. Koj iOS imaš? :wtf:
2. Od kud ti onaj meni za BT?
3. De si kupil taj iPhone? :-/
Meni je ovo sve čudno...
@smarty Probaj u postavkama "Reset network settings"
@fico BT stack je app za povezivanje GPS uredaja na iphone. Makar ne kuzim zasto to ima kad iphone 4 ima gps. To sam ja imao na ipodu
Za MMS moraš unjet postavke u network settings. Nakon toga dobiješ ikonu za mms u porukama.
Os je 4.3.3 i napravljen je JB priko stranice jailbrakeme.
Mob je dobiven iz amerike.
BTstack je vjerovatno slucajno instaliran u bezuspjesnom pokusaju osposobljavljanja bt-a da se spoji sa drugim uredjaima i sad ga vise neznam maknit.
S obziron da sam na Tele2 nemogu namistit postavke za mms, sad san gleda na njihovoj stranici.
Vibra za sms jos uvik neradi iz nepoznatog razloga.
Jel postoji sansa da sve vratim na stock 4.3.3 unatoc tome sta nisam napravi beckup na itunes? Ako sad odem na ristore na itunes salje mi odma upozorenje da ce mi automacki stavit 4.3.5
Btw. Za vibru neznam jel pri radila jer cin sam dobi mob odma san jb.
---
Može ti bit i da je neki tweak ili nekaj iz cydie da ti smeta mobu, pa nece vibrirat. Ko ce ga znat.
A jel si probal resetirat mrežne postavke? Tako ti mob povuče postavke za mob, probaj tak, trebalo bi radit.
Neznam, možda bi restore pomogao, ali, ako je iz amerike, i nije otkljucan, onda bolje nemoj prckt po tome jer mozes izgubit unlock. Sta nemres sa cydie maknut taj BTstack? :-/
A hebemu nemogu, nema ga nigdi ni u installusu. Ko zna odakle ga je povuka jer san vidija da mi je sam instalira activator na mob kojeg san izbrisa.
Mob je dosa otkljucan na sve mreze, al nadam se da je tvornicki jer je mob novi ni nije bia aktiviran.
Sta se tice mreze mob je sam povuka postavke za net al ne za mms.
Nevjerovatno, ima bit da san skuzija zasto nevibrira. Posto saljen puno sms-a onda me nervira melodija pa ugasim zvuk za sms i ostavim samo vibru a pozive ostavim melodiju al to vjerovatno nepali na iphonu unatoc sta je stavljeno da vibrira i kad je na silent. Eto ako netko ima isti problem sad zna razlog
---
bt stack - ides na cydia - manage - packages i tu nades btstack i deinstaliras ga
za vibru - u postavkama imas dvije opcije za vibru, ukljuci obadvije
Btstack izbrisan, thnx. Jel znas sta triba instalirat da mogu priko bt-a slat na druge uredjaje? Oni program celeste kosta 10$ a krekanog nisam nasa da valja.
Sve je ukljuceno sta se vibre tice, to vidis i na slici, stvar je da mora bit dodjeljena melodija sms-u da bi vibrira tako da cu morat nac neku klik melodiju :)
---
Centara si skines crackanog, pogledaj na sinfuliphonerepo.com (odi na manage, sources, edit pa Add, i napisi ovaj url gore kaj sam ti napisao http://sinfuliphonerepo.com), tamo bi trebao bit crackani celeste. ;)
Nestale su mi push obavijesti i pojavilo mi se: "Za korištenje Prosljeđenih obavijesti spojite uređaj na iTunes. "Messenger" obavijesti mogu uključivati podsjetnike, zvukove i bedževe ikona"
Spojio sam s iTunesom ali neznam šta očekivati. Nije se niš desilo.
Prije tog mi se mob zaledio i restartao nakon par min i nije bilo više pusheva. Od tweakova imam samo SBsettings i neki program koji pretvara lock screen u 1 velku sliku koju mičem
Zna tko kako to rješit?
EDIT:
Zaboravio sam navest da mi neće niti puštat na youtube više
EDIT 2:
Shvatio sam u čem je problem, skinuo sam neki loši tweak s lošeg repoa i smrdao mi je youtube i push notife. Može se rješiti push doctorom no on meni ne radi, izbacuje mi errore za sve komponente koje instalirava. Da li netko zna rješenje za to??
bump... :(
Paa, jesi probal izbrisat zadnji tweak koj si stavil na mob? :dunno: odi u cydia-u, i sve ono kaj ti netreba makni si, i svaki repo koji ne koristiš ukloni, pa možda proradi. A i ujedno ces se rjesit nepotrebnih tweakova i stvari :)
Nije pomoglo. Nisu baš nepotrebni tweakovi jer sam navikao na neke stvari s androida pa sam samo malo prilagodio s 2-3 tweaka.
Nisam rekao da su svi nepotrebni, nego ako imaš neki da ti nije važan (npr neke gluposti ko Gravity Board (il tak nekak)).
Se to dogodilo samo odjednom, ili nakon neke radnje (update, tweak, WB tema, bilokaj), ili "preko noći"?
Jedino možda da vratiš backup od prije neki dan, ako imaš spremljene backupove...
Ja sam skuzio odjednom, sto ne znaci da se to moralo desiti odjednom. Vjerojatno nisam skuzio odmah. I backup sam vracal al nikaj od tog...
:hm: eventualno da probaš clean restore, i da vidiš jel radi push. Ak ne radi, na servis, ak radi, onda ga opet digneš sa backupa i napraviš JB i sve staviš kaj si imal jedno po jedno (na papirić si zapišeš sve tweakove i stvari, i repoe), i možda skužiš o čem se radi. ;)
Jel ima tko problema sa slanje MMS-ova? Imam mob kupljen u Americi i prek unlockit.co.nz sam mu ubacio apn settings. Nikako nisam mogo slat MMSove odkad sam ga dobio, i prije 3 dana napravim restore i prvi dan sam mogo slat normalno, danas probam i neće. Inače, nemam opće cellular data network opciju da pogledam točne postavke za MMS.
Znali li netko sa kojim fw-om dolazi iPhone 4 u vipu ili je to lutrija?
Ovisi koliko su stare zalihe
Vjerojatno s 4.3.x
Ljudi, imam problem: sve je bilo u redu već preko 3 godine sa syncanjem... sve je radilo uredno; kontakte i kalendar sam syncao sa Outlookom. Od prije neki dan, to više ne radi. Pjesme i videe normalno prebacuje, ali, kontakte i kalendare ne.... čak sam probao napraviti još jednu grupu kontakata (imam već 2, od žene i sebe), čisto da vidim hoće li se pojaviti kao opcija u Tunesima... međutim, uopće ju nije prikazalo; kao da ne postoji više komunikacija između Tunesa i Outlooka... ima li netko neku ideju?
Imam iPhone 4, Tunesi su novi, 10.4... probao sam ih deinstalirati pa vraćati... ništa... koristim Windows 7 i Outlook 2007.
Ima li netko neku ideju?
Hvala
htjeo sam da jailbreakujem drugov iphone 4, skinuo sam 3.3.5 i pokusao sa 0.96rc19 verzijom redsnowa,ali nije mogao da prepozna IPSW.Pa sam nasao neku drugu verziju,jailbreakovao ali to je bio tehtered tako da sam se zeznuo.Posle sam pokusao da downgradujem na 3.3.3 sa tinyumbrella,ali sam zaglavio u recovery modu,zato sto itunes pokazuje razne errore pri restoru.Pokusao sam i sa recbootom i sa kombinacijum power plus home ali nista.Pomozite molim vas,morao sam mu dati svoj samsung galaxy s2,zato sto sam zeznuo njegov.
iPhone 4 radi s verzijama 4.0.0 do 4.3.5. 3.3.5 ne postoji. Recimo da govoris o 4.3.5 i da imas tipfeler na dva mjesta, u tom slucaju na windowsima ne mozes jailbreakat doticni iPhone. Sve iPhone nakon 3G-a je moguce spustiti na nizu verziju samo ako imas sacuvan shsh na cydiji, a to sumnjam da imas. Dakle, zadrzi frendov iphone i bolje si prosao nego da imas galaxy :)
Može se JBat 4.3.5 ali je tethered.
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=16252 - upute.
UPDATE:
Problem nije rješen, no saznao sam u čemu je problem.
Kod postavljanja ili micanja programa u cydiu javi se error: "sub-process usr bin dpkg returned an error code 1"
Problem je u programu dpkg i NEMA jednostavnog rješenja za to, barem ne za sad. Samo na novo postaviti SW i JB
može pomoć oko jailbejka? pošto sam potpuno nov u ovom svijetu I4 ..
I4 soft 4.2.1 baseband 03.10.01 -- jel se može jailbreakati preko jailbreakME ???
da sve samo odradi...
Takva pitanja provjeris ovdje http://jailbreak-me.info. Dakle, ne.
Dali postoji kakva app za ip4 da se nakon nekog vremena samo ugasi svjetlo na displayu a da se ne zaključa svaki put?
Settings -> General -> Auto-Lock -> Never
Settings -> Brightness -> Auto-Brightness -> ON
I postavi Brightness na oko polovice. Sad ti iPhone nikad nece samostalno otic u standby, ali ce ti se svjetlo nakon oko minute samo ugasiti. Iako moram priznat da ne vidim primjenu ovoga, jer je to ubojica baterije ako ga zaboraviš zaključati, osim eventualno dok čekaš da ti se instalira neka aplikacija, ali ja to uvijek radim preko računala.
Ja vidim da si napisao da zelis da se ugasi svjetlo, ne ekran :P. I tako sam i odgovorio. Sluzbena aplikacija za to ne postoji jer aplikacijama nije dozvoljeno samostalno gasenje ekrana, no moguce je zaobici tako da aplikacija upali proximity senzor i onda ostavis mobitel ekranom prema dolje. Nazalost, ne znam za ni jednu takvu aplikaciju jer je zahtjev malo...cudan :).
Dali postoji neki tweak koji bi mi omogućio rad na edge ili 3G mreži onih aplikacija koje ja želim ( u mom slučaju whatsapp) a sve druge da tad ne povlače podatke. Jer npr ukljucim edge kad nemam wifi i odem poslat poruku na whatsapp a odma mi dolazi 5 mailova, poruka na Facebook i slično. Znali netko za nekaj takvog?
pozdrav.. nabvio sam neki iphone 4 sve je u redu jedino sto mi se cini da je wifi signal los... tocnije losiji nego sto je bio na 3g. sad neznam mozda mi se samo cini a mozda je zaista tako. ima li tko slicnih iskustava?
Sigurnoo se neko i smije mojim glupim pitanjima.
Imam Iphone 4 na 4.3.3 i 04.10.01.Svaki put kada ga ugasim i upalim nemogu ostvariti pozive dok ne odem u "postavke - telefon" i sve ponovo prečekiram. Telefon je fabrički otključan i JB-ovan. Naravno, nije mi problem ponovo na opciju "moj broj, Face time , preusmjeravanje i td pritisnuti OK, , spremi ili šta već, ali pitam može li se ovo na neki način izbjeći.
Hvala vam na odgovoru. Ipak sam novi u svijetu Iphone-a.
Jel tko kad koristio bluetooth headset na iphonu? Kupio sam na ebayu bluetooth headset, pisalo je da je kompatibilan sa iphonom, i nisu kupio neki najjeftiniji, nego onaj koji mi se cinio kvalitetniji. Jučer je stigo paket ali nikako ne mogu naći uređaj kad tražim na iphoneu preko bluetootha. Ima tko kakvih iskustava?
na 4orci nisam isprobavala, ali na 3GS mi je normalno radio...jesi siguran da si dobro upario?
ja imam od nokie neku slusalicu, i trebam dugo drzat (recimo par sekundi) da se upari sa uredajem, i tada ju fon vidi...
na 4orci nisam probala, ali ako ti ovo ne upali, napunit cu ju pa isprobat...
Nije mi jasno, upalim bluetooth na mobu, i upalim slusalice i nikako da ih pronadje. Na slusalicama blinka plavo svjetlo, znaci da su upaljene..
moraš ih uparit sa telefonom da bi ih on vidio inače niš od toga
da, ona se upali, tako je i meni bilo, ali moras duze drzati da bi se uparili...
ako imas uputstva procitaj kako ih uparit...
Pogledaj si upute kako da ti slusalica bude u Pairing mode-u. Onda ju možeš tek uparit. ;)
Hmmm sad mi točno nije jasno kako "upariti" jer sam napravio sve kako piše, ak je to to:
Pairing your headset and phone:
1. Ensure the headset power is off before pairing (uređaj ugasim i nema blinkanja)
2. Press the function button for 8 seconds until blue lights blink (drzim, upalim, svjetlo gori)
3. To allow you phone to find the Bluetooth headset, consult your phones operation guide ( tu nemam kaj puno, upalim bluetooth i slusalica nema)
4. Your phone should display bluetooth headsets name after pairing, choose, G688 and confirm (na ovom koraku nema ničega, ne nalazi slušalice)
5. Enter pin, pairing is started after pin confirmation.
Gdje griješim?
Edit: uspio sam ih upariti, ni sam ne znam kako, stisko sam sve zivo i nezivo i nekako se ipak pojavio uredjaj u iphonu :D
Ponovo.
Moj brat (45 godina!!!!) čačkao je po mom iphone- u i nestala je ikonica Cydia!
Aplikacije koje su skinute sa cydia-e i dalje rade, ali pristupa više nemam.
Molim pomoć!
Odi u settings->general->spotlight search i provjeri je li uključena kvačica na traženje aplikacija.
Ako je, odi u search (swipeaj na homescreenu ulijevo dok ne dođeš do spotlighta) i upiši cydia. Ako je samo ikonica nestala (a na 4.3.3 ljudi prijavljuju da se to često događa), spotlight će ti naći cydiu. Ako ju nađe, čim se uđe u cydiu postoji opcija da se spremi shsh od 4.3.3 softvera. To je potrebno spremiti, a zatim napraviti restore sa 4.3.3 softverom kako se ne bi updatealo na 4.3.5. Jailbreakati se može pomoću jailbreakme 3.0. Za sve ove postupke postoje upute i na ovom forumu i preko googlea, stoga ako negdje zapne, treba prvo koristit search, a zatim tek postaviti pitanje. Ovo nije tipičan problem, pa je zato odgovoreno.
Hvala na brzom odgovoru, sve je napravljeno.
pozdrav. imam priliku dobit iPhone 4 dosta povoljno iz Dubai-a (otkljucan). dali mislite da bi bilo ikakvih problema stime da radi kod nas? da ne trpaju unutra neki softver sa njihovim kvacicama/znakovima pa da je tesko uplodat novi? dali se mogu sve verzije SW-a JB-at na 4ci?
poz
edit1: vidim sad da se 4.3.5 moze JB-at ali samo tethered, ali pretpostavljam da ce se to uskoro u buducnosti promijenit.
tesko da ce se promijenit ak nisu vec do sad izdali ali uskoro ce ios5 izac pa ce se valjda on moci normalno
Firmware je internacionalan, ne postoji vise verzija. A 4.3.5 namjerni nije untethered jailbreakan jer cuvaju exploitove za iOS5
Za iOS4 se više ništa neće raditi.
Ako ako ga dobiješ iz Dubaija tvornički otključanog onda nema problema, sve će ti raditi. Ako je unlockan softverski pazi da ne nadogradiš fw i baseband.
pozdrav, evo uzeo iphone 4 neki dan i ne kontam sad kako da napravim jailbreak, otkljucavanje mi ne treba.
znaci samo da mogu normalno koristit mob. koji tutorjial da koristim? gdje da vidim model firmware-a i na sta da pazim da ne zeznem nesto?
hvala puno
Settings/About, pa poglrdaj koji fw imaš i odna nađi tutorijal za to.
postavke/ opcenito/ opis
tu je vertija 4.3.1(8G4)
modem firmware 04.10.01
jel to to?
Da li netko zna kako dekriptirati sms poruke iz backupa? Kriptirao sam ih a zaboravio sam iphone sinkronizirati s opcijom za kriptiranje isključenom -.-
kada pokusam napraviti restore pojavi mi se ova greska, u cemu je problem?
" The iPhone ''iPhone'' could not be restored. An unknown error occured (3194)."
Nemogu upalit mobitel software je onaj sa kojim sam ga kupio jb je stajo je na krevetu i sad idem poslat poruku i nista drzim onaj za palit - nista drzim home nista?! sta da radim? je mogu to nekako rijesit? spojim na komp nista ne prepoznaje ga uopce?! molim vas pomagajte?!
drzo sam nekih 10etak sekundi home i sleep i pojavila mi se ona lubanja/jabuka i onda opet nista, spojim ga tako na pc i cuje se onaj zvuk i proradio... neznam koji mu se k dogada?! da mozda stavljam novi software i ima li za njega jb? jbga neda mi se citat cjela tema... hvala...
Pozdrav....ovako imao sam na svom iphoneu 4 iOS 5.neki BETA pronasao sam na internetu da se moze jailbreakati medutim kod jailbreakanja sam odabrao software 4.3.3 i od tada mi se mobitel ne zeli vise ukljuciti probavam staviti preko itune-a software 4.3.3 no izbaci mi
http://img199.imageshack.us/img199/6769/unled1ir.jpg
i stisnem sada shift + restore odaberem iOS 4.3 i onda mi izbaci ovo
http://img62.imageshack.us/img62/6135/unledmiu.jpg
Pokusavao sam dosta toga ali ili ne znam ili se ne moze....
Zahvaljujem se unaprijed na pomoci
Jel imas spremljen shsh za 4.3.3.?
nemam nikakav SHSH :/
Evo pogledaj malo sto sam nasao. Izgleda da se moze i bez shsh
http://thegadgets.net/2011/06/10/how...ouch-and-ipad/
http://osxdaily.com/2011/06/13/downg...beta-to-ios-4/
http://www.blogsdna.com/17723/how-to...touch-ipad.htm
i skoji iTuneom moram to raditi 10.5 beta ili ovaj normalni ???
Negdje pise beta, negdje obicni. Probaj pa vidi s kojim radi
ne znam ne kuzim bas cijeli postupak nece mi ternutno imam instalirani 10.5 beta iTunes
PROBLEM S MEMORIJOM
Ovako, imao sam oko 3.8 gb slobodnog postora, skinuo sam navigon(1.86gb) preko instalosu, kad sam ga skinuo na imao sam 1.9 gb slobodnog prostora jos, pokrenuo sam instalaciju i instalacija nije uspjela te sam ju prekinuo na pola, zatim mi je ostalo jos oko 400mb slobodnog prostora, izbrisao sam navigon u instalousu, i ostalo mi je sad 2.2 gb, znaci zanima me gdje je preostalih 1.6 gb iz pocetka price, da li se navigon instaliro napola pa je to ostalo a sad ne mogu izbrisat,, POMOC???????????
Maknuo si instalaciju ali ti je ostao .ipa file, tj. Nisi jasno napisao jesi li izbrisao downloadani file ili instalaciju preko installousa. Downloadani filrovo se nalaze u private/Var/Mobile/Library/Downloads. Ovdje http://www.iphonelife.com/blog/87/tu...es-your-iphone imas poatupak kako naci direktorij aplikacije koju trazis za slucaj da je nesto podataka zaostalo od instalacije.
Izbrisao sam downloadani fail i prekinuo instalaciju, i sad je ostalo manje prostora nego sam imao prije znaci 1.6 gb manje,, mozes mi pomoc u vezi ovog linka jer ne razumijem eng previse
Da li se moze to izbrisat preko ifunbox-a?
Može. I mislim da znam kaj ti se desilo, instalirao si, ali nisi imao dosta mjesta da se instalacija dovrši, i sad se instalirala aplikacija "na pola". Treba to polu-instalirano izbrisat, al sad ti nemogu točno reći gdje se to nalazi, zato kaj mi iphone nije JB-an. Al trebalo bi bio u onom glavnom folderu (ono zadnje), i onda imaš nekaj kao Apps, pa Downloaded (tako nekako), i onda imaš sve to kaj se instaliralo, ali ne do kraja. Samo nemoj izbrisat ono kaj ti je zapravo instalirano! Malo traži po direktorijima, budeš već našao. :)
Pa mogu, ali moraš mi reći točno koji dio ne razumiješ. Instalirane aplikacije se nalaze u folderu koji nađeš putem postupka s linka. U njemu se nalaze sve zaostale datoteke od instalacije.
FREAKed
Da li se moze to izbrisat preko ifunbox-a jer mi se cini jednostavnije preko njega??????????
Sad sam isao u ifunbox na search i napiso navigon i nije nista nasao
Fico daj me potvrdi na msn
Koristio sam opciju search u ifunbox i nije naso nista od navigona u tim mapama
Mozes preko iFunBoxa, link koji sam ti poslao sluzi upravo tome da mozes pronaci taj folder, jer ga preko search u iFunBoxu neces naci posto su aplikacije i pjesme interno renamane u identifikatore kao sto je u primjeru s linka "B5C31D23-057B-48BF-9165-D98481F104F2". Postupak opisuje kako da za aplikaciju koju trazis pronadjes identifikator. Jednom kad ga pronadjes, obrisi podatke unutar foldera i gotovo. Dakle, direktorij nađeš kao što je opisano u linku, ali umjesto da instaliras aplikaciju, koristi ssh opciju unutar iFunBoxa.
ne skidaš ništa s cydiee.nego s linka na rapidshare-u te ako radiš preko moba prebaciš s ifileom u folder AutoInstall ili ako radiš preko kompa preko iphonefoldersa
A onda je to bio problem, može netko obnovit link jer ovaj ne radi?! Hvala
https://rapidshare.com/files/2918408...honeos-arm.deb
obnovljeno... neznam kako će ti raditi na 4.1. jer ja imam 4.3.3 .. iskreno davno je bilo kad sam to stavljao pa ti nemogu sa sigurnosču reči da če funkcionirat. probaj... držim fige ;)
Normalono pokrene, napiše 404 (page not found) error i onda kad nešto upišeš pod search pronađe ali ne možeš skinut! Uglavnom sa ovom app je najdalje doguralo, u cemu bi mogao biti problem?
neznam.. probao sam jučer prije nego sam obnovio link skinut i radilo je i sad probam i isto radi.. ak ideš preko iphona i ne radi probaj preko kompa pa prebaciš s
iphonefoldersima
Ima li negdje za skinuti čisti backup iOS 4.3.3?
Naime htio bih vratiti smse sa iphonea i baciti ih na android, ali ne mogu jer je sms.db kriptiran pa sam mislio probati ubaciti u taj čisti backup sms.db i onda s programom kojeg sam našao na netu dekriptirati ga. Navodno radi tako :/
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
Linkovi za sve iOS verzije za sve uređaje.
Imam problem sa ip4, koji nikada nije JBkan , nakon stavljanja ios5.
Ne vidim stare slike ni video iako je memorija uredno zauzeta kao i prije, a čak mi je i slika lock screena ona stara iz photo galerije, tako da su slike očito još unutra. Sad kad uđem u photos automatski me izbaci a čak ni nove slike koje uslikam ne ostaju, tj ne mogu ih vidit. Iphone mi windowsi uopće ne prepoznaju kao removable disk tako da ne znam kako da dođem do starih slika...
Itunes mi pri kraju synca da kaže da "iphone could not be synced because sync session failed to finish". Imam backup prije instalacije iosa5 samo ne znam kako ga vratit. Da li da napravim restore možda ? Jel pri tom potezu gubim išta od slika/mp3, kontakata i slično ? za app, postavke i slično mi uopće nije bitno...
Inače zaboravih spomenut da je problem vjerovatno nastao jer je na samom kraju vraćanju starih podataka, nakon instalacije ios5, nestalo struje. Nakon toga nisam imao ništa "staro" osim poruka i kontakata ( i stare lock screen slike) ali kad sam ga poslije opet spojio sa itunes uredno nastavio sa procesom, tj vratio je mp3 i aplikacije ali ne i slike.
Šta radim, kako da vratim slike ? Restore ?
U itunesima lijevo imas kad kliknes na "ime telefona", desni klik misa i "Restore from backup"
Restore from backup je sve riješio, ostao je novi soft a sve stare vrijednosti su dostupne. Jedino što je ovaj proces kod mene potrajao 3, 4 sata(disk na kompu je na izdisaju) i problem je još to što je mob za to vrijeme bio isključen tako da nemam pojma tko je sve zvao/smsao i sl.
Sve OK, izgleda da je prekid sa strujom donio one probleme, hvala na pomoći.
Jel ima jailbreak za ios5 za iphone 4 01.59.00? Unlock vidim da je izašo jučer, samo me za jb zanima, pa da znam dal da upgradeam il ne?
Nema. Ima samo tethered (svaki put da bi se upalio mob, mora se spojiti na komp)
cek, tek sad mi je doslo do mozga :smile:, sta ovo znaci da je moguce da u ducanu (Carefour) prodaju softverski otkljucani iphone i ako updejtam SW mi se zakljuca? mislio sam kad se kupi otkljucani iphone (u ducanu) da je on automatski sluzbeno otkljucan i da se nece nikad zakljucati prilikom bilo kakvog sluzbenog upgrejda.
poz