Tako i Ajnštajna nisu razmeli... :D
Printable View
Tako i Ajnštajna nisu razmeli... :D
Skidam prastaru igru Shadow warrior... Nostalgija... Sve je pocelo kad sam skinuo Duke nukem na iPod.. :D
Sad sam se sjetio jos jedne igre, a nemam blagog pojma kak se zove... Neki kao "motori" (doduse prije bi reko neka vozila sa 2 kotaca jel bas i ne lice na motore...), isto jako stara igra, kao, vozis se okolo, skupljas oruzja, i napucavas se, sa ciljem da unistis druge, a kad istekne vrijeme, neke plave crte u krug se stiscu u sredinu (mislim, u sredinu staze) i unistava sve.. Sad kak sam objasnio nebi ni sam skuzio, al to je sve ceg se sjecam, mozda je neko od vas to igrao? :whistle:
nemam pojma kak da to objasnim, kak mi je palo na pamet tak sam napisao :notooth:
EDIT: Ajmi, koja tisina...
Jel ko zna jel ima naziv za one "vreče" kaj klinci furaju ko vrećice za šlape u školu? Izgleda kao vreča (...) sa dvije špage, koje bi trebale bit da se metne na leđa, kao neki ruksak... Ili barem gdje kupiti?
Programiram jedan child lock plug-in za chataonicu... :lol:
Idem spavat malo... :zzz:
Nasao sliku, doduse... http://www.one2play.rs/uploads/image...a_za_slape.png Jel ima ko da prodaje tak nes sa motivima? Nirvana, RHCP, Metallica??
Smuc, haaaa, haaaa... A kak mislis da ce to funkcionirat? Mislis da se ja nemrem snać? :belj: :notooth:
Napokon iz skole! :) Konacno vikend i odmor :D
Jedva cekam subotu,idem gledati neke mobitele posto uskoro kupujem novi(neki sa androidom...mozda Htc Hero al pogledacu i Wave samo ne znam kakav je taj bada os) ;)
pozdrav i chatu
stare igrice... jel se netko sjeca igrice ona s autima. sto se na pocetku vozi buba pa moras pobjeđivat da bi dobio novce i kupujes aute, opremu i tak. to mi je bila prezakon igrica.
i anno je za povijest :)
Damn... Na to nisam mislio :-/
Ah, cuj, treba se naucit koristit kvacice, ne koristim ih bas precesto, tak da... :P I u citatu ti fali dvotocka :belj: :belj:
Navikavam si desnu ruku na miša... Tata mi ljevak, pa ko mali imao mis na ljevoj strani... Nemrem se vise odviknut... :fail:
Uhh kad bi mene barem postavili za admina chataonice kakav bi red nastao :notooth:
vrazicha- ne budi nova, udomaći se :D
Postaj koju izazovnu sliku i tako... :belj:
OT: Došao s vožnje.
Gdje se sve vozim i onda probušim gumu u garaži u Jelkovcu... :notooth:
trudim se bit domaća pa mi nitko neda.
jel ovo kao neka chat soba ili?
da ne bih dobila po prstima zbog OT-a
i pitanjce. gdje su tagovi za smajlice???
Dobrodosla, tu pisi (skoro pa) sto hoces.
I ne osvrci se na ove veseljake gore, svi ljudi dobre volje su ovdje dobrodosli. :)
Kad stisnes "Napredan nacin", desno od polja za post imas "[More]", time dobijes sve smajlice i njihove tagove.
Kažem ti- predstavi se, nabaci koju sliku, updateaj profil (godine, čime se baviš...)... :D
Je, ovo je "chat soba".
Tagovi su ovdje, a dobiješ ih i kada stisneš alt+x kod odgovaranja na temu.
ajme sto ste zahtjevni :D
ja sam mlada forumašica bavim se svime i svačime. radim ofkors kod privatnika, imam jos 3 ispita do bacc.oec i tako
u slobodno vrijeme se bavim kreativnim radom i mod sam na jednom forumu
slika na temi :wave:
Hodam po pruzi i skoro me tramvaj pokupio, idem prec cestu i neki majmun u nabrijanom BMWu kroz crveno prode i fule me za 10 cm...no nije to sve, udem u ulicu, nadam se da cu ziv u 1 komadu doc doma kad ono izlazi susjed iz garaze naglo i zakocio je u zadnjem trenu ^^
Bas me prati sreca cijeli dan...
Dobrodošla Vražička! ;)
Kako tutach služi? :D