lampica je u tipkalu :)
znaci samo zice od zvona dalje za povuc. to mi je najlakse jer nema busenja iz kuce van a zvono premjestam na drugi zid cca 30 cm dalje
hvala
Printable View
lampica je u tipkalu :)
znaci samo zice od zvona dalje za povuc. to mi je najlakse jer nema busenja iz kuce van a zvono premjestam na drugi zid cca 30 cm dalje
hvala
Vidim ja da me svejedno nisi skontao.
Evo ti crtež nabrzaka.
http://www.slike.com/?v=q4vQ5.png
aha,to je slika..al...
krivo sam ja napisao,pod zvono sam na tipkalo mislio :)
A ne znam, u dosta ovih tipkala s kojima sam ja radio idu dvije zice bez obzira jel ima lampicu ili ne. Lampica svijetli jer u stanju "cekanja" preko trosila (zvona/zarulje) dobiva nulu. To se vidi i po tome sto kad stisnes tipkalo, lampica prestane svijetlit (jer je krug zatvoren mimo nje).
http://i39.tinypic.com/24nl7ya.png
To je bar moje iskustvo.
A ti Rus najbolje otvori tipkalo pa pogledaj sam, tako ce biti najlakse.
@Smuchac,
Kad su vec metalne, mogao si ih pod struju stavit... Da vidim tko ce ih onda ukrast. ;D
Ja znam gdje ću ih naći pa se ne sekiram. Ako su tamo gdje mislim da jesu,dobit ćete link na 24 sata. :rifle:
;D
sutra cu ga odstemat van(posto danas to nije u redu) pa cu vidit sta je unutra al kako stvari stoje trebat cu ipak stematpo kuci i stavit cijev jer i stara oce internet pa da ne placa provuc cu joj zicu i nek surfa
Uzmi si WLAN adapter pa da ne štemaš ako ne treba... :D
imam ja wlan al ga ona nema. ma zastemat cu ja,to mi ide dok sa strujom bas nisam najbolji prijatelj i pustit cu ja to tipkalo na miru i samo ga prebacit na drugo mjesto :)
kad vec picim sa pitanjima onda evo jos jedno.
skinuo sam igricu F1 2010,upalio ju i on me pita da moram imat online racun inace nece nista spremat. krenuo sam se regat i naravno product key nevalja :) dal se to moze kako zaobic? ista stvar je bila i na colinu nekom ili dirt 2 nisam siguran
e jeb* ga ja sam mislio da je ovo forum pa se moze pitat nesto...
a za sta je ovo tema?
edit-mozda za zaje*anciju?
dal znas zasto dalmatinci vole ici u crkvu?
zato jer jedino tamo mogu vidit covjeka u bijelom da dize pehar
pozz
Dok radiš profil spusti malo dolje sve dok ne vidiš link za pravljenje local profila :)
hvala Mario probat cu
Nemoj na*ebat za ovo s peharom... :notooth: ;D
OT: Idem spavat.
Za danas prognoziraju pad facebooka. :notooth: evo samo reminder :lol:
Gledam film Rosemaryna beba.
Film mi je preporucio prof. iz hrvatskog i reko da mu je to bio najstrasniji film koji je gledao do sada.
u mjesec dana vec drugi sudar pred mojom kucom :eek:
pa sta im je!?
Okrenulo je Jugo još jučer i to debelo,bolila me glava za popiz*it...
+1 za glavu
muz spava, dete spava, ja sjedim vani i cekam novi sudar :rofl: