Welcome to the dark side!
Printable View
Odrootaj :p
Počeo se privikavati na raspored ispunjen obvezama :notooth:
uspio sam stavit prijatelju na SE neo navigaciju i priznajem lakse je nego na iphone al ipak....gejfon je gejfon
Zamjenio mobove za novi mob...
Iducih dana slijedi root i detaljna prilagodba... :)
Nesto je mrtva ova tema... :(
Svi su nestali negdje :-/ neš se slabo piše po forumu..
5 dana za Battlefield 3 :D
Jel postoji negdje online popis doktora opce prakse sa HZZO ugovorom? Imam nekih zamjerki na moj trenutni odabir doktora pa bi se htio raspitati kod nekih drugih. Zanima me Zagreb naravno.
NAPOMENA - ne trazim niti me zanimaju preporuke, procjenu pojedinog doktora zelim napraviti sam, zanima me samo koji doktori uopce postoje, da od nekud krenem.
Došla mi lampica koja se puni na dinamo i nikako da se isprazni. :D
A, tako hoću probati napuniti...
vratio se sa rostilja :)
Radim i to sat vremena duze zbog zimskog racunanja vremena:cry:
Bolestan sam, dobio temperaturu :'(
+1 :notooth:
e, cion, se sjećaš možda kad si prije tu na forum stavio neki post vezan uz neku žensku kaj je poginula na nekoj cesti, pa se onda ukazuje drugim ljudima (konkretno se radilo o tome da su likci snimali neki put kak su išli, i onda je ta ženska stopirala, pa su ju pokupili). Sad sam se sjetio tog, a nemrem nigdje naći :)
"portugal ghost youtube" :google:
2 sata rješavao zadaću od 20 zadataka- dobio 2 boda (cijeli predmet ima 100) :D
I onda 3 sata radio pripremu za labos- s tim da sam imao rješenja :notooth:
Ovo mi je rekord, ali se bojim da ću ga morati brzo oboriti... :D
pitanje za elektricare. do prekidaca za zvono dolazi samo jedna zica-faza-koju on prekida ili dolaze obe zice? trebam povuc zice za svijetlo pa sam mislio iz tipkala za zvono ukrast ako je moguce :)
Samo jedna, nema nikakvog smisla da idu obje.
http://atschool.eduweb.co.uk/trinity...st/circuit.gif
Zamisli da je lampica zvono, da je prekidac tipkalo, i da je baterija 220VAC.
Vidis li igdje da (+) iz baterije dolazi do prekidaca?
vid rava, pa zar si i ti postao strujić? ja misla da je to titula za icu i smuca :D
nego, sjetih se sad, nesto ces meni/nama :D potraziti u jamerika. jednu specijalnu dudu. tj, zgleda k'o duda, ali onaj dio koji ide u usta je od mrezice, i onda ti nutra stavis npr komad jabuke i beba to cucla. nema opasnosti da se komadic otkine ili da beba sve to proguta i pocne se gusiti. zakon stvar koje u rvatistanu, naravno nema. a navodno se nemre nit narucit s ibeja.
moram pitat jednu curu koja je to imala (dobila iz jamerika) da mi posalje pikčr kak to tocno zgleda i kak se zove, pa da znas sto moras traziti. moze??
Ha, pa ja sam zavrsio srednju za elektrotehnicara, sta nisi znala? ;D
To je nazalost i zadnja skola koju sam zavrsio... :rolleyes:
A cuj, necu nista obecavati, kazu mi odande da necu stic ni disat a kamoli se bavit drugim stvarima ;D ali ako bude vremena mogu se raspitati i pogledati ako gdje ima toga.
evo, ovak to zgleda - zguglala sam to pod fruit pacifier, al brijem da se ne zove tak
http://i667.photobucket.com/albums/v...jo/Photo26.jpg
pitaj zenu, mozda zna gdje ima toga za kupiti, da ne zvjeras okolo bez veze.
zakon stvar kod uvodjenja dohrane, navikavas dete na voce i na okuse bez straha da ce se onakvo malo i bezubo zadaviti.
ae, i fakat nisam znala da si strujic O.o
EDIT: naslaaaaaaaaaaaaaaa :jump:
Nuby nibbler se to cudo zove!! http://nuby.com/en-GB/nuby/solid-feeding/5360
hvala Ravilov. znaci morat cu busit zid i izvuc iz kuce zice a vec sam se ponadao da ce bit jednostavno...
@ Rav: Oklen ti da dolazi jedna žica u tipkalo zvona? :belj:
Shema je jednaka kao i za svijetlo samo ovdje imamo tipkalo a ne prekidač. Onda,imamo tipkala koja u sebi imaju lampicu koja svijetli u mraku da se po mraku vidi samo tipkalo da ga se lakše pronađe i stisne. Dakle,ako nema lampice,idu najmanje 2 žice,a ako je lampica,onda i 3.
Dakle,Rus,imaš za dovuć u kutiju tipkala 3 x 1,5 kabel i basta. ;)
OT: Službeno i javno *e*em mater i oca onome tko mi je ukrao kapice s ventila na autu. :angry:
Jesu. Da nisu,vjerojatno ih nitko ne bi ukrao.