Je li sigurno oni moraju poslati obavjest o promjeni. Ako je to sigurno, trebali bismo se svi žaliti na iznos računa za 10. mjesec kad dođe.
Printable View
Je li sigurno oni moraju poslati obavjest o promjeni. Ako je to sigurno, trebali bismo se svi žaliti na iznos računa za 10. mjesec kad dođe.
Obavijest ne. Pa nisu blesavi, znaju da 80% korisnika nema pojma da se obračunska jedinica mijenja.
Jedino gdje sam vidio je u Tele2 centru u Toweru u Rijeci na pultu maleni papirić A6 formata na kojemu je isprintano u fontu 10 da se pretplatnicima od 1.10 mijenja obračunska jedinica na minutu.
Kao u Vodič kroz galaksiju za autostopere s obavijesti o rušenju kuće u podrumu gradske vijećnice, iza vrata na kojima piše "čuvaj se leoparda":))
moraju poslat obavijest..eo šta piše na str. HAKOM-a:
Nadalje, prema stavku 8. istog članka, operatori su obvezni izvijestiti pretplatnika pisanim ili elektroničkim putem o predloženim izmjenama i njegovom pravu na raskid ugovora, u skladu s općim uvjetima poslovanja. Ako su izmjene općih uvjeta poslovanja i cjenovnih sustava za pretplatnika nepovoljnije u odnosu na ugovorene opće uvjete i cijene, on ima pravo raskinuti pretplatnički odnos u roku iz stavka 7.
:deal:
pa ja bi prije rodio novi KU990 nego sto oni saznaju cijenu uredaja. evo skoro tjedan dana proslo
Ima li ikakvog smisla zvati SZK? Naime, već se počinjem brinuti da će me itko nazvati.
Opet, ne znam kako mi može pomoći neki student s druge strane koji u svemu ovome predstavlja "third party application".:tomato:
evo mene zvali po drugi put (prvi put sam rekel da ću raz,islit o njihovoj ponudi za 100 đabe minuta)...
nazove ženska i pita me jesam li razmislio... ja velim da mi to ne paše i da hoću smanjenje mmp za 100kn i knockout mukte broj..."a joj to vam ne možemo pružiti"...dobro onda prekidam ugovor...."vaš će zahtjev biti proslijeđen višoj instanci".... i ja velim ok hvala lijepo i doviđenja...
evo ti za 5 min drugi poziv.... ista ženska me pita da li hoću zadržat mobitel i ak hoću da moram platiti razliku.... ja se počnem smijati i pitam žensku jel zna kaj je to ugovor i ko je promijenio ugovorne odredbe u ovom slučaju i da ne plaćam ništa...." aha, hvala lijepo na informacijama i doviđenja" veli ženska...
baš me zanima kaj ćemo bit dalje... al ja zadnji račun plaćam ovaj iz 9 mj..
ja cu sutra nazvati i prihvatiti ponudeno (da me prebace sa 170 na 150 i aktiviraju slike i slova, sto mi do sad nisu htjeli napraviti), makar se ne radi bas o nekom ustupku s njihove strane, ali meni je dosta :)
any news!?!?!?
meni su se rekli javit prošli četvrtak al još ništa...
eo ovako..ja sad zvala SZK i javila mi se neka extra ljubazna ženska...i ja pitam da šta je s mojim zahtjevom, a ona da su dobili odg.da mogu trajno isključit br. il da mi umanjuju 50kn mjesečni iznos..ja sam rekla da želim da mi isključe..rekla je kad završi ovo obračunsko razdoblje da će ga isključit..
nije ništa spominjala oduzimanje i vraćanje moba, za razliku od zadnji put :-)
zaprimili su moj mail i rekli da će se javiti.. a nisu.. i šta sad?
danas će proč dan i gotovo?
ima tu dosta stavki.
meni ugovor uskoro istice, dosta trosim mjesecno i korisnik sam od pocetka.
hvala bogu da nece izaci u susret nekome tko je nedavno potpisao ugovor i ima jos dugo da zavrsetka ugovora, nego ce se "prijetiti" na razno razne nacine (povratak mobitela, gubitak broja, sto ti ja znam).
ja sam detaljno u mailu opisao svoj problem i sto tocno zelim od njih i to su mi ponudili. nisu to nikakve velike i nerealne zelje, tako da i vama isto savjetujem.
kad nazoves 444 prvo stisni 1 (za pretpatnike) i onda pod brojem 6 ti je informacije o raskidu ugovora.
zvao ih i dobio ovakav odgovor
ako raskidam ugovor, ne moram vratit mobitel, ne plačam penale ali ukidaju broj..
i ne mogu priječ na bonove.. ja reko da bi želio zadržati broj i ona je rekla da su najjeftiniji, da mi to neće bitno utjecat na račun, bla bla...
nije ponudila nikakvo smanjenje.. i izvisio...
evo ja prekinuo ugovor.
Nazvali me maloprije i opet mi počeli nekaj kenjat, a ja velim da ak me hoćete zadržat ko korisnika oću to i to ili prekidaj i to je to...
veli ženska dobro prekidamo ugovor i ne trebate niš platiti ni vratit mob, a ja velim pa to znam... i amen...
korisnik sam od 2006, i trošio sam po 2 glave mjesečno.. e pa ak im nisam zanimljiv ko korisnik nek se hebu
za tele 2 same pohvale, stvarno štedim uz njih a signala hvala bogu u mojoj županiji ima;-)
a sad jedno pitanjce, planiram prijeći na tele 2 pretplau....
znači ako uzimam mjesečnu potrošnju 150 dali u tih 150 kn ulazi i prijenos podataka ili ti ga wap, gprs i slanje multimedijskih poruka il ti ga mmsa???
ili znači ako pričam za nekih 100 kn ovih 50 propade a oni na tih 150 natovare 50 koje sam potrošil surfajući....?? znači platim 200kn a ne 150 ?? kužite me??
EDIT:pronašo sam, mms i internet ulaze u mjesečnu potrošnju...... wiiiiii
citiram:Minimalna mjesečna potrošnja može se u cijelosti iskoristiti na sve pozive, SMS i MMS poruke, prijenos podataka, osim roaminga
Misliš da neće biti nikakvih "penala" za "pokajnike"?
Ne bih se baš tako brzo zalijetao na novu pretplatu.
Što god, ali najvjerojatnije će pokušati namaknuti izgubljene desetke tisuća kuna na alternativne načine. Moje mišljenje.
BTW-evo uspješno riješeno. Broj će biti ugašen kroz par dana, nakon što prođe obrada posljednjega računa za rujan. Čak sam ugodno razgovarao, a operaterka me samo jednom pitala imam li želju ostati pretplatnikom ili trajno isključiti broj.
Danas smo vec 2.10 pa jos nista.....cekamo dalje
Danas dobio poruku da u sljedeca 3 dana doplatim 100kn da bi mi ostala tarifa slike i slova , a u petak sam doplatio 50kn , pa zar nisu mogli pustiti da traje 30dana ? znam da su mijenjali uvjete , ali nije u redu .
Prepaid promjene su nastupile 15.9.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64055
jesu ikome iskljucili karticu? rekli su da ce iskljucit 03.10. meni je jos aktivna...:confused:
vjerovatno sa sutrasnjim danom
Postoji neki rok u kojem ih moram kontaktirati i zatražiti raskid ugovora?
U 4. mjesecu sam potpisao na 24 mjeseca, minimalna mjesečna potrošnja 150kn. I sad mi ovedu novu obračunsku jedinicu. Ali mudraci zadrže i uspostavu poziva od 0,25kn. Pa tko je tu lud? Čemu onda služi uspostava poziva, ako uz to odmah plaćaš i prvu minutu u cijelosti. Ludilo. Poziv od 30 sekundi sada kod njih stoji 0,74kn! Da je onda bar nakon prve minute obračun po sekundi kao kod Vipove Easy+ tarife.
E sad, što da ja njima u SZK kažem? Oće oni meni nešto ponuditi, ili? Nemam pojma što bi. Možda bi me zadovoljilo i samo da mi maknu obvezu 24 mjeseca (odnosno 18 koliko mi je još ostalo). Ili neki popust. Ili prijelaz na bonove.
Možda bi se čak vratio nazad VIP-u na neku od Komplet tarifa, ...
Pa vrati se, ovdje ti je prva minuta 0.75 a tamo ti je prvih 15 sekundi toliko... :)
Sad ne možeš raskidat ništa, trebalo je to do 1.10.
ažurni su u pi*ku mater.. kasnim sa plačanjem računa od 8. mjeseca i danas mi isključili mob.. čekao sam lovu, danas sjela a ništa ne radi.. i kad sutra platim, treba čekat dok njima ne sjedne.. a mob treba..
Nije problem što su ažurni s isključenjem već što nisu ažurni sa slanjem računa. Nekad mi dođe upozorenje da platim račun prije prvog radnog dana od primitka računa.
Pozdrav svima ...idemo redom
-uzeo karticu mobilnog interneta u 7 mj.(Carnet mobile 65 kn mjesečno)
-prekinuo ugovor krajem 7mj. -vratio karticu (kaže mi žena iz SZK da nazovem ako slučajno dođe račun za 8mj.) ??? naravno da je došao
-poslao prigovor SZK i kad su me saslušali kažu stvarno nemojte platiti tih 65 samo ostalo -ja platio ostalo
-došla opomena da dugujem 65 kn inače će me isključiti
-opet zovem SZK ,ponovo objašnjavam nekom novom liku istu stvar ,i kažu ne moram platiti 65 kn
-dobio mail 30.9 da ne moram platiti
-isključili me 7.10
-poslao opet prigovor
-nisu se javili i još uvijek sam isključen
Mislim,povoljniji su oni od drugih ali kad birokracija proradi ne možeš ti tu ništa.
Najradije bih raskinuo ugovor ....
Što bi Vi učinili ...
Ne shvačam što su ti isključili ako si vratio karticu u 8. mjesecu. Ako su ti zbog nepostojećeg duga na račun interneta isključili mobitel, onda ti je najbolje zvati redovito i zatražiti ili raskid ugovora zbog povrede s njihove strane (isključili su ti bez razloga) i nadati se prekidu ako ti to stvarno odgovara ili da će ti ponuditi naknadu štete u vidu nekakvog popusta ili otvoreno zatražiti naknadu štete u vidu nekakavog popusta.
Piece of cake. Treba ti samo kartica sa CCV brojem na poleđini (kao za paypal). Upišeš svoje podatke, br kartice, pričekaš, potvrdiš, upišeš broj gdje želiš nadoplatiti, dobiješ sms sa informacijom o nadoplati i to je to.
Jedino što meni od podne kad sam nadoplatio još nije sjeo nikakav bonus.
Ljudi jel nekome riknula tele2 kartica???
Eto, dani kad najviše trebam mob onda ga nemam. Najvjerojatnije mi je riknula kartica. Kolko često se to događa i zašto?
Nekad se desi, ne često. Odeš u Tele2 centar / kod Tele2 partnera, riješiš za 10 min i nakon sat - dva ti je nova kartica aktivna.
Prošlo je 45 dana od kad sam se zalio na racun, u tih 45 dana sam zvao 3 puta i jos nisu donijeli rjesenje.
ne znam stvarno sto im tako dugo treba, nadam se da ce to biti rijeseno do kraja ovog mjeseca da mi mogu umanjiti racun.
dakle bio sam korisnik tele2 mobilnog interneta 3gb paketa, uzeo sam ga jer nisam mogao dobiti adsl ( ne mogu ga ni danas hvala bogu na optimi i wimaxu)
6.8 podnio sam zahtjev za raskid ugovora 8.8. nazovu me da potvrdim.
u 9 mjesecu stize mi racun i to u cijelom iznosu. popixdio sam, da su mi poslali
pola racuna ne bi im a rekao, ovako vidim da su ista bagra kao i t-kurton
Vidim da nitko ne piše, meni su broj deaktivirali 4.10. na zahtjev o pravu na prekid pretplate pozivom na Članak 42 Zakona o telekomunikacijama.
Navodno su trebali poslati konačno rješenje u pisanom obliku, ali 15 dana ništa.
Problem o kojem sam tu pisao ipak nije do probnog rada nove stranice. Naime, danas sam išao kupiti mobitel i nisam mogao kupiti jer mi obavezno trajanje ugovora istiće 28.12.2009. Mobitel sam kupio 28.12.2007, ali uz obavezno trajanje 18 mjeseca. U dučanu su mi tvrdili da uz KO tarifu nikad nije postojala mogučnost kupnje s trajanjem od 18 mjeseci već 12 i 24. Sad ću im poslati prigovor, a mislim da će o ishodu tog prigovora ovisiti ostanak na Tele2 mreži.
Edit: Bilo bi dobro da svi koji ste kupili mobitel na 18 mjeseci u staroj knockout 85 tarifi i prošlo je 18, ali ne i 24 mjeseca provjerite da li je i vama produljeno trajanje ugovora. Ovo mi djeluje kao bug u sustavu, jer prema uvjetima moguće se prebaciti s KO 85 na KO 50 uz produljenje ugovora za tih dodatnih 6 mjeseci. Mene je nakon isteka 18 mjeseci automatski prebacilo na KO 50, ali mi je očito produljilo trajanje ugovora kao da sam zatražio prebacivanje prije isteka ugovora.
pozdrav!
nema nikakvog automatskog produženja za 06mj,za svako produženje ili mijenjanje tarife mora postojati pisani trag,te tvoj potpis za isti dokument.
pronađi ugovor,ako ti u zaglavlju o trajanju ugovora piše trajanje ugovorne obveze 18mj,napravi slijedeće.
otići na prodajno mjesto,priložiti ugovor i osobnu iskaznicu,napisati pisani zahtjev (možeš na samom ugovoru) i proslijediti SZK.
Oni će za dva tri dana prepraviti obavezno trajanje ugovora i tad možeš kupiti telefon u opciji produženja.
Već sam kontaktirao službu za korisnike preko web obrasca i naveo broj ugovora, odgovorili su mi da pošaljem ugovor. Faksirati ću večeras, jer mi ponovni odlazak na prodajno mjesto nije baš usput.
prije tri dana sam nadoplatio račun sa 100kn i tek danas sam dobio bonus 10kn. kaj oni ne rade prek vikenda?? ;D;D
Ovaj njihov web shop opet ne radi, po tko zna koji put mi je pojeo pare i sada se moram natezati da mi vrate, neka ga isključe dok ne srede to!!! :mad:
Nisi jedini.Meni su dvostruko naplatili iznos od skoro 500 kuna(polakomio se za besplatnim kunama!!!:spin::spin:)
Sada već tjedan dana očekujem da se neko smiluje i da mi se barem javi,s tim da im svaki drugi dan šaljem mail kao podsjetnik.
A sve to na brdovitom Balkanu...:hrv:
evo da se i ja pohvalim isključili mi karticu 26.10 nako što je nisam nadoplatio od 11.04.2009 taman kad sam je mislio nadoplatit i sobzirom da je rok bio 270 dan za nadoplatu od zadnjeg istečenog bona, da bi mi danas javili da su se uvjeti promjenili od 27.10.2009 da je sad rok 6mj. ne više 9.mj. kao prije ma molim te lipo i ja kao na dar isključen dan prije objave uvjeta!!!!:mad:
još za nefalit oni gospodin to meni sve bahato nekako kao da sam ja nešto u krivu što im sustav neradi kako treba!!?( famozna služba za korisnike) zalio se pa ćemo vidit što budu rekli odgovorit u roku 48h ako nebude pozitivno za mene ode ja isvi moji ukućani na tomato pa nek se he.. lipo školski!
nisam za nikog vezan pupčanon vrpcom pa ni za njih? imali ko kakvih iskustava s pritužbom kod njih??:comp:
Par postova iznad. Također greška u njihovom sustavu. Prvo su malo zavlačili, kao nisu primili faks, ali kad sam im ponovno poslao, skenirao i poslao i mailom, uz malo ozbiljniji ton, javili su mi u roku od 2 sata da je riješeno.
Nakon problema sa web shopom niti jučer niti danas ne mogu nadoplatiti racun putem sms poruke.Umjesto da stvari idu na bolje u zadnje vrijeme je sve gore i gore...:mad::mad:
Ja ne razumijem zašt kod tele2 nikad sve ne može raditi kako spada. Ponekad je to i dobro jer nekad dobijem besplatno nešto meni u korist, ali sve to djeluje prilično traljavo. Inače im mreža radi kak spada, ali dodatne usluge i web, dosta traljavo, uvijek nešto šteka. Nažalost, tele2 je meni jedini izbor, jer ove gulikože opće neću spominjati...
aj da se ja sa ojpijem slozim....zasto je sve traljavo kod njih???zar je sam vrag usao u njih??zla kob??losi brojevi??
napokon su mi rijesili zalbu nakon 2 mjeseca, ne bas kako sam ocekivao, ali bolje ista nego nista. :)
Baš me zanima koliko će im trebati da mi vrate 100 Kn, da ja njima dugujem odmah bi mi isključili pretplatu.
Apsolutno identican slucaj kod mene!
Jedina je razlika ta sto moj rok od 270 dana tece od 19. 03. 2009. i na racunu sam imao neiskoristenih 60-ak kuna.
Iz Tele2 centra su me maltene otjerali s "Kakvih 270 dana? Nikad nisam cuo za 270 dana!" Nisu spominjali nikakve promijenjene uvjete. A i ako je to, ne kuzim kako se to na takav nacin, tj. retrogradno primjenjuje? Pa onda mogu ukinuti sto zele, kada zele i kako zele! Ne bih nista rekao da su me bar obavijestili na bilo koji nacin o roku nadoplate, odnosno izmjenama, a ne samo tako iskopcali broj (a taj broj imam prakticki od dana dolaska Tele2 na nase trziste)!
Na SZK-u su, medjutim, rekli da se dogodila greska i da ce me kontaktirati. Naravno da me nisu kontaktirali. Uglavnom, jako lose ponasanje...
Jesi li im predao prituzbu? Ako da, kome, kako? Moze i na PM!
jesam preko SZK treba bit uporan rekli su odgovorit u roku 48h čekam do sutra navečer ako ništa nebude idem na reklamacije preko e-maila i usporedno državnom insprktoratu jer su po zakonu dužni odgovorit na pisani prigovor u roku 15dana pa budemo vidili što će bit!!
:rifle::gun::loco:
u svakom slučaju javim!:hm:
Evo da javim ja... Naime, ubrzo nakon mojeg posta zvali su iz Tele2 da me obavijeste da su reaktivirali karticu i vratili mi iznos koji sam imao prije!
Rekli su da su promijenjeni uvjeti i da je sada rijec o 180 dana i da je zbog toga broj ugasen, a kako me nisu ranije obavijestili o tome, nisam ni mogao znati.
Dakle, sad je sve ok. Izgleda da je bitno na koga naletis na SZK-u, a mozda su tek danas poceli rjesavati ovakve probleme (sigurno ih ima jos dosta) pa ce vjerojatno i tebi ubrzo rijesiti. Ja sam ih zvao u ponedjeljak!
Jel to samo meni ne skida novce s računa za slanje sms-ova ili još nekome? Već to traje više od 2 dana. Razgovore skida normalno... Nije da se žalim ali ono... :hm:
P.s. sad mi je počelo skidat opet, ali ovi u međuvremenu mi nisu naplaćeni. :hm:
Još nije gotovo,
-nazvao szk uključili me ,mislim 9.10
-provjerim sms-om na (tpo) i dalje me terete
-šaljem zahtjev za raskid ugovora 21.10 (dakle čekam da se jave 10 ak dana ali ništa )
-poslao mail szk-u
-kažu da su zaprimili zahtjev o raskidu ,netko će me kontaktirati
samo da platim 6,29 kn ,za 8mj. to je ".. iznos od 6,29 kn odnosi na mjesečnu naknadu proporcionalnu danima korištenja budući da je pretplatnički Ugovor raskinut 03. kolovoza 2009. godine." iako sam je karticu vratio 27.7 pa baš me briga kako oni rade i kojom brzinom (po tom su mogli pričekat i 3 tjedna pa bi još više zaradili ).
-ja platim
-oni pošalju opomenu (sve po starom) ,ja mail da sam platio
-oni mail da je sve OK ali da platim 6.29
-ja da sam platio i tih 6,29
-onda su pogledali i stvarno ja platio ,i kažu ako želite možete raskinuti ugovor tako i tako ??????????? pa ja sam to već učinio
:mad::mad::mad:
Kad sam uključio Mobil10, trebalo im je jako dugo da stvarno uključe. Prije 2 tjedna sam poslao poruku za deaktivaciju i danas skužim da mi je i dalje aktivan!
mušice su jedino szk...pogledaj samo postove sa musicam szk...sve ide preko szk koje dalje jednostavno nista neradi...da je taj koji je zaprimio poruku proslijedio sve prema nekome tko ce to napraviti odavno bi bilo rjeseno....a tih stvari sa szk je vrloooo puno.....
Sve me strah da onaj obrazac na moj.tele2.hr ne radi. Niti su mi se javili niti sam dobio kopiju na mail kako to inaće bude. Ako se ne jave kroz par sati šaljem ponovno preko onog obrasca na www.tele2.hr
"Vaš upit je zaprimljen od strane Tele2 Službe za korisnike. Povratna
informacija vezana uz Vaš upit biti ce Vam prosljedena u roku od 48 sati.
Hvala na razumijevanju. Vaš Tele2 " to je bilo 5.11
Ovo valjda ovako završava,nema veze što se buniš da nije u redu .... jer se nitko ne javlja i nije ih briga ...Valjda misle "sve će pasti u zaborav pa nastavljamo dalje " .Koristiti ću karticu još ovaj mjesec i platiti svoje ali 31.11 je vadim iz mobitela .
Pozdrav !
Nema vise 100kn popusta za postojece korisnike na prepaidu prilikom kupovine uredjaja.
mogu reći da sam jako ogorčena.prekinula sam pretplatu t-mobile jer sam se razočarala.uvijek sam plačala više nego šta sam stvarno potrošila.zbog toga sam se prebacila na tele2 misleći da će biti bolje,ali i ovdje je uslijedilo razočaranje.ustvari bila sam zadovoljna sve do ovo zadnjeg računa.naplatili su mi uslugu ˝mobilni sadržaji˝ 40kn.to mi je bilo čudno pa sam ih nazvala da mi objasne.njihovo objašnjenje je bilo da sam aktivirala nekakvu virtualnu banku,ja ni nemam pojma šta je to.to su mi naplatili na računu za 10mj,a datum korištenja te usluge je 30.09.šta nije to malo čudno?najbolje od svega je šta se ja zadnja 2 mj uopće ne mogu spojiti na internet.
KRITIKA za internet pakete !!!
Zar oni u Teletu zbilja ne shvaćaju želje korisnika. Priličan broj korisnika ima želju koristiti interenet na mobitelu ali Tele nikako da skombinira nekakav povojan internet paket uz govorne usluge. Ova nova KO tarifa me prilično razočarala. Ja bi skoro sigurno jednom mjesečno ubacio po 100 kn na račun kada bi uveli npr paket 50kn=> 100mb interneta.
A gle... po ovome je 100Mb = 55kn (50+5), i svakih sljedećih 100Mb je 5Kn tako da ako si spreman platiti 50kn za 50 ta ti je tarifa tu negdje.
Problem je što ako trošiš 500 onda dođe 75, a 1GB je 100 iako je na mobilnom internetu isto to 65 odnosno 85 kn.
istina, ali glavna kritika je sto se ne moze platiti tih 50kn uz bilo koju tarifu.
recimo, ja bih ostao na slike i slova, tarifa 150, uzeo to za 50kn, jos 25kn bi otpalo na surfanje. to je 225kn mjesecno, s tim da imam tarifu koju hocu i surfam koliko hocu. i uzimam mobitel po cijenama za 150.
ovako placas 150kn, uzimas mobitel kao da imas tarifu 100, i jos si prisiljen na KO. beveze.
Očito je zamišljena za one koji su spremni skuplje iskeširati za HTC Hero/HD/Touch Pro2 (uz min 100), a osim toga žele se hvaliti time da imaju "povoljnu" data tarifu, ali zapravo ne žele navalu korisnika nego naprotiv, ograničiti ih kako im ne bi preopteretili mrežu ili što već
sumnjam da je ikome cilj ograniciti broj korisnika :P rade ce oni "pretrpiti" nagli rast korisnika i padanje mreze, pa slati isprike itd. nego se ogranicavati.
a sto se tice ove teorije da je "zamisljena za one koji su spremni skuplje iskesirati", to isto nema logike nikakve, ti koji skuplje kesiraju uzmu itarifu ili sto vec i boli ih briga, a ne da cekaju da tele2 nesto nesto suvislo napravi.
sve u svemu, tarifa je razocarenje. za zakljucak je nazalost da tele2 nakon niza godina na nasem trzistu jos uvijek jedino valja za - pozive i poruke. pomak ravan nuli.
Meni je jako žao što su se počeli pretvarati u lopove, kao što su i ostala 2 operatera.
Uzmimo samo primjer promjene obračunske jedinice.
Ako imaš dnevno 10 poziva po 15-30sekundi (što nije problem kad samo zoveš nekoga za pitati gdje je, reći gdje čekaš, stigao sam, čekam te, ......). Prije bi to koštalo 4,95kn. Sada je to 7,40kn. To je razlika od 2,45kn dnevno; ili 73,50kn mjesečno.
:hm:
Nego čije je maslo? Možda moje i tvoje?
Znam da i ostali imaju takav sistem, zato i kažem da su postali lopovi kao i ostali. A općeniti problem je da svi imaju 100 raznih tarifa i opcija u kojima se čovjek ne može snaći. Sad gledam Vipnetovu i Tmobileovu web stranicu, pa to je prestrašno, ...
ne bih se baš složio da su lopovi, meni sad dolaze računi ispod 100kn (imam 100kn popusta na račun :)) a na mob uopće ne pazim, tj gledam malo više zvat da ne plaćam račune od 30kn :) tak oda meni nisu lopovi meni su ok
tako je, i dobio 100kn popusta svaki mjesec idućih godinu dana :) Neki nisu bili te sreće, ali ja sam na pretplati do samog početka otkad je došao tele2 u hr, i računi su mi bili 200-300kn tako da mi je ovaj popust super došao...
Ili još gore, javi ti se nečija govorna pošta, nisi s nikim ni pričao, a ode MINUTA razgovora i još te oderu za USPOSTAVU POZIVA!
Prihvatljivo bi bilo da je obračunska jedinica 1 minuta, ali bez uspostave poziva, ili da je obračunska jedinica 15 sekundi uz uspostavu poziva. A nas pretplatnike deru na oba načina! E to je rajo harač!