Trgovao sa Titan-om sve 5
Ošišo me za +100 kn al šta je tu je :beer:
Printable View
Trgovao sa Titan-om sve 5
Ošišo me za +100 kn al šta je tu je :beer:
poslovao sa clanom Don Dunbuska nasli se na kolodvoru obavili posao i sve 5!
-preporucujem trgovanje sa doticnim clanom!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=19516
trgovao sa clanom Syzygy , sve 5, svakako preporucam!:beer:
Poslovao sa smogovcem, sve prošlo u najboljem redu:thumbup:
Trgovao sa Redking-om sve 5:beer:
trgovao s MARINOM.
rijec je bila o v3x narančastoj:notooth:
svaka pohvala trgovcu! zamislite, cekao me je skoro mjesec dana da dobijem placu:beer:
svakako preporucujem trgovinu s doticnim:wave:
trgovo s MARINOM,
sta reci.. savrseno.
trgovao sa khideg-om i danxy-om sve po planu, :beer:
ja trgovao s marinom.... isto sve proslo super
Trgovao sa RedkinGom...sve pet
Trgovao sa andrijom sve pet...
S njima nikad necete imati problema :)
Trgovao sa borisxy! Sve u najboljem redu! Man of honour!
Trgovo sa BM0021,čista 5
poslovao sa clanom: Sator, sve 5+.
Hvala sto si mi vjerovao na rijec a meni je bilo zadovoljstvo to ispuniti i poslovati...
Poslovao sa Smogovcem , sve dogovorili preko pm našli se i obavili razmjenu , svaka čast majstore ocjena 5/5!
bitno da si zadovoljan..preporučam trgovinu sa doticnim clanom...
Trgovina sa članom ::diaboliq:: nemam se na što požaliti, osim što mi nije dao da platim kavu :) sve u svemu odličan 5 :thumbup:
vladek,opet...ne mogu se još požaliti...
Trebao sam trgovati s članom Maxrox ali dotični me sjebo ko malog baju. Napomenuo sam da će roba (SONY MS pro duo 2gb), za koju je rekao da uzima 100%, stići za 10-ak dana do 2 tjedna i on se s tim složio i rekao da mu to odgovara. Između ostalih poruka koje je u međuvremenu slao skoro svaki drugi dan "kad će stić, šta ima novo, jel kartica stiže, u školi sam popodne pa mi je isključen mobitel, javi mi, zvaću te i tak to...", jučer mi pošalje poruku da neće kupiti karticu jer je kupio od drugoga pod izlikom da je tamo dobio nekakvu garanciju i da mu je bilo hitno te da mu je "jako žao" jer i njega su sjebali drugi za neku lovu (pa pod normalnim smatra da i on mene može zajebat), pa je jednom dobio i potrgani mobitel i takve gluposti. Dakle, zajebo me do jaja jer ja sad moram tražiti kupca za tu karticu i pitanje je da li će to netko uzeti jer nisam iz ZG, a većina forumaša je iz ZG i voli primopredaju "uživo" što ja nemogu realizirati. Moj savjet je zaobići navedenog "kupca" u širokom luku jer je nepouzdan i ne drži riječ. http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon13.gifhttp://cafe.mobil.hr/images/icons/icon13.gifhttp://cafe.mobil.hr/images/icons/icon13.gifhttp://cafe.mobil.hr/images/icons/icon13.gifhttp://cafe.mobil.hr/images/icons/icon13.gif
Trebao poslovati s članom brba, kažem trebao jer sam se dogovorio s njim, rekao je da uzima mob, našli smo se, on je malo pogledao mob (inače mob je nov, nekorišten), da bi na kraju zaključio da mu mob nije nešto i da neće uzeti. Prije poslovanja s dotičnim članom pitajte ga 3 puta da li KUPUJE mob ili će ga samo pogledati... Svašta...
Jučer sam poslovao s članom brba i bilo je sve OK - našli smo se, ja sam na brzinu pogledao mob, uzeo ga i to je to...prošlo je sve za 5!!!
Također, poslovao sam s članom kitsat - čovjek došao po mob, platio, otišao, sve brzo i efikasno, sve 5 - moja preporuka!!! :thumbup:
-poslovao sa clanom dollar sve se dogovorili poslao mu postom mobite i sve 5 preporucujem trgovimu sa doticnim clanom!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=22599
trgovao sam sa Vatrogascem... predmet trgovine nokia baterija ... dobio sam kaj sam tražio... i još je rekao da ako nebude valjalo da će uzet nazad:thumbup: ocijena 5+ , nadam se da je i on zadovoljan
danas se nasoa s Glavom, dobar dečko obavili poslic popričali i kući pjevajući, sve 5
poslovao sa članom Domba, sve proslo super, sve na vrijeme i pod dogovoru. sve preporuke
poslovao sa članom M4rk0 i zasad sve uredu.
:thumbup: :beer:
poslovao sa Yo!Gurtom (ili kak se pise :notooth: ) sve 5
preporuka :thumbup:
Obavio posao s članom Renci, i čovjeku skidam kapu, toliko povjerenje imati u nekoga koga ne pozna, svaka čast. Da su svi ljudi na forumu takvi di bi nam bio kraj. Svakome preporučam posao sa njim
Ajde da i ja nesto napisem iako bas nemam obicaj, ali moram pohvaliti jednog clana.
Poslovao sa McLarenom i preporucujem trgovinu s njim, posten i iskren decko, svaka preporuka.
EDIT: I nije sve tak kak se cinilo, danas skinuo foliju sa ekrana i ekran je zguljen na jednom mjestu sto znaci da je folija skidana, a to mi nije receno...
:(
Trgovao s ovim clanovima u zadnjih tjedan dana:
iwek - poslao mu ppc postom, tj. frend je slao, sve 5, jedino kaj sam mu poslao 2 dana kasnije nego kaj smo dogovorili!
Durban - nasli se, zamijenili, ja zadovoljan
smogovac - nasli se, zamijenili, ja kasnio 15 min, ja zadovoljan
Trgovao sam s clanom bpodnar .
http://www.cafe.mobil.hr/member.php?u=12900
Sve proslo u najboljem redu.Uglavnom ja zadovoljan on zadovoljan.
Svakako ga preporucujem pozdrav
Poslovao sa Vido-m sve 5 prošlo, ja poslao, on poslao, ja zadovljan, on- nadam se!
sve pohvale vatrogascu!!!
takodjer i Biker boyu , sve preporuke
:lol:
Trgovao s clanovima:
Vatrogasac - nasli se 1. put u kasini, al sam ja zaboravio donijet opremu od moba :D, pa sam drugi dan slupao auto :D, a 3. dan sam konacno to dostavio do sesveta. Ocjena njemu: 6/5 radi strpljenja, meni 2/5 kaj sam to zaboravil.
Dubrava - nasli se u sesvetama, pogledao mob i hdd i sve 5. Ocjena 5/5
-po 2 puta poslovao sa clanom Don Dunbuska sve 5 kao i prvi put!
=preporucujem trgovinu sa doticnim clanom!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=19516
Trgovao sa clanom Gocznet. On se nasao sa mojim frendom u ZGB i napravili prethodno dogovoreni deal. Ja malo doplatio, a on ubacio neke stvari koje nisu bile u oglasu.
Uglavnom, ocjena 5/5 za Gocznet-a ;)
Trgovao sa clanom dollars; naso sam se s njegovim frendom, razmjenili, malo smo se tesko nasli al kaj ces; ocjena 5 od 5
trgovo sa članom kakosamlegenda,sve 5,preporuka onako kak je reko tako je i bilo
poslovao sa rencijem, sve proslo u najboljem redu...
rado i ostvario prodaju na ovom forumu ali to mi se ne dozvoljava jer nemam 30 postova a glupo mi je nabijat preglupe postove cijeli dan da bi mogo ostavit oglas da prodam moitel.....
Trgovao s članom vladobrad- ljepo se našli, ja njemu novce on meni karticu i ja zadovoljan. Preporučujem trgovinu s dotčnim članom.
Trgovao po prvi puta sa članom Smogovac,a trgovina se pretvorila u pravi cirkus koji bi ukratko vrlo rado podijelio sa Vama.
Dakle sa Smogovcem se dogovarao 5-6 dana oko kupovine moje Motorole L7,i
kad se čovijek uvjerio da mi neće spustiti cijenu pristao na moju,traženu.
Našli se jučer 10.04. oko 2h ispred Lisinskog,donio ja mob. zapakiran u kutiji,i
rekao:Evo,pošto se po prvi put srećemo i tržimo,tu ti je mob.,probaj ga,da nebi poslije bilo problema,ja sam ga koristio par dana i sve radi o.k.
No Smogovac ne samo da nije probao mob. nego nije ni kutiju otvorio,već reče:
Ma sve je o.k.
Pošten dečko pomislih,no svejedno radi sebe nazvah ga za sat-sat i pol i pitah
jel sve u redu i jeli zadovoljan mobitelom,našto on odgovori :Je sve je o.k.,
zadovoljan sam mobom.
No predveče stiže prva od mnoštva poruka u kojoj piše da mob. čita memorijsku karticu od 1GB ali neće spremati slike na nju,te da će mi vratiti mob. osim ako "jako ne spustim cijenu",jer ga takvog nemože nikome prodati.
Nebudi ljen nazovem ja njega i priznam mu da pošto je mob. takoreći nov da ja nisam imao memorijsku i da to nisam ni probao,ali sam obavio poduži razgovor sa frendom koji radi u jednom od najpoznatijih servisa mobitela u Zg
i da mi je poručio da je to nemoguće te da slobodno drugi dan dođemo kod njega u servis da nam objasni i pokaže da je problem u kartici a ne u mobu.
Međutim Smogovac je to odbio i inzistirao da mu vratim novce odmah ujutro,te slao poruke do ponoći dok konačno nisam ugasio mobitel.
No ujutro obrat kao na filmu,čim sam upalio mob. stiže njegova poruka da je probao mob. sa karticom od frenda 512MB i da je sve u redu.
Hvala bogu,rekoh,jer sam već i ja vjerovao da nešto stvarno ne valja sa mobom,i konačno zaboravih na sve to.
Ali evo Smogovca popodne opet sa porukama da mobitel ipak nije ispravan,
te da malo sprema malo nesprema slike na memo karticu,i da ne želi više rasprave oko vraćanja novaca.
Sada već totalno van sebe ponudih mu opet odlazak kod frenda u servis pa ako treba i stavljanje najnovijeg softa u mob. na moj račun,no on to sve odbija i želi što prije novce nazad,jer sad već mob. uopće ne čita memo.
Zovem opet frenda u servis za savjet,a on mi doslovno kaže"Ma daj otiđi
po taj mob. vidiš da imaš posla sa nekim seronjom,vrati mu novce i uzmi mob.
nazad,L7 vrijedi tih 650KN,prodat ću ti ga ja u servisu,stalno me traže jeftiniji
a dobar mob."
I tako ja otiđoh ponovo iz Vel.Gorice do grada no ovaj put za svaki slučaj uzeh od frenda memorijsku od 1GB reko ipak da probam......
Dođe Smogovac,pruži mi mob.,priča kako je on prepošten da bi zajebavao nekog bez razloga.....itd........itd.............
Nebudi ljen stavih ja onu memorijsku što sam ponio u mob. i vidi čuda.............Mobitel najnormolnije spremi slike na memorijsku.
Ali na moju neće reče Smogovac,probam sa njegovom (usput jeftilen),i stvarno neće.
Reko pa vjerojatno ti je memorijska oštećena ili jednostavno ne radi iz nekog razloga sa Motorolom,evo dam ti ja ovu svoju memorijsku s kojom savršeno radi a ti meni tu tvoju s kojom ne radi i stvar riješena.
Ali ne ,nemogu je ja poslije nikome prodati.....šta ako me poslije neko bude zvao,nebi ja ............daj ti meni ipak vrati novce,odgovori Smogovac.
E da,i imam ti ja frenda,kojem ju možeš prodati,daj mi vrati novce pa ako hoćeš dam ti njegov broj,možeš ju prodati još danas..........da ne povjeruješ!
Konačno svatih s kim imam posla,pružih mu onih 650kn,rekoh da me više nikada nije nazvao,i obećah ovu pričicu na forumu.
Ljudi moji,ne smatram se oličenjem poštenja i dobrote ali čega sve ima........da čovijek ne povjeruje.
Nije mi žao gubitka novaca na benzin i silne poruke i zvanja (naravno samo sa moje strane),ali baš me zanima Vaše mišljenje o ovakvom slučaju i šta bi Vi
napravili da ste na mom mjestu,a naravno ovo je apel svima onima koji još
nisu trgovali sa članom Smogovac da to nikako ni ne pokušavaju,ukoliko ne žele primati pozive i sms-ove do duboko u noć,a nakon par dana vraćati novce za ispravan,uredno prodan mobitel.
I na kraju,pošto svaki novčić ima dvije strane baš bi volio da se javi član
Smogovac da čujemo i naučimo nešto o tome koliko čovijek može ići nisko
i pokušati pobiti činjenice lažima,a on je izgleda u tome majstor.
Ocijena: S R A M O T N O !!!:thumbdown :thumbdown :thumbdown
potpisujem NIKAD trgovati sa SMOGOVCEM. imo sam slicnih iskustava, samo na srecu nisam dao da spusti cjenu mog uredaja pa je na tome i ostalo... inace znam kakv je i treba to izbjegavati.
samo jedno,jadan si...
prvo-u oglasu ti je pisalo da je mob nov,a bio je korišten Bog zna koliko...(ti kažeš 10 dana)
drugo-u oglasu piše mob ispravan,što mobitel nije..treba ga flashati...na bar 5 kartica mi nije radio,na jednoj sam i tebi pokazao...
nemam namjeru te pljuvati govoriti kako si mi lagao da nemaš para da mi vratiš,jer si kupio drugi mob,a onda mi poslije govoriš kako si prepun para..
da nije tako kako ja kažem ne bi vratio lovu..nisam dao pare sa mob koji se treba flashati,otvarati i servisirati...
prodao sam bar oko 200 mobova tu na forumu i nitko mi se nije žalio...
ukratko-prodao si mi neispravan mob,ja sam htio pare natrag i to je to,ti niti ne znaš di se micro sd stavlja u taj mob,a meni soliš pamet,kako nema šanse da se to l7 dešava,da tvoj frend ovo,ono...
pa nisam ti ja neki mutavi klinac kojem ćeš neš uvaliti,a ja sam ga mogao tu prodat,ali nisam htio,jer je neispravan,ja za razliku od tebe sa takvim mobovima ne radim..
a vrijeđanje nije potrebno,ali slobodno nastavi ak ti je guš...
dakle da izbjegavati trgovinu samnom,ako su uređaji neispravni,to svakakvo preporučam...:five:
evo trgovao sa članom smogovac i sve prošlo u redu, ja dobio mob, on dobio pare, moje preporuke ali tesko zbog ovog posta gore...
ja zadovoljan, on zadovoljan... malo tvrd orah ali povremenim tucanjem se i on razbije...
za mene sve 5... za ostale ne znam...
potpisujem i za kidhega..NIKAD sa njim...tip je tražio da mu ja pošaljem mob,da on malo prčka po njemu i onda da mi lovu uplati,a nakon što su ga svi popljuvali nisam htio,tu nema ništa loše..ti nisi trgovao samnom i nemaš tu šta pričati...
oni kojima sam dosad prodavao mobove,ziher sam da ću i dalje,jer se nitko još dosad nije požalio,nisam ja taj koji uvaljuje
gle,u početku mi je radio,čitao sve sa kartice,slike,mjuzu...ali nije htio spremati na karticu..a kasnije ništa,niti formatirati htio,karticu koju sam kupio danas,koja radi na svim mobovima valjda osim na l7,+isto jučer niti na 512 nije hto istu stvar..pa neću ja nekom izlaziti u susret,a da ja trpim,pogotovo ne njemu
Malo svrati u motorola podforum pa pogledaj kaj sve dobiš flashanjem, pa se možda predomisliš i opet kupiš mob:flame:
teško,+niti sa 512 nije radio niti pola h normalno,jer sam i to bio nabavio:lol:
upravo idem još jedan mob prodat,očito netko nije tu pročitao da ne kupujem neispravne mobove;)
e to je već nešta drugo, al opet vjerujem da se moglo riješit flashanjem
Trgovao sa clanom sodom,Svaka cast decku.Nasli se ja njemu dao pare on meni mob i ja otisao zadovoljan a valjda je i on.Preporucujem prodaju s doticnim clanom:spin:
Prijatelju samo si potvrdio ono što sam i očekivao od tebe........lažima se nemožeš obraniti od činjenica,imaš već dosta godina da bi to trebao znati, (mob. je potpuno ispravan i kao što sam pokazao pred tobom sprema uredno slike na memorijsku koju sam ti čak i ponudio).
To što ja neznam gdje se na tom mobu umeće memorijska nesmatram mojom sramotom,kao što si ti to pokušao prikazati,no svejedno sam je uspio staviti i gle čuda.......mobitel je najnormalnije spremio sve slike (čitaj opet neoboriva činjenica da je mob. ispravan)
Što se tiče onog novi,kakve sad to na kraju veze ima,pa ljepo sam ti jučer rekao prije nego sam ti ga donio da mob. ima 1h i 45min. rada, i da sam ga koristio zadnjih tjedan dana,......šta želiš me prikazati još i lažovom i nepoštenjakom.
Lažovi i nepoštenjaci nevraćaju novce...............zar ne?
I na kraju nije mi uopće do svađe,tvoja djela kazuju sve o tebi,komentari su
zbilja nepotrebni.:nono: :nono: :nono: :nono:
ajde da se ja isto malo ubacim u temu .....
ja radim u njemackoj na policiji i mogu reci da mi tamo i kolege ovdje imaju vise nego dosta problema sa takvim "deal" mobitelim kad jedan strada jer drugog zajebo....
eto,bas prije djedan dana trgovao sa vladobrad`om;mjenajali smo se,bio jedan problem i ja bes "a i o" vratio njemu mob+novac nazad...
mislim da ima dosta lopuza na svjetu,pa nam potrebno da se ovdje sa tim zajebavamo??
pa tu se radi o mobitelima,a ne o zlatu.....radite posten "deal" onda svaki dobi svoje,nitko ne treba drugog varati...
ak neki problem sa mobom onda se ljepo dogovorite,a ne gledajte stalno samo na svoju "rit"...to je moj savjet... :five:
micek i ja sam pred tobom pokazao da ne radi,jel tak(nova kartica),se sjećaš?to su činjenice...
koji k ti protiv mene imaš srati,si malo ljut kaj mi nisi uvalio to,ha??
ja ne lažem,sve šta sam napisao i iza toga stojim...činjenica je da ne dajem pare za nešta šta ne šljaka...zaš si mi nudio memorijsku kad ti tvoj prijatelj iz servisa kaže da se taj mob traži i sve to..šta si ga opet meni nudio..
to sam mem. karticom da je ne znaš staviti,sam htio ukazati da ti nemaš pojma valjda o ćem ja prićam i šta ti ne valja sa mobom..
djela govore da glupi smogovac nije htio uzeti od titana mob koji ne šljaka i nisam ti ja nikakv prijatelj i nemoj me tako prozivati
i moram dati pohvale vladeku,jer mu na frendovom mobu signal nije šljkao,ja vratim mob on meni lovu..ja našo majstora i to zriktao u 2 min ,a vladek mi opet prije mob doforao,ja njemu lovu...nema problema sa normalnim i civiliziranim ljudima...
+još samo čekam da mi se javi lik kojemu sam kartice prodao,pa mi se nakon 3 tj. javio da one ne vrijede:rolleyes: a ja provjerio kad sam prodavao da vrijede,samo ih je trebalo obnoviti...
Da skratim sebi muke, evo transkript PM-a:
= Citat =:
Izvorno postao MrBlc
Kako već nekoliko dana RedkinG ne odgovara, zaključio sam da je odustao od bilo kakvog razgovora. Uz to se još pojavio jedan problem - na crvenoj tipci boja nije uopće držala za tipku tako se se nakon dva pritiska skinila (pritisci s jagodicom, a ne noktom da ne bi bilo zabune). To mu još nisam javio jer čekam da se on meni javi s odgovorom na prošlu poruku koju samn gore naveo. Ukoliko se javi i riješimo problem, napisati ću tu što je bilo, a ako se ne javi, znaći da sam spušio, pa nemojte i vi!
EDIT:
Ipak je sve riješeno!
Smogovac................upravo prijatelje zovem imenom ili nadimkom,a ovo je bilo
"prijatelju" pošto mi to naravno nisi.
Nemoraš se više busati u prsa sa svojim poštenjem,pa znaju ljudi procijeniti
tko je tu pošteno odigrao a tko to nije !!!:nono: :nono: :nono:
tako je znaju,sami će vidjeti i procijeniti...:kiss:
Pa ja bi prije trgovao sa Smogovcem nego sa TITAN-om.
zašto?
smogovac je ovdje dosta dugo, ima dosta više reputacije nego TITAN iako se reputacija ne broji.
smogovca mnogo više ljudi poznaje nego TITAN-a
Iskreno da vam kažem, ne mogu se svi problemi nekog mobitela primjetiti na prvi pogled. Neki se pojave nakon tjedan dana, neki ne.
Neki prešute da mobitel ima problema, neki niti neznaju. Jako je malo onih koji znaju i koji će reći.
Kao i kod kupovine u trgovinama svaki kupac ima pravo vratiti proizvod.
Ja mislim da bi tako trebalo biti i ovdje, barem u roku od 24 sata.
Ja bi ti također vratio mobitel. Jer samim uzimanjem tog mobitela bi se ja doveo u situaciju da ga ja onda nekom drugome uvaljujem a to ne valja.
L7 pa držao sam jedno 5 komada u ruci i svaki je imao različite kartice i u svakom je radilo sve bez problema. I to ne nedavno, nego kad je i izišla ta motorola u prodaju, tako da nije bilo nekog specijalnog firmwarea za puknut.
eto.
Što se tiče redkinga, sa njim sam imao dobro poslovanje i nadam se da ćemo opet poslovati.
Imal sam dobru trgovinu i s smogovcem i s Redkingom (jest da je bilo nekih nesuglasica al ok).
Potpisujem.Prije bi vjerovao covjeku sa iskustvom nego nekom novom koji je dosao na forum pametovat .
Da sam ja se nasao u toj situaciji doso bi mu ja doma pred kucu i zafitiljio mu tu motorulu u facu.
Ali opet moras biti talent i imati motorolu :PPPP hihi bez uvrede:jump: ,NHF
NASTAVAK SAGE"MASKA N70".......
Toliko od mene...= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Sve riješeno s MrBlc-om :)
svasta..... a ja mislio da je ovo forum za druzenje,al octo nije, ajde pa potucite se vec jednom kad tolko pametujete... boze dragi
trgovao s "nokman"-om. sve 5!
bas tako,
ima pravo,pa ne radi nam forum zivotnu sliku nego si ju radimo sami
i svatko ima razlicito iskustvo s trgovanjem.....
trgovao ja sa khidegom i sve proslo za 5,a ono kad meni dolazio svakav pm da ne trgujem s njim i da ce me on zeznuti.....:nono:
pa ja ne vidim tragova prevare na ovom mobu:flame:
Trgovao sa članom vladobrad po 3.put i opet sve pohvale, preporučujem!!! :beer:
Evo saga s maskom N70 je riješena. RedkinG-u dajem 5 i želim mu se javno ispričati ako je moju poruku shvatio kao uvredu jer mi to nije bila namjera.
smjesno jel... ovo je jako los komentar na cijelu pricu... jer po meni je ovdje Titan u pravu...ako se nasao s covjekom,ako je rekao da je koristen mob, inzistirao da ga provjeri, i kad ga je ovaj provjerio to je njegov mob..da me netko zove cijeli dan na mob i sere mi kvake, otisao bi damo i **** bi mu sve po spisku i strgo bi mu karticu da me ne moze zvat vise... smogovac je kriv sto je dao puno previse para za taj mobitel, al to je njegov problem, zatim opce je poznato da taj mobitel ima nesporazum s tim giga karticama, i to je do softa, i ako mu je ponudio karticu koja radi ne vidim u cemu je problem, mozda je ovaj htio zaradit koju kunu pa je potencijalni kupac otkazao cim je rekao da ima frenda koj ce ga kupi za taj novac, pa mogao mu je on dat taj mobitel, u svakom slucaju nece frendu preporucit nekog ako taj mobitel ne valja...mobitelu se moze promjenit soft i titan se ponudio da ga promjeni i garantirao da je mob skrzop ispravan, i cak mu je nudio svoju karticu od gige... ovo izgleda da se smogovcu nije svidio mob il je vidio da ga je preplatio pa je htio natrag novac, al ako nekom prodas mobitel ne mam razloga vracat...osim sto je rekao smogovac da je receno da je mob ko nov, a kaze da je bio ogreban ekran ispod naljepnice na displayu, tada bi mu mogao zakeljit mobitel u facu kao sto rece marin..:five:
auh... danas su proplakane suze, hebane majke i sve ostalo ali evo znakovi pomirenja nailaze... samo tako nastavite...
Vjerovao ili ne ali tako to i ide.
Dovoljno je da kažem, usporedi recimo sa stvarnim životom.
evo malo u prenesenom značenju:
Susjed se doseli u tvoj kvart i tu i tamo se viđate često, pomažete si, vodite teme u društvu i tak. on je u kvartu već 3 godine i tak to, svi ga znaju...
I doseli se recimo danas još jedan susjed.
Od tog novoga znaš samo da oće prodat jednu stvar. Nikad sa njim nisi poslovao prije i neznaš ništa o njemu, niti se često viđate, ne razgovarate previše, a ni ostali susjedi ga neznaju previše...
i sad ako ti istu tu stvar ponudi susjed sa kojim si dobar i ovaj novi od koga ćeš molim te kupit? Ne govorimo sad o kvaliteti, uzmimo da je potpuno identično.
Ja bi definitivno prije poslovao sa starim susjedom.
Ja na svim forumima izbjegavam poslovanje sa onima koji dođu, registriraju se samo da bi nešta prodali. Makar to bio dobar deal. Jednostavno ne želim.
Onaj tko je ovdje dugo, tko je učinio nešta za ovu zajednicu, tko je stekao reputaciju, koga znaju svi. A smogovca zna ogromna količina aktivnih forumaša. Taj svakako dobiva prednost pri obavljanju poslova. Jer njemu nije u cilju da uništi ugled. Takvi će se potruditi da sve prođe kako spada...
eto..
Još jedan dobar eto prodavač. Danyx. hehe, sa njim se često čujem preko MSNa. Eto nadam se da bumo uskoro još koji posao obavili.
Što se tiče khidega, sa njim sam imao jedan posao. Prodao sam mu DVDRW. Davno je to bilo. On je recimo primjer člana na kojega svi upozoravaju, koji je dobio puno negativnih reputacija zbog spama u oglasniku.
Nikada neću zaboraviti " Nadoplata na VIP račun "...
Ali opet i on kod mene dobije prednost jer eto, em sam poslovao sa njim, em ima staž. Znam tko je, znam gdje je i ako ne želi probleme neće se zezat samnom niti ja sa njim. Niti ću nekome ja uvalit, niti će netko tko me zna meni uvalit.
Nije vazno koliko tko ima postova, moze te zajebati osoba sa 3 posta i sa 3000. Ako se trguje preko poste uzima se otkupnina i preporuceno slanje pa nema problema, a ako se trguje uzivo onda se sve prije kupnje provjeri pa ako kasnije ne radi - ko' te jebe, provjerio si i bio si zadovoljan.
No sve ovisi o osobi, ja inace dajem usmeno obecanje da je sve ok i da ako se nesto sjebe u roku tjedan dana (a ustanovi se da novi vlasnik nije kriv) da cu podnjeti trosak popravka i ako nesto drugo ne valja da cu vratiti novce u roku 24 sata.
Nije ti bas neki primjer:spin: , uspoređivati susjeda i čovjeka na forumu. Sa susjedom se družiš, poznas ga i to. A forumasa znas samo preko postova ili prek MSNa. Znaci mozda je i velečasni se regao na forum i želi prodat mob, a vi mu ne vjerujete samo zbog toga jer je nov
mozda sam se krivo izjasnio.Ali htio sam dokazati to da u nekoga treba povjerenja steci.Znaci koga vidis kakav je na forumu onda je valjda i takav inace.
Na to sam inace mislio.
Da je velečasni prodavao mob, sigurno nebi lagao o pokvarenoj Motoroli L7 ???
---------------------------------------------------------------------------
Krompirko.........pošto se osjećam prozvanim...daj mi molim te pojasni gdje sam ja to u cijeloj priči lagao i o kakvoj ti pokvarenoj Motoroli L7 uopće pričaš......jesi li uopće pročitao moj današnji prvi post......i molim te o kakvim ti susjedima uopće briješ...........gle, shvaćam da se izravno stavljaš na stranu Smogovca jer
ti je frend i jer ste već tržili...........ali ne nameći svoje zaključke drugima........
i znaj,ako neko ima manje postova od tebe,to ne znači da je nepouzdan za trgovinu na ovom kao i na bilo kojem drugom forumu,poštenje (i povjerenje drugih)se ne dobiva sa brojem postova,s njim se rodiš.
Mi pricamo o povjerenju..
Titan te ne kužiš jed neke stvari,ponovo flashaj mob,imat češ problema ako ga ovakvog prodaš....
Smogovac..........L7 je već prodana kako ti ono kažeš "normalnom" čovjeku,
koji je probao mobitel za razliku od tebe i uvjerio se da je mob. potpuno ispravan
i da sprema slike na memorijsku koju sam ti danas donio i ponudio...........a pošto je čovjek po mojoj procijeni o.k. (za razliku od tebe) memorijsku od 1GB sam mu poklonio u cijeni mobitela...................................
možeš ti pisati šta hočeš,kada ti ja ne vjerujem,ti da si poklonio:lol:pa ni 5kn nisi htio spustit cijenu,ni nakon što si mi rekao da je nije novi,nego 10 dana korišteni...hahaha..ili si mu možda poklonio mob sa tom karticom da prob. ne bi imao ,jer na toj radi..mudro....a za 790 si prodavao sa 512mb,onda od gige bi bila 860kn..ideš 200kn u poklon,svaka čast...neobićno si darežljiv i pošten..
+dosada sam imao povjerenje u forumaše i rijetko kada probam mob,gotovo nikada ili čak nikada,eto vidiš kako mi se vrati...
Ovo je sada krenulo u da...Vrjedjanje polagano