Oh. Oh! Oprosti, povlačim svoju izjavu. Moj mail znaš? :laluna:
Printable View
Htio igrati Ledo nagradnu igru, ali oni nisu normalni. Kod sa jednog sladoleda nosi 10 bodova, a potrebno je 500 bodova da učestvuješ u izvlačenju :notooth:
Samo King i još neki nose po 20 bodova. A toliko sam tih štapića bacio :(
Compov, ako se ne varam.
Tako je... Compov...jedino kao sto rekoh cuvaj se zlih postara jer oni kradu majice;D;D;D
Reci mu da na paket napiše da je forum.hr majca pa je poštar neće htjeti :D
Ma kakav compov, o cemu vi... Sta bas nitko na ovom forumu ne zna koristit pretrazivanje? :facepalm:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57068
Ajme...
Ja se sjećam da je s njim bilo kao nekakvih problema.
Frish je čist :D ali valjda je htio reći kako su dizajni javno dostupni i da si svatko od nas može sâm napraviti svoju majicu :) A bo!
Odo oploviti pulski "arhipelag" u istranki. Imate besplatan prijevoz ako ste u dovoljno bujnom toplesu da vas spazim sa pučine :)
Da, htjedoh reci da je prica sa compovom bila i prosla i skoro pa zaboravljena, sto se tice majici ima eto novi(ji)h akcija, pa onda cemu vadit compova iz naftalina. :P
Ma, dobro. Nema veze.
OT: Došao iz grada.
Kakvi tipovi ovi koji otkupljuju mobitele :D
Ne znam kako se ne smiju kada čovjeku daju 4x manju cijenu od stvarne vrijednosti mobitela :notooth:
Mislim na one koji imaju dućane u kojima odmah i prodaju rabljene mobitele.
Aha, ti. :)
lezim u krevetu, surfam i slusam manowar... Kako liricsy daju volje za zivotom xD tek optímizam koji salju... :notooth:
a majca... Bum ja to krizmanoj kumi, tj njenoj mami dal da nakelji na majcu, sadi u Linei... :neki prigodni smajlek... :D:
Kako mrzim kada kiša počne taman kad krenem iz dvorišta... :(
Vatrogasno vozilo vreba gazele :lol:
iksu, jubavi, si ziv? nesto, kao, kisa potopila istru? :eek:
jav' se tude, posto face nemas o.O
inace, kjub ziro na aerte 1. jeeeeej (nije da je nis' gledala stoput, al ajt)
Pozdrav ljudi
Kako me kiša zeznula, taman dok je počela išao sam biciklom iz kljeti, totalno sam bio mokar. Fail :)
Tkp, sta, gdje? :coffee:
Igra li tko NFS World?
Ako me hoće tko dodati- isti mi je nick kao i ovdje.
Gledam kad da odem u Tehnički muzej... :hm:
Dolazim k sebi lagano. Ovaj tjedan je bio mnogo za*eban za sve funkcije ljudskog organizma....
Da u Tehnički muzej idem uz ono stručno vodstvo, ili nisu baš stručni pa da bolje idem "sam" i polako sve razgledavam i čitam? :D
Woohooo napokon sam nasao neki free WiFi :D
Ovdje u Pjescanoj su sve neki skrti ljudi...Svi zakljucavaju mrezu :(
Iks, ak imas vremena prodji biciklom tamo :D
Nisu skrti nego paze na svoje mreze i svoj novac;D