Jedem pikant pastetu :licklips:
De ste ljudi, kak zivot?
Printable View
Jedem pikant pastetu :licklips:
De ste ljudi, kak zivot?
moj jos uvijek krvavo placa sto je prvi film koji me vodio gledat u kino bio alien vs predator..
vis, vis, mogla bih ga vodit na taj seks i grad..
:evil, very evil smile:
Bwahahahahaha!!! http://www.getsmileyface.com/sm/evil/204.gif
auch, rospaya.. pa tako zla nisam nit ja bila da bih iz puke osvete furala svojeg na klunija i opasnu ketrin zita đonz.. iako, vidis, par puta je izjavio da mu je ona bas ruzna (hm?!).. mogla bih ga skinuti s torrenta pa uvalit uz kokice..
jednom sam tako, u navali nekog pist offa, skinula maybe baybe bez titlova.. jest da sam puno puta tokom filma skoro zakljucala, izdrzala sam! ako ni zbog ceg drugog da on pati ;D
hajt sad ravilov nadji jos zlobniji smajl od onog gore!
http://www.getsmileyface.com/sm/evil/676.gif
Mislila si da ne mogu? :p
adoptiram
http://www.getsmileyface.com/sm/evil/676.gif
i odem spavati.. ustajem se u 6 :-/
'noc
idem i ja . . .
noć . . .
:wave:
Noć....:wave:
jutar :wave:
došo vidjet šta ima novo na forumu... ;D
:kava:
spava mi se.
kad ce taj godisnji vise?!
sto se vise blizi 3 mjeseca nepusenja, meni se sve vise pusi.. damn..
i da, ravilov, znam da postoji onaj smajl koji pije kavu i cita novine, al sam too grumpy da ga sad trazim, ili da razmisljam kako se speluje kofi.
dobro jutro radni narode http://www.cosgan.de/images/smilie/v...edene/s030.gif
poz svima...
na praki sam...
gledam koji W-lan adpter (usb ili PCI) uzeti... hebeni Dail-up... sad moram na praksi visiti na forumu... ;D :p
Jutro svima :wave:
Jebote dobim sada mail od firme u koju sam poslao životopis i kažu mi da pošaljem ponovno životopis jer je ovaj nečitljiv ;D :crazy:
Razlog tome je ovaj glupi Office 2007 koji ima ekstenziju .docx pa se ne može pročitati na starijim wordovima...to La_Luna zna najbolje ;)
Ali zahvaljujući sonycku sada znam da uvjek spremam dokument kao word 97-2003 dokument :respect:
Te sam sada ponovno poslao...sada moraju pročitati bez problema ;)
Ajde barem sada znam da su ga imali namjeru čitati ;D
Koje mrtvilo danas ovdje... :deadthread:
Hehe...pa ne šalješ nikad u Office 2007 formatu. Ljudi onak utuvite si u glavu, docx kao i druge ***x ekstenzije nisu podržane u uredima i neće još biti u skorije vrijeme. To je Microsoftovo zlo. Onak, veće šanse ima XML da postane standardna ekstenzija za razmjenu dokumenata nego Microsoftovi proprietary formati...
Ubio se danas na poslu,i krajnje sam neupotrebljiv... Odo sad spavat,a sutra do posla necu ni ustajat... :ajbog:
ocu na more!!
sto si vise i pomnije planiram ljetovanje i godisnji, to sam nestrpljivija..
damn
Ma šta dva...do kraja ljeta :)
A od kud sam ja to znao :D
Kaj je najveći štos imao sam cijelo vrijeme do sada Office 2002 i baš sam stavio 2007 kada sam pisao ovo :D
Ali sada sam i to savladao...:respect:
Ja se nadam da će me sada zvati na razgovor :crazy:
-------------------------------------------------------------------------
Budući da sam jednom lažno proglašen da sam stavio sliku wc školjke...sada ću tu grešku ispraviti pa da ima razloga...evo idem na specijalnu: ;D ;D ;D
http://www.uredidom.com/Portals/0/In...paonica_05.jpg
Ahhhh.... konačno sam kupio cvike. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a050.gif
Uskoro postavljam sliku, bez brige :D
(u slike thread)
ok :respect:
Hehehe, samo neke izlike da se postave slike :p
Jesu barem okviri zelene boje? :D
da, ako nisu, nemoj se ni truditi postavljati . . . ;D
Postavih ;)
Inače sam potpuno prestao kupovati zelene stvari, iz razloga što ih imam već previše ;D
Pa strašno...ne valja :)
E Gorane rakije...
A ja se evo mučim instalirat Winduoze na ovaj neki novi strojček - kao ovaj Via P4M900 ima neki super ultra turbo novi SATA kontroler koji moja stara verzija slipstreamanog CD-a ne prepoznajee, pa morao integrirat ponovno drivere, a to traje...dozlaboga :D
Ajme nikad nisam ovako pokisnuo, a ni trčo.uf
kad smo ono pricali o tome bismo li izdrzali 30 dana bez neta?
ic ofišl nau..
ovisnica sam!
valjd pada napon il koji drek zbog grmljavine i nevremena, komp mi se par puta sam izresetirao.. i nece na net, i nece i nece!
mislim da se svima u te komu posteno stucalo, ukljucujuci i njihovoj rodbini - puno sam ih, naime, u tim trenutcima spominjala.. skupa s nekim spiskom.. i bludnim radnjama..
pa me oblio hladan znoj kad neko vrijeme kasda nije pokazivala znakove zivota..
i tak..
stresno poslijepodne za Lunu..
odlucila sam instalirati dial up modem..
just in case.. nek se nadje
:junkie:
Heh...kod mene nema više 3G-a zbog kiše i Internet mi se usporio na 1 megabit...hoćuuuu 3 megabita. Taman mi sad treba kad instaliram sistem.
Kod mene se sve resetira svako malo.
Nije ovako gadno dugo bilo
lol
sad se sjetih, i lani je za vrijeme vipinmusica bila nevera.. s grljavinom opakih razmjera ;D frend ulovio munju s foticem ;D
Da, hehe, bas sam nesto razmisljao da bi ove godine mogao iskoristit VIP kabanicu koju smo dobili lani. :D
Inace ni ja nisam imao net, ali mi se bar nista nije resetiravalo. Tocnije, susjed nije imao net. ;D
Ja sam samo cekao da se on spoji, kad je on spojen, i ja sam. :)
Hebemu miša - u SP3 nema adresne trake. A tak sam postao ovisan o njoj...
Nego vidim u ZG je pravo nevrijeme....:crazy:
Tu kod mene je super...lijepo sam sjedio na balkonu, jeo jagode i gledao kao sjevaju munje iznad ZG i Sljemena...:banme:
vrlo vjerovatno hoce . Imaju i oni unutarnje kontrole ... moraju ti u svakom slucaju odgovoriti na ponudu.
a nisi li u ovom topicu prije jedno dva tjedna se raspitivao oo tih formata , i svi smo tirekli da stavis u klasicni doc?
mislim cuj gle pazi , nisam ni ja to znao kao sto sam i napsiao prije , popunio sam neki upitnik u excelu koji mi je tada ptencijalna firma poslala i lijepo ga vratio njima u xlslsls nesto formatu :D
moj Office to cita , za njihov ko pita ;D
odmah sam dobio odgovor da ponovim slanje u pravom formatu.
ja doso s posla , dobre sam volje , ovaj vikend se ide dole http://digilander.libero.it/le.facci...t/00002042.gif
di ides, di ides??????
e.. ja sam postala opsjednuta planiranjem ljetovanja.....
svakih 5 minuta promijenim zeljenu destinaciju..
osjećam se ko vrijeme vani . . .
*ebem ti život . . .
over and out for some time . . . :wave:
di krk, di krk?
malinska ili?
hm, da... prognoza jeste malo... :-/
mda..
al kad svaki vikend odgadam , i onda mi je poslije zao.necu da mi ljeto prode u planiranju , di je jos 8mi mj i godisnji.
edit:i naravno , sad me stara zove da ju dodjem pokupit negdje u gradu .
a bibin svijet ce sad!
:banme:
@stamp1
Na greškama se uči ;)
Uživaj na Krku :respect:
http://img386.imageshack.us/img386/8003/desktopcq5.jpg
joj joj .
danke.
meni malinska nije lijepa...
kompletna ta strana otoka..
but okay.. svatko svog konja hvali ;D
kad pogledas, krk opce nije nes posebno ;D
(trenutno sam opsjednuta lopudom i korculom, pa mi nis nije dovoljno dobro ;D )
ma Grad je najljepsi grad na cijelom svijetu :D
(ali ne i najdrazi :) )
joj Dubrovnik je fakat najljepsi grad ..
sto se ostalih morskih destinacija tice , cuj gle pazi , gledam neki prosjek geografske udaljenosti , sadrzaja , ljepote mora , ljepote krajolika i zabavnih sadrzaja. tak da ono .. prioriteti se razlikuju.
mda, znam, krk je ljetni zagreb ;D al meni je recimo grad krk daaaleko bolji od malinske. i punat, al oko punta ne mogu bit objektivna. baska je nesto sto se ne znam kojim cudom naslo tamo, totalno svojom plazom odskace od ostatka otoka, prepredivna plaza.. al u sezoni prefuj krcato..
dobar jutar svima... ;D
vidim, ovdje sve po starom... nema nikog... :-/
baš bezveze...
'jutro..
bas je sve.. uf..
:-/
ja na praksi... vrijeme za gablec... :D :licklips:
@LaLuna: šta je bilo? dan je sasvim OK... :)
Nije na InMusicu nego na Rokaj festu. InMusic je prosao bez kise... Jucer je pala kisa i bilo relativno nevrijeme, no pola sata nakon sto se kisa napadala ljudi su se okupili u velikom broju, kao da se nista nije dogodilo.
Jednostavan dokaz je 10 000 ljudi na Nick Caveu jucer :)
Jel ide ko danas? Prodigy!
pozdraf ljudi...
Pozdrav svima....:wave:
Evo ja već od ranog jutra obavljao poslove...kupio stolić za dnevnu sobu,al je skup...ali ja fakat predivan :p :D
Idem jest konačno...
I da zaboravio sam napomenuti da sam isprobavao vodeni krevet...cijena prava sitnica 14 000 kn sa popustom...:crazy:
Ali kad sam si legao na njega, prvo kaj mi kroz glavu prošlo su grešne misli :D čovječe to je ludilo, tako mekan...hmm...sveg bi bilo :D:banme:
Odo ja na ručak pa u školu, pišem opet 2 testa.
cya
Otjerala me kisa s terena...
NIKOTIN: 0,9 mg
KATRAN: 10 mg
Oslo pola kutije...
smuc, meni za par dana 3 mjeseca kako ne pusim. a kutija je bila dnevni minimum gotovo 9 godina.. moze se, al se mora htjet. bas jako.
i btw smuc, napal'la sam se na Korculu opako.. bas mi je divna, sto sam vidjela po slikama i citala po tudjim komentarima..
jos da me put ne izadje vise nego smjestaj tamo, milina, odmah bih bukirala nesto.. al 400 kn brate mili za trajekt iz splita.. u jednom smijeru!!
de sagradite most. do zagreba ;D
ljetovanje je ozbiljna investicija...;)
ne dam ti pycke!!
;D
nego da. znam ja za foru s orebicem, al majketimile, treba do orebica doc!! em sto je cesta kroz peljesac koma, em sto skurim benzina.. ne znam sta mi je manje zlo, orebic ili trajekt od splita. a kao pjesak odbijam ici, jer ako sam vec na otoku, onda ga zelim prejahat citavog. a korcula bas i nije otocic da cu je pjeske prejahat, trebam auto..
Pa jebote život jel ovo govno ima tajmer?
5 minuta je bio "delay" naspram jucer. -.-
Opet mokar do gaća.
I da, izvukla me raska s mjesta jer sam se odvalio smijat ko nikad. Iako sam znao za 2-3, ges kaj sam dobio. :angry:
nda, cek, ti to fakat ozbiljno?! e jes' blesav, sad ce pol foruma htjet smjestaj, a nikom ne's moc naplatit jer nisi ni meni ;D
tvoji iz Slavonije? prodano!!
(Luna okida na Slavonce, jbg. dragog cemo poslat prvim brodom za Tursku ;D )
nego, smuc, de mi reci, znam da na Lumbardi i Bilin.. vilin.. nesto plazi ima kombinacija stijene/pijesak. ima jos di na otoku? i jel to ono pjescana plaza s malo stijena, il ima di da su bas van mora stijene, a tek u moru pijesak??
Imas U Lumbardi tzv. Bilin Žal,i to ti je,ajmo rec,pjescana plaza s skoro nikakvim kamenjem. S duge strane istog mijesta imas veeeliku pjescanu plazu ko na bejvoču... Sad sta oces...neznam tocno...
Neka ono s free smjestajem ostane izmedu nas jer ako drugi cuju... :lol:
ja ocu da su stijene s kojih se moze skakat, a kad skocis da je u moru pijesak ;D
jes, jes, aj nou, opce pa nisam zahtjevna..
a ona bejvoč plaža ilitiga pržine je cisti pjesak, to mi je fuj, neb' to..
(aha, vis kako sam se informirala)
a cek, ima i neko mjesto Za.... nesto. kaj nije i tamo pijesak/stijene plaza??
aaa ne budu svi mogli bespla jer nemaju svi pycke ! ;D
Kada nahrupe Slavonci na more bude i stjena za skakat Luna ;) ;D
Luna, znam ja di ima stijena. Ti skaci...ja bum glumil pijesak :D
Čilam u stanu, dobil informaciju da nejdem tak brzo doma iz pule. :hm:
e, da, to zavalatica!
cek, pa kakvu plazu onda ima zavalatica? tam je ono neko turisticko naselje, jel da?
vert, ckomi! tebi jos kulen nisam oprostila ;D
vuki, pa nabavite si ih! kupite prek i beja! ;D
@ Vert: Šta je,a...? :)
Svaka čast Vukiju :)
Idem jest...opet ;D
Pa Gorane nemoj. Udebljat ćeš se. Iako bih i ja sad mogao pojest onu preostalu palačinku sa kremom od lješnjaka i kakaoa :D
E maco aj mi daj neku star trek igračku. ozbiljno. jel imaš šta ;D
Pobogu ljudi,ajte spavat! Gud najt! :zzz:
Pa nejdem u školu popodne bezveze. ono DUH! ;D
ja idem sutra na sex and the city http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/d100.gif
Moje Star Trek igračke nisu za djecu ;D
Niti moje (ako ću ih imat)
daj vamo jedan fejzor ;D
goooooooooooooooooorane pa di si ti kralju?ocemo kavu popiti da nas malo razbudi pa po pivi?
e ti, neaš 500 postov, odkud ti custom user text ;D
:(
očem ja