Ti pingvinu tiho budi :belj:
OT: Danas nema spavanja..
Za manje od 5h cu ovak i onak morat bit na nogama i onda putovat 2h na turnir :D
Printable View
Pa zanimljiva ti je strategija onda, mislis s par bubamara popravit drzavni natalitet? :P
dobro jutro ljudeki! Izlezavam se u krevetu, neda mi se dizat gledat crtane... Ah... I kisa lijeva ko iz kabla pa nemrem po mlijeko jel nemam za cornflaex... XD
Pa, imaš cijeli vrtić. Šta će ti još i tvoja :belj:
Ako ti dođe obavijest o deložaciji (iz države :D)- slikaj se sa jednom grupom u vrtiću i reci da su sva tvoja. :p
Kupi kravu, stavi je u sobu pa je muzi kad ti zatreba mlijeko. :p
Od kad se piše "cornflaex"? Na bilo kojem jeziku ;D
OT: Mislio otići do grada, ali se premišljam zbog kiše...
Dali vam
OT
znaci
Ontopic
ili
OffTopic
Ovisi o situaciji- barem kod mene :D
U ovom gore slučaju je on.
Došao iz grada.
Pada kiša ;D
I maknuli nadstrešnicu sa stanice (a stavili su je nedavno)- ali, dobro :)
Vjerojatno našao praksu :)
dobro jutro...
polako spremanje, pa na posao...
prvo arena, sa samardžićem :-/, pa na jarun...
pozz :wave:
osposobim komp, i buraz sjedne za komp i sad ga vise nemrem ni upalit! (komp, ne buraza...) kreten...
Sutra Metallica <3
metallica! Ja idem! Hahaha! :D
Za 3 sata dobio 250 novčića (za one koji će se zapitat,nisam se kurvao ;D).
Taman za večeras. :drunk:
ma jel moguce da si napokon poceo uzimati naknadu za sastavljanje, rastavljanje, popravljanje, lemljene, instaliranje, deisntaliranje svih onih silnih kompjutera po selu? :D
Ljubav je na selu... :lol:
Jedan čovo iznajmio dio kuće (čitaj apartman) na duže vrijeme pa sam mu ugradio kontrolno brojilo za struju za taj apartman da zna koliko troši i koliko mora plaćat gazdi.
Ispio kafu koja će mi dati snage do dnevnika :coffee: a onda opet još jednu i tako dalje...
Trazim neke dobre house/techno pjesme..
mislim da Lamija vodi dnevnik na aerte jedan.
evo, odabijam :jump:
Ako me neka voditeljka pali, to je definitivno Ivana Paradžiković s nove tv :scool:
A ova? :notooth:
http://www.youtube.com/watch?v=3Lqyu...eature=related