Kvragu..
A dobro, budem onda drugdje trazio :)
Printable View
Cijelu fuckin dan me boli fuckin glava. Tablete mrzim,pa ih zato i izbjegavam i pijem ih samo kad stvarno zapne tako da trpim. Sad je malo bolje,i nadam se da ce proc. Konacno sam frendu zavrsio instalaciju u vikendici. Ovo s glavom je garant od toga jer sam cijelo jutro spajao u mraku a ionako vidim slabo...
Frendica donijela laptop i kaze da se nece punit,a kod mene radi ko grom i s baterijom i bez i uredno se puni. Sve je utičnice u stanu isprobala al đaba... :dunno:
Kupio si onaj iSkin-ov Two-Way Privacy Screen film za iPhone..
Bas mi sada sexy izgleda mob ^^
EDIT: Sad to hocu stavit isto i na iPod, al nisam siguran dali to moze preko Screen Protectora :/
Kaj vi mislite?
OT:
pijem
:beer:
jučer savršen dan...
dođem na posao, nisam ni počeo raditi, već imam za nove branike... :)
večer prošla savršeno...
btw, jel zna tko kod sudara, na utvrđivanje štete idem kod svog osiguranja ili kod osiguranja od frajera koji me je udario?
danas krizma bila... Zarada: 1900 kn! Omg! A i OPET je krepo komp... Wtf? A di ces bolje...
došao iz maksimira...
dobijem nove branike, ukradu mi mobitel...
jebenica... ;D
prijava napravljena, lopovu želim ugodno preznojavanje kad mu policija pokuca na vrata... ;)
Ja stigao s utakmice. Ovo je bila posljednja u ovoj sezoni. Igrali smo u jednoj pripizdini protiv isto tako nastrojenih "domaćina". Dobili smo batine u igri,nakon nje i pokradeni smo ko nikad nitko. Danas ni Barcelona tamo nije mogla ništa. Žalostan i utučen,te ujedno sretan što mi nisu raqzbili auto,došao sam doma. Sad idem spavat...
daj mi kooomp! Aaaa! XD
a lik je mjenjo procesor, i komp dela... I ja metnem windows 7, i krepa... Ono, wtf? I pocupao oba hdd-a, i nece ni startat, reboota se svake sekunde (opet..). Sta mu je, ja nezz... Matika?
Btw 1900 kn je super cifra za krizmu, ha? XD kupujem e. gitaru, ibanez koristenu 2 puta za 1500 kn, i mps-100... Po mps danas tata ide u sony xP
i ostane, jedno, 200 kn? Gitaru cu spojit na tatinu liniju, ak krepa, ionak mu je stara linija, ima 4 divovska zvucnika... Lol... A linija ima skoro metar xD
Sretno sa gitarom ^^
OT: Gledam po njuskalu, kako da se rijesim N96-ice i E71 da si piknem 3GS..
Neznam koja je onak ok cjena za te moje mobitele i koju cjenu bi morao ocekivat za 3GS..
Jutro :)
Napokon doma.
Gledam Mentalista.
Wow, ovo je cudo! Komp se nece upalit, i aj ja njega upalim, a on se kojih 10 min reboota konstantno... I gledam TV i cuje se mili zvuk.. BIP! Ono, komp se upali! IT'S A MIRACLE! xD
Upravo mi je poginula Nokia E61i. Teško se ozlijedila prilikom pada. R.I.P. ... fml
došao s osiguranja...
čekam mail potvrde i pravac servis... :)