Vidim i ja :belj:
Printable View
Nemoj osjetit. :rolleyes2: ;D
Ja sam ti ne šemu nemoj me,neću te,ali kad ga prećeraš,sam si kriv. ;)
znaci prvo zatvoris ljude na parkingu i kad su stavljali ceduljicu na brisac :) ti podivljas jer ti diraju motor...i kao secer na kraju iskljucujes ljuddima struju i to tako da provaljujes u ormaric... :)stvarno svakakvih ljudi :)
meni su najjace babe koje stanu na parking i cuvaju mjesto muzu kojem treba 10 min da obidje parking i dodje do tu. prvo joj recem da se makne dva puta a kad nece zapalim gume i prema njoj...da vidis kako trce "stare gnjuse" :) bar dok sam brava vozio sam imao tu taktiku a sad sa lagunom samo krenem lagano gazit
Neka si tako, mogo si mu reč da je taj ormarić oštećen pa da si misli :notooth:
Stigla kiša i kod mene :)
Prvi dan na starom poslu- dobio još 2 posla/zadatka :D
I to oba trajna i sam si mogu određivati radno vrijeme :notooth:
Al' me vole... :blush:
Sutra vozački...
Wish me luck :)
Gud lak. ;)
Ja došo izvana i stara me napala da zašto nisam pojeo francusku salatu koju je napravila i da će ju sutra bacit jer će se kao pokvarit. Uvatio se ja žlice i deri. Sad sam napuhan ko balon... :) Inače,lud sam za tom nesretnom salatom a pogotovo kad ju stara složi. :notooth:
kupio sam logitech 880 :) fora je to
Op op,idem odvozit prvi sat na poligonu :D
dan
Pazi na ćelu kod progresivnog kočenja i pazi na čunjeve. :belj:
Ako ništa- poligon sam položio :notooth:
Ali, ajde, barem je posao krenuo :)
micek, hoces da Nessie i ja idemo tuci hakovce??
:hug:
Ma, ne treba... :)
Nije ništa posebno zahtijevao- iako ja smatram da to nisu tako krucijalne greške.
Ali, moram više paziti drugi put... :/
spekel 30 litri rakije, sad ideme PIT! :notooth:
To si ti nešto miješao- kad si imao dvije cijevi?
Ili je to neki tvoj izum :D
E georgy, di ste vi isli na maturalac?
PS: Kaj ti je sa bojom nicka?
PS2: Jel zna itko gdje bi mogao kupiti (u Zagrebu) one silikonske/gumene tipkovnice koje su prilicno malih dimenzija`??
Sve najbolje Luna :).
@cionn, ak su to one tipkovnice na koje ja mislim, nema ih u ZG-u. Al ih je zato Ebay krcat. ;)
Ot: dobro jutro..
cionn, sad cu ti ban stisnut, jel se tu to radi, a???
:D
tenkju :beer:
Ccccc....
OT (kao :D): Glupo pitanje: ako se voda zagrijava u nekom zatvorenom prostoru- recimo epruveti koja je zatvorena i cijela ispunjena vodom (znači, nema niti malo zraka unutra)... Hoće li zakipjeti i pretvoriti se u paru?
čep bu odletel il bu neke pukle...osim ak nije željezna epruveta sa zavarenim čepom...al onda ne vidiš kak zgleda jake vruča voda :notooth:
Kaj nebi onda epruveta eksplodirala, il tak nekaj? :dunno: a valjda bi se malo pretvorilo u paru. To je bar ono kolko ja znam :-/