Ja sam skinula 38 GB u jednom mjesecu.
Bolje imati flat pa makar sporije skida,ali barem možeš puno toga skinuti,nego ograničeno na 5 gb i puna brzina. To je moje mišljenje.:thumbup:
Printable View
da...i ja se slazem...
sjecam se kada su neki govorili da bi bili sretni da t-com ponudi sporiju brzinu i jeftiniji flat u to kombinaciji, a sad kad je optima to ponudila svi se nesto bune...
u redu, trebali bi to napomenuti...ali ono... :P rade ja skidam polako nego nikako :)
evo ja vec do danas imam 8 GB :) skidam navecer do 12-1 dok sam budan a preko noci mi torrenti idu do 7 ujutro :)
i kolikomti brzinom idu torrenti?
meni se sad trenutno skidauj 3 fila UKUPNOM brzinom 17kbps... :(
Malo mi je previše čitati 11 stranica unatrag al koliko vidim nije baš mreža stabilna? Jel vrijedi to šta? Ja imam od T Coma i radi perfetkno sam je cijena nije najbolja.
ma ne valja nista...evo ja sad isla mjerit brzinu jer mi se full sporo skida a strance otvara katastrofalno sporo...i ono...imam kaj za viditi...DL:156kbps a UL:72kbps..
isla zvat sluzbu za korisnike, ali internet podrska ne radi po noci...
Hm...da. Al tješi se, mislim da je i t com bio tako na početku. ne znam. mislim da po sadašnjim pričama ostajem pri t comu. eventualno razmišljam cable zbog flata al opet to mi je malo sporo.
I meni je večeras najsporije dosad. Torrent se vuče 5-10 kB/s.
stvarno veceras uzas. nadam se da nadograduju nesto da nam bude brze ubuduce. ako ne, onda zivi uzas.
Meni je nocas cijelu noc skinulo samo 150 MB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemogu vjerovat...
ajmo, svi na telefone i 08000088 (;D vec sam i broj zapamtio ;D)
ajd pa javi sto su rekli, bas me zanima
Pozdrav ljudovi,
Naime u ovih 5 dana otkako koristim Optima Flatmin paket moram priznati da sam katastrofalno razocaran.
Sinoc sam tokom cijele noci uspio skinuti jedva 300mb. Streeming preko youtbea i slicnih stranica je bio nemoguc, veza je radila ocajno, usudim se reci u nekim trenutcima i gore od 56k modema...
Cak sam da sve to testiram pokusao skinuti testni paket od 10mb s T-comovih stranica i brzina nije prelazila 15kb/s...
Ne znam sto Optima namjerava poduzeti vezano za ovu situaciju, ali ako su smanjili brzine torrenata neka se potrude odrzati brzine http-a. Ovo zaista nema smisla... Da stvar bude gora ni po danu nije veza kako treba...
Realno nekih 60-80kb/s u prosjeku dok sam kod T-Coma imao 105kb/s Konstantno...
Neki kazu da se unatoc svemu ovome isplati Flatmin paket, ja se debelo dvoumim oko te izjave, jer sto ce mi "flat" koji skida brzinom 56k modema?
Da se radi o prepolovljenoj brzini od 512kb koja je dovoljna za streeming i
da Http radi ne bi mi smetale brzine downloda ali ovako Optima je ozbiljno dovela nase strpljenje na kusnju...
Takodjer mislim da nije fer da placam 79kn brzinu od 1mb a realno dobijam u najboljem slucaju pola te brzine...
Iz svega ovoga mogu izvuci samo jedan zakljucak, a to je da trenutno nitko nije sposoban ponuditi "flat" u RH po povoljnim cijenama samo iz jednog razloga, a to je ogranicenje bandwitha... Kada se to pitanje rijesi tada i tek tada cemo svi uzivati u jeftinom flatu...
Ja vjerujem da bi svi ponudili flat za 50kn da mogu, ali ograniceni su propusnosti veze a ni sam T-com nije iznimka...
Mislim da cu do kraja mjeseca ostati na Optimi cisto da vidim hoce li biti ikakvih poboljsanja iako cisto sumljam u to. Nakon toga se vracam T-comu cekajuci bolje dane... :(
Mislim da ovaj graf s http://www.speedtest.net/index.php sve govori:
http://img442.imageshack.us/img442/4...eedtestqj1.jpg
Brzina mi je vise nego OCAJNA!!!!!!!!!!!!!!
http://www.speedtest.net/result/95531146.png
kaj se zalis???ja bi bila presretna da je meni tako... meni je DL oko 200kbpsa UL oko 100...pa si ti misli...eh
uglavnom, nije receno nista sto se ne zna :( naime, veli frajer da su upoznati sa problemom, da se to dogada vjerovatno svim korisnicima, pogotovo onima na FlatMINI, da im je zao sto trenutno ne mogu nista uciniti...da se ne dogada onima koji su na njihovoj infrastrukturi...pitala sam zasto mi brzina iza 22 padne ispod 200kbps, kad zapravo brzinu ne placam njima nego t-comu, a on je rekao da je to isto kao kad u mali prostor hocu natrpati velik broj ljudi...jednostavno ne ide...
na moj upit ima li saznanja o tome hoce li se sto brzo rijesiti oko toga, barem da bude pola brzine, rekao je da ima saznanja samo o tome da je to u procesu i da se njihova administracija "bori" za sto vecu propustnost i da se nada da ce se to skorije dogoditi...
i ja se nadam... a ako se ne rijesi, razmisljam se vratit na t-com jer mi navece nikako ne otvara stranice...treba mu barem minuta da otvoricafe mobil i tak..
valjda budu rijesili :)
meni je navecer uglavnom OK, otvara stranice, ali je download sporii. a o torrentima da ne govorim. brzina 15-25, od ponoci do 7 ujutro skine mi se oko 350-400 mb. :(
Ja baš i nisam optimističan naročito nakon rečenice koju su rekli tutleku:
" isto kao kad u mali prostor hocu natrpati velik broj ljudi...jednostavno ne ide"