Re: Produženje pretplatničkog odnosa
Ako može savjet? Imam obitelj+ L, 3 pretplate i jedna Simpa. Istekli su mi svi ugovori, te bi sad po savjetu djelatnika u t centru ubacio ovu simpu kao nositelja, a jedan od članova bi otišao na Simpu da dobijem 6 mjeseci 50%. Buni me jedna stvar. Rečeno mi je da član ne može odmah na Simpu, već mora na neku solo tarifu do kraja mjeseca pa onda na Simpu. Kako u Obitelji L i XL na koju prelazim mogu imati maksimalno 3 pretplate kakav će biti status ove 4. pretplate do kraja mjeseca, da li će biti član obitelji ili šta? Hvala :)
Produženje pretplatničkog odnosa
ovisno o segmentaciji
ili zatrazi iskljucenje, pa vidi kaj ti tip u sluzbi nudi ;)
to su ti oni nesto krivo rekli...nema sanse da prodes tako jeftino... :D
nema veze, cim si im uzeo uredaj, penali su takvi da ti se neisplati raskidat ugovor...
kad budes opet u blizini, odi pa provjeri, samo nemoj kod istog :)
Prijatelj zeli iskoristiti bodove (kaze da ih ima max?!, sta god to znacilo) i uzeti neki uredjaj. Tarifa je obitelj +M. Sta preporucate? Gledao sam na stranici al ne snalazim se bas sa tim bodovima i popustima, kao i sa opcijom novi ugovor/produljenje pretplate.
Ajd napisi ovdje ako saznas sta ti je cinit. I mene zanima isto.
@ispravljach imam jedno pitanje
Kolega ima extra obitelj+ m, nositelj je pod ugovorom jos 12 mjeseci a clan bez ugovora. On bi htio uzet novi mob pa koje su mu mogucnosti tj. da li moze razbit preplatu na dvije single plan tarife pa odmah drugi dan napravit novu plan za obitelj gdje bi broj bez ugovora bio nositelj a broj sa ugovorom clan (s time da on ne zeli prebacivati tj. cekati neku shemu sa 50% off)
300kn odmah za xperiu Z, 350kn/mj 12mj i može se poslije 190kn/mj drugih 12mj.
Dobije se mobitel, osiguranje, neograničeni pozivi,sms, net (5000min i 5GB). Multimedia paket, 4G...Externi zvučnik.
1god je 4200kn.
Mobitel je 3500kn u oglasniku,jel tako? I plus koliko mjesečno za bonove?
Osiguranje je 55kn mj. Multimedija paket 50ak kn. 4G se isto plaća...
Hoću reći da kad se stavi na papir možda je jeftinije u pretplati! Jer 5gb je pošten promet. 4G je perverzija!
A ako bude ukraden mob ili se razbije, pošto je popravak ili novi? S osiguranjem je max 700kn!
Fućkaš takav mobitel ako ćeš cicijat na bonovima, minutama i gigabajtima! Ima li 4G na bonovima?
Ovako platiš 350kn i vozi miško! Pa nek je i 100kn skuplje mjesečno, isplati se!
A tko nema para nek si kupi sukladno svojim mogućnostima mob. Ima i za 150kn mob-čak je nov! Bonovi od 10-20kn A osim toga gdje piše da svatko mora imati mobitel?
Ne znam dali mi se trebaju javiti? Agent je odma bio uzeo moj OIB i rekao da bi uređaj trebao stici za tjedan dana kod mene. Na mom telekom portalu još nema nikakvih promjena u vezi ugovora. Možda ih sutra nazovem da vidim jel se šta događa.