nwsto mi brejka forum
Kaj nije imao para covjece, pa gdje taj covjek zivi kad se tako ponasa?
Bolje da ne dolazi na forum jedno vrijeme...;D
Printable View
Evo, trgovao sa S. Silvom i napokon dobio slusalice.
Malih problema sa isporukom preko HP expressa, ali inace sve 5. Sluske rade, racun unutra, podijelili poštarinu!
ma morao sam ovo citirat...sve same svađe su postale u ovoj temi pa da se svi jos jednom nasmijemo..:lmao: :lmao: :lmao:
da sam barem mogao gledat to...haha...
ko kaze da nema para? pa covjek je izvadio 40kn iz novcanika,vjerojatno je jos imao..al ono...da i nema para rekao bi to preko foruma,il bi objasnio da mu treba neki mobitel pa poklonio bio mu ga sigurno....al ovako smijeh;D ;D al covjek je na licu mjesta skinuo 25% cijene sta bi bilo da je kupovao mob za 2000,dao bi 2 po 1000 i trazio 500 nazad;D
ajd darkovsky bar se javi i reci jel te dobro sluzi mob,ipak si ga masno platio:lol: ;D
ja bi ga sterao za tih 30kn u pm .
Pa covjeku bar ostalo 10kn za Bandita natocit ;)
LOL,koji lik. Ja bih mu ga ponudio na rate,svaki tjedan po cenera,valjda toliko može skrpat ;D
Morao sam sam sebe citirati.
Slijedeće riječi :''serem govna'' i ''kurčim'' su citati iz el nino-vog posta koji je predhodio ovome gore mome.On je lukavo post editirao i izbacio te riječi(koje sam citirao).
Žao mi je što sam ih opet navodio..znam da im nije mjesto na forumu ali samo da se ogradim od toga i da ne ispadne da sam ih izmislio ili ne daj bože napisao.
receno je sve...molim el nina i ostatak da se suzdrze od daljnih komentara na iste teme....svi su rekli sta su imali, vidjeli su svi, svako je ostavio nekakav dojam, na kraju sve se zavrsilo i to je to...pa da ne bude vise prepucavaja...mozemo nastavit s zadovoljstvo trgovinom...da ne bude ovo skroz OT ...jos uvijek pregovaram s cavtatom,nadam se da ce sto prije ozdravit i poslat mobitel il nek to ucini neki prijatelj il netko kog zna..
@Vex > kaj se tebe tiče nisam nikaj zeznuo, dapače, htio sam da se dogovorimo u obostranu korist, ali mislim da ti nisi bio u redu jer si mi govorio kako Mobisova garancija vrijedi bez računa, a na njoj lijepo piše da je račun OBAVEZAN kaj ti nisi htio priznati...zato sam te zezao radi moba jer nisi bio iskren i pokušao si mi prodat nekaj kaj nije istina samo da dobiješ mob koji želiš, a to je bila Motorola K1, eto...
OK, ova rasprava je riješena...ako netko ima kaj za prigovoriti, nek mi se javi na PM, a ovaj dio foruma nek ostane za ono za kaj je namijenjen! :thumbup:
P.S. stigli novci od člana S.Silva tako da je sve prošlo za 5! Preporučam! :thumbup:
već je i meni ova rasprava poćela bit blesava :crazy:
Poslovao sa članom HOC... Vrlo korektna trgovina, a mobitel je zapakirao toliko dobro da bi preživio direktan pogodak protutenkovske rakete...:klap:
Trebalo mi je deset minuta da dođem do mobitela... Mobitel je u super stanju i vrlo sam zadovoljan...
Toplo preporučam... 10/10:thumbup:
Poslovo sam s Tito Puentes,s moje strane konkretno preporuka 10/10
Poslovo s Balkancem (tj.bio je veza) sve 10/10
Također,Hocu sve pohvale od Cana i mene :thumbup:
Poslovao s članom Tito Puentes, sve 5, apsolutno niti jedna zamjerka :thumbup:
Isto i s moje strane... Dogovorili se, držali se dogovora u dlaku i sad smo sretni...:klap:
5/5:thumbup:
-Poslovao sam sa clanom Biker boy nasli se na Gl.kolodvoru i sve 5!:thumbup:
-preporucujem trgovinu s njim! :klap:
Evo upravo trgovao sa Mr_m sve se dogovorili i nasli u roku pola sata, sve 5....
Trgovao S Trapavim Sve 5
sa reno666 proslo sve u najboljem redu... ocjena 5/5
trgovao sa gaginjom po 2. put...sve 5.....
mjenjao se sa bubAmeZhivot
Mali džojstik šteka ali sve ok
Trgovao sa smayt-om bez problema
S voljom i na vrijeme
5/5:thumbup:
trgovao sa sstrizic-em. sve super. 5/5
trgovao sa Vatrogascem1, sve proslo odlicno osim njegove SIM kartice :D
buraz trgovo s boss212 i sve proslo o.k, preporuka
10/10
trgovao sa DragonSoulom... on zadovoljan... ja zadovoljan... svi zadovoljni... 5/5...:klap:
Poslovao sa zweitakt i bubAmeZhivot, preporuke za obojicu:thumbup:
vladobrad...
brzo se dogovorili jos brze se nasli...
ocjena 6/5
Trgovao sa NGager-om. Sve 5.
Malo duzi popis opet:
Trgovina s boss212 opet prosla bez greske, 11/10 Jedino jos sutra mu mora frend 200kn dat kaj sam mu ostal duzan :D
Trgovina s maak prosla isto bez greske, nasao se s frendom u zg i rjesio, 10/10
Trgovina s qwasy6 prosla ko i ove prethodne 2, nasao se s frendom u zg i rjesio... 10/10
Trgovao sa Tommekom, fale neke stvari koje spadaju pod svu opremu, hm, ipak nije bas za preporuku
Trgovao i sa YarisBlue, svaka pohvala i preporuka :thumbup:
EDIT: promjenio sam misljenje o trgovini sa tomekom
Svaka pohvala i Qwasy6. Sve kako smo i dogovorili. 5/5
Turando ... Sve za 5 s moje strane :klap:
Trgovao s Tito Puentesom. Sve super prošlo. Brzo se dogovorili, još brže došlo. 10/10
Nudi mi nokiu N72, razmijenili smo 2 private poruke preko foruma, ali kad sam ga upitao za još neke detalje nije se javljao.
Edit:
Sad sam malo prelistao ovaj dio pa vidim da ga rapajicST hvali, valjda je dobar
@bpodnar
Ja sam jucer trgovao sa Redkingom, sve super, 5/5:klap:
oii,,,mllktklkl
- ovo iznad je djelo mog sina harambaše! Nije nikakva šifra pa se ne zamarajte dešifriranjem!http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
Ne da mi se otvarat temu,pa ću ovdje objavit,prodajem skener MUSTEK 1200 UB PLUS star 2 mjeseca,jedva korišten,10-tak puta,o cijeni ćemo se dogovorit.Pošaljite mi email na masterc14@gmail.com,ili privatnu poruku
trgovao sa Xtc 001
5/5
Jučer trgovao sa zweitakt i sve prošlo odlično! Preporuka
..."Qwasy6" - dogovorili se, uplatio mu novce i on mi je poslao mob...mob stigao, kao što je rekao... stoga - svaka preporuka - 5/5 :thumbup:...
-Poslovao sa clanom Bpodnar i sve pet!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=12900
poslovo s vukijem dobio skoro novi mob za male pare.sve ok (mala crtica na ekranu ali dobro)...
Trgovao sa bpodnarom i sve je proslo super.
poslovao s hondamanom sve za 5
trgovao s Redkingom, sve 5, preporuka
Trgovao sa userom Futurama.
Pa dakle neznam odakle da počnem..čovjeku treba dati nagradu za najboljeg trgovca na forumu..svi do kojih sam kupovo nisu mu niti 5 posto ravni.Prvo mi je kada sam ga pitao rekao svaku NAJMANJU sitnicu na mobitelu.kada mi je došao mobitel te sitnice je nemoguće vidjeti ako negledat emobitel bez treptanja 10 minuta i znate gdje su....[dakle mobitel kao nov..]uz njega je došlo apsolutno sve zapakirano kao da sam ga kupio u trgovini...kada sam ga pitao za slike i kako izgleda mobitel čovjek mi je posalo slike na mail..zatim me dodao na msn i sa web kamerom mi pokazao i otvorio mobitel....ljepo je sve stiglo zapakirano...mboitel radi...
Nemam riječi...nažalost da svi nisu kao Futurama....
Moja ocijena:
1000000/5 za futurama..
svaka čast....od njega treba kupovati od sada pa na dalje ;)
Sve je stvar dobre volje i dogovora ali i poštenja. Onaj tko je pošten ne ustručava se ničega pa bi potencijalnom kupcu uvijek išao maximalno na ruku i detaljno mu pokazao na ovaj ili onaj način o čemu se radi. Ja sam isto pristalica takvog načina trgovanja i ne podnosim kad netko ne kaže sve o predmetu koji prodaje. Odmah da istaknem da sam nedavno poslovao sa Redkingom i da je bilo sve za 10. Čak mi je ponudio povrat novca u slučaju da nešto ne bude u redu sa aparatom. Dečko je mlad ali perspektivan i ozbiljan.
e da mi tako nešto netko napravi isusa mi ako nebi sjeo u auto i došo mu na vrata..a sretno.
Koji je to lik, opce nemam komentara na to, svi s kojima sam trgovao znaju kakav sam tak da ja na ovo ne obracam pozornost, a ne ovaj koji je bio 50tak puta bannan s foruma.
Pa ajde onda razjasni situaciju da vidimo o cemu se radi.
Evo RedkinG mi poslao masku za k750 ja postaru dao pare, kraj price:thumbup:
Eminem isto sve 5
EDIT: vidim sprema se lov na tommeka, ajd ako mi ne da taj usb kabel i ja se prikljucujem:vamp:
Gle neda mi se razrjesavati te idiotarije.
A qwasy6 gle, data kabel ni nisam naveo, ja s k610i tvojim nisam dobio slusalice, a kaj je najbitnije k610i je danas riknuo i ko zna dal ce mi priznat garanciju bez racuna, to sto sam ti ja ponudio poslati data kabel kad cu ga imat to je moja dobra volja.
Uostalom imate moj Pm, broj moba itd. ko kaj treba nek zove, znam s kim sam god trgovao sve je bilo ok.
A ti rospaya radje se ne javljaj, znam ja dobro kakav si ti trgovac al mi se nije dalo tu objasnjavat kad se dogodilo sranje.
trgovao sam bpodnar-om.
prezadovoljan sam.
kupio masku za n.6230i.
opisao je svaku tockicu na maski,a tako je i bilo.
dogovorili se ja mu uplatio lovu i on odma meni poslao masku.
preporucujem trgovinu s njim.
Također sve 5 za kupca Marko01, bilo mi je zadovoljstvo!
Daj zasutite...Prestanite se svadjat.Ak imate kaj za rijesiti imate PM.
Javno me prozvao pa ocekujem da ce onda javno i objasniti sto se dogodilo (govorim o ovome sa clanom {>tEmPle<} i samnom).
Kupio LG KG800 (čokoladu) od korisnika Vale , sve u redu, radi mob, dosta brzo i bez problema riješili sve.
Rospaya, dal se ne sjecas onog Dell-a PPC kojeg si prije skoro godinu dana trebao uzeti od mene i "rezervirao" si ga, a kad si ga trebao uzet nisi se na mob javljao itd.
a ja sada nahvalio futuramu a nakraju mi kabl od mobitela USB uopće neradi...neznam jel čovjek kriv ili nije jer kada mi je došao mobitel prvi dan se jako jako jako klimalo..a drugi dan eto kabl nevalja..upoće neradi tako daneznam šta sada.. :(
Da, rekao sam ti na kraju da nemam love za njega i da ga necu uzeti. Moja greska, jer nisam dobio lovu kako sam ocekivao, no kad nesto rezerviram nisam vezan krvlju da ga moram uzeti.
A to da se nisam javljao na mob - seres. Ako si zvao nakon 17h javio sam se jer uvijek imam mob sa sobom, a ako nisam onda sam uzvratio na poziv.
Stvarno ne znam do čega je... Kabel je kod mene radio. Istina da se malo klima kad se priključi na mobitel, ali to je zato što nije orginalan. Ja sam često kod nekih prijašnjih mobitela imao problema s kabelom, ali uvijek je bilo do kompa, jer budimo realni, kolika je uopće mogućnost da se kabel ošteti? Jedino ako se baš počupa...= Citat =:
a ja sada nahvalio futuramu a nakraju mi kabl od mobitela USB uopće neradi...neznam jel čovjek kriv ili nije jer kada mi je došao mobitel prvi dan se jako jako jako klimalo..a drugi dan eto kabl nevalja..upoće neradi tako daneznam šta sada..
Pokušaj otvoriti temu u BenQ-Siemens podforumu, pa možda tamo netko ima neko rješenje. Stvarno mi je žao da je do ovoga došlo... :(
trgovao sa sodomom, i sve 5 s moje strane...
složio sam wlan bez pol beda, radi savršeno...
chlan blozer
w810i
6/5
sve kak je rekao, nashao se sa mojom curom, predao, placheno, cura isprobala, bio strpljiv i tak to...poshto se nije upucavao curi- jedan bod vishe :P
Futurama eto opet da ga pohvalim,....pošto mi je usb riknuo poslao mi je plavi zub za komp i sve riješeno :)
ja imam samo pohvale vezano za trgovinu s rospayom:thumbup: , ne kužim čemu ovo...
Evo trgovao a khideg_om...
što se tiče same maske, sve 5/5
što se tiče čeknja, to je bilo malo duže, ali zbog kvalitete maske (ne i tipkovnice), to je prolazno...
A kad sam napomenuo već tipkovnicu, onda samo mogu reć da sam njenom kvalitetom razočaran, tika 0 je malo napukla, "kosa" je... 1/5
Ali sa originalnom tipkovnicom, sve je super...
No zbog kvalitete kućišta :thumbup:
Nedu mu se a jako je jednostavno.
polslan mu e700 da provjeri dal radi flat i ak radi kupuje ga a ak ne vraca ga to bilo prije valjda 2 mj a flat ne radi a od moba nis ne javlja se na pozive i gasi mob...
Sad je opet po 100-ti put poslao nes da ce poslat postom ali to je vec 40 puta reko..bio ja banan 100 puta il ne nisam nikoga prevario nikad a ti bacas lovacke i trazis nevolje...
Treba nac prijevoz i platit bengu i neku cugu pa cemo se zaletit ako se i dalje bude pravio pametan...U svakom slucaju solo nebum al kad dobijem mob nece mi bit briga za njega jer nebum ni razgovaro s njim a ako me sjebe i uskoro mi ne dode mob...= Citat =:
e da mi tako nešto netko napravi isusa mi ako nebi sjeo u auto i došo mu na vrata..a sretno.
Gle ispricavam ti se javno kaj se toga tice, mob nisam mogao poslati prije jer je bio do subote kod frenda u servisu, mob ti je poslan danas ujutro, mogu ti i onaj odrezak od poste slikat i poslat.
I nemoj mi pisat gluposti da sam gasio mob i slicno, mob mi je upaljen 0-24.
haha,Ja isto trgovo sa khidegom.Maske danas dosle.Svaka cast decku potrudio se i trud se isplatio a i cekanje je.Sto se tice isporuke.Radilo se o maski.Maska cak brijem da je origigi kak izgleda.Bez ikakvih gresaka.Sto se tice tipkovnice isto odlicna.Nista nije napuklo.Mozda je tebi to neka greska bila??Svakako khideg hvala i preporucujem vam ga.
trgovao sa clanom "dubrava"... sve 5! dogovorili se, nasli i rjesili, sve u brzom postupku... i jos popricali malo ;):D
Poslovao sa druškanom _ivo_-m. Iznimno zadovoljan. Čusmo se, dogovorismo, rješismo telefon. ;)
potpisujem se ... maska = 10/5 izgleda da je origigi izgleda savršeno (iako bi poklopac kamere mogao ipak bolje dihtat) a što se tipkovnice tiče čim sam ju uzeo u ruku otpala je tipka za kameru (ona bočna) = 1/5 ali sa srebrnim tipkama(original,otprije) i crnom maskom mobitel zbilja izgleda unikatno a opet kao original - šteta što od iste firme nisu i tipkovnice ali sve u svemu više nego zadovoljan krajnjim ishodom....poslovati sa khidegom (ko već dosad nije skužio...:notooth: )
imatic,
dogovorili prodaju njegovog tele 2 broja , ja uredno uplatio on uredno poslao sve kako je rekao ....
Sigurno preporuka za suradnju 10/10
:beer:
takoder sve OK sa Aureus-om :thumbup:
11/10 PREPORUKA
Kupoprodaja sa Vatrogascem prošla odlično, dogovorili smo se do najsitnijih detalja, čovjek je stvarno OK. I da kažem onim nevjernim Tomama, slanje robe busom jako dobro funkcionira, expres međugradska dostava uz minimalne troškove prijevoza, ponekad bez ikakvih troškova, pa vi sad plaćajte HPexpres i ostale pizdarije koji natovare troškove po visini otkupnine. Sve vam to može Vatrogasac potvrditi.
evo, danas trgovala s reno666...sve proslo 5 :p
jedino sam ja to sve malo odvukla :p nisam imala previse vremena ovaj tjedan...
:kiss:
Poslovao sa članom Renci,sve 5,svaka preporuka.
trgovao sa clanicom tutlek
onak, za 4...
malo me zeznula za dan nalaska, ali na kraju sve ok proslo
:vamp:
Trgovao sa članom ziginjo, čuli se, odmah se našli, obavili razmjenu u roku keks - s moje strane sve 5+ i svaka preporuka!!! :thumbup: