ok bez ljutnje od sad ću paziti na to,dans sam prvi put na forumu,W375 je tri mjeseca ali u pripeidu od sutra je i u postpeidu,z3 se još ne vidi jer dolazi tek za dva dana,greška što sam napisao od danas
Printable View
ok bez ljutnje od sad ću paziti na to,dans sam prvi put na forumu,W375 je tri mjeseca ali u pripeidu od sutra je i u postpeidu,z3 se još ne vidi jer dolazi tek za dva dana,greška što sam napisao od danas
Imamo li to čovjeka iznutra na forumu, možda? ;)
šta znači čovjek iznutra
onaj tko radi za tele2 i nekog od tele2 partnera
ako je tako onda ja nisam jer radim za sva tri operatora
a jel oče doći možda samsund d900 ili tak nekaj ?;D
u pripremi je d900 i e 390
Odakle vam te informacije?
od danas u ponudi motorola RIZR Z3 cijenu vam javim za par minuta
ovo su dobre vijesti.V3 je skroz zastarjela,a jedina je prava motorola u ponudi(ne racunam na C118 i C260).
Motorola Z3 (crna) + BT slusalica na ugovor 1455,00 kn.
ovo je odlicno!!uskoro istice ugovor pa ce biti dobrih mobitela za izabrati.
daa...vidio sam tel2 ponudu popravili su se bitno., iako su im opcije još uvijek sužene (mms) a i više nisu tako povoljni, više se ispalti imati vip i cronet pretplatu nego tele dva, nama poslovnjacima
Danas je postavljen cijenik za one koji produžuju ugovor i uzimaju uređaj... http://www.tele2.hr/rates/mobile/res...al/produzenje/
Cijene su ludnica, bas razmisljam o k800, da li je to samo za one koji su vec uzeli mobitel pa im istice ugovor ili i za one koji imaju "običnu" pretplatu?
Nisam nasao nist o tome na njihovom sajtu.
Na vrhu piše
Mobilni telefoni
Ponuda uz produženje pretplate
a neki traže sitna slova ;D
Opet je nejasno. U oba slučaja se produžava pretplata. Ako produžuješ ugovor koji ti je istekao i kad produžuješ pretplatu koju trenutno imaš ali nisi vezan ugovorom. Jer ako se odnosi na ove druge, onda svako može sad uzet pretplatu i doć sutradan i reći da je hoće produžiti. Čemu onda ona prvotna cijena?
Bokte, 6233, N72, E50 - sve u krugu od soma kuna!
Ovakve povoljne ponude nema ni na crno. Bravo Tele! :thumbup:
Ak netko kupi kaj, nek javi dal je kodirano, jer meni ugovor istjece za 2 mjeseca cini mi se, a interesira me N72 i Z3! Hvala
Mene zanima dal su kodirani, jer se N72 nemre otkodirat, tj . moze al su to preokupacije boli glava, tak da me zanima jer mi je primarna kartica Tmobile, a to bi unutra stavio. Ak ima ko info. nek javi, jer npr. LG KG 320 i KG 800 nisu kodirali.
Ovo je super!!! :thumbup: :thumbup: Čak iznad mojih očekivanja. Ne znam dali postoji mogućnost produžavanja ugovora mjesec, dva prije isteka starog?
PS Već dugo gledam SE K800 i uzeo bi ga sigurno, da tako kriminalno ne snima video. Ovako možda počekam Samsung D900 - ako se pojavi.
Zvao sam SZK i kažu da se ne može nikako produžiti ugovor dok stari ne istekne...
Ja sam zainteresiran za K800i ili D900 ukoliko bi došao... što mislite koliko bi D900 mogao koštati?
Čitao sam da je u par slučaja K800i bio otključan, jel to znači da su svi otključani ili im se "zalomi" koji da ga ne zaključaju?
27.10.2005. mi je datum na ugovoru i nakon 18 mjeseci je to današnji datum.Ja nisam stigao prije 27. ići potpisati ugovor kao ti tako da je tvoj već bio aktivan a moj još ne.
Druže pobrkalo ti se nešto sa datumima ;D
Ponuda je dobra samo sam mislio da će bit i K510 uključen ali nažalost još ne,šteta.
ponuda im se stvarno popravila, hura tele2!!! a i cijene su znatno nize, npr. moto v3=595 kn, a u vipu na 2 godine 891; nokia 5200=695, a kad vipa 991. svidja mi se kako su krenuli...
0QUOTE=tom2y;544674]Zvao sam SZK i kažu da se ne može nikako produžiti ugovor dok stari ne istekne...
Ja sam zainteresiran za K800i ili D900 ukoliko bi došao... što mislite koliko bi D900 mogao koštati?
Čitao sam da je u par slučaja K800i bio otključan, jel to znači da su svi otključani ili im se "zalomi" koji da ga ne zaključaju?[/QUOTE]
ugovor možeš produžiti 1-2 mj prije isteka,po tvojoj računici već sad , 900
će koštati oko 1500kn,
Ok, meni bi 23.5. trebao isteći ugovor, znači ja bi već sad mogao produžiti ugovor?
U sluzbi za korisnike kazu da ne postoji takva mogucnost,
ima tko iskustva sa tim?
Znaci cca. 1350kn uz produženje ugovora?
Jer npr. K800i i 6288 su oko 500kn jeftiniji uz produzenje ugovora...
Sinoc sam zvao i sad opet i opet su mi rekli da nema nikakve mogucnosti da ranije produzim ugovor i da ce mi doci pismena obavijest kad mi istekne ugovor da ga mogu produziti uz jeftiniji mobitel... :dunno:
pisana obavijest se ne šalje svim korisnicima,zavisi u koju skupinu korisnika spadaš ali znači i ako nisi dobio pisanu obavijest imaš ista prava kao i oni koji dobili obavijest.
>Moja preporuka ti je da odeš na prodajno mjesto jer ljudi tamo očito više znaju nego u SZK.
ako želiš neki od uređaja javi koji pa da ti kažem cijenu
[quote=tom2y;544838]Znaci cca. 1350kn uz produženje ugovora?
Jer npr. K800i i 6288 su oko 500kn jeftiniji uz produzenje ugovora...[/QUOTE
u to nisam siguran 100% pa ne mogu reći
LOL, pa piše ti na stranicama.
925kn
http://www.tele2.hr/rates/mobile/
Zašt, pa ako je u t-mobileu 1998kn na 2 godine uz tarifu 150 ovo je očekivana cijena, uz produženje će vjerojatno biti manja.
informacija je pouzdana jer ja ga već imam u kalkulaciji
za formiranje cijene,naravno cijena je stvar odnosa među konkurencijom pa je tako moguće da bude minimalnih korekcija,pogotovo sad pred blagdane.
nadam se da će biti još povoljniji za sad je naputak 1845
Danas sam vidio lg kg800 (čokolada) u bordo boji eto očito su i njega ubacili u ponudu.
Evo meni je ostalo još manje od mjesec dana od onih obveznih 18 mjeseci i rekoše mi na tele2 prodajnom mjestu (u City centru) da mogu produžiti ugovor na još 18 i uzeti mobitel po povoljnijoj cijeni. A ovi neznalice u SZK su mi rekli da baš moram čekati istek ugovora.
Sad me zanima ako netko zna jesu li ovi noviji mobovi kodirani (k800, 6233, 6288, n72...)? Znam da je netko spomenuo da n72 nije, ali znači li to da svi nisu ili neke zaključaju, a neke ne?
o ovoj temi već je bilo rasprave ,ugovor možeš produžit1-2 mj prije isteka
uređaji nisu kodirani
Novi mobovi u ponudi lg ke800, lg kg220, samsung sgh 530... http://www.tele2.hr/rates/mobile/
Razbahatili se oni sa ponudom mobova. Barem to kad već sa novim-starim uslugama stagniraju.
znaci nista jos od D900 :(
ne mozes ako imas koji nepodmiren racun.
u sljedeća 4 dana za 100kn su smanjene cijene ovih mobitela: Sony Ericsson K800i, Nokia 6288, Motorola Z3
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...K800_uskrs.gif http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...a_z3_uskrs.gif http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...6288_uskrs.gif
zanima me dal dijele i ove uši...;D
Mene više zanima zašto nisu snizili i cijenu za produženje pretplate...
Mislim da bi to bilo u redu, kad su već snizili druge cijene...
Pih...
Pa, bilo bi u redu da su za ta tri uređaja snizili cijenu i pri produženju ugovora za tih 100kn... Ništa više...
Ali nije ni 1255 kn za S/// K800i loše...
Nisam ni rekao da cijene za produženje nisu dobre... :nono:
Štoviše, jako su dobre...
:spin:
Samo sam htio ukazati na to da jednu kategoriju korisnika
nagrađuju s uskršnjom akcijom sa 100 kn a drugu ne...
I to je sve...
Ja svakako uzimam K800i ovih dana za 1255kn...
A da ovako racunamo:
tele2 1225kn 18mjeseci pretplata 48kn
t-mobile 898kn 24mjeseca pretplata 150x3 (60 kn)
ovih 150x3=450 protiv 48x3=144 i dobijes da u prva tri mjeseca platis na t-mobile 300kn vise i sada vidi 898+300=1198kn
Dobijes da je onda na t-mobile cijena sa flex150 1198kn naspram tele2 sa 1225kn, znaci tele2 je skuplji za punih 28kn, a da ne spominje 6mjeseci kraca pretplata i jeftinije tarife na tele2.
Kada se dublje pogleda dobijes da je tele2 ipak povoljniji koliko god tih 898kn na prvi pogled bolje izgledalo! :-)
Hm... A sto nije i na tele2 minimalna mjesecna potrosnja 60 kuna, tj. 48kn + 12,50 naknade za radijske frekvencije. I jos jedna mala napomena, zapravo tele2 postaje isplativiji tek u trenutku kad se osobe koje ti zoves ne nalaze u istoj mrezi kao i ti. Npr. meni je 70% poziva u Tmobile mrezu i nista ja tu ne mogu promjeniti, a cijena poziva mi je 1,20kn dok je kod Tele2 cijena poziva prema tim istim osobama 1,39kn.
Ali ova tarifa 0,85kn mi postaje sve privlacnija jos kad bi mi se ovaj gornji postotak smanjio na nekih 55-60% :spin: ali to je onda druga racunica....
Od danas uz Nokiu 2610 se osim slušalice dobiju i Nokia sportske naočale
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H.../cvike_big.jpg= Citat =:
klik na sliku za detalje
Kak su mi smiješni ti njihovi bonusi uz mobitele. ;D Ali neka, ljude to navuče.
Ovaj ti je izračun je točan ali zaboravio si par činjenica.
U T-mobilu minimalana pretplata iznosi 60+12,50 kn.
30% poziva ostvaruješ prema drugim mrežama a pozivi su tada dvostruko skuplji, 2,50 kn.
T-mobil ima nekih drugih prednosti ali u cijeni je Tele2 zakon.
NOVO U PONUDI
SE K550I 1295 kn pripeid 995 postpeid 695 produženje
SE Z310i 695 kn pripeid 395 postpeid 295 produženje
Ja sam zainteresovan za kupovinu tele2 bla bla paketa Motorola L2. Zanima me, gdje najbliže mogu dotični da kupim, jer sam ja u Bos. Gradišci. Imaju li prodajno mjesto u Staroj Gradišci, to mi je najbliže, samo pređem Savu? :) Ako ne, gdje im je meni najbliže prodajno mjesto? Hvala
http://www.tele2.hr/rates/distributor/
Imas ovdje listu.. pa pogledaj sto ti najbolje pase.. ili ako znas nekog u staroj gradisci.. pitaj da ti pogleda:)
E, hvala za listu. Mogao bih nekome reći da mi zbavi na OMV pumpama, kojih valjda ima na auto putu do Zagreba?
Samo, da li su uvijek svi paketi dostupni? Dešava li se da oni kažu "nažalost, ponestalo nam je L2"? :)
Želim tu motorolu :(
Hoću da je poklonim mami, trenutno ima c350, ali dobro bi joj došao novi. Hoću li je naći na nekoj od benzinskih pumpi?
Pa ne možeš na pumpi kupiti mobitel. Tamo možeš kupiti start paket ili bonove. Uređaje možeš kupiti samo na službenim prodajnim mjestima.
jedno pitanje: da li tko zna je li 5200 u tele 2 kodirana na tele 2 (bal-bla) ili radi i sa drugim karticama (zanima me da li radi na t-mobile)?
Hitno je! Hvala
EDIT: da li je K750 kodiran na tele 2 ?
[QUOTE=Ico;555232]jedno pitanje: da li tko zna je li 5200 u tele 2 kodirana na tele 2 (bal-bla) ili radi i sa drugim karticama (zanima me da li radi na t-mobile)?
Hitno je! Hvala
Samo se nemoj zaletiti sa N5200. Jedan moj frend je isto mislio da će mob koristiti za druge mreže, ali figa - bio je lokan na t2, a kako je bb5 platforma nema kod nas otključavanja. Ako imaš poznatog prodavatelja prvo probaj staviti karticu drugog operatera u mob!
kolko sam gledao po oglasniku ima ih lockanih na tele2,pa pripazi
Moj prijatelj je pred Novu godinu kupio 5200 u tele2 i nije bio lockan, mozda su sada poceli bolje paziti na to kad su skuzili da puno ljudi kupuje jer nisu lockani :-(
zbog velikog interesa i povoljne cijene TELE2 nije mogao kodirati sve uređaje pa tako i 5200,znači jedino sigurno je provjera na licu mjesta kao što je kolega gore naveo.
moji je bio kodiran!!!!!!!! probaj prije!
Stupid me! (telefoni na pumpama :nono:)
Imaju li u planu možda da obnavljaju zalihe L2? :) Želim ga, a nemam trenutno nikoga da mi ode to nabaviti, pa se bojim da ne nestane.
Odlučio sam se napokon za kupnju Tele2 Nokije 6288,
i zovem Tele2 Partnere u Rijeci i kažu mi da nemaju i da ne znaju kad će doći,
da probam idući tjedan viditi jesu im što poslali... :-/
Što se tiče mog pitanja vezanog za 5200...
Bio sam jučer u jednom Tele 2 dućanu, i raspitao se (jer nisam htio kupit kodiran mob), i lik mi reče da su kodirani! tako nisam ništa kupio... :-/
Al nema veze
To uvjek kazu, meni je isto to rekao, pa nije bio kodiran.
Najbolje je isprobati.
Evo danas sam napokon uzeo mobitel, K800i.
Nema Tele2 brandinga na kutiji, nije zaključan :)
:thumbup:
Ma kazem da ni na kutiji nije bilo nikakve naljepnice Tele2! :)
niti postavki za GPRS :)
rekao mi je prodavač da je to u slobodnoj prodaji ali da i njih prodaju pod Tele2 pošto sad nemaju...
meni je bilo ovak : panasonic vs3 radio na sve mreže, lg kg320 radi na sve mreže, jedino siemensi su bilo lockani na tele2 ( c81 i a31 ) :sheriff:
ljudi da li je netko ovih dana u Zagrebu uzimo k800 od tele2, tj da li ga gdje ima ? Jer gledao sam u importane centru i kingcrossu al nemaju ili nisu ni dobili pa ako netko vidio ili kupio neka javi. tnx
Jel l2 zakljucan na tele2?
Moj je bio.
Evo danas vidih reklamu mozda je nekima novo a mozda ne, u tele2 ponudi mobitela SE K550 i Z310.
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...k550i_novo.gif http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...z310i_novo.gif
http://www.tele2.hr/rates/mobile/res...nyericssonk550
Tele2 u svakom slucaju popravlja ponudu mobitela. Samo bi neke modele kao K750i trebali i u pre-paidu ponudit.