jucer nisam citav dan bio ni na forumu ni na netu uopste...zaboravio platiti racun ali evo sada je sve ok...i sve radi u 16...
Printable View
jucer nisam citav dan bio ni na forumu ni na netu uopste...zaboravio platiti racun ali evo sada je sve ok...i sve radi u 16...
Aj ocu ja pife (nisam punoljetan... Pa kaj sad? xD)
1 rijec za igru nasih...
KATASTROFA!
Opet ce se dogodit da cemo bit izjednaceni do zadnje minute i onda ce bit svega...
Ja se sam nadam da necu ovaj put izgubit mojih 30 kn :S
Ježuš i Marija pa ovi stvarno nisu zdravi! Trebali smo to srediti još u prvom poluvremenu, ali neee, zašto! Nikako da sastave jednu obranu/grešku protivnika i jedan gol i tako bar nekoliko puta... Blah
isuse ovaj austrijanac je sizofrenija samo takva. nas lino je puno puta znao pucat, al ovaj je stvarno za kosulju s vezanjem na ledjima :hm:
Lol za trenera, jebat ga, nebi mu htio biti u koži. A trenutno ne bi htio biti ni austrijanac :rolleyes:
frajer puko ko kokica. jbt, mene prek ekrana bilo strah kad je podivljao :D
Sjetio sam se svog trenera, više je bio u gledalištu nego s nama ;D
Na svakoj utakmici (nebitno vodili ili gubili) se posvađao sa sucima :notooth:
Nije nikoga udarao (niti stolce kao ovaj), samo je prijetio... :angel: :notooth:
meni nije jasno sta bi ovi austrijanci,da pobjede!?? pa da nisu domacini,nikada ne bi ni dosli do evropskog prvenstva ;)
Ma, ja je nigdje ne mogu naći...
Jesi siguran da si imao to?
Laku noć :)
OT: Učim informacije pomalo.
Otišao i ja u nevidljivo... :)
Sutra ne idem u skolu,samo na trening,tako da sutra planiram staviti tati na nokiu n73 onu navigaciju McGuider...nadam se da cu uspjeti :)
Da komentiram našu tekmu,neću jer ste sve vec rekli.
Kasnije sam gledao Danska - Norveška na max tv-u. Norveška kompletnu utakmicu vodi sa po dva do tri gola razlike,i danska nema u nijednom trenutku bilo kakvo vodstvo. Ponekad je znalo bit neriješeno. Predzadnji napad (rezultat izjednačen) ima norveska i imaju sedmerac zbog prekršaja. Hvidt brani i danci imaju napad te nepunih pola minute do kraja tekme. Također prekršaj par sekundi do kraja i sedmerac. Vijeme isteklo,reza neriješena i danski igrač ima za pucat sedmerac nakon kojega vise nema igre. Ako pogodi pobjeda ide danskoj a ako promaši i sl. utakmica zavrsava bez pobjednika....
Danski igrac lobuje norveskog vratara i to vam je otprilike to... :cry:
Sad nam fino gori pod nogama za preksutra tj. sutra...
Odo spavat.... :zzz:
Jutro forumasi... ;)
Evo ja upravo ustao,idem doruckovati,pa kasnije na trening....
^^ To sam i ja sinoć reko (uz neke psovke) :censored:
Dobio 4, sada trebam sklopove učiti...
Ali, nema smisla- sad je skoro (za 2 sata) keynote... :notooth:
Skontao da se s RS-a lako skida izjutra pa negdje do 15 sati. Iza ponoći je opet lakše,a u ovom razmaku od 15:00 do cca 00:00 je skoro pa nemoguće. Također je izjutra dosta veća brzina (140+) a oko 14-15 sati po 40 i manje. Znači nastavljam večeras kasno,tj ujutro rano... :D
Gledam malo što je to http://wordpress.org/
Vuki,šta si se uzvampirio tamo u onoj temi??