hitil bi se v neretvu al onda moram plivati da bi bil na mestu :p
Printable View
hitil bi se v neretvu al onda moram plivati da bi bil na mestu :p
@Luna,
Spavanje je gubitak vremena koje se inace moze potrositi na skiljenje u ekran. :belj:
ma ja neznam za vas ali kako je moguće da jedan čovo se pokuša 6 puta registrirat i uvijek dobi ban.. znam malo post mi nije na mjestu ali možda i je da ne trolam i spamam naokolo, tako da se tu čudim, i pratim sapunicu registriranja tog lika:banme:
micek, a ti si vec zaboravio Tuzlaka?
(u mislim gledam Icu kako mu tlak skace, rumen k'o paprika, zila iskocila i pulsira posred cela.. Tuzlak :D :laluna: )
koliko li se samo taj lik puta registrirao i opcio nam s moderatorskom rodbinom :rofl:
mjeseci su prosli prije nego je odustao :D
Znači, ima gorih od mene? :freakout: Bože, sad mi je malo lakše :D
Ja isto gledam, godinu dana Ban, i onda trajni... :božepetra: potaklo me na razmišljanje.. Kaj vi svaki put kad se neko registrira, provjeravate jer taj lik ima još jedan acc, ili šta? :dunno:
Pa da, imamo gomilu malih svizaca koji samo stoje i cekaju nove registracije i svaku temeljito provjere sa svih strana. Sta se ne radi tako na svim forumima?
:facepalm:
ja ne radim tako na drugom forumu,bar nisam dok je radio :)
forum se prosirio na druge tematike i promijenio ime i tu je dosta ekipe odustalo od njega pa se sve pocelo rasipat pomalo a sad prije par dana i krepao....a bio je odlican
Reci nam, koji je to bio forum?
Uspio ugurati 2 harda u komp i sada mi je na jednom sedmica, a na drugom vista :notooth:
a zato kaj inace nije dozvoljeno linkati druge forume, reklama, odvlacenje korisnika, yadayadayada.. points, pa bar bi to trebao znati s f.hr-a, oni su po tome puuuuuno rigorozniji od nas. :D
rus, slobodno reci koji forum. ne bum te banala :D linkat i reklamirat ga iovak ionak nemres, posto kazes da je crk'o :D
pokojni crofiat pokoj mu dusi,u novije vrijeme je bio croforums
edit-svi sute,znaci znali ste za njega :)..........
nope, nisam znala, slutim da je krenuo kao forum fanova i imaoca fiat automobila, a onda su uveli podforume tipa "ljubav, erotika, seks", "navijaci", "offtopic" po uzoru na f.hr i sve je oslo u tri krasne pikse marmelade :D
Ma nije mi to ni palo na pamet.
Inače, i ja sam bio na tom CroFiat forumu :D Samo ga nisam posjetio sigurno 2 godine, zato nemam pojma da se bio pretvorio u croforums.
Fuj Fiat!
/flame off
OT: dosađivam se na poslu, e radi net na kompu, Vuco (Tražena si roba u gradu) svira na radiju... Život mi je konačno dobio smisao.
ja sam genije! Čudo prirode!
:D
Piat Funto
:P
Wildboy pokrenuo temu gdje sam se "ispuhao".
Baš mi je dosadno na poslu :D
bravo je prvi auto sta sam si sam kupio tako da nema protiv fiata price :)
idem danas sa drustvom na barku lovit ribe....moguce da u italiji zavrsimo :)
Citam Lunin status na fejsu i ne mogu vjerovat.
Trudnica cisti, pere, posprema... :notooth:
a zakaj si izostavio smirglanje, sarafljenje i tak to? :D
ma sve, sam da je deloziram van.
al ne da se mala. tvrdoglavo dete. nit jednog trudica, ma nista :(
ak do 20.8. nebu vani uz sve ove generalke po kuci, idem si naci neku baustelu. :dunno:
a sad, skjuzmi, domestos i ja napadamo kupaonicu :D