Evo navijam!!!
(i nabijam postove :D )
Printable View
Evo navijam!!!
(i nabijam postove :D )
Mogu i ja navijat? Ajde dete van van http://www.animated-gifs.eu/sports-c...aders/0004.gif :notooth:
Btw, ko nije gledal strumfove, mora, prezakon su mi :D
e, da, georgy, nismo jedini koji su se navukli na kupovinu knjiga :D kolega iks planira investiciju u GoT :D
Užas, ej! Umrijet ću do druge sezone, a knjige su fala bogu već napisane... Barem veći dio.
Spavat ljudi, ajde spavat!
Čita i pdf- ove, a za sve ostalo se može instalirati nešto pa da čita sve formate.
Samo, kažu da kod pdf- a nekad zna poremetiti strukturu ako ima tablica, grafova i toga.
lol,upravo pogledao uzbudljivu borbu izmedju skoljke i puza. puz je bjezao al skoljka ga je stigla i pojela :)
kaj se posklznul i opal?
Ne,stigla ga je skoljka...na discovery-u danas. Bilo je neizvjesno do zadnjeg trenutka
Kolko je to sve trajalo? 30 min? ili? :D
Napokon sam dobil slušalice nove, sad mogu opet krenut na svoju biciklijadu :)
bila je skracena verzija :)
Fico-koji su noviteti u 4.3.5 naspram 4.3.3 softa?
Noviteti? Apsolutno ništa... :notooth: updateal sam samo zbog toga kaj mi je dosadno jailbreak :D
pa zasto onda izdaju "novi" soft? samo su zakrpali rupe za jb ili nisu ni to uspjeli
Ajmo ca u apple dio, nema ovdje tematskih rasprava. :belj:
samo da odgovorim kolegi :notooth: da, zakrpali su JB rupe, i ajmo rec da su "uspjeli". Tehered JB se ne vrijedi :rotfl:
Jao, opet probleme imam neke... :whistle:
bezveze,ja sam mislio da ce rec da je to opet revolucija.....
pocela je padat kisa kao da nije nikada....e sad bar necu morat na more ako to potraje
Nives C. samo reda hitove :notooth:
Oči me bole, dosta kompa #off
Obavio triatlon: 20 km bicikl, 5 km tramvaj i 1 km autobus :)
WOO!
http://i.imm.io/7NVz.png
:headbang:
geek, spavas li ti ikad? :D
imam osjecaj, kad god da banem na forum, uvijek si tu :D
pa, zapravo, to i objasnjava ovih 6000 :D
Ovdje sam relativno nov, iako sam se prijavio na forum pa eto još malo pa godina dana, osjećam se pomalo kao kućni ljubimci kada ih bace u gomilu nepoznatih pripadnika iste vrste, o mobitelima znam jako malo, da me netko pita koji mobitel imam nebi imao pojma, a imam ih tri, stoga se nadam da ću nešto naučiti od svih vas!