Ja ode jest livanjskog čiza,kulena,pršuta i popratnih materijala prehrambene naravi,pit crnog vina i mineralne i tak... ;D
Printable View
Ja ode jest livanjskog čiza,kulena,pršuta i popratnih materijala prehrambene naravi,pit crnog vina i mineralne i tak... ;D
A čekaj, idem mu nacrtati!
Meni?
:retardlol:
OT: Gledam KickStarter i razmišljam kako se ja nisam sjetio nečeg tako jednostavnog... :d'oh:
(.y.)
os ban ti, a????
nema 'njave u mom dvoristu!! ic agenst d rulz. ak meni de daju keljit 'njavu, bome ne dam nit ja onda drugima.
:D
:bat:
Ovaj Ico u zadnje vrijeme stalno neke probleme stvara... :D
OT: Kupio usnu harmoniku :)
Pokazao se dobar na poslu, možda me i uzmu za neku kompjutorsku podršku :D
Dobra je usna harmonika (iako kad sam ju sviral, nije bilo baš lijepo za čut :D)
Inače, ide ko na špancirfest slušat Vatru i Urbana? :laluna:
Ico :rofl:
Kupio iPod Nano 6G pa se malo zafrkavam na njemu ;D
Ovaj Ico bas nesto napaljen u zadnje vrijeme... :whistle:
ovak izgledaju kod trčanja :D
Eto, vratio se points sa odmora :)
Posjetio sam Vodice, Šibenik i Zadar. Zadovoljan, odmoran :p
Trijezan!
Nastavak je u četvrtak! Fešta od Banjola, čini mi se da ću ili pješke nazad u Pulu ili prespavati u šumici... Moram kupit neki portable beduinski šator i kesu za spavanje :D
sta ce ti sator, najavljuju vrucine opet, i kesa ti je previse. luftmadrac will do.
Nisam išao u Motovun, imao sam neke goste pa sam taj tjedan s njima haračio. Malo mi je žao zbog petka, al ajde, bit će još Motovuna!
Šator je kul, uvijek dobro dođe! Šator otvara bezbroj novih mogućnosti :P
Šator e... Pa taj spava ko onaj ljenjivac iz ajs ejđa na drvetu pa ujutro prespava seobu... ;D
OT: Svjesno idem spavat iako znam da će me stari istrest iz kreveta za manje od 20 min. Možda me i pusti ako se budem pravio lud. :crazy:
Na poslu ubijam se od dosade, naletim na Vas forum evo - ljep i puno koristan forum....poz