Plava kuverta? :banme:
Printable View
Evo i pointsa :notooth:
Bio sam kući duže vremena, malo praznici i tako :)
Zadnjih par dana se strgah od učenja, u ponedjeljak imao kolokvij, danas još jedan u 15h, wish me luck :)
najeo se... :)
bila mala roštiljada... pa onako, u prolazu uzeo par komada mesa... :licklips: ;D
Pozdrav svima koji danas idu na nekakve ispite...:respect:
Ja trebao ići sutra no kolko vidim rok je pomaknut za drugi petak....:crazy:
šta je ovo... samo se na ispite ide...
i ja danas idem na jedan... samo što je u to vrijeme tekma (Dinamo-Hajduk), pa treba malo prof. nažicat da nemam... ;D
ili da bar gledamo tekmu... ;D
dinamo 1
real 1
kaj mislite,ce proc? ;D
bio na faxu,cekam Jima,pa opet Jima na novoj,pa Raymonda..svakodnevni ritual..:crazy:
Žito mu zlatno napokon!!! Još samo 4 ispita do diplome :D
Idemo dalje kako bi neki rekli (sad sam sve usro, znam :notooth:)
HUH! :tup udarac kamena i lagano podrhtavanje poda:
hajt sad brzinski i ta 4 do ljeta, pa usput stedi i za ovece janje te galone piva koje mi dugujes....
jerbo ja 'ocu doc' u Pulu slavit!!
jasno?!
e, i da. pa cestitam bejb, naravno ;D
Jasno ko ovo pivo ispred mene jerbo ti i ja želim pokazat one cice po Zlatnim :loool: :p
kak ovo sick zvuci....
no, da. idemo dalje :p
kratk o i (ne)jasno : kak se na tele2 pretplati porvjeri kolko je ukupno potroseno u mjesecu?na vipu se poruka posalje , na teletu...?
...nazoves SZK ;D
kaj ja znam, ja sam na 098, i nama se sam poruka posalje. valjd su i telci tol'ko napredni..
kaj na sajtu njihovom nis ne pise, brojevi za pretplatnike?
Evo došao i ja....;)
Provjereno...ispit odgođen za drugi tjedan....:respect:
Idem jest...:eat:
:wave:
Ja baš i nisam bajno prošao na kolokviju.. A dosta sam učio :(
Ako prođem, biće to na granici
Večeras idem na nekakav rumunski film u okviru prvog banjalučkog internacionalnog filmskog festivala :)
Dinamo & Hajduk se takmiče koji će mi više dignuti živce!
Pa sam pobjega vamo!
..zato sto u Slavoniji maltene po difoltu navijaju za Ajduka (i to mi nikad nije bilo jasno :dunno:), pa ih nervira kad Dinamo pobjedjuje ;D
bokšić..jbt,, tek prije sat vremena doma došla :(
kak ste kaj
yay podigo stari putovnicu, a jesam se potpiso AHAHAHA
odspavao popodnevni san... kisa pada vani.. sumoran dan... :(
bez riječi.....;D
http://img395.imageshack.us/img395/2145/kondomhs3.jpg
sjebali cijeli dan zbog hrge mesinga koja ne brenza plin....
wasted---
fuj
_______
ma ne znam ja na koje to mjesto ide :p
:crazy: go :crazy: Real go Real :crazy:
samo sam u prolazu....:hrv:
ko još danas to koristi? pih :notooth:
sjeća li se ko mene ?
ne :notooth:
ja kroz kišu :banme:
ja sam jako izmoren... sklapaju mi se oči
inače, imam novu curu, al ne da mi se sad ići kod nje iako sam možda trebao :p :notooth:
@GoranZagorje,
Ona slika gore bas i ne spada u ovu temu, ali ne znam kud bi je trebalo smjestiti, pod za*ebancije ili pod slike forumasa. :p
@mala,
To se furas na pro-natalitetnu politiku nase vlade, ko Luna? ;)
e, al ne, adeze i crkva su zapravo skorz u pravu!!
mi totalno krivo ucimo danasnju mladez! kaki kodomi! pa to samo potice na promiskuitetnost.. pa kondom pukne.. pa onda pokupite stoijednu zaraznu bolestinu..
fino zabranit kondome zakonom! pa nek se djecica seksaju bez zastite. i fino odmah s 14 - 15 op, trudnoca, bebe, brakovi. i srezali smo bolestine u korjenu! nece se stic djecica zarazit kad ce tako mladi bit osudjeni na jednu kitu i rupu za citav zivot
;D
odakle cupam inspiraciju u ove sate :dunno:
WTH? Prošvikali ste, puno filmova gledaš luno..
ajde neka mi se netko javi na private, u vezi vip nostalgije, imala sam šifru ali sam ju zaboravila...puno hvala, dost je hitno
Izuzmite onu jedinicu na početku:
http://www.salji.com/files/4f3btxsir9pua88ux7l7.jpg
evo i mene . . .
jučer, od ujutro aktivan, učenje, pa škola, tekma, i onda raditi . . .
došao danas u 5, pisao maturu, i zaspao, maloprije se digao . . . :notooth:
i opet pisanje mature . . . :thumbdown
kaj ima kod vas? :spin:
Bok ljudi...ja sam nova...............pa eto da malo ubijem dosadu našla sam vas malo zafrkavati.
I šta se planira ovo ljeto? More(mislim na ovo naše Jadransko ;),jel ) ili nekakva dalja destinacija.....
Ljudi ja sam sada za prvi maj ilitiga prvi svibanj bila u Vodicama....i nebi ja bila ja da se nisam kupala....ajme Gospe MOJA jesam se zaledila,kosti su mi se smrzle.
Imala sam produženi vikend pa sam ga lijepo iskoristila..... ;))
Sad ako mi i 22.05. u firmi bude produženi vik.ode ja opet na more.
Valjda neće biti tolika gužva na autoputu.........očaj koje kolone.
mala-plava, dobrodošla . . . ;)
OT: davim se u kolutićima ananasa i pišem maturu . . . :D
Hvala brbljo....
Matura....joj pa šta se nisi snašao i uzeo od predhodnih generacija ,onak nekoliko različitih na istu temu i oblikovao je u 1 cjelinu i predstavio kao svoj jedinstveni rad i našao naravno nekoga ko bi bi ti to lijepo natipkao i daš uvezati za 10kn i trošiš vrijeme na društveni život.
Eh kako je lijepo bilo ići u srednju samo trebaš biti snalažljiv ;))
SVAKA ČAST,DA BIH RIJEČ REKLA ;)
Sad sam malo imala posla pa eto...........
Ja sam ti jadno djete na poslu.....radim....ali veselim se jer je sutra petak , uskoro vikend pa se tješim. Još kak su mi uveli europsko radno vrijeme od pola devet do 17h ajd petkom do 15h.Kad sam do 17h prođe mi dan prebrzo užas. :(
zdravo mala-plava.
evo ja bio na faksu, sad se istuširao hladnom vodom pa ću malo da učim :notooth:
zašto jadno?
onak ti je kak si napraviš . . . ;)
i ja radim od svoje 14, radio sam sve i svašta, i uživao sam u tome . . .
sad sam počeo raditi malo ozbiljnije, malo odgovornije, ali opet mi je super jer je ekipa ok i kužimo se . . . ;)
a kaj, meni je od 20 do 05 . . . :D
uz to još uspješno završavam školu . . . ;)
Najprije da zaželim dobrodošlicu maloj plavoj ;)
A zatim da pozdravim sve vas ostale...danas mi se nekao neda pričati glupost ;D
Pa idem rađe nešto jest i tak...
gogi, ti non stop zderes?!
mala - plava, hm, hm..
Osijek.. 22 god.. ljetujes u Vodicama.. pa nije valjda da imas i bracu koji se zove Ivan i ima 25 god?!??!
nisam fulala, znam ja sta pitam i zasto pitam :belj:
but nvm, vec sam saznala da nije njegova seka. idi zvali jastuk tamo. 'noc ;D
Pozdrav ljudi... vidim bbbrljo dobio gore novi nadimak - brbljo (taj ti vise pase) ;D
o, kolega!
dugo vas ne vidjesmo ovdje!
Znam... ja sam 'silent watcher' :)
dobar dan svima...
došao sa faxa... položio još jedan ispit... mislim da je to još jedna piva koju ću popiti na okupljanju forumaša (ako bude u blizini savskog) ... ;D :p
treba prvo forumase okupit' da bi se moglo pit'
:p
e, i da
cestitam ;D
al da nije ovak, al da nije onak, al da su u sumi..
:njanja:
nista
cekat cemo opet 2. mjesec i ispitne rokove, jer ocito da ludnica istih uopce nije utjecala na broj prisutnih na okupljanju :p
s bicem vas na pivu gonit treba! pa to je prestrasno..
dobro jutro . . . :D
moje isprike teti luni, sad sam shvatio post . . . ;)
bacam se dalje na pisanje mature . . .
@ Ico
čestitam . . . ;) :beer:
A kaj mogu, kad sam stalno gladan....;D
--------------------------------------------------------------------------
@Ico.....Čestitam Ico....:respect:
-------------------------------------------------------------------------
@bbbrljo...tako treba, rad , rad i samo rad....;D
Doso iz skole...imali tucu u razredu pa sam ih razdvajo i usput sebi raskrvario ruku jer sam zapeo od jednog od tih za sat ;D
Eo razmisljam sad sta ce sutra bit u ovo vrijeme kad stara dode s roditeljskog...
aj zivili ode ja ucit:notooth:
matura pri kraju, moram ići jesti, gladan sam ko vuk . . . :notooth:
see ya . . . :wave:
vid ga sto se ku*ci okolo... e iks, iks...
a na okupljanje neb' dos'o, a?
nema veze.. taman fino, u 7 mj, kad ti diplomiras a ovi ostali poloze ispite, e onda cemo svi fino doc' k tebi u Pulu.. ima da nas napojis, nahranis, smjestis i animiras
:p
http://digilander.libero.it/le.facci...atici/1524.gif
animirat ću vas, da ne kažem šta...
Ico pobogu, al zadnja si godina ako me matematika i dalje voli.. To te pitam ;) sad stisni da bi se na ljeto zaljevao alkoholom :smart:
edit: ako dopališ ovo ljeto čeka te piće.. Ti si ovako malo fensi tip, dopali na Manu Chaoa ili kako se već zove lik, ima koncert u Areni za par mjeseci :D
de, jesmo glupi..
trebamo sutit' i bodrit ga, da daje ispite....
ovako mu otkrivamo nase zle i pakosne planove o hedonizmu na njegov racun.. pa ce odugovlacit svjesno s diplomom...
ma neeeee, iks, mi se samo salimo... ne bi mi u Pulu, fuj fuj to, ma nismo mi takvi, pa daj....
faks je ipak najbitniji...
ico je fensi tip
da
ovaj
ROFL ;D
I ja se nadam da ću ove godine zaljevat alkoholom....;D
bokšićććććć :notooth:
Hoću fen klab! ...registriran, legalan i sve to :banme:
Pih, štogod vi tu forsirali, ja imam zacrtano ostavit max 1 ispit za 9.mj. i to ne bilokoji ispit :) pa se vi nadajte da slučajno ne položim i njega do ljeta i dođem vam gore jer ćete tek onda vidjet svog boga :khm:
neee, ovo nije humano... fensi Ico..
ekšli ga vizualiziram kao geja, al dobro, meni su svi gejevi, i meni je sve sto je fensi gejasto ;D
no da iks, gade, a meni cuga, nista, a?
Da cuga, morat ću skočit do uljanika, iznajmit cisternu kojom furaju tehničke plinove iz češke i to malo pobrisat krpom, natočit pivom i zaljepiti favoritovu naljepnicu - svjetsko a naše :p
ajme, meni bi favorit dao pit...
e, jesi...
e, da znas, one sise sa zlatnih su onda samo moje :p
još malo pa smogiju ban gotov :D wuhuuu;D
Gle bolju pivu za 7kn u limenci nećeš naći i to ti garantiram. Tim bolje ako si već formirala lagani talog hmelja i aditiva u želucu, onda imaš filing da piješ đus a ne pivo. Trust me :notooth: (ma uguši se u dosadi, odo off) :p
spremam se za tenis... nadam se naucit jednog dana igrati :D
naučit ću te ja, trenirala 10 godina. ;)
pa 150kn sat + tereni
po sezoni 4000kn...;)
kak misliš gogo nikakve koristi? :p ima koristi :p
ja sam cijela dobra :notooth:
ev ja igram igrice
naravno da ne
da umreš, da te herc strefi, da se zaljubiš....a-a
i to je dovoljno :p
palce na pm :rolleyes:
postaj palce javno!
(ko zna...možda ima "grud" na palcu) :D
al pobogu, Ico, nisam ja kriva!!
iks rekao da si ti fensi.. a meni odmah u glavi slika tebe u rozoj kosuljici, zalizane kose, suncanih s cirkonima i lakosta pederusom oko strukica, kako pijuckas koktelic dok u pozadini drma manu čao "me gusta marihuana, me gustas tu"