radi na t-com, 4.2.1 napravljen jailbrack
radi na t-com, 4.2.1 napravljen jailbrack
Ajd probaj staviti Vip ili tele2 karticu. Ako radi na njima, onda je kupljen vani kao otkljucan uredaj i nemas garanciju. Ako ne radi s drugim karticama, onda imas t-mobile verziju i garanciju
[QUOTE=imaticx;978808]Ajd probaj staviti Vip ili tele2 karticu. Ako radi na njima, onda je kupljen vani kao otkljucan uredaj i nemas garanciju. Ako ne radi s drugim karticama, onda imas t-mobile verziju i garanciju
još jedno pitanje dakle ako nemam račun vrijedi li mi bez obzira garancija??
Ako je kupljen u t-mobile, oni to imaju u sustavu preko imei broja, pa ti mozda mogu nesto srediti. I na koje kartice radi?
da,radi samo na t-com na druge neće,a imali načina kako da saznam za garanciju u t-comu jer bi moglo preko IMEI-a ili nekako
Odi u t-mobile i pitaj do kada imas garanciju, reci da si izgubio garantni list, pa ce oni u komp. provjeriti. I ako kazu da imas, onda pitaj sta dalje
Bitno da dođeš sa kupcem tog mobitela. Pokažeš osobnu od kupca i oni ti provjere u računalu i daju ti novu garanciju s istim datumom ko i prije. Osobno sam tako išao po jednu garanciju koju je prijatelj zametnuo
Ha, za kupca više ne znam,iphone je bio povoljan i kupio sam ga i ono zaboravio pitati za garanciju,a do njega više ne mogu tj.ne znam kako do njega doći kad sam ga uzeo preko oglasa od nepoznata čovjeka
E ovak, uzeo sam iphone 4 koji je bio u vodi, lijepo sve posušio, rastavio, očistio alkoholom, i mob se opet neće upalit..I spojim ga na komp, pojavi se apple logo i pokaže mi da se puni i probam ga upalit, neće, probam resetirat, ugasi se sve i tak stoji..Danas opet spojio na komp i pojavi se logo, makne i gotovo. Spojim ga na itunes, ništa se ne događa i gledao sam malo po netku da ga treba bacit u dfu mode..
I sad, ubacim ga u dfu mode, itunes ga očita i trebam ga restorat, probam preko restore i na kraju izbaci error 1601. Onda sam downloadao firmware i probao preko SHIFT+restore i sve ok dok se ne pojavi "preparing iphone for restore" i tu stane, tak stoji i onda nakon min-dvije mi izbaci error 1601.
E sad me zanima može li mi itko pomoći po ovom pitanju, šta dalje? Jer pokazao je znakove života samo ga treba oživit, a neznam kako..kopao sam po netu u vezi te greške ali ništa konkretno..
Hvala!
Nisam siguran jel to sad to, al mozda je iPadov baseband na njemu... Provjeri :)
s googla
1). You get the error. (Ofcourse)
2). DONT TURN OFF ITUNES. DONT DISCONNECT IPHONE CABLE.
3). If the phone is still on, reboot/restart the phone. If its off then kick it out of DFU mode which is explained in the NEXT step.
4). Press and hold the power and home button for some time to kick the phone out of DFU mode.
5). Itunes will detect it again.
6). Now try to simple-restore it, that is click on the restore button on itunes while pressing the shift button of your keyboard. YOU WILL GET THE 16XX ERROR AGAIN IN 5 MINS !!!! but dont worry, everything is under control.
7). now your iPhone will have the picture of the iPhone cable on its screen. good.
(DONT TURN OFF ITUNES. DONT DISCONNECT IPHONE CABLE.)
8). NOW put the iPhone it in DFU mode. How? Firstly turn the phone off (it might try to start up on its own again but turn it off again). Once its off, Press and hold the power and home button for 10 seconds, then release the power button but keep the home button pressed for another 10-20 seconds till itunes recognizes your phone.
9). NOW restore the phone by selecting the pawned custom firmware that you created and you will NOT get the 16xx error.
Ne mogu provjerit koji je baseband jer se mob ne može uopće upalit, itunes ga prepozna tek kad ga stavim u DFU mode..kad ga izbacim iz dfu moda nestane iz itunesa i ništa se ne događa, ne može se upalit..probao sam ga bacit u DFUmode i preko tinyumbrella kick out ali ga uopće ne nađe. JEDINO mogu napraviti restore, i tu mi zapne kod preparing iphone....... a kad idem Shift+restore opet ista stvar..
Sa shift+restore stavljam 4.2.1 soft, ali neznam uopće koji je software na mobu, da li je moguće da mi baca tu grešku jer stavljam krivi soft? Neznam šta radit dalje da ga probam nekako oživit..
Vecer
Ja konacno dobio iPhone4, do sad sam bio na symbianu, pa mi je ovo novost
Nije jailbreak niti nist, direkt iz t.coma..
Kojim app.om ili kako iskljuciti programe u pozadini ?
Hvala
Dva puta brzo pritisni home tipku i onda dugo drži na ikonicu dok se ne počnu trest i onda na minusić i to je to :king:
Moze neko pomoci sa SNES romovima-trazim super mario i donkey kong,skinio sam sa cydie 3 roms mega pack ali nema donkey kong
Rijesio sam evo ima na youtube ako nekog zanima upute http://www.youtube.com/watch?v=00u5gsn52NQ
i igre/romovi
http://www.coolrom.com/roms/snes/
Ja imam iPhone 4 iOS 4.1 (8B117) Firmware 02.10.04
Moze li se on unlock?
ne znam zašto ali nikako ne mogu nijednu aplikaciju ili igricu niti preko kompa niti preko direkt mreže staviti u iphone on kao stavlja na iphone aplikaciju ali je onda nigdje ne vidim u iphonu 4g u čemu bi mogao biti problem isto tako ne mogu staviti aplikacije niti sa iFunBox on isto kao stavlja u iphone ali ono nema ga nigdje mislim aplikacije
Skini aplikaciju na komp, otvoriš ju sa iTunesom, i sinkorniziraš sa iPhoneom...
ne razumijem koju aplikaciju da li iFunBox, pa to sam sve napravio iTunes sam normalno sinhronizirao sa iphonom čak sam uspio staviti i pjesme u iphone,problem je u tome što mi ne radi instalus dakle preko njega ne mogu ništa staviti u iphone on kao počne stavljati aplikaciju na iphone ali me ili izbaci iz instalusa ili uopće ne stavi aplikaciju na iphone mislim da nije nešto sa cydiom pri stavljanju jailbrack-a jer imam dva iphona 4g u stvari tri i svi mi normalno rade osim tog mislim da nešto fali od foldera u samoj cydiji samo sam zaboravio što jednom mi se to već dogodilo pa sam morao nešto instalirati preko cyidie da mi je instalus proradio pa ako netko zna kao da to uradim ili je možda nešto drugo po srijedi stvarno ne znam pa MOLIM pomoć
Isus bog, daj nauci se koristit interpunkcijske znakove, molim te... Teško je ovo čitat...
A sad... Sa cydie si skini installous i appsync sa sljedećeg source-a: http://www.sinfuliphonerepo.com
A ovaj stari installous i appsync si izbriši.
Javi jel radi.
Hm,da samo ne znam kako da to napravim
odeš u cydiu/manage/packages - i tamo izbrišeš installous i appsync, poslje toga slijedi
cydia/ manage/ sources/edit/add i tamo upišeš onaj http://www.sinfuliphonerepo.com, i poslje toga skineš s njega installous i appsync
Odes u cydiu, kad se ucita dolje na Manage, Sources, gore na Edit i Add, upises adresu i Add source. Onda odes u Search i nadjes intalirani installous i appsync i izbrises, i sa novog sourcea intaliras.
Edit: preduhitrio me ;D
:)
drugari, jel imam koja fora da se mjenjaju teme na iphonu al da se komplet sve prebaci odjednom, ono preko cydie i onih tema je katastrofa, jel ima šta preko app stora i tako, jer tamo u cydiji moraš posebno sve zamjenit i nisu baš nešto teme, mene zanima da se ko npr. na nokiji kad prebaciš neku temu odmah sve prebaci u drugu boju itd.....
jesam uspio nekako da još pitam kako stavljati slike u iphone ima li neka aplikacija za to,može li se preko iTunesa ako da kako?
Meni je jedan frend rekao da na iPhone4, na AppStore-u kada tražiš neku aplikaciju, da kad ju odabereš da ti se pokaže "oglas". Radi se o videu, koj se "pokazao" (kao reklama za Rage HD) kada je išao na Search, našo tu aplikaciju i kad ju je odabrao, oglas se "ukazao".
Naravno, na njemu ne vjerujem, jel nema iPhone. Ali, opet, pošto imam 2. generaciju iPoda, pitam, jel opet može bit da na novijim generacijama to tako ide.
Nadam se da ovo neće biti spam, jel mene ovo čist zanima, a on toliko tvrdi da je to istina da više neznam kaj da vjerujem. Samo trebam nekog da mi potvrdi.
Iz mog iskustva ne...a instaliram skoro svaki drugi dan jednu aplikaciju...
:hm: onda stvarno neznam kaj je on izblebeto... Nema veze.
E, jel pase Dock od 3g/3gs-a na iphone4? Znam da je malo siri i tak te sitnice, ali, jel stoji na svom mjestu?
Originalni dock od Apple ne pase na četvorku.
Za 2G,3G,3GS jedan a za četvorku drugi. Ali vidim da ima u prodaju univerzalnih koji pašu na sve...ali nisu official od Applea
ha neznam ja sam uzeo sa ebaya za 3g i sad kad probam stavit 3gs dosta tesko ide jer je deblji
Stigla cetvorka :)
da li neko zna u čemu je kvaka?
Ne radi mi više install0us, radio je 2 mjeseca bez ijedne greškice i od danas stalno api unavailable error javlja...
Nije radio hackulo, sad radi. Apptrackr jos ne radi, pa tako ni installous
Imam jedan upit za iphone 4...
imam 4.3 nije yailbreake../ baterija traje relativno malo / pošto non stop prčkam po njemu.... no sad....
Kupio sam Dock u T-mobile-u univerzalni nije od Apple-a neki Quisit... tako nešto.... zanima me dali može biti iphone uštekan non stop iako je baterija puna...ono da nebi se baterija sjebala iako je puna da se nadopunjava...
Pozz
moj iphone 4 je u kurcu...jebe me signal totalno...pa ću ga poslat na garanciju pa sad me zanima oće li mi oni dati zamjenski mobitel ili nesto jer sta ću kad iman micro sim...e i koliko najduze moze biti na popravku?
Zakonski je 45 radnih dana. Nakon toga moraš dobit novi uređaj.
e sada to je pitanje do T-mobile-a..... ja sa svojim Iphonom 4 nemam problema osim što nisam zadovoljan baterijom ali otom potom jbg... to je Apple....
T.mobile Iphone šalje u MESC servis i oni če tamo prčkati... i 99.99 % nečeš dobiti novi iphone jer koliko mi je poznato Hrvatski T-MOBILE ne surađuje sa APPLE-om za servis tako da nevjerujem u zamjenu novog uređaja.... jer da je sve po pravilu servis se nebi obavljao u tom MESC Servisu nego bi se slao van Hr u Regionalni Apple Service Center.....
ma mutna su to posla...:tears
ma briga mene oće li oni meni dati novi ili će ovog samo da mi valja...nego zanima me oće li mi dati neki mobitel zamjenski dok mi ovog ne popravu jer sad iman micro sim karticu i nemogu je staviti u nijedan mobitel osim i4...ako mi ne dadu to znači da ću ostat baren 2-3 tjedna bez mobitela
pitanje jedno, jel se zna koji je softver na I4 u T-mobileu i koji je u VIPu te dali se može JB?
Kupio sam 17.3. iphone u T-mobile i dosao je sa 4.2.1 i moze se JB. Za vip ne znam
Iz VIP-a su 4.2.1.
dobiješ zamjenski mobitel da.. naravno ne iphone
Svrljao sam naokolo više tema i foruma ali nisam uspio pronaći konkretan odgovor na pitanje postoji li način za uplatu sredstava na itunes appstore račun mimo kreditne kartice?
Preko paypala i sličnih servisa, kakvih prepaid bonova možda ?
Ne bih se upuštao u JB jer nisam toliki frik oko ubacivanja svega i svačega u mob,
čisto da kupim koju navigaciju i pokoji programčić i to bi bilo to...
Mozes si izvadit devizni racun (ja imam VISA electron), i na njega si uplatis kolko oces i to je to. Recmo da bi to bila neka vrsta Prepaida ;)
Ima i onih iTunes bonova, al tog ti nema u Hrvata.
A jailbreak je jedan veoma jednostavan postupak. Potrosis pola sata na podesavanje i miran ostatak zivota :notooth:
U Erste banci napraviš kunski račun i tražiš Visa Electron (devizni više paše banci, manje tebi), a što se jailbreaka tiče svakako ti preporučujem kupovanje aplikacija ako to želiš i možeš. Ako ti baš nisu nužne stvari koje dobiješ jailbreakom, nego bi ga samo koristio za stavljanje aplikacija s iTunesa ti je svakako bolje imati nejailbreakan mob. Na jailbreakanom mobitelu je backup beskoristan jer prilikom svakog updatea firmwarea moraš ponovo ručno instalirati sve što ti treba, a postavke svih aplikacija (najbolji primjer save game u igricama) nestaju. Također, mob je sporiji (ali neznatno), a ima i utjecaja na bateriju. Ono "plaćanjem aplikacija podržavaš developere" neću navest kao argument jer je ovo ipak Hrvatska.
Svaka cast freaked. Slazem se u potpunosti s tobom. Ja nikada nisam radio JB a od aplikacija cu kupit samo navigaciju ali jos ne znam koja je najbolja sto se karte tice.
Takoder ono sto si naveo za developere reci cu samo da kada je u pitanju da developerima platis ono sto su napravili onda svi kazu: a zasto bi platio kad mogu jb-at i onda su free, ali isto tako ti isti ljudi kad bi radili software onda bi htjeli da drugi placaju njihove aplikacije. Ja podrzavam developere.
evo danas san bija u t-mobila da odnesen mob na garanciju i ovaj mi je reka da će mi započetak dati drugu karticu jer on misli da je do kartice a ako nije da će ga onda slati na servis...samo da dobijen drugu karticu mora ćaća ići sa menon jer je on nositelj ugovora...
ugl sta vi mislite jeli uopće moze biti signal na momente los radi kartice, ja mislin da ne i jos je kristalo jasno da mi se signal samnji kad stavin ruku na onaj spoj...
svakako da treba podrzavat developere ali nije tocno da se gube svi podaci,updateom na novu verziju mozes vratiti sve podatke kak su i bili
Isitna, samo se gubi jailbreak, kojeg ponovo metneš, onda si staviš AppSync preko Cydie, i opet si syncaš sve aplikacije natrag. I svi sejvovi su na svom mjestu ;) i baterija se ne troši brže, i nisam primjetio da se moj iPod nešto usporio, naprotiv, malo je brži :)
Evo danas preuzeo iphone4 nakon skoro 3 mjeseca čekanja u t-mobileu, i evo prvog pitanja za vas koji ga koristite:
Kako znam koji pristup internetu on zapravo koristi?
Imam doma WLAN koji je odmah pronašao , sifru je prihvatio, ali kad sam isključio router nije me upozorio da sam izgubio vezu a surfati sam nastavio uz vidno sporiju brzinu.
Nemam flat Mobile internet već paket od 250mb stoga bih volio znati kad se koja veza koristi, tj kako izabrati redoslijed spajanja na internet?
Softver je 4.3 s kojim je i iPhone stigao.
pa pored signala od mreze, ima sikonice za WLAN, 3g i E vezu...ako pise 3g ili E znaci da nisi na wlanu...
Ok, znači trebam obratit pozornost na one ikonice gore,
Ova od WLAN je pretpostavljam sa one tri crtice, nešto poput radara...
Znam da se to sve može pronaći na netu , ta objašnjenja, međutim komp mi je otkazao poslušnost ovih dana tako da nemam normalan pristup netu.
Ako je na wlanu imas taj kako kazes radar, 3G pise 3G, Edge pise E. I nece te nikada upozoriti kada mijenja sa wlan na data promet. E sad, meni se jednom dogodilo da je ipak skinuo data promet, makar je pisalo da je na wlanu i napravio mi racun od 160 kn za 2 MB. Kad izade JB za 4.3 skini si sbsetting i s njim najbolje kontroliras sto je upaljeno sto nije
jeli vama moze svudi ići na internet bilo gdje di ima signala...meni neće svudi iako pokaze E (edge)
i mene to zna zezat al onda upalim 3g ako je iskljucen i proradi. 4.2.1 jb
Meni svugdje radi di ima signala. I na 3G-u i na EDGE-u.
Ova stavka u settings/general/usage:
cellular network data:
received 3,00 MB
je zapravo ono što sam potrošio od svog podatkovnog paketa zar ne ? (trenutačno 3mb znači)
Jel se može pod mail aplikaciju uvest net.hr račun, i jel se preko iste aplikacije mogu preuzimat attachment-i?
Sa gmaila računa nisam vidio opciju preuzimanja excel dokumenta na svoj iphone, dok sam ga uredno mogao pogledat.
Inače nakon par dana korištenja iphonea vidim da me sms aplikacija najviše razočarala, znam da postoji alternativa sa bitesms ili slično ali ovo je apple po defaultu loše izveo...
zašto mi nekad pri odgovoru na nečiju poruku broji znakove do 70?
Zapravo počne npr 5/160, pa oko nekog broja pređe u npr 35/70 ? I kad pređem tih 70 ne prijavi ništa da će bit poslane kao dvije poruke ili slično...
to je kad odgovaram na način da počnem pisat pored onog znaka fotoaparata...
Inače pod settings/general/about stoji:
Version 4.3 (8F190)
to znači da ga i ne mogu JB i da hoću ?
Da, to ti je promet podataka. A imas i aplikacije koje mjere sam promet ako hoces detaljnije. Mislim da ne moze net.hr jer nema pop i smtp, ali mozda su uveli. Trebas imati te podatke servera da mozes staviti na iPhone. Za attachmente nabavis npr. Goodreader ili iFiles i kad ti dodje attachment, kliknes na njega i imas "Open in Goodreader (iFiles) i tamo ti file ostane. To su inace citaci svih dokumenata
Jel koristis nasa slova čćžđš? Oni ti smanjuju broj znakova u poruci?
Nema jos jailbreaka za 4.3
Hvala na pomoći najprije,
U pravu si za hrvatska slova, evo baš sam probao pisat SMS i uredno stoji /160 dok se ne upiše čćžšđ i onda prebaci u /70 ? jel to onda zaista smijem samo do 70 znakova upisat kad koristim hrvatska slova ? neće valjda onda poruku poslat kao 2smsa ako prekoračim 70 ?
Znači pomoću tih app Goodreader ili iFiles ja zapravo spremam atachmente u memoriju iphona i mogu ih poslije offline pregledavat, i online dalje proslijeđivat preko maila?
To mi treba...
Da ti i odgovorim što me smeta u SMS aplikaciji, kao prvo eto više bih volio jednostavan inbox/outbox sistem nego onakav način gdje cijelu konverzaciju sa jednom osobom strpa "kao" pod jedan sms. Prvo sam mislio da će se dopisivanje sa istom osobom odvojit barem po danima (i onda bi to bilo koliko toliko prihvatljivo), ali sad vidim da mi svaki novi sms od npr Marte nadodaje na moje dopisavanje sa Martom od prije 3 dana i vidim cijelu povijest razgovora unatrag tri dana na istoj stranici... to mi se ne sviđa.
npr ideš nekom pokazat jedan sms koji ti je ta Marta poslala a on odmah ujedno i vidi 10 ostalih koje ti je ona poslala i što si joj ti odgovorio... čudno..., da bar konverzacije odvoji po danima nekako bih to prihvatio al ovako :rolleyes2:
Također mi je smiješno da kod pisanja novog SMSa, ispod retka gdje se bira kome se šalje SMS, stoji polje od čitava 3 cm praznog ekrana po visini, a poruku pišem u onaj milimetarski tunelić !?!
Nevjerovatno, šta ne bi bilo puno preglednije da se slova tipkanja prikazuju tom polju od 3cm ispod retka za odabir kontakta za slanje?
Ima toga tu još što mi ne odgovara, delivery report, smileys itd tako moram priznat da me SMS aplikacija u najmanju ruku nije oduševila...
Da, tako je na svakom mobitelu sa nasim slovima. Kad prijede 70 znakova ide drugi sms. Da za googreader i ifiles.
Inbox je sad na vecini mobitela takav. Jos dok sam imao c910 isto je tako bilo, tzv threaded sms. Na androidu je isto tako (bar na x8). U pocetku je malo cudno, ali se naviknes.
Probaj odgovoriti na neku poruku i u tom praznom se onda prikazuje prosla poruka na koju odgovaras. I meni je falio delivery report u pocetku, sad sam isto navikao. Skini si neki SMS delivery sa appstorea, on ti dodaje neki kod na pocetak sms-a i onda dobijes delivery.
Ok izgleda da je takav threaded sms u trendu, i zapravo i nije toliko loš ali mislim da je greška što se barem ne odvoji po danima a ne ovako da strpa dopisivanje od godine dana u "jedan SMS"...
Evo vidim da ne postoji ni "drafts" opcija/folder,
npr napisao već pola sms-a mati i sjetim se da trebam prije toga poslati sms anti, i onda ovo što sam već napola napisao mati odlazi u vjetar... tj. iphone to ne sprema u nekakvu drafts mapu.
I dalje stojim kod toga da je SMS aplikacija mogla bit bolje riješena, morat ću potražiti nekakvu alternativu, valjda postoji neka koja barem dijelić ovoga riješava i prva/jedina stvar zasada zbog čega bi napravio JB je onaj biteSMS.
kad zavrsis pisanje poruke umijesto u draft zadrzi prst na tekstu pa klkni odaberi sve i kopiraj, pa onda salji anti, štefu, i peri,pa poslije zalijepi pa šalji anti :)
A JB sam napravio odmah nakon 3 dana jer je IPHON dok ne napraviš JB obična cigla, a ovako je svemirski brod :)
Pa zar ne bi bilo jednostavnije da kad izađem napola napisane poruke da je automatski spremi u drafts i poslije je samo dovršim, nego da ja sad to moram označavat pa copy paste, pa ponovo birat kome je šaljem itd
A mozda da prvo dobro razmislis kome ces slat poruku :) , a ima to i dobre strane, zamisli da imaš ljubavnicu i sad njoj pišeš poruku i nailazi ti žena i ti izađeš iz poruke a telefon ti je spremi u draft , i onda imaš problema :) Ovako je sigurno da nece procitat šta si htio napisat i možes se pravit lud i nju napravit ludom :)
JB-aj telefon i instaliraj BiteSMS. On ti ima foldere i organizaciju kao na klasičnim mobitelima.
Iskreno, nemam volje za te zezancije, nije bitno sad zašto, bitno je to da je sms aplikacija mogla bit i kvalitetnije riješena od strane apple-a,
na stranu to što se meni ne sviđa ovaj threaded sms (to je kao u trendu danas) ali evo nedostatak npr drafts foldera, sms izviješća, smiley-a itd nije baš mali nedostatak kod smartphonea od par tisuća kuna...
Isto tako ne prihvaćam da bi nekakve hack radnje na takvom smartphoneu trebale bit riješenje tih problema.
Evo ni na alarm aplikaciji ne vidim kako stavit svoj mp3 kao melodiju alarma, nevjerovatno.
Na stranu to sad, zašto kad syncam slike iz foldera sa kompa u kojem su galerije slika isto raspoređene po folderima on prebaci slike kao te foldere ali isto tako i SVE slike iz tih foldera stavi u svoju mapu Photo Library ?
e to ti je problem i glupost zatvorenosti iosa srecom JB rjesava sve probleme i radis sta oces :)
cekaj znaci dobijes i foldere sa tim slikama i sve jos u njegovom photo library-u?
inace ima u cydiji da dodas foldera koliko hoces za slike u stavljas unutra sta oces pa ti vidi ;)
pozdrav ekipi
dočepao se i ja svog iphone4, ali baksuz kakav i jesam uređaj ne prima signal, samo piše Nema usluge niti reagira na iTunes
Bio u T-Mobile centru, neznaju ni oni šta mu je, kao treba ga poslati na servis
Ima neko iskustva sa takvim stvarima?
Možda ga je netko probao JB i unlockati pa nešto zahebo?
Software je 4.1 a baseband 02.10.04
Jel ti treba unlock? Ako ne treba napravi update bez vracanja backupa na 4.3.1
jeli mi moze ko objasniti kako napraviti clear restore jer mi je već od prije napravljen back up na itunesu pa mi sve vrati na staro
e i skinija san priko itunesa 4.3.1 ali neznan di ga je spremija...pa sad bi tija napraviti clear restore sa 4.3.1 ali bez da ga opet skidan jer neman flat
Samo stisni restore u iTunesima, ako je fw skinut, on će odmah počet nadogradnju, bez skidanja. Kad to završi samo odabereš opciju "Set as new phone" da ne diže ništa iz backupa.
Pozdrav,
Napravio update i jailbreak po ovom tutorialu http://cafe.mobil.hr/threads/71471-T...-4.3.1-Redsnow
I nakon jailbreak koji je dobro prosao vise nemam t-mobile mreze. Ne mogu nikoga nazvati!!
U cemu bi bio problem? Hvala
Koji baseband imas? Ako je od ipada evo fix http://www.redsn0w.us/2011/04/fix-no...n0w-12-on.html
jeli mi moze ko reci zasto mi izbacuje da uključin mobilnu podatkovnu vezi ili wifi kad uden u poruke??? a napravija san clean restore
i meni to pise kad nisam u dometu nijedne podatkovne "mreze"
a dobro onda znan da nije samo do mog mobitela nego su oni sjebali stvar sa softwareom
e i konačno san sredija problem sa antenon :D...(sa clean restoreom)
Razmišljam uzeti novi mob,sve sam o androidu proučio ali sad sam dobio ponudu takvu da mi i4 s 32gb ispadne iste cijene kao i desire+32gb sd card. A pošto mi je iphone ljepši i rad u iOS mi je draži,sad mi je i to opcija. Pa bi molio nekog za strpljenje da mi odgovori na par pitanja,jer o iphonima neznam ništa. Glavna namjena mobitela je pozivi,skype, navigacija, malo interneta i multimedija.
1. može li se svaka verzija i4 besplatno otključati i jb-ati?(uzeo bi iz vip ponude,a ja sam tele2-pa da sad ne bude neka verzija softwarea koja se neda moddati ili sl. )
2. kakve su navigacije za hrvatsku i ima li ih 'besplatnih'?
3. koliko mu traje baterija s nekim nezahtjevnim korištenjem?
4. ostale aplikacije/ima li ih dosta 'besplatnih' ili se one bolje većinom plaćaju?
5. može li se koristiti za file transfer(bez itunesa,da ga samo usbom ukopčam u random komp i prebacim fileove na njega)?
Hvala puno unaprijed!
1. Ako ćeš uzimati iz Vipa, vjerojatno će doć sa 4.3 verzijom, a nju nemožeš otključati.
2. Imaš "besplatnih" i dobre su (Navigon, iGo)
3. Meni traje 2-3 dana
4. Ima dosta besplatnih, a i Lite verzija onih koje se plaćaju.
5. Bez JBa nemožeš
pita me sad itunes update na 4.3.2 ? izasao vec !
Bio sam u vip centru i pitao,kažu da i4 dolaze sa 4.1 softom, Može li se taj otključati za tele2?
moze
usput ga jailbrejkas i imas besplatno sta god ti dusa pozeli
baterija će ti trajat (kod nezahtjevnijeg koristenja) 2 dana minimalno a moze i 3
Naručio sam ga,jebatga,pa ćemo vidjeti koji soft je unutra,ako neće ići,furat ću vip malo dok ne probiju ovo ili se ne zamijenim s nekim za T-mobile pa pređem na njih. RAZR koda je znao te je sinoć konačno crknuo nakon 7 ipo godina,samo je ekran prestao raditi. :D
BTW,jel koristi netko onaj gevey turbo sim,koliko vidim -to šljaka sasvim uredno?
Sad idem pročitat cijeli podforum. :D
Ja sam svoj uzeo prije Božića prošle godine kad su se počeli prodavat u Vipu i došao je sa 4.2.1. Mislim da te netko mulja sa 4.1, i tu si ljudi pisali da je došao sa 4.2.1 fwom.
Ma znam,to i pretpostavljam jer vidim po forumima da ekipa dobija noviji software unutra,košto i sam veliš. Ali nije ni toliko bitno sad,malo ću kombinirat za početak i kupiti gevey najvjerovatnije.
Šta ti je tak teško skinut sa neta opet? :jehon:
Al evo, izvoli...
Evo, fico45 ti ej odgovorio. Smao moraš uključiti "show hidden files" ako nije.
ciao ja imam pitanjce , ako sam na pravom mjestu za to ! kupio sam iphone 4 16 giga u T-comu , jb je i baterija mi trajalja jedva 2 dana , dobro jesam malo igrao , surfao i razgovarao al ne nesto previse . i to mi bilo cudno sto svejedno traje samo 2 dana , kada sam imao iphone 3g u počecima mi je dosta baterija trajala i vise od 2 dana . odnio sam ga na reklamaciju i oni ga vratili te rekli da je sve u redu da su ga tamo isprobali i da sve stima . moje pitanje je dali da im idem tamo pa da im mamicu ***** dok mi ne poprave ili posljau novi? , ili je to jednostavno takva baterija . i da sada kad su ga vratili naravno resetirali su ga i nisam ga jb - o i nadogradio sam mu Ios na 4.3.1.
pa sta bi ti tija?? koko sati imas usagea? ako imas 7-8 sati to ti je onda to...nemas sta trazit