Pita, za unlock, toga još nema, čeka se izlazak iOS-a 4. Vjerojatno će brzo doć i unlock za iOS 4, pa nema potrebe ostajat na 3.1.x
Printable View
Pita, za unlock, toga još nema, čeka se izlazak iOS-a 4. Vjerojatno će brzo doć i unlock za iOS 4, pa nema potrebe ostajat na 3.1.x
pozdrav svima imam problem s iPhonom zakljucao mi se. Na ATT americku mrezu dali postoji kako mogucnost da ga preko iTunesa otkljucam da skinem nesto s neta,ili neka druga opcija? hvala pozdrav....
pozz svima. Nemojte me tuči , ali moram pitati jer mi relativno hitno ovo treba a nemam vremena pročitati svih 37 stranica. Znam znam , pitano je jedno 10.000 puta. jučer mi uletio novi iPhone 3G , 3.1.2 , i sad ja bi trebao Unlock. Koliko sam skužio, postoji nekoliko metoda , prvo treba JB putem blackra1n-a ili spirita a nakon treba skinuti ***sn0w za unlock. Problem je u tome, što postoji desetak metoda , jedna ima neke mane, druga ima druge. ja trebam JB i unlock za 3.1.2 a da sve radi kasnije....simple as that!
E da , pošto sam vidio da je metoda sa Spiritom jako jednostavna , jel je moguče sa spiritom unlockat (skinut ***sn0w)? I točno koji ***sn0w , jer ih ima nekoliko
Evo zahvaljujem na odgovoru i sorry ako ste ovo orgovorili jedno 3124 puta ,ali hiča mi je :)
ja imam problem moze li mi tko reci kako mogu sam otkljucati tj.gdje mogu naci unlock posto sam dobio od frenda iz USA iphone zakljucao se na AT&T mrezi hvala unaprijed
Ne ponavljaj pitanje svako malo.
Treba ti AT&T kartica da možeš upalit mobitel i onda možeš odradit JS sa Spiritom i unlockat. Ako je gore 3.1.3 soft onda zaboravi i čekaj 4.0
a dali postoji neka druga mogucnost bez sim AT&T meni mob radi mogu zvati i primati pozive ali mi stoji samo SOS pozivi tj. nemogu otvarati applikacije
nasao sam na you tube kako ga aktivirati preko i tunesa cim ga prikljucim tamo odem na restor ali da moram skinuti neki un lock paket zanima me koji trebam skinuti.mozda sam malo dosadan ali problem pokusajem sijesiti vec duze vrijeme..
bok ljudi imam jedno pitanje mozda je i glupo. ako se zagrebe ekran(tj. staklo ekrana) na iPhoneu, se to ikako da zamjenit ili popravit ili bilo sta??? ili to tako ostane onda??
Prvo probaš ispolirati- ako je neko manje oštećenje, možda pomogne.
Ali, naravno da možeš zamijeniti- samo što će koštati.
Možeš naručiti sa ebay- a neko najjeftinije staklo (tj. komplet), ali naravno da nije ista kvaliteta i možda još nešto zezneš kod postavljanja.
Ili možeš dati nekome tko zna što radi- tipa u servis u T- mobile (da pošalju u Mađarsku) ili Tomm- u sa mackorisnik foruma (ne reklamiram ga, već je on stvarno jedini čovjek za kojeg znam da pouzdano popravlja iPhone- ove).
Tomm bi te vjerojatno jeftinije izašao i, naravno, bilo bi puno brže.
a cirka cca koliko bi KN doslo nekako okvirno ta zamjena kod tog sto kazes??? ima tih malih ogrebotina ali oni se ni neprimjecuju njih na svim mobitelima bude ali ima jedna sitna koja je vec i ono ponekad ju osjetim pa me nervira.
Ako je neka baš ogrebotina (a ne pukotina)- po meni se ne isplati mijenjati...
Zamjena zadnje maske je bila 800 kuna, ali ne znam koliko je za ekran.
To je velika cifra, ali kada pogledaš koliko iPhone košta i rezervni dijelovi...
Kažem ti, kontaktiraj Tomma sa mackorisnik foruma.
a dali mogu znati na kojem sof če raditi?
3.1.2 mmožeš unloackat, 3.1.3 ne. Jedino ako pukneš custom firmware koji ima stari baseband.
jeli pod custom mislis u i tunesu da idem shift-restore. dali mogu u spiritu odraditi
mene zanima...kupila sam novi komp...kako sada spojiti iphone sa itunesom a da mi ne pobrise sve na njemu??znam da trebam aplikacije prebaciti u onaj jedan folder u useru...a kaj je s pjesmama?moram ponovno slagati playliste?
kaj prvo trebam napraviti kada ga spojim s itunesom?authorize computer?
hvala :*
Trebas cijeli folder itunes prebaciti sa starog na novi komp. Na win7 nazali se pod MyMusic. I kod prvog pokretanja (prije nego kliknes na ikonu iTunes) stisni SHIFT + klik na ikonu iTunesa. Onda ce te pitati da li zelis ucitati novu ili postojecu "database" i ides na browse i odaberes tu staru
ok, prekopirala sam cijeli taj folder...jel ga mogu ja samo zamijenit sa onim postojecim, taj MyMusic?
prvo na novom kompu instaliras iTunes i automatski se napravi folder iTunes u My Music. Taj folder "iTunes" izbrisi i samo tu stavi sa starog komp.
Ljudi, da li se može napraviti jailbreak na iPhoneu 3GS, soft 3.1.3? Znam da se nemre otključat, al meni to ni ne treba nego samo jailbreak...
decki imam jedno mozda glupo pitanje ali eto zivcira me.da li je moguce da kad dobijes poruku i obrises ju obrisati i onaj kontakt da ne stoji uvijek ime u porukama s kim si se dopisivao??recimo dobijem poruku od marka ja ju obrisem ali kad opet udjem u poruke svejedno pise marko?hvala
mozes tako a mozes i preko one ikonice UREDI,kliknes na nju i obiljezis sto sve zelis obrisati
bok ljudi, zatrazio bih vas malu pomoc oko iphonea. iphone je nedavno kupljen i na 3.1.3 je. JB je sa spirit-om i unlockan sa ultrasn0w-om. moze kakva pomoc oko postavki i aktivacija mms-a za TELE 2??? hvala unaprijed!!!
edit: i da 3GS je
decki pitanje jedno...imam problem sa iblacklist.radi se o tome da sve naredim kako treba,stavim broj iz imenika na black listu i kad mi taj posalje poruku mogu je procitati normalno preko poruka sto nebi trebalo biti tako..naime pojavi se poruka i preko blacklista al sta mi vrijedi kad se moze i normalno procitati.jel imao tko slican problem??
Jel izašo unlock za 3.1.3 3gs?
Unlock se može odraditi na svim verzijama basebanda.
Prije svega trebaš pod Settings --> Phone --> My Phone number unijeti
korisnički broj u formatu +385 9X XXX XXXX
U glavnom meniju odaberi Settings -> General -> Network -> Cellular Data
Network:
Cellular Data (Internet pristup):
APN: wap.tele2.hr KORISNICI NA BONOVE
internet.tele2.hr PRETPLATNICI
Username: ostavi prazno
Password: ostavi prazno
MMS (MMS slanje):
APN: wap.tele2.hr KORISNICI NA BONOVE
mms.tele2.hr PRETPLATNICI
Username: ostavi prazno
Password: ostavi prazno
MMSC: http://mmsc.tele2.hr
MMS Proxy: 193.12.40.66:8080
MMS Max Message Size: 614400
MMS UA Prof URL: ostavi prazno
imam problem :( naime, imam 3gs 3.1.3 i danas je nekaj zasteko...do maloprije je sve radilo, ali sada 0 bodova...on je i dalje upaljen, ali svako malo javlja da se springboard skreso, i da trebam restartat...stisnem restart i onda se sve zblokira...sve je usporeno,nece okretat stranice ni nista...
uspjela sam ga backupirat, pa me zanima, da li mi on backupa i kontakte???
uglavnom, javi da je problem u rock extension, maknula sam to ali i dalje je isto...kaj da radim???ne bih stavljala na os4 jer za njega nema JB :(
EDIT: a nista...restorala sam...verzija je sada 05.13.04, prije je bio 05.12.01...ima li jb?ili nekakve nade u skori jb??
ja bih samo da mogu staviti da mi zvoni moja muzika :D
pitanje za mjuzu, kad stavim recimo neki album koji mi u folderu onda mogu izabrati da samo taj album svira stvar po stvar no kad recimo stavim neki folder sa raznom muzikom nemogu, pa u biti me zanima kak da slusam recimo samo jedan folder a ne po artistu pjesmi i slicno
napravis si novu playlistu s tim stvarima iz tog foldera
ništa, samo unesti ove postavke ako si na tele2 mreži..
Ništa za MMS, od 3.0 softa, iPhone ima nativnu podršku za MMS. Kamerice nema ako nisu unešene postavke.
imam problem sa postavkama za mms,znači upišem podatke u iphone ali mi ne ostaju zapisane nego se izbrišu..apn,username i pass mi se izbriše a mmsc i mms proxy normalno ostaje zapisan ne izbriše se,sad da li meni nešto fali od instalacije ili je nešto drugo....molim pomoć...hvala.. mreža vip...iphone 2g..3.1.3.....
http://i49.tinypic.com/w817vd.jpg
kaj ja mogu sad napraviti da bi dobil opet jb
može i na 3.1.3 netreba biti 4.0
bil sam na 3.1.3 sa spiritom pa sam normalno update napravio na 4.0 (slučajno)
sad bi opet jb
Može li meni neko pomoći imam iPhone 3GS i OS 4.0. Interesuje me postoji li način da kad poruke dobijam da mi ih ne izjava odmah na displeju sa kompletnim tekstom, već da kad ih dobijem da imam znak da sam primio poruku pa da udjem u poruke i normalno ih otvorim nešto kao na Nokia telefonima npr. Ovako mi ovo pravo ružno stoji ti telefon na stolu dobiješ poruku i svak ti je može pročitati. Pozdrav za sve forumase
settings/messages/show preview - no
ajd sad stvarno pitanje tebi i ostatku foruma kako netko moze kako vi kazete SLUCAJNO napraviti update na neznam recimo 4.0
to ili covjek nezna citati pa samo klika na DA ili nezna sta radi.
ne zelim nikog vrijedjati ali stvarno mi to nije jasno vec 100 puta sam to procitao i nikako mi nije jasno.
ili vi imate neke posebne iphone uredjaje koji sami rade update.
Bok.
Posto se bas nekuzim u iphone, bolje da pitam. Procitao sam dosta toga, ali vise nista nekuzim, i nisam siguran sto mogu, sto ne. Jedni govore jedno, jedni drugo. Vjerovatno jer se mjenja stanje nonstop.
Znaci, dobio iz englenske 3gs 16gb, 3.1.3 , 5.12.01.
E sad me zanima dali ga mogu unlockat??
I dali cu ga morat palit s kompjuterom ili normalno??
Mozes unlockat i paliti normalno bez kompa. Napravis Jailbreak sa Spiritom, unlock se radi sa ultrasnowom nakon jailbreaka.
kad upalim E na SBsettings, umjesto da mogu na net, piše mi SIM LOCKED i moram opet utipkati pin ali svejedno ne mogu na net...
zna netko u čemu je problem?
jesi li namistija postavke za vip mrezu za ic na internet u settings?
Pitanje, napravio bi upgrade na 4.0 OS, ali sad je problem što nemam aplikacije sa mobitela na kompu. Da li je moguće nekako prebaciti aplikacije s mobitela na laptop, pa ih nakon upgradea vratiti na mobitel?
skini installere priko installousa i onda priko ifunBoxa pribaci opet u telefon, a za cydiu imas jedan program koji se zove ja mislin ibackup
Trenutno sam na moru i nemam kompjuter s itunesom na kojem su mi te aplikacije, zato me to zanima. Imam obican laptop na kojem sam danas snimio itunes i sad cekam da vidim tocno kak to sve spremiti na laptop pa updateat pa onda opet vratit gore.
IMAM ipod 5 generacije 8gb s camerom softverom 1.0.2 zanima me dali ce imati nekakvih problema ako mu stavim softver 3.1.3 ili cak Oi 4.1
Pošto odnedavno tek imam iphone 3gs kojeg sam JB, imam pitanje dali svoj iphone smijem spojiti sa compom odnosno sa itunesom?
Nisam siguran dali smijem pa vas pitam da mi ne bi sta blokirali telefon itd.
naravno da smijes
ima li još nekih source ili kako se već zove koji se dodaju u cydiu za download programa i ostalog kao što je ovaj installous
moze li mi nesto reci kako da ubacim muziku i video s kompa u iTunes i kako da ih prebacim na iPhone????
sbsettings ne obavlja svoju funkciju... aparat se spaja na net, bez obzira dal je E ugašen ili ne... ima li neki drugi program s kojim to mogu kontrolirati, tj dozvoljavati ili ne dozvoljavati spajanje na net?
FakeAPN
Cydia
Imam iPhone 3GS i JBao sam ga, iOS 4.0.
Preko Cydie sam instalirao Instalous i svakave aplikacije, instalirao sam i Appsync za 4.0 OS.
E sad, kad hocu syncat mobitel sa iTunesom sve prodje oke.
No, gotovo sve crackane aplikacije mi se obrisu (osim cydie i instalousa).
Jel zna itko u cemo je problem?
evo probaj ovo
= Citat =:
When I try to sync my apps to iTunes, they either don't transfer, or get deleted.
FIX:
(1)Make sure you have the correct AppSync version installed for you firmware
- 3.1 = iOS 3.1.0, 3.1.2, 3.1.3 (iPod Touch and iPhone)
- 3.2 = iOS 3.2., 3.2.1 (iPad)
- 4.0 = iOS 4.0, 4.0.1 (iPod Touch and iPhone)
(2) Make sure you have at least 1 legit app from the AppStore installed, free OR paid.
(3) Make sure your device IS NOT connected to the computer while you install an app.
(4) Try rebooting, or Respring, after you install an app, then try syncing again.
(5) Make sure iTunes Sync is ON in Installous.
Probao sam sve, kad god syncam sve aplikacije instalirane preko Instalousa mi se pobrisu :/
Dok one od Cydie ostanu.
Neznam dal se treba jos nekaj instalirat uz AppSync ili ne.
I jel postoji nacin da se updatea na 4.01 sa 4.0?
Sad mi u iTunesima samo pise da je dostupan 4.02
imo sam taj problem s 3.1.2 jedino sto mi je radilo desni klik na telefon u itunsima i transfer purchases
i onda ti nebi trebo obrisat krekirane aplikacije...
Za koliko para moze da se kupi Iphone 3GS 16GB?
Koliko se krecu cijene?
Namjeravam kupiti iphone 3g i sad pitam hoče li sve applikacije raditi na 3g za godinu dvije kad več bude izašao iphone 5 (pitam to radi slabijeg hardvera)?
bok imam jedno pitanje. malo steka iphone nakon dugo vremena pa bi htio napravit restore pa me zanima dali se moze napravit samo restore bes updeta jer mi u itunsima pise restore and update??? 3.1.3. firmware je 3GS
Zna li netko zasto mi se cydia kad ju kliknem zatvori sama od sebe kad ju kliknem??? pise mi loading i nakon cca 5 sekundi se zatvori tako da od jucer otkad to traje nemrem uc u nju. Probala sam restart i ne pomaze. Jel ima tko takav slucaj i kaj da delam? Fala
Ljudi pomagajte, ni danas mi ne radi cydia tj. izbacuje me iz nje kad kliknem na ikonu...????
samo da napomenem da me tako znalo izbacivati i iz drugih ikona tipa facebook itd. ali bi nakon par sati proradile...no sad vec 2 dana nemrem pokrenuti cydiu jer me izbacuje...help
Evo treći dan da mi jedino cydia ne radi, izacuje ma nakon par sekundi kad kliknem na nju...:cry:
ŠTA NITKO NEZNA KAKO DA RJEŠIM TAJ PROBLEM SA CYDIOM? EVO VEĆ 5. DAN ME IZBACUJE :sos:
Jel se može unlockat iphone 4? Dobio sam ponudu za jednoga da ga nabavim al je zaključan pa da ne kupim mačka u vreći :)
jeste zadovoljni fotografijama na 3gs? kakve su?
2 Zagy: Može se unlockat samo ako nema zadnju verziju softa (4.0.2)
2. Meg250: Ja osobno sam zadovoljan, dosta dobre, oštre, ja mene taman.
Ima tko odgovor na moj problem sa cydiom?
za to si vrijeme si mogla cijeli google pretraziti. Evo nekoliko rezultata sa "reinstall cydia"
http://modmyi.com/forums/general/336...repawning.html
http://efeion.blogspot.com/2008/09/u...all-cydia.html
http://www.nelson-wong.com/blog/?p=1091
ali najbolje bi bilo napraviti restore, ali onda ce te staviti na zadnju verziju 4.0.2 za koji nema JB. A mozes i staviti custom firmware, ako imas SHSH spremljen
Pretražila sam i naišla na neš slično, al to mi se čini komplicirano...ajme majko...!
evo moze malo pomoći
namjeravan kupiti iphone 3gs 16 gb u tarifi pa iman nekoliko pitanja ako već ima odgovore na ta pitanja nemojte zamiriti
1. ako ga uzmen u t-mobile oće li biti zaključan i oće li imati one pizdarije od ikona od t-mobilea
2. da li se dobija izvjesće o dospjeću poruke, ako ne dali je ikako moguće to nekon aplikacijon ispraviti?
3. dali se moze ikako srediti da se mogu slati datoteke priko bluetootha
4. jeli touch stvarno dobar ali bas dobar jer nemogu podnit niti malo da me zajebaje touch
5. kakva je kvaliteta izrade, jeli moze priziviti ozbiljije padove bez većih posljedica
6. navedite sami prednosti i nedostatke po vasem misljenju
7. jeli dosa iphone 4 kod nas, ako nije kad bi triba doć
fala svima puno na odgovorima
Na sa pitanja je već odgovoreno, potraži malo.
Ja ću samo napisati da se sad jedino proizvodi 3GS od 8 GB, 16 i 32 GB više nema. Jedino ako imaju na zalihama.
1. da (ako ih ima jos), nece biti nista od t-mobile
2. da
3. da
4. ako ne i najbolji
5. ovisi kako i na sto padne, ne mozes tako gledati. Ako ce ti "ozbiljno" padati kupi onu gumenu nokiu
6. pretrazi ovu temu malo
7. valjda tijekom 9 mj
ako moze lagani help..dakle iphone 3GS je na 3.1.3 softu trenutno. i htio bih ga updateat na 4.0 soft. no ako idem na itunes update on ce ga stavit na 4.0.2 za koji nema jailbreak. da li bi mogao staviti nekako na 4.0.1?
mislim da se moze, pogledaj na netu. A dali nemozes dok pokrenes itunes i dok ti skoci prozor ugasiti ga i ides na restore (i + shift) i odaberes soft sa racunala (naravno prije ga skines).
Dali ima ovdje koji developer sa 4.1 softom? Citao sam da će taj soft biti "prava stvar" za 3g iphonove.
Ne moze se vise spremiti, kasno je. Mislim da ne moze jer apple vise ne potpisuje 4.0.1. Ali mozes probati, nista te ne kosta. Imas link za download firmwarea u sticky temi
Imam problem s iPhonom izbacuje mi opciju da "oprema nije u skladu s iphon uređajem da prebacim na avio mod"posle toga mi neradi zvuk pri zakljucavanju i tipkovnici
nemam zvuka na ipodu?? Hvala?!?!
Ovako, htjela sam skinuti besplatnu aplikaciju m-zaba za iphone međutim kad sam išla u app store i kliknula na install došla je poruka "This application requires the Iphone 3.1.3 Software Update". Eh sad, imam JB iphone i kako da napravim update softwera, a da ne izgubim JB ako me kužite, znači sve aplikacije itd. Ako netko može napisati postupak bila bih jako zahvalna jer se baš ne snalazim u svemu tome (JB mi je napravio frend). Tako ću valjda rješiti i problem sa cydiom koja mi ne radi tjedan dana već). :sos:
Imam iphone 3gs sa 3.1.2. soft. te je jailbreakan preko blackraina, nisam radio unlock. Želio sam ga update na 4.0 1. koji sam već ranije skinuo i pokušao sam sa shift + restore, no nikako ne ide, non stop se pojavljuje error. Jel problem sa iphonom ili jednostvno apple to više ne dopušta, tj. moguće je samo na 4.0.2. ????
m-zaba se skida s app storea ili ti ga pošalje zaba ako im kažeš da bi htjela koristit tu opciju..kad ti je mob jailbreakan kao meni možeš zabu updejtat kad bilo kao i sve druge aplikacije s app storea... ako nemaš aktivacijski kluč od zabe za iphone koji imaš nemožeš ni pristupit m-zabi..uglavnom ja sam prije 2 tjedna instalirao m-zabu pa znam..i predobar mi je pregled svih računa, kupovina i slično..aplikacija za 5 zvjezdica što se tiče financija :)
Da znam da se skida s app storea, ali stvar je i tome da mi ju neda skinuti pojavi se "This application requires the Iphone 3.1.3 Software Update" kad stisnem install. Jel mogu skinuti tu aplikaciju ako mi banka pošalje link za skidanje ili će me opet ražiti update softvera?
imaticx fala na odgovorima
iman jos samo par pitanja :D
1. kako se sredi da mogu slati datoteke priko bluetootha
2. koliko van traje baterija
3. dali van se izgrebe ekran nakon duzeg koristenja mobitela
1. jailbrejkas mob i instaliras ibluenovu :)
2.meni traje 1 dan
3.imam ga 9mj i nije mi se izgrebao ekran...doduse, ja ga imam u torbici 90% vremena, tak da ne znam kak bi bilo da ga ne pazim :D