Nekoliko Blackberry tupavih pitanja
Pozdrav svima!
Imam štošta za pitati u svezi Blackberryja, a ne poznajem nikoga tko ima tu zanimljivu napravicu pa bih udavila vas, oprostite. Čitala sam stare teme, proučavala druge forume, noći provodila na T-mobile stranicama i još uvijek ne razumijem kako to funkcionira, imam osjećaj da postoji nešto što se podrazumijeva, a ja to ne znam i zbog toga se osjećam glupo. Nešto kao ona fora da se uvijek odvojeno miksaju bjelanjak i žumanjak. Zašto to ni u jednom receptu ne piše? :mad:
:google: Možeš misliti!
No, da se vratim na temu. Htjela bih kupiti Blackberry, dobivam puno važnih mailova tijekom dana i strah me otići od kompa da mi ne bi promaklo nešto bitno. To više nije opcija jer je došlo vrijeme za udaju i moram izlaziti van i tražiti frajere. Naravno, nije nevažno ni to što što su prekrasni. Koji bih točno uzela, nemam pojma. Ovako po izgledu, sviđa mi se 8310, ne želim screen touch jer nemam uvijek živaca zuriti u što tipkam. Zapravo, nije ni važan model sad, valjda ću naći neki za zadovoljiti svoja estetska potraživanja. Ono što me zanima je kako BB funkcionira.
Kupim uređaj u dućanu, nevezan ni za jednu mrežu. I što onda? T-Mobile (to mi je operater) nudi nekakvu poslovnu tarifu. Ali... ja nisam poslovna! Predajem u školi, zaboga. Ne želim puno love davati za to! Flex team, data roaming, mobilni ured, što je to? :envy:
Našla sam sljedeće:
= Citat =:
Mjesečna naknada, koja uključuje slanje i primanje neograničenog broja e-mailova prema T-Mobile HR mreži, iznosi samo 80 kuna (PDV uključen).
Jesam li dobro shvatila da se toliko treba plaćati mogućnost da primaš i šalješ mailove preko BB? I to prema T-Mobile mreži? Kako da šaljem mailove prema T-Mobile mreži, svega mu? :suicide: I nikakav internet nije uključen u to, jedino puko mailanje? 80 kn? Stvarno? :spin:
Ja bih nešto jeftinije od ove ponude. Molim vas, recite mi postoji li to. :love:
Hvala lijepo! :angel: