Problemi nakon Jailbreaka?
Da li je netko primijetio ikakve probleme na Jailbreakanom iPhone 3G? Neke glasine govore da ljudi znaju imat problema, da telefon poslije ne radi "sve 5" nego da se pojave neki "duhovi".
Naravno da po defaultu ne vjerujem takvim stvarima, no primijetio sam da mi neke stvari ipak ne rade kako treba u zadnjih nekoliko dana. Recimo push mail, koji je radio kako treba nakon što sam ga podesio za Yahoo! mail, počeo je zezati, u smislu da iako je podešen na push, što bi trebalo biti real-time, ne radi to. Odem u mailbox, koji se automatski refresha samim ulaskom, pa se pojavi 20ak mailova koji su stigli u proteklih recimo 30-40 minuta, ali koji se nisu sami od sebe pojavili - dakle bio je fetch a ne push. Onda opet radi kako treba. Pa opet ne.
Restartao telefon - ista stvar. Na kraju sam te accounte stavio na fetch, pa apply, izašao iz settingsa, pa se opet vratio i prebacio ih na push, i onda je počelo raditi kako treba - neko vrijeme, dok se nije desilo isto.
Sad sam napravio (sinoć) restore preko iTunesa, nisam Jailbreakao, i zasad radi kako treba - zato se pitam da li je moguće da je to Jailbreaka, da se nešto zezne?
3G je off, WiFi isto, sve je na Edge mreži, ali prije mi je to (na drugom telefonu) radilo bez problema - konačno, taj header maila i prva dva reda teksta koji se šalju inicijalno nisu tako veliki da bi se primijetila razlika zbog brzine mreže.
Ima netko sličnih iskustava, možda ne sa mailom nego s drugim stvarima, da ne rade kako bi trebale nakon Jailbreaka?