molim vas ako netko zna postupak i pomoću kojeg alata i kabela povezati na pc za ubaciti midi mp3 i slike.memorija mu je 2mb.hvala
Printable View
molim vas ako netko zna postupak i pomoću kojeg alata i kabela povezati na pc za ubaciti midi mp3 i slike.memorija mu je 2mb.hvala
naravno da se sve može.... Evo ovako,potreban ti je Usb Data Kabel za taj priijenos,znači,slike,melodije itd..A Software ćeš nać OVDJE
Znači instaliraj program,prištekaj telefon i kad ga prepozna kao,najvjerojatnije Samsung Modem,instaliraj drivere..iz tog direktorija gdje je program...
Znači,ako ne krene automatski,ručno ga usmjeri ka tom folderu...
---Drugi put nemoj baš dvije iste teme otvarat...:wave:
Jel ti ga prpozna kad uštekaš kabal u telefon? Kao "found new hardware device"?
I još jedna stvar što ti treba,to je moja greška, Samsung USB driver installer.exe
Ako to već nisi skinuo...
Znači.prikopčaj telefon i pokreni Installer
prijatelju neide,ne pripoznaje.sve sam skinuo,kada idem pokrenuti samsung usb drajver instaler piše napomena nemojte spajati vaš tel na pc prije nego instalacija bude dowršena.probao sam i prije i poslije,drajvere instalira samo mob ne nalazi.što se tiče samsung pc studio 322 hd5 verzija 3.2 instalira ga ali u jadnom trenutku piše ako pc studio želite povezati u mpt načinu rada potrebna je najnovija verzija window media player,neće utjecati na ništa osim pc studio.ništa ne razumin,damije naslikati postupak možda bi i u svemu tome nigdje na cijelom kompjuteru ne nalazim svoj mobitel.izvini budali što te gnjavi hvala:cry:
Polako,bumo riješili....
Evo skini OVAJ driver...za početak..
Probaj promijenit USB port,nekad i to zafrkava...Mora ga prepoznat kao "new hardware device" kad ga uštekaš u komp....Jel to koristiš originalni kabel od njega?
Ovako ćemo....
1.Sve deinstalirat,software,driver installer,restartaj komp.
2.Ne spajat Mob na kompjutor.
3.Instaliraj USB driver
4.Instaliraj PC Studio
5.Ponovo restartaj komp.
6.Uštekaj usb u komp.
7.Uštekaj kabal u upaljeni mobitel..
Zatim komp mora detektirat new hardware i instalira pravilni modem driver..
Tad bi trebao bit spojen.
BTW: Odaberi u Pc studiu pod Menu; File/connections i mora biti odabrana USB metoda spajanja...
I provjeri u Control Panelu pod "Phone i Modem settings" dali imaš nešto ovako
http://img.photobucket.com/albums/v3...apture_015.jpg
Ovo je moja slika,ali uglavnom mora postojat Samsung USB modem...
pokušati ću pa javim danas sutra,nemogu restartati komp jer sam radi sebe stavija deep freeze dami sa disk c prilikom restarta briše sve,toje za viruse i ostalo.nemem mrežu za maxadsl,tcom ja vremenski sporo uliće svašta pasam se nekako žaštitio sa ovim alatom i iša na hombox,pozdrav
piše nešto wpd instaling failed,ne pripoznaje ga.našao sam na disk c kada instaliram mape drivers 4.24 i sdamsung pc studio.znači sve instalira a ne prepoznaje ga.kada uštekam kabel na mobitelu piše samo punjenje.dali je to do kabela,gdje kupiti koliko košta.hvala od srca pozdrav iz dalmacije:respect: