imam wirrles rotuer u sobi od D-linka, svugdje mi lovi signal na mobitelu, van kuće, po dvori
Printable View
imam wirrles rotuer u sobi od D-linka, svugdje mi lovi signal na mobitelu, van kuće, po dvori
Da stvarno,u čemu je problem? :jehon: Nije valjda da nisi znao da wireless ima toliki domet? :jehon:
Znao sam, nego kod cure u kuci wlan ima signal di god da jesam. A kod mene ne lovi. Pa pitam dali postoji kakav adapter ili nesto sto sluzi kao point uredaj odnosno sluzi kao pojacivac signala?
jedino je rjšenje da skineš orginalnu antenu i zamjeniš je jačom joju moš kupit tako tza kojih 150-400kn, bolje potraži na pcekspert forumu
edit: iako...i dalje mi baš i nije jasno kaoji je točno tvoj problem? kažeš a ti lovi čak i na dvoru a sad kažeš da ne lovi
kako mislis jel imamo obodvoje isti wlan router?!
nisi me shvatil bas...
uprincipu na laptopu mi je nesto slabiji signal u prizemlju u kuci, dok na mobitelu wlan ne hvata mi...a htel bi rijesit sve mrtve tocke po kuci znaci da mi svugdje signala u kuci ima...
tu nesto sa prvim postom ne sitima, htel sam rec da mi lovi svugdje signal oko kuce, u kuci osim dnevnog boravka mi radi problem, na laptopu imam signal nekakav, i to jadni, a na mobitelu uopce nemogu nac vezu tj.signal, neznam sto se desilo sa prvim postom, sve je prije bilo ok, sad odjenom fali 4 rečenice.