[N73] - katastrofa od moba
Aj da nabacim neku recenziju
Daklem, imam mob kakvih 2 mjeseca i kolko sam se uvjerio, osim "nice & flashy" dizajna, ovaj mob (možda ne mob sam po sebi već OS9.1) je najsporiji, najzbagiraniji i najograničeniji symbianer kojeg sam ikad koristio.
Ajmo po redu:
Abnormalna sporost sustava (i to po defaultu, instalirana je opera, im+, xplore, lcg jukebox i resco viewer). Vuče se apsolutno sve od menija, ulaska u foldere (!?) startanja aplikacija/jave/kamere/poruka...ukratko - sve.
Spontano rušenje aplikacija, a da ne govorim u pozadini, bez obzira kaj ima 10MB rama fraj. U 85% slučajeva, sve kaj nema opciju "mark as system app" bu krepalo u pozadini. IM+ i opera nema šanse da rade zajedno.
Kamera -3.15mp? naaah..dan, noć, lampa, blic, AF, svejedno, kad se stavi na komp izgleda ko da je kanta vode poršla po vodenim bojama - pre jaka kompresija, slike ne služe nićem drugom neg za gledanje ekranu veličine pol kutije cigareta
Slaba ponuda programa, no to je već pitanje 3rd party mase. Ugl, od svega ponuđenoj, osim ovih gore navedenih programa, drugo niš nije prošlo kriterij da ostane na fonu.
Zaključak: Dummy fon na kojem moš igrat malo ljepše igrice :rolleyes:
Nadam se da ostali v3 fonovi nisu takvi :hm: Odoh ja natrag na V2:wave: :cool: