razmisljam o jednom od ovih modela, oba bi kupio polovne i cijena im je cca1100 kn. sto mislite koji da kupim....
Printable View
razmisljam o jednom od ovih modela, oba bi kupio polovne i cijena im je cca1100 kn. sto mislite koji da kupim....
iako ga nisam volio zbog brzine kupi vario...uiq symbiani bas i nisu nabolji izbor po meni...a vario je WM...ugl uzmi varia...jer ima i wlan i sve
Zbog W-lana bi ti preporučio MDA Vario, ali nije ti ni M600 loš izbor zbog organizatora.
Kako sam imao Vario, preporucio bih ga! ;)
hvala, ipak je odluka na variu..ali problem je sto se puno razmislja o jednom izboru...pa tu zna uletit i 3 i 4 mob, npr 6120, n80...uglavnom nije lako za odlucit...vario ima najvise sanse (iako ima slabu kameru) jer volim wm telefone...
nemam vise, ali nisam maknuo iz profila... bio mi je ok, iako ne vrijedi toliko koliko ljudi traze za njega na forumu. mala tipkovnica...
kad vec imas wlan i wm onda je to ipak premali ekran i nije osjetljiv na dodir. mijenjao sam ga za varia...pa i njega promijenio...ali sam skuzio da je taj vario imao sve sto mi treba.
ako nadjes hp po povoljnoj cijeni uzmi, ali mislim da je besmisleno davati 1300 ili vise kn za njega.