eto neznam za koji da se odlučim molim preporuke...:respect:
Printable View
eto neznam za koji da se odlučim molim preporuke...:respect:
w810i bez razmišljanja...
kamera, baterija, mp3 funkcionalnost...
d600 ima samo bolji video..
moja preporuka je isto w810 :)
Naravno.............W810.............definitivno.. .....i bez puno razmišljanja.:beer:
jedina prednost d600 je što ima word ali to je nezamjetno naspram opcija i kvalitete w810. a i w810 je znatno noviji telefon od d600, dulje mu traje baterija i sve. w810 bez razmišljanja
W810 deeefinitivno
Uzmi W810i,imala sam i d600,samo je w810i bolji.
Hvala na preporukama,al teže ga je naći na crno...
w810i ma bolju (puno,puno,puno)bateriju, bolje izvedem mp3player, kamere su podjednake..
D-600 - ekran bolji, skoro pa savrsen, odlicno snima video, skoro bih rekao da bolje snima od moje N90tke. jerini problem je sto fotke ne mozes spremati izravno u mem. karticu. inace sve 5 osim baterije koja traje 1dan koristio ju ti ili ne(greska u softwareu)
po meni je bolji D-600, ali zbog baterije dajem ruku SE w810i.
eto ako ti je vazno video snimanje uzmi d600, a ako baterija w810i i to e to :)
šta stvarno tako kratko traje baterija???:(
meni baterija izdrzi do 3 dana normalnog koristenja (pokoji mp3, slikica i tako...) a ako to ne koristim i 4...
nazalost, ako koristim mp3 intenzivno (po par sati) baterija izdrzi dan, dan i pol...
po meni W810i...ali uvijek ovisi sta ti je vazno...jer su ipak razliciti moba i to u kucici....klizni i normalni....
po izgledu bi rekao,da je D600 bolje nesto izgleda...pu funkcijama bi dao W810 prednost...
ja imam d600 i baterija mi traje po 4-5 dana a i čačkam cijelo vrijeme nešto!
samo šta se slažem sa nekim članovima!w810 je noviji mobitel,i zbog toga višefunkcijski,osim toga je i skuplji!
ja bi si da sam na tvom mjestu uzeo w810
a ako si female (iz nadimka) predpostavljam da više vi ženske volite slide stoga onda d600
definitivno w810. nema veze sto si zensko, ali mob je lijep i ima dobre funkcije!
w900 jeste raritet jer se i nije nesto prodavao,ali w810 se moze pronaci bez problema.
a ne znam, nisam gledao u oglasima, ali ovdje po ducanima a i po prodaji na forumima nisam bas vidio taj uredaj. (w810)
u svakom sučaju W810i !!:comp: vatrogasac, kaj se čudiš, na w810i baterija drži i po 15 dana, ak ne i više :fish: :fish: