Znam da je off topic, no trazim dobru dusu, naime radi se o ribicama :), naime jucer sam postao "otac" pa sad imam previse ribica u akvariju! Radi se o tropskim molovima, pa ako netko zeli udomit ribice..neka mi se javi! :)
Printable View
Znam da je off topic, no trazim dobru dusu, naime radi se o ribicama :), naime jucer sam postao "otac" pa sad imam previse ribica u akvariju! Radi se o tropskim molovima, pa ako netko zeli udomit ribice..neka mi se javi! :)
daj reci kakvu pažnju trebaju,nešto posebno ili standardno akvarij,hrana (kakvu, onu koja se kupi kod veterinara ili imaju posebnu),jesu li pitome tj.jeli grizu(šala)
niz wc sholju :D
jel saljes postom? :D
salim se sretno s pokljanjanjem. ;)
http://www.akvarij.net/forum/
tu sve mozes saznat...nije to bas nesto komplicirano.. ;)
ja sam nekome obećo biljke, nisam zaboravio, nego sam u fazi preseljenja, pa nisam još niš radio oko njega. kad preselim javim.
@ beetleman, a koje su to točno ribe?
hm..jel mogu biti sa zlatnim ribicama? ja bi ih uzela al ne znam jel mogu biti pomijesane s drugima i dal mogu biti van jer ja u dvoristu imam kao ribnjakic mali :)
2AutoXpert: 90% je da su molovi, jos su male pa se nemoze odredit.. :) a imam vise vrsti ribica.. spolno aktivnih.. :)
2mala: to su ti tropske ribice, a ne hladnovodne poput zlatnih, tako da njima treba topla vodica.. ;)
a bezveze, nis onda