da podrzava mp3 hr titlove, radi pristojno i ne košta previše...:rifle:
Printable View
da podrzava mp3 hr titlove, radi pristojno i ne košta previše...:rifle:
Vivax K-210
Ja ga imam vec 1 godinu i nikada nisam imao niti najmanji problem
najbolji su ti quadro za male pare,imaš po 300 kn dobar kupit
Imam vec godinu dana Kiss (preporuka je bila od kolege iz BUG-a) i moram priznati da je bila opravdana! kupio sam si KISS DP-1100, ne samo da cita divx (xvid) sa titlovima, nego cita i mpeg, mp3, ma ne znam ni ja sto sve ne, ali sve sto sam mu do sada dao, procitao je.. :)
Link: http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users
Ja imam KISS DP-1000 i ne mogu se bas pohvaliti. Ono Quadro procita ovaj ne moze. Skinuo sam i zadnji firmware, ali ne pomaze. Tako da bi moj savjet bio Quadro 924.
Ja isto imam Kiss model 1000 i nemogu bas rec da sve cita,dosta filmova mi nece pustati cak ni sa najnovijim fw..
Cudno.. hm..meni sve radi na DP1100 i ono mrak uredjaj.. :) pa nije tolika drasticna razlika izmedju 1000 i 1100 ili se varam?
Ocito je jer meni uredjaj sve medije procita to nemogu rec ali dosta filmova kao pokrene ali ostane na 00:00 tj na pocetku i nece dalje..
imam ja i ivivax i quadro i nemam problema ni s jednim ni s drugim..
nemoj kupivati VIVAX to ti je smece najobicnije imas PHILIPS-a DV5100
* Formati: filmovi (DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW,
(S)VCD, DivX 3.11/4.x/5.x),
* muzika: CD, MP3-CD, CD-R/RW & windows
Media™ Audio,
* slike: CD (JPEG) s muzikom (mp3)
* Progressive Scan, ultra-tanki design
ja ga imam os srpnja 2006, dvd se vrti bez prestanka oko 12h dnevno. jedan od boljih koje sam imao.
Moze mi netko rec zast neki dvd-ovi citaju .sub format a neki ne...slucaj kod mene amstar cita a alpina ne
potpisujem post. nekvalitetna izrada cvivax proizvoda opcenito. kliko para toliko muzike vivax i nakon 2 i pol mjeseca se samo iz njega "zdimilo" ali doslovno.
PHILIPS DV5100 njega imam od srpnja '06. DVD radi po 12 sati dnevno Čita sve sta stavis u njega dok VIVAX bas i ne.
gle moras priznati da 4300h u godinu dana nije mala stvar to je ko maraton test!!!! a DVD radi ko lud.
Nisi jedini:)
al ste rijetki.....