Ducani foto opreme i nabavka iste u Austriji
je li istina da su u austriji digitalci jeftiniji? isplati li se uopće razmišljati o tome?
nedavno sam vidjela na forumu neke linkove za pretragu (mislim da se radilo o austrijskom getrou, ali sve je dobrodošlo), sada ih ne mogu naći - pa ako mi možete preporučiti gdje da pogledam cijene.
krajem mjeseca putujem u beč, pa bih kupila i fotić, ako je barem malo niža cijena nego kod nas.
i još pitanje: za jednog početnika sa digitalcima, koji puno prebrzo svladava tehniku, da bi si mogao kupiti odmah nešto bolje, bi li Canon A 80 mogao biti dobar izbor - da nije prekompliciran, i ne zbrljam prvih 500 fotki, jer nisam svladala postavke, a da nije ni neka jeftinoća početnička, koju ću odbacit nakon 2 tjedna, jer ću biti nezadovoljna mogućnostima.
Ducani foto opreme u Austriji?
Dakle...evo da i ja nesto pitam na ovome podforumu :D...
Bio bi zahvalan forumasima ako koji od vas zna ili jos bolji iz osobnoga iskustva moze preporuciti kakav kvalitetniji ducan foto opreme u Austriji.
Uvjet bi bio da se bas ne radi o Becu ili Salzburgu, vec nesto malo blize...Klagenfurt, Graz najdalje.
Ovo malo kvalitetniji ducan podrazumjevam neki koji drzi profesionalnu opremu, dakle SLR aparati, objektivi, oprema!
Bilo koji takav igra, treba mi samo web adresa ili mail ducana da mogu kontaktirati i provjeriti imaju li u ponudi ono sto trazim!
Za eventualne odgovore...unaprijed zahvaljujem!