Hahaaa, zovem službu za korisnike, a ova preko kaže: "BOK, KAKO TI MOGU POMOĆI ??"
Kužiš ono, mi smo si stari kompići, ne :drink: , odmah smo na TI
Printable View
Hahaaa, zovem službu za korisnike, a ova preko kaže: "BOK, KAKO TI MOGU POMOĆI ??"
Kužiš ono, mi smo si stari kompići, ne :drink: , odmah smo na TI
dolazim u napast da ih nazovem, ali imam filing da bi se prebrzo na nervao, jer očigledno je da nisu baš uhodani i ne mogu dat konkretne informacije.
Na fejsu i twitteru sve nešto: vidjet ćemo..., bit će uskoro..., saznat će se uskoro... I to na svako malo konkretnije pitanje.
Pričekat će još koji dan moj poziv prema njima.
Sve što je brzo/sporo, dobro/loše kod T-mobile-a isto je i kod Bonbona, jer im je ista infrastruktura... Tako da je razlika samo u marketingu, pristupu korisnicima, cijenama...
Svaka pohvala za bonbon! Meni je osobno svejedno kako se zove operater i u čijem je vlasništvu - bitno da mi je što jeftinije. Bonbon je poprilično jeftin. Planiram sebi uzeti jedan, za kući jedan, za curu jedan, za brata jedan...Odnosno, kad se bude moglo prenositi broj, prenijeti broj. Najdraže mi je što se mora nadoplatiti samo 40 kn. A tih 40 kn nemoraš ni potrošiti (osim ako zoveš druge mreže i šalješ poruke). Minuta je dosta jeftina - 70 lipa, i nema uspostave poziva. Poruke isto jeftinije od tele2 (20 lipa). Nemoram svaki puta kada palim mob ukucavati pin, nemoram prebacivati ručno mrežu kad idem u nac. roaming i u pogranično područje (dešava se da odabere TELE2 signal kojeg nema, tj. 0 crtica, i ja onda nedostupan). Internet mi je svuda ista cijena (nije skuplje kao kod tele2 kad sam u nac. roamingu). A i postoji dnevna opcija od 7 kn koja se isplati uzeti i ako ću nazvati nekog s druge mreže za duži razgovor od 10 min! Nadoplatim 160 kn tati i miran je 360 dana (ne troši puno). Vjerujem da je kvaliteta razgovora bolja nego kod tele2. Znam da su na drugačijoj frekvenciji ili tako nešto...zato tele2 ima poteškoća sa signalom u liftu, podrumu, bolnici...bar meni. Rijetko, ali ipak ponekad. Znam da sam prije uvijek ručno držao T-mobile signal, dok nisu zabranili.
Zasada nisam našao da je nešto u bonbonu lošije nego na tele2!
ovaj crveni dio ti ne drzi vodu..
dnevni paket koji košta 7 kuna.
za to dobivaš
300 besplatnih minuta prema bonbon korisnicima
300 poruka prema bonbon korisnicima
300 MB interneta
10 besplatnih poruka prema drugim mrežama
10 min poziva prema drugim mrežama.
i poruke i pozivi prema bonbonu su glupost...(za sada)
@mlesic
Koliko sam ja citao ova opcija 40kn bon -> 1000min. u mrezi ti vrijedi ako aktiviras broj do Nove godine, a prenos broja ce biti tek omogucen od 2.mjeseca sljedece godine! :D
Kako stvari idu trebat ce ti dva-tri broja, razlicitih operatera u buducnosti, svaka opcija na posebnom broju (ovo je opci utisak)! :(
@jdabic1
Mislim da je htio reci da mu nece smetati sto je dnevna opcija od 7kn ogranicena na 10min. prema drugi mrezama, cak kad i potrosi tih 10 min. isplatiti ce mu se placati 0,70kn prema drugim mrezama.
Tako je, za 7 kn dobijem 10 min prema ostalima + brdo poruka i minuta koje neću iskoristit naravno...hoću reć da nije loše!
A bonbon ću dat mami, tata, bratu, curi...svima s kojima pričam puno (to je zapravo 90 posto razgovora). Ovih 40 kn onda potrošim na cca 60 min razgovora prema drugim mrežama!
Sada imam knockout + mukte broj, to mi je 25 lipa uspostava + 10 kn radijska frekvencija. Cura ima muke i uzmu joj 20 kn mjesečno i nema uspostave poziva. Brata zovem za 49 lipa po minuti + 25 lipa uspostava. Ovako ću imati samo 40 kn mjesečno (što nije puno) i zovem sve koliko često i koliko dugo hoću! Poprilično jednostavno i jeftino!
Što se tiče te akcije do kraja godine, da uzet ću sada te kartice. A vjerujem da će sa prijenosom broja onda u 2. mj isto biti neka slična akcija! Možda i da za 40 kn bon dobiješ duplo, ili 1000 minuta mjesečno do 2030. god.... :)
Jel itko dobio poruku od bonbon-a, nesto u stilu kao Big brother te ne gleda? :O
Da, dobili smo... samo kakve to veze ima s ovom temom?
I mene zanima, što im ta poruka znači?
Bok svima :)
Evo pošto smo vidjeli da postoji poneko pitanje vezano uz bonbon odlučili smo se registrirati na ovom forumu pa da pomognemo tu i tamo ako imate nekih nejasnoća i slično. ;)
Što se tiče bigbrother poruke situacija je bila ovakva: greškom je dio korisnika dobio SMS poruku gdje je umjesto pošiljatelja "bonbon" pisalo "bigbrother". SMS isprike je poslan ovih dana i očito je zbunio neke.
1.12. svi Bonbon korisnici dobivaju 40kn na racun u znak isprike.
Svaka cast, bolji ste od T-Mobilea :p
Kad money stiže na račune? I jel produžuje postojeći aktivrani bon?
meni do sad nis nije stiglo, vama?
zasad meni ništa. valjda bude.
Koliko vidim, nekim korisnicima je stiglo... :) Ako imate stare minute, poništiti će vam se i nove će vam postati aktivne.
Meni je stiglo :) 40kn i 1000 besplatnih minuta, bas odlicno.
a jel pise da ste dobili minute..? ja sam dobio lovu al ne i minute..
Evo nesto u vezi prijenosa broja u Bonbon mrezu...
= Citat =:
HAKOM (Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije) ovih je dana iznimno aktivna. Prošli tjedan zaprijetili su visokim kaznama operaterima, ukoliko ne identiviciraju sve vlasnike mobitela. Danas su pak primijetili da operater BonBon, odnosno HT nije omogućio prijenos broja, što je po zakonu bio dužan učiniti i naložio da se to učini do 01.01.2011. godine. U nastavku slijedi službena objava za medije.
Sa mob.hr= Citat =:
Nadzornik Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) proveo je postupak stručnog nadzora nad trgovačkim društvom T-Hrvatski Telekom vezano uz neomogućavanje ostvarivanja prenosivosti broja iz drugih mreža u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu trgovačkog društva T-Hrvatski Telekom u svrhu korištenja „bonbon“ tarife.
Utvrđeno je da T-Hrvatski Telekom nije u potpunosti pripremio svoju elektroničku komunikacijsku mrežu i sustave te nije proveo potrebna testiranja svoje mreže kako bi istu pripremio za uspostavu funkcije prijenosa broja za novo brojevno područje 97 te usluge koje nudi na navedenoj numeraciji. Takvim postupanjem T-Hrvatski Telekom je povrijedio odredbe Zakona o elektroničkim komunikacijama i Pravilnika o prenosivosti broja.
Stoga je T-Hrvatskom Telekomu Rješenjem nadzornika HAKOM-a određeno da najkasnije do 1. siječnja 2011. godine ukloni tehničke nemogućnosti prijenosa broja iz mreža drugih operatora u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu T-Hrvatskog Telekoma, a u svrhu korištenja „bonbon“ tarife.
Ja se nadam da ce sto prije to uvesti da napokon svi ukucani predu na Bonbon :)
ova fora sa 40 kuna i 1000 minuta prema bonbon mrezi.. jel to ima neku naknadu za uspostavu poziva? where's the catch?
nema *ostali znakovi*
Nema naknade za uspostavu poziva ;)
Ako ne omoguće prijenos broja do 1.1.2011., a neće, svi koji žele free razgovore unutar ove mreže moraju kupiti broj do tog datuma i aktivirati ga...jer kad uvodu prijenos, a to bude nakon 1.1., ove fore neće biti...
Zasto u statusu telefona pise drugi broj?
Zašto HAKOM spominje Bonbon kao "tarifu" T-Mobile mreže, nije mi jasno? To bi trebala biti "nova mreža". Činjenica da se 097 broj ne može nabaviti u T-centrima.
Nadalje, zašto se bonbon bon ne može kupiti elektronskim puten ako imate tekući u nekoj banci pa putem interneta?
To su za sada začkoljkice koje ne zbunjuju... Nakon punih 9 godina, ostavio sam VIP broj i definitivno prešao na bonbon.
tiki, piše li ti broj s 09780*****? Postoji dio SIM kartica koje prikazuju krivo u aparatu. Broj definitivno nije s numeracijom 0978... Najbolje je cimnut drugi broj i tako saznaš svoj broj.. Stara sigurna metoda :D
Mobi, o kojoj se banci radi?
Još nije moguće preko Erste banke, ali imamo na umu i pokušat ćemo to srediti. Kad saznamo više detalja javimo ti na PM. ;)
Tako je... ;)
Moby, inbox ti je pun. Jel erste sad ok?
jel netko probo možda jel ide bonbon u iphone?
na t-mobile sam i mislio ... ok hvala
Ok, znaci ovo bi vjerojatno moglo ici pod kritiku.
Jucer sam kupio bonbon i odlucio malo isprobat kako to sve funkcionira. Dam 20kn za broj i dobijem 20kn na racunu. Super. Obavim prvi poziv da mi aktivira se broj, ostane mi cca 19.50kn, super. Reko idem ja aktivirat dnevni paket. Da bi to aktivirao treba se poslat cca 3 poruke po upustvima bonbona, dobijem poruku da mi je dnevni paket aktiviran, pogledam stanje racuna=15.80kn, super, tako negdje i treba bit.
Ok, obavim ja 2 poziva prema drugoj mrezi u trajanju 30tak sek, posalje 2-3 poruke prema drugoj mrezi i prosurfam cca 5mb, pogledam stanje na racunu kad ono 15.30kn. Hmmm, ok, radio sam sve unutar paketa a nestalo 50lipa. Ok, idem van, vratim se doma, spojim mob na laptop i prek njega prosurfam cca 40tak MB, brzina ok, cca 2Mbps, otkacim se i pogledam stanje na racunu, kad ono 14.80kn, ok, opet je nestalo 50lipa. I to sve u doba dana od cca 17-23h.
Znaci "nestala" je jedna kuna. Idem spavat, probudim se ujutro racunajuci da mi je dnevni paket uzeo 3kn na sto racunam ali idem bas pogledat stanje, kad ono umjesto 11.80 pise 10.80kn. Opet je otisla 1kn a nisam taknuo mobitel. Znaci unutar cca 16h "nestalo" je 2kn.
To nije lijep :/
Ima tko neko objasnjenje??
Ja sam isto na bonbonu i non stop mi je 35.00 kn na računu...ovo gore je ne precizno, sve je oko i cca i tako negdje! Možda je možda nije - pokušaj zapisati stanje na računu i točno vrijeme. Onda nakon poziva koji isto bilježiš zapiši i provjeri...ova odokativna metoda mi se ne čini baš vjerodostojna... Tako je meni tomato krao, ali zbilja krao ali sam testirao i zapisao i vratili su mi novac...imali su "poteškoće"... :)
Svar je da nemam ja tu sta racunat, sve je trebalo bit u toj cijeni od 3kn kuzis. Obavio sam 3min, 3sms i 45Mb i nije mi nista dodatno trebao uzet, ali je.
Ostaje samo pitanje zasto?
Zasada sam koristio danas net do 25MB i nista dodatno jos nije naplatio...mozda se sredi :D
oj Symbeq, jesi se javio korisničkoj podršci? pošalji mail s brojem, PUK1 brojem i tamo se može vidit gdje su novci nestali. pošto postoje određeni rokovi kad se to može vidjeti najbolje ti je odmah javiti se pa da se provjeri. dakle, odmah čim ti postane nešto sumnjivo
definitivno ćeš dobiti konkretnije informacije ;)
Tako je! Ja sam imao godinama besplatne pozive (mukte) u tele2 mreži, pretplatnički broj + na bonove, dvosmjerno, samo uspostava poziva...i odjednom prije par mjeseci počelo uzimat novce...zvao službu, kažu da zbilja uzelo novce a nije trebalo...sustav kao kriv, ovo-ono...i vratili novac... Nekako mi se čini da općenito ti sustavi kod naših operatera su u banani i blago rečeno imaju ozbiljne poteškoće! Naravno, te poteškoće idu u korist operatera! Nisam još čuo da je sustav nekome davao novac, ili da nešto NIJE naplaćeno...ali zato uredno se dešava da se naplati nešto nepostojeće.
Evo, danas sam dobio od vipa račun za 12 mj. mobilni internet 68 kn a ja raskinuo ugovor u 11. mjesecu i koristio mobilni internet na bonove - drugi sim. Čudan račun, nema navedeno koliko je to megabajta, što je to zapravo naplaćeno, ni ne spominje se carnet,...evo, ja to sve zovem APP (Ako Prođe Prođe)!
Evo samo da javim da su problemi nestali, tj "nestajanje 2kn" je stalo sa onim danom i sada mi uredno svaki dan uzme točno 3kn. Ja zadovoljan a za ove 2kn se neću nikome žaliti, glavno da je prošlo i završilo. Panika bi bila da mi je tako non stop bilo, a ovako je ok :)
Evo jedna kritika... prebacili su mi jutros broj na bonbon, i hocu nazvati, a kad ono nula kuna na racunu... tele2 je uvjek u pocetku davao 25kn, pa sam se nadao da ce i bonbon dati bar neku sicu, a ne da moram cekati odlazak u grad da si kupim bon (ne mislim kupovati preko interneta, nema sanse da dajem broj kreditne kartice tamo)
I mene je to malo zasmetalo jutros kod prebacivanja. Pomislio sam da je bar 1 kuna za prvi poziv al eto tako je to.
Već dva puta mi se dogodilo i provjereno na dva moba da izgubim internet skroz. Znači piše mi cijelo vrijeme cca 80% signal, bonbon i E ili 3G ovisno gdje se nalazim u gradu...i onda recimo u City Centru danas, nema niti E niti 3G ali signal je ok. Taman sam slao mail i kaže nema internet connection...nemože, restartam vezu ista stvar, pogledam na mobu od cure isto bonbon i ista je stvar... Dođem doma nakon pola sata i imam 3G.
Druga lokacija je oko rotora, tamo sam izgubio net skroz... na 10tak minuta,a signal normalan, stojim na mjestu.
Riješite te mušice :)
Symbeq, evo prodiskutirali smo u smjeni i provjerili što smo mogli tako da ti je do bazne na koju si registriran sa svojim mobitelom u tom trenu i do infrastrukture građevine u kojoj se nalaziš.
Uzmi u obzir da signal jednostavno nije svugdje ravnomjerno rasprostranjen, a da na njegovo rasprostranjivanje utječe vegetacija, infrastruktura građevina itd. Ukratko, sama lokacija i eventualni radovi ili kvarovi samih baznih koji se isto tako tu i tamo dešavaju.
Pošto je City Centar u principu hala i sagrađena je od betonskih blokova, nije čudo da je rasprostranjivanje signala barem malo otežano pa ti stvara probleme.
Ako uzmeš u obzir da je moguće da sa kretanjem kroz grad ostaneš registriran na neku udaljenu baznu postaju sa koje jedva hvataš uslugu, onda ovaj problem koji opisuješ i nije čudan.
Isto tako, prilikom prelogiravanja sa bazne na baznu, može se desiti da izgubiš u potpunosti signal i ostaneš izlogiran iz mreže samo što se tiče gprs-a. Paljenje i gašenje mobitela ili reset mrežnih postavki (ako tvoj mobitel ima tu mogućnost) pomaže u ovim situacijama bez greške :)
bonbon,
gdje se u Gospicu moze napravit prijenos broja?
hvala na brzom odgovoru, idem odmah prebacit broj. Ubrzo cu prebacit jos 3 broja iz familije.
Ok, tako nesto sam i mislio ali nisam do sada koristio tcom odasiljace pa je do toga vjerojatno. Resetiranje veze (aeroplane mode on/off) nekad pomogne nekad ne, ali ok je. Evo unutar 40 dana koristenja naisao sam 2 puta na taj problem, al ok, nije neki veliki problem. Hvala na trudu i odgovoru ;)
Jučer i jutros nisam mogla pristupiti internetu uopće (područje Splita) s dva uređaja i različitih lokacija.
Isto tako nisam mogla primiti mailove s t-mobile broja, jesu to neki teh problemi, nadogradnje ili ?
ima li itko sl. problema?
područje okolice virovitice (Korija i bukovica) također. danas pad signala, puko mi jednom poziv.
@antiopee i gogs, tesko je ovako provjeriti sto je bilo npr. jucer ujutro. Ako su i dalje problemi prisutni, javite korisnickoj podrsci!
Evo poslaću mail jer još uvijek ne radi internet kada uključim promet podataka na dva moba koji su na bonbonu, sinoć je radilo nekih sat vremena zatim ništa.
Evo i jedna pohvala. Na predzadnji dan Dnevnog paketa nisam mogao deaktivirati paket. Pricao sam sa SZK i rekli su da rade na otklanjanju te greske. U ponoc mi se opet aktivirao dnevni paket, ali posto je zadnji dan, nisam se s tim htio zamarati. 3kn manje-vise
Danas me zovu iz SZK da mi kazu da mi je u znak isprike uplaceno 10 kn na racun. Nije veliki iznos, ali lijepo je znati da su se sjetili i da imaju takav odnos prema korisniku
I odmah pitanje za bonbon. Da li se planira uskoro uvesti sms@mail opcija i mpay?
thanks na pohvali, imaticx.
u bliskoj budućnosti se ne planira, spomenute usluge nisu toliko korištene kao recimo VMS, sms usluga "Tko je zvao?" te su one uvedene prioritetno...
npr. mpay je ekskluzivna usluga PBZ-a i T-Mobile-a i mi smo tu za sada out iako smo također brand HT-a...
Evo nakon mjesec dana korištenja ovih novih paketa samo bi dao riječi hvale. Mjerenje potrošnje bilo čega je točno i korektno, točno kako piše u pravilima.
Što se tiče signala i sličnih detalja također riječi pohvale. ;)
Dobra je stvar što su poruke za provjeru potrošnje paketa besplatne. Samo neka tako ostane. :cthumbup: (kod vipa recimo, nisu:thumbdown )
Sad kad sam na bonbonu zahtjevam poseban tretman kao mod ovog foruma ;D
Šalim se, evo i mene na bonbonu, nadam se da me budete bar malo manje pljačkali nego vaše kolege iz Te-Mobajla :p
Evo, sad je u pravoj temi :D
Da se pohvalim: Danas stiglo 5 SIM kartica sa biranjem broja od bonbona... To je poklon od bonbona jer sam dao konstruktivnu kritiku i savjet u vezi mjesečnih paketa tamo u želje i molbe...
Hvala bonbon! :D
kupio sam xperia 8 u tele 2 vec dugo al be koristim bonbon pa me zanima kolko vrijedi mjeseci broj
@titanuim
Ako sam dobro shvatio ti si aktivirao broj i nisi vise nadoplacivao kredit? Pocetno ti broj vrijedi 3 mjeseca, a ako ne dopunis novim bonom jos dva mjeseca (poslije ga vise ne mozes aktivirati)!
da dobro si shvatio,jer jedno vrijeme sa nikim nisam mogao komu.jer ga niko nije ni imao,mislim na bonbn,da bi sada imali vece pogodnosti
@titanium - jel ti neznaš hrvatski ili koristiš google translate?? Ako je tako ok - ali brate mili ako ti je hrvatski materinji daj makar napiši da se razumije, da ne treba interpretirati tvoje rečenice...Veliko slovo, početak rečenice, točka na kraju misli, zarez, cijele riječi sa svim slovima od kojih se sastoji - i pokušaj te riječi sklopiti u smislenu cjelinu!
Jel nije da broj vrijedi 270 dana nakon isteka nadoplaćenog bona...a onda se gasi za posve? - ili je to samo kod bonbon-a 2 mj.?
Dečki, nakon isteka valjanosti, postoji razdoblje od 90 dana u kojem se može nadoplatiti račun. Nakon tih 90 dana je kartica deaktivirana.
A u tom razdoblju od 90 dana se mogu primati pozivi i poruke? Ili se varam?
Bonbon u roamingu radi kako treba? I moguće je nadoplatiti bon?
milinho, da možeš primati i pozive i poruke.
mobber, da radi sve ok, pa i nadoplata. ako bi imao bilo kakvih problema javi se korisničkoj podršci. npr. ne možeš se nadoplatiti, pošalji mail (ako naravno imaš mogućnost) s podacima na bonu i to je to. bonbonu ne treba par dana niti tjedana da odgovori na mail već se sve odradi u xy minuta :)
Problem:
Ovaj mjesec na pocetku kupljeni bonovi od 80 i 20kn
Kupljeni paketi: call 30kn, sms 30kn i net 30kn
Preostalo 50min , 0 sms i nesto neta
Na racunu je 0kn.
Kada se proba uspostavit poziv prema bilo kome non stop govori da se ima nedovoljno novca na racunu za uspostavu poziva a prema bonbon imam 2000min i 50min prema drugima. Uspostava se ne placa, u cemu je problem??!? Ludim vec
...iako se ne plaća uspostava poziva moraš imati bar 5kn na računu...
Ok, thanks, problem rijesen :)
Tako je. Za ostvarivanje poziva postoji tehničko ograničenje da na računu mora biti minimalno 0,01kn.
Lijepi pozdrav! Za koji dan cu s djevojkom prijeci na Bonbon mrezu. Zanima nas jer je dosta jeftinija od vipa koju koristimo. Mislim na razgovore, poruke i tak to. Moze li mi netko tocno reci koliko su poruke prema istoj i prema drugim brojevima, cijena poziva i na kraju koliko dodje mobilni internet. Inace na vipu imam 200 MB za 30 kn, sto mi je ovdje skupo, koliko najmanje, a koliko najvise mogu megabajta uzeti? I da, moze li se prebaciti broj, dakle da mi ostane cijeli broj isti, samo da sam Bonbon mreza? Evo, ako je netko voljan ukratko objasniti, bio bih mu jako zahvalan.
Zašto ne pogledaš cijene na bonbon stranicama? Tamo sve jasno piše, prouči to kao i teme u ovom podforumu, pogotovo onu o mjesečnim paketima. Za prijenos broja moraš otići do najbližeg T-centra i da, cijeli broj ostaje isti, zajedno s predbrojem. I ako prebaciš broj do 31.5. dobiješ 1000 besplatnih minuta unutar mreže mjesečno.
Znam, ali ovako mi je lakse kada mi netko tko je na ovoj mrezi iz prve ruke veli sto je najbitnije.
jurica, crni jurica :D eto iz prve, bonbon ruke :)
cijene poruka su prema svim mrežama iste 0,20kn, prema drugim mrežama 0,70kn/min. paketa ima puno. možeš birat mali, srednji ili veliki. za razgovore, sms ili internet. npr uzmeš srednji internet za 30kn i dobiješ 300MB prometa. ima puno kombinacija koja će zadovoljiti i tebe i tvoju curu. mali paket interneta je 50MB i cijena je 10kn a veliki je 1GB za 60kn.
prijenos broja je moguć, al morao bi znat odakle si da ti kažem gdje ti je najbliže..
A sta ako u roku 90 dana ne nadoplatim bon? Dal onda zauvjek gubim broj ili ipak ima neka caka da ga dobijem nazad?
Gubiš broj ako prođe više od 90 dana neaktivnosti... Nema nikakve cake..
Kakva je pokrivenost mreze? Cuo sam od nekuh prijatelja da je u vecim gradovima dobra, a u manjima ne! Ja cu testirati i eksperimentirati u manjem mjestu pa cu vidjeti sto je istina.
čudna informacija..koristimo infrastrukturu T-Mobile-a i prigovora na pokrivenost praktički i nema...
vidi pa javi :)
Kupio bi bonbon broj da malo istestiram funkcioniranje pa ako se pokaže dobar onda bi prebacio broj. Zanima me ako kupim taj start paket s 20kn (ako sam dobro shvatio), jel mogu odmah aktivirat paket internet iz tih 20kn, ili moram nadoplatit određenim iznosom?
EDIT; odmah mala kritika, u popisu prodajnih mjesta je glupo da ste ih poredali po abecednom redu tvrtki. To se radi po abecednom redu lokacija jer je tako preglednije.
Da, imaš tih 20kn koje možeš trošiti na što god želiš.
Na koji popis misliš? Može link?
Ovaj je poredan po lokacijama: https://www.bonbon.com.hr/ponuda/prijenos-broja
Napisao sam popis prodajnih mjesta, a ti navodiš prijenos broja. Da si kliknuo na prodajna mjesta dobio bi taj popis, ali evo ti https://www.bonbon.com.hr/prodajna-mjesta
Zahvaljujem ti na uputi. Nisam mislio da misliš na taj link pa sam zato tražio...
Na tom linku je poredano sve po partnerima a da se složi po gradovima bili bi razbacani partneri. Malo Tisak, malo Algoritam i tako unedogled..
Prihvaćamo kritiku ali da se to promjeni opet bi bilo nepregledno s one druge strane...
Pa dodajte da se moze birat jel ocemo poredat ili po mjestima ili po partnerima :)
vidit ćemo...sigurno nam to nije prioritet ali znamo da web može i mora biti bolji! i bit će.. samo dajte malo vremena ;)
Sorry ali logika vam je za...ac:biggreen:. Zar stvarno mislite da ljudi kupuju prema partnerima, pa gledaju di im je bliže valjda. A onda ovi iz manjih gradova vide tih par partnera na kupu, jedan do drugog, i ne moraju gledat listu ZG, ST, RI itd. Ali vaša stvar, ja sam broj kupio tak da mi je sad svejedno.