Re: T-mobile raskid ugovora
Raskid za total+S uz trajni nalog - treba pričekati da prođe 12mj i 8 računa platiti trajnim nalogom kako nebi naplatili onih 200kn? -članak 20.
Još uvijek mi nije jasno kako će zbrojiti tih 200kn popusta na uređaj ako je meni povoljnija b opcija, tj. platiti penale puta br. mjeseci?
Jel raskidao tko ugovor nedavno pa da ima pismeno kako to izgleda?
Treba li možda nakon isteka 8 plaćenih računa trajnim nalogom raskinuti trajni nalog pa onda ugovor?
Dakle 8 računa trajnim + 12mj ugovora. 12 računa platiti,jel tako? Tako kaže specifikacija...
Kad platim 8 računa trajnim poslat ću upit da mi naprave izračun da vidim koliko to košta. Ali po ovome se isplati pričekati istek 12mj. Nije strašno-izgleda mi podlo ali već sam navikao na podlosti takve vrste.. :)
Može li se prijeći na nižu tarifu-xs il tako nešto, pa da su manji penali? Kolika je naknada za prijelaz na nižu tarifu ako je moguće niže od totalS+?
Ništa, pričekati 12mj. ili tražiti i izračun raskida trajnog naloga..iako se zapravo strogo gledano ne raskida trajni nalog nego ugovor, a raskid trajnog bi bio posljedica ili se ni ne dešava nego nemaju šta skidati.
Zamutili su dobro stvari pa se ne zna na čemu si točno.. To im je i cilj valjda..