Pa sta je s tele2 operaterom nema nikakve novosti nikakve nove mobove, nikakve posebne akcije osim vruce tarife i par bezveznih mobovu u ponudi na "akciji"
Ima netko kakve informacije dali spremaju sta posebno?
Printable View
Pa sta je s tele2 operaterom nema nikakve novosti nikakve nove mobove, nikakve posebne akcije osim vruce tarife i par bezveznih mobovu u ponudi na "akciji"
Ima netko kakve informacije dali spremaju sta posebno?
mislim da ces morati pricekati Uskrs:-/
ma i ta vruća tarifa navodno ju nije moguće aktivirat poslije nove godine , osim ako je nisu odlučili produžit:-/= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
Fuckas tele2 , pa sta uopce ocekujes od low-end operatera ??? i ovo sto nude je puno za njihov pojam poslovanja .
vrucu tarifu mogu imati samo preplatnici, a prepaid nemogu
Ako gledaš, ni ostali operateri se nisu baš pretrgli u ponudi novih usluga. Po meni Tele2 slijedi konkurenciju.
A ovo, oko novih akcija, mislim da bi trebalo nešto biti od 15.-og ovog mjeseca jer tada obično završava "Božićni promotivni period".
Misliš obrnuto.= Citat =:
Izvorno postao Rocky_55
vip ima samsung d600 po ok cijeni i to a tele samo neke gluposti :)
Da, slažem se s tobom. D600 je fakat predobar za 1600kn u VIPme kompletu.= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
A opet, T-Mobile nije ponudio niš spektakularnoga, a Tele2 (nemojte mi zamjeriti) me od samih početaka podsjeća na "Chinese shop" (po 9 kuna;D ), pa od te mreže i ne očekujem baš neke bijesne mobitele...
po 1490 kn je ako imas vec vip ili karticu i jos dobijes 690 kn na racun i cak si mogao aktivirat besplatne poruke + BT slusalica.. to je ok ponuda
a tele2...jedino je bilo ok kad je dosao kg800 bio je 990 kn tako nesto to se isplatilo..ali ovi novi telefoni su bezveze
Ma fućkaš mobove, nek ponude radije neku novu tarifu (recimo 0,39 unutar i 0,99 izvan mreže) :thumbup: ili ono da dobivaš bonus kune nadoplatom bona.
E vidis to bi bila dobra ideja :) Mob kupis i ovako :spin:
Pa s obzirom na orjentiranost Tele2 kao operatera mislim da ima odlicnu ponudu mobitela... Ipak su ponudili cokoladu po ok cijeni i uveli par telefona koji su vise nego ok... Primaran cilj im je ionako prodaja low low end telefona i prepaid paketa...
Vjerovatno ce za Uskrs opet biti par novih mobova u ponudi, a do tada sigurno ce pojeftiniti neki postojeci...
VIP sa D600 trenutno ima best buy jer kad se smanji cijena za 100kn za stare korisnike, pa minus 3 posto za gotovinu u VIP centrima i jos ako se odlucite prodati BT koji dode kao poklon, mob vas izade cca 1200-1300kn sta je :thumbup:
Tomato i ne dozivljavam ;D ,a Tmobile ce sigurno uskoro imati D600 ili nesto slicno u ponudi jer se oduvijek prate sa VIPom (zadnji primjer cijena paketa sa K750)...
Ja je danas aktivirao, sve normalno.. Valjda me neće tužiti :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao mobman
Ma ziher će to bit produženo, dok je tomata bit će i vruće tarife, pa nisu valjda tolko blesavi da je ukinu.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ima nokia 5200 za 995kn, to je ok mob, mislim super za te pare,ali ovo ostalo to su svi krševi. glupo je to sto daju one krseve za 200 kn koji nisu ni u boji
ja sam kupio tomato ćim su ga počeli prikazivat, jer mi se svidila ta cijena za 0,99 pozivi i 0,29 poruke, a je vecinom i kumuniciram samo s porukama:thumbup:
ma ako ti radi nemaš brige... nemaju ti oni tu šta kad je to njihov zaheb....= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
al po tome mi nekako se čini da će ipak produžit...
Bila je fora da je vruca tarifa do nove godine ali sigurno su produzili :thumbup:
Kao što je bilo i za očekivati, sve akcije su produžene do 31.3.2007.
Lijepo ali... :mad: ...zeznuli su me, već sam kupio novu karticu i odbacio preplatu sa dobrim brojem... Ahh prijatelji će me zamrziti demit :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
nemaju potrebe zuriti sa nekavim spektakularnim akcijama.
ček, pa što nisi prebacio broj na prepaid?= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
kad sam vidjela naslov, već sam pomislila da znaš neke novosti...:-/= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
Heh duga je to priča :D= Citat =:
Izvorno postao jay
Ugl kad je došla Vipova akcija 0kn/sms sam se htio prebaciti na tele prepaid (free sms + jeftiniji pozivi), ali tada je bio 23.12.'06. Gledam na netu što trebam napraviti - trebam faxirati neki zahtjev za raskid preplate (nisam pod ugovorom), kopiju osobne, onda oni mene nakon 2-3 dana kontaktiraju i pošalju novu SIM karticu :-/ (uračunaj još da je 24. i 25. blagdan... Čak i 26. je bio blagdan ako se ne varam). Očito je da je bila stiska s vremenom i morao sam novu karticu uzet.. Cilj mi je bio aktivirati VT do 31.12.
Al nema veze, nju sam već dao sestri :D a sad čekam da me "crveni" nazovu da pređem na prepaid s tom preplatom...
Bezveze mi je otvarati novu temu, jer se radi o nečemu kratkoročnom... Uglavnom, dobio sam danas račun za mjesec prosinac i uz račun stigla mi je i obavijest da mi kao vjernom korisniku ;D nude povoljnije telefoniranje u siječnju, te mi nude na odabir:
a) 10% popusta na potrošeni iznos za međunarodne pozive
b) 10% popusta na potrošeni iznos za pozive unutar Tele2 mreže
c) 10% popusta na potrošeni iznos za pozive prema fiksnoj mreži
d) 5% popusta na potrošeni iznos za pozive prema drugim mobilnim mrežama
Trebalo bi nazvati Službu za korinike i odabrati opciju i to najkasnije do 22. 1. 2007., ali uz jednu caku: prije toga se moraju podmirti svi prispjeli računi, uključujući i taj za mjesec prosinac... Znam da nije bog-zna-kakva ponuda, ali nešto je...
i ja san isto dobio...bez veze...uopce mi se neda nazvati glupane u szk i to aktivirati...nes ti 5 posto prema drugim mrezama...nebi da trosim 100 kuan pa da ce mi to znaciti...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
opet budalestine od Mućki2....
Izgleda da će konačno krenuti MMS i GPRS!
Pojavio se je u izborniku natpis TELE2 GO ali se nemože kliknuti na njega i nema ga na prvoj stranici!
ti iz tele2 nisu normlani. :bunny:
I ja sam dobio, nikakva ponuda, ne da mi se cak ni da ih nazovem.
to su stavili da vide koji jadnici će zvat :notooth:
ionako je socijalna mreža :notooth:
SMS imenik
Saznaj vlasnika Tele2 broja!
Znaš TELE2 korisnika, ali nemaš njegov broj? Ili imaš poziv s nepoznatog ti TELE2 broja? Od sada možeš saznati oboje (broj ili korisnika) korištenjem TELE2 usluge SMS imenik! Korištenje je vrlo jednostavno i jeftino:
Ukoliko želiš saznati telefonski broj Tele2 pretplatnika ili prepaid korisnika pošalji SMS na broj 881 sadržaja PREZIME#IME#GRAD. Potrebno je unijeti barem prezime osobe čiji broj tražiš. Za traženje telefonskog broja poslovnog korisnika pošaljite SMS na broj 881 sadržaja TVRTKA#GRAD.
Na primjer: imaš prijatelja Peru Perića iz Perograda i upravo si saznao da je otvorio vlastito poduzeće Pero d.o.o. i postao TELE2 korisnik. Želiš mu čestitati, ali ne znaš mu broj, niti je li privatni ili poslovni korisnik:
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ms_imenik1.gif http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ms_imenik2.gif
Pretraživati možeš i po TELE2 telefonskom broju slanjem SMS poruke na broj 881 sadržaja 09xxxxxxxx odnosno slanjem broja za koji želiš saznati kome pripada. Nakon slanja, u povratnoj poruci dobit ćeš informaciju o Tele2 broju i njegovom vlasniku (09xxxxxxxx: IME i PREZIME; ADRESA; MJESTO)
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ms_imenik3.gif http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ms_imenik4.gif
Podaci o korisnicima s tajnim TELE2 brojem ili neregistriranim Tele2 «bla bla» korisnicima nisu dostupni. Pretraživanje ne podržava hrvatske dijaktritičke znakove.
Cijena poslane poruke na broj 881 iznosi 0,33 kn po poruci (PDV uključen).
već sam mislio da će tele2 odati tajne brojeve korisnika :notooth:
Pa ovo je strava i najveći debakl dosad. Otkud Teletu pravo da odaju bez dozvole korisnika njihove telefonske brojeve. Obavezno uključiti opciju kao i u vip-a da možeš odabrati da tvoj broj bude tajan :)
Pa ima ta opcija, bar u prepaid-u.
Pri registraciji "bla, bla" korisnika ima opcija "prikazati broj u tel. imeniku".
I kod pretplate je tako, samo mene uopće nisu pitali, ali sam naknadno nazvao SZK i rekao da želim da mi broj bude tajan i uključili su mi tu opciju.
Ja sam prilikom registracije broja odabrao opciju da ne želim da mi broj bude u imeniku, pa svejedno jest :jehon:
jos nista od teleta... danas je vec 28.. nit ikakvi novi telefoni ma nista, samo vruca tarifa bezveze i ti popusti sitni na telfoniranje u sijecnju i to je to .... koma :(
Pa samo prate konkurenciju.
Osim toga, ionako akcije traju do 31.1. Možda od sutra bude neka nova reklama.
cim mi istekne ovih 6 mj od prebacivanja vracam se ja na VIP, easy tarifa je ko bog, cak jeftinija i od tomata i telca, a kvaliteta je nebo i zemlja
pocinje me polako iritiriati tele2. mame ljude sa tim nekim glupim akcijama sitnim a o konkretnim stvarima ni a ni b.
pod konkretne stvari mislim prvenstveno na gprs.
To si u pravu.
:thumbdown Ja sam pretplatnik od pocetka rada Tele2 (20.10.2005.) i na proljece 2006. su obecali GPRS, MMS,...., no kako proljece doslo tako i proslo.
Nakon toga su odustali od obecanja i najava i jedino sto kazu je "biti cete obavijesteni".
Generalno gledano nekih problema nemam ali da mi fali pristup internetu fali.
:thumbup: Sa druge strane sam se preporodio sa cijenom u tarifi 85 i racuni su mi vise nego duplo manji za istu kolicinu razgovora (ako ne i vise), a ja stvarno natucem minuta i minuta.
Prije T-m od 500-800 kn.
Sada Tele2 sa dva broja na istom racunu od 400-600 kn.
pitanje da li ce i ove godine doci gprs i mms jer jos nemaju pokrivenost vlastitim signalom.:thumbdown
Na ovom forumu je vec bilo rijeci o njihovom GPRS-u i uspjelo se saznati da Tele2 nije ni sklopio :five: ugovor :deal: sa VIP-om o koristenju DATA resursa nego samo VOICE i SMS.
Pa je i tocno da nema pustanja GPRS ili UMTS usluga dok ne naprave svoju mrezu na cijelom podrucju RH. :hrv:
evo i men stavili u imenik...pa sam mora zvati taj glupavi szk da im ih pitam zasto su me tmao stavili ako u ugovoru pise da nezelim biti u nikakvom imeniku...
totalno su katastrofalni....
a to sa gprs nevirujme da ce uopce zaziviti...od naplatnih kucica od zg do ulaza u zadar nema uopce signala Mućki2....
njima se uopce nesiplati raditi mrezu...to sto su napravili je samo da malo zamazu oci nama nevjernicima...hehhehehhehe....
he...evo prije sat vremena su mi rekli da vise nisam i imeniku....ja opet provjerim...a opet moje ime je jos tamo...ponovo zovem...i ponovo mi kazu da je deaktivirano...ja opet sad provjeravam...hajde pogodite...moje ime je jos u imenika od Mućki2......hahhahahah
mene nisu zeznuli... moj je broj i dalje skriven :deal:
Ček, ja nisam registriran ne Telcu ali isto su mi poslali poruku da će objaviti podatke.
Sad nemam drugi mob pa ne mogu provjeriti. Boga pitaj što stoji...
gdje se uopce moze vidjeti tele2 imenik?
Izgleda da su maknuli link iz promocija :-/
http://www.tele2.hr/rates/promotion/smsimenik/
Pretplatnik sam na Teletu i u ugovoru mi stoji da moj broj ne bude dostupan javnosti. Poslavši prezime#ime#grad na 881 dobio sam povratnu por. sa brojem tel. i adresom (samo što mi nisu naveli i bračno stanje i kat na kojem stanujem - svaka čast). Naravno da sam odmah nazvao "službu" i protestirao. Mlada vukovarka, umilna glasa, ispitala me i ostale privatne stvari poput datuma rođenja itd . . . jer naravno, nisam znao lozinku, da bi mi na kraju rekla da sutra provjerim dostupnost jer navodno to rješavaju u roku 24 sata.
Živi bili pa vidjeli !
pa evo moje ime je posle 25 sati jos uvijek u imeniku Mućki2....ponovo zovem szk...ponovo mi tvrde da ja nisam u imeniku...sad tko je ovdje lud...
sad mi kao moj prigovor moraju poslati ''negdje''...a ja pitam kad ce mi odgovoriti od tamo ''negdje'' i kad ce mi biti izbrisan broj iz imenika...ali to szk nezna....
boze koliko debila....
jeli itko uspio izbrisati broj iz imenika Mućki2????
kao što rekoh, u tele2 samo radi nepismena ekipa :(
i mene su stavili u imenik pa sam zvala da me izbrišu...ali pitanja koja postavljaju!
žena me pitala na koji broj najčešće šaljem sms poruke! zato i postoji imenik na mobitelu da ih ne moram pamtiti.:loco:
shvaćam da im treba ime, datum rođenja...da potvrde da zove pravi vlasnik kartice, ali ovo...
sad čekam da vidim koliko je bilo uspješno...
Nakon 24 sata moj broj je još uvijek dostupan iako mi u "službi" kažu da je blokiran??? Tko tu koga . . ? Ove porođajne muke traju stvarno previše. Ne ponude li mi neki stvarno dobar telefon, kad mi isteknu 18 mjeseci, odoh u staru mrežu. Nisam TELAC.
evo..jucer kasno me je zvala neka ''mlada dama'' iz ''tamo negdje'' u Mućkama2...jer sam ulozio prigovor na to da je moj broj u imeniku...
naravno i dalje onda mene uvjerava da nije da je moj broj tajan...a ja joj kazem da uzme mob i provjeri na 881 pa da vidimo tko laze....
naravno daje moj broj bio tamo...
naravno da ona nije imala pojma zasto je tamo...bila je sva izgubljena......
kao danas ce me nazvati dok ne provjeri zasto se to dogadja da je tajan broj mogu svi dobiti...:jehon:
o koliko ludjaka na jednom mjestu:notooth: :lmao:
wtf?? svašta... zato se nemojte registrirat , pa nebudete imali takvih problema... al jbg oni koji su na pretplati nemogu birat...
Na zapadu ništa nova. Nakon 48 sati i dalje su i moji podaci dostupni. Iz szk samo uvijek iste riječi " Kako vam mogu pomoći? Nastojat ćemo u najkraćem roku riješit vaš problem". Dosadni za popizdit, a ništa nisu u stanju napravit. Ljudi pomagajte - što da radim?
Pa ne kuzim kako se oko toga sami nervirate, ako kod njih nesta nije uredu sa bazom podataka onda su sami krivi.
Jedan primjerak da im je baza podataka u banani.
Meni su racun svaki mjesec dolazili na moju adresu XyXyX kad od jednom ne dolazi racun. malo cudno ali ajde nakon 4 tj. cekanja dobijem sms nepodmiren racun. Mislio sam si od pocetka ako nema racuna nema bla bla bla..
Zovem SZK kazem im bla bla koji k´´ bla bla a kad ona meni pa gospodine u nasoj bazi pise da vi zivite u LABINU meni nista vise nije bilo jasno jer od dana potpisanog ugovora pise Ri te adresu nisam mijenjao. Sta je jos naj ludje taj racun mi je stigao nakon 3mj. ali taj racun sam vec uplatio te na racunu su mi napisali dvije adrese...
Ocito imaju los sustav ili neki vrag sa bazom podataka... Moj savjet sto manje ih zovete sto vise si stedite zivce..
evo ja veceras dao i 3(treći) prigovor veceras na mućke2....jos uvijek je moje ime u adresaru mućki2....
koje ludilo....
sad da odem od njih ili da ostanem???
pa sto su toliki debili pa da neznaju izbrisati moje ime???
Ajmo se prebaciti u temu o SMS imeniku jer ovo izgleda grdo :D
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34982
odlična ideja, nastavak rasprave na ovu temu molim seliti tamo.
Malo sam pronjuškao što ima i vidim neke promjene u dizajnu a dodane su i cijene.Korišten telefon Nokia N70 preko VIPnet UMTS mreže.
Za više detalja pogledajte screenshotove..
NASLOVNA
http://img70.imageshack.us/img70/5640/fescr000gu9.jpg http://img341.imageshack.us/img341/8084/fescr001kq3.jpg
polifone i realtone melodije
http://img70.imageshack.us/img70/4144/fescr003ew1.jpg http://img118.imageshack.us/img118/4218/fescr004js4.jpg
http://img454.imageshack.us/img454/7592/fescr006mf2.jpg http://img341.imageshack.us/img341/2747/fescr008sl2.jpg
Nokia i Sony Ericsson teme
http://img411.imageshack.us/img411/1411/fescr002qo6.jpg http://img339.imageshack.us/img339/6884/fescr007kq9.jpg
JAVA IGRE
http://img411.imageshack.us/img411/9485/fescr009il9.jpg
Evo ipak i nekih novosti,Tele2 časti nove pripeid korisnike sa dodatnih 10 kuna na računu,a stigle su i novi uvjeti produženja ugovora sa mogućnostima kupnje telefona po povoljnijim cijenama.
Ovo za 10 kn je još uvjek neslužbeno i kreće za 3-4 dana
koja pretplata mi se najviše ispalti na teletu ako imam vip za vip pozive..
treba mi za pozive na tele i cronet??
kada dolazi opcija mms u tele2?
pa ne mogu ni ja.u cemu je problem?:lmao:
Biće da nemate na računu
pripremite se za akciju TELE2 sa 24 sata
bit će podjeljene besplatne kartice sa određenim iznosom na računu
Više o tome ovdje:
http://www.tele2.hr/rates/promotion/spasimomobitele/
Pitam se da li će 24h biti razgrabljen 4.3.... ;D
ja ću već dežurati u 6 ujutro, možda si postavim šator :lmao:
u utorak, 3. travnja, svim čitateljima 24 sata poklanjamo karticu za besplatni Tele2 «bla bla» broj sa 100 kuna za blablanje!
Tele2 "bla bla" karticu iz 24 sata donesi na najbliže prodajno mjesto Tele2 i zamijeni je za besplatnu Tele2 "bla bla" SIM karticu! Isključivo jedna besplatna Tele2 "bla bla" kartica može biti dodijeljena po osobi - donosiocu.
Uz besplatni Tele2 "bla bla" broj odmah dobivaš i 10 kuna na svom računu, te još 30 kuna svaki mjesec kroz 3 mjeseca, ukoliko nadoplatiš "bla bla" račun barem jednom mjesečno bilo kojim iznosom.
dolazim teti na kiosk i velim: daj mi sto 24sata. :lmao:
ćedobivat nove mobitele u tele2, npr k550i
A i u ostatku Hrvatske (nadam se)....
Vezano za pitanje o mobitelima koji dolaze u TELE2,dolaze 4 nova modela
u ponudi pripeida i postpeida.
Iskreno, moram priznati imam saznanje o dva samsunga i dva sonyericssona,ali o modelim još nemogu reći jer nisu 100%.potvrđeni.
Eto samo jedan K320.