Usporedba sa TouchFlo: Spb Mobile Shell nije dorastao. Ni po kojoj osnovi. Točka.
Daj molim te objasni ovo. Moje iskustvo je upravo obrnuto, tako da sad ne znam da li sam instalirao neku krivu verziju TouchFlo ili je štos u nečem drugom.
Uglavnom, TouchFlo mi nije dozvoljavao nikakve prilagodbe, mušićavo se pokretao i uglavnom me iritirao jer nije reagirao onako kako sam ja to htio. Sad me zanima da li sam ja u nečemu pogriješio ili?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kako TF ne dozvoljava prilagodbe? Si čuo za M2DC project? I nema mušičavosti.
TF možeš natjerati da sasvim pristojno radi na uređaju sa 64 ROM/RAM, glatko i bez zapinjanja....aj' to riješi sa SPB shell-om !!!
Kad ja "kuham" ROM za sebe, uvijek instaliram čistu verziju WM (nebitno da li je 6.1 ili 6.5) a nakon toga ubacujem TF (Manila ili Opal) i hrpu programa koji mi trebaju.
I nikad mi se nije desilo (sem u samim WM počecima, kad još nisam znao kako optimizirati ROM-ove) da se uređaj "vuče k'o kilava Marica", da ima više od 60% zauzeća sys memorije....
LP
Meni je isto ms3 dugo vremena bio bolji. Prije sam koristio tf3d 1.x i iskustvo je bilo dosta lose(u odnosu na tf3d 2.1 i ms3).
Cinjenica je da se ms puno lakse prilagodava. I tf se moze, ali puno teze.
Pitanje sto je bolje zapravo ne moze imati jedan odgovor, jer ovisi o uredaju koji se koristi, romu itd. Npr frend mi ima sluzbeni hd na kojem ne smije promijeniti rom. Za njega je ms3 puno bolji izbor. Ja sam stavio novi rom, s time tf3d 2.1. Radi dosta brze od ms3, ima integraciju pojedinog kontakta s komunikacijom s tim kontaktom...
Ali daleko od toga da bi mogao reci i točka![]()
sve je subjektivno. A ja sam zbilja probao dosta toga.
LP
molim vas sve za pomoć
naime, htio bi instalirat ovo: http://mobilespoon.blogspot.com/2009...e-shell-3.html
tu temu di je 5:05 na satu.
skinuo sam taj file, raspakirao i stavio u program files/spb mobile shell direktorij
šta dalje?
Tema je za vga rezoluciju, a ti imas wvga ekran. Skini sliku/temu za wvga.
jel ima itko problem da mu ori Soft reset ili ga ugasim i upalim da sam kativira wlan na njemu? nije neko vrijeme to radio ali odjenom je to poceo radit, savjet?
Spb Mobile Shell 3.0.1 Final
skinuo sam i koristio 2 dana (xperia)
1. JEO je bateriju
2. usporio mi je rad mobitela, nekad do krajnjih granica zdravog razuma
3. nikako nisam uspio skuziti kako utipkati broj i zvati, nije bilo tipkovnice, osim one koju ti ponudi za koristenje imenikom
Nemaš sreće. Probaj naći neku drugu verziju. Ja ga koristim već 2-3 mjeseca i super sam zadovoljan. Bolje nego SE paneli ili TF3D.
par pitanja u vezi same instalacije SPB Mobile Shell 3.0.1
korisnik sam LG GT500 mobitela i na stranici piše da je kompatibilan..
dali je instalacija izvediva?
dali je moguce vratiti nazad stare postavke ukoliko nešto pođe po zlu?
skini sa njihovog sajta spb ms 3.01 cab fajl i koristi serijski broj iz prvog posta.
ako išta pođe po zlu samo ga odinstaliraš i to je to.
imam jedan cudan problem
Stavio sam memorijsku karticu CAB verziju koju i treba kliknuo instal,odabrao da se spremi na memorijsku,instalacija krene i stane nakon dvije crtice,pise ovako
"Your phone is running low onfree storage space.
Delete old or unused items to createmore space"
File je veličine 8940KB,a na memorijskoj je slobodno 849388KB
U čemu je problem?
Hvala
SPB se može instalirat na memorijsku karticu bez ikakvog problema, ali pogledaj koliko imaš slobodne memorije u samom uređaju. Svaki program zahtijeva dio memorije, bez obzira na mjesto instalacije, na samom uređaju tako da vjerojatno tu nemaš dovoljno mjesta.
@Duella Nemoj baš svemu vjerovat što pročitaš, ima stranica koje nisu baš pouzdane, da ne kažem da vole pravit budale od ljudi.
Prema vjerodostojnom izvoru www.gsmarena.com LG GT500 nije mobitel na Windows mobile platformi i zbog toga na njega nije moguće instalirat programe za tu platformu.
Pogledaj npr. podatke za LG KS20 gdje ti piše (između ostalog) :
Features
OS Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
CPU 400 MHz Qualcomm processor
Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Push Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (IE mobile 7.6)
Radio Stereo FM radio with RDS
Zadnji uredio Sljaka : 27-09-2009 u 23:11
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ako smijem pitat kako si uspio instalirat spb na memorijsku karticu... jer ja kad ga idem instalirat na svom touch hd-u uopće me ne pita gdje da ga instalira ko za sve druge programe, nego ga samo automatski stavi u phone memory...
jel ima koja verzija za Samsung i780( reza je ja mislim 240x240, ili 320x320)?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks