Ne mogu dobiti prikaz zgrada niti terena iako sam u odgovarajuće foldere ubacio potrebne fajlove. U folder dem sam ubacio Europe 83 CGIAR Pr fajl. možda je u njemu kvaka?
Ne mogu dobiti prikaz zgrada niti terena iako sam u odgovarajuće foldere ubacio potrebne fajlove. U folder dem sam ubacio Europe 83 CGIAR Pr fajl. možda je u njemu kvaka?
Dem prikazuje 3D "pejsaž"
iGO\Content\Dem\Europe_83_CGIAR_081010.dem
Za Navteq karte ja koristim ovaj DEM : Europe_83_NASA_071128.dem
Building prikazuje 3D zgrade i znamenitosti (nema sve pokriveno , samo veće gradove , trgovačke centre , benzinske crpke)
..iGO\Content\Building\Croatia_NQ_2012.Q3_121106.3 dl
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Prijatelju probao sam i sa tim NASA fajlom kako si preporučio kolegi par postova ranije i opet ne vidim pejzaž, a za zgrade sam čak ubacio i fajl Q2 2013 i ne vidim zgrade. Doduše ja sam u Vinkovcima a upisao sam adresu u ZG i ne pokazuje na pregledu karte. Je li bitno da sam bas u ZG da mi pokaže njegove zgrade koje imaju unešene. Dakle pejzaž nema niti u Vk. Hvala
Pokušaj voziti i pratit navigaciju , u kući nema satelita , ali poziciju hvata preko WiFi_ . Sad , dali ima ucrtane zgrade u Vinkovcima to neznam ,
kod mene ovdje isto nema , ali u gradu (Rijeka) ima ali ne u svim dijelovima . To što kažu da je 3D , baš i nema neke veze s trodimenzionalnim
prikazom ...
Pejsaž ne možeš ni imati u Vinkovcima !
Pogledaj noćni pejsaž kod mene na selu (ona svijetla u daljini je grad) .
Druga slika je dnevni prikaz 3D zgrada s pejsažom u pozadini (Zagreb) .
___
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks